Blondies zijn op zichzelf al erg lekker, maar deze blondies met karamel en een laagje witte chocolade zijn echt niet te versmaden.
Blondies met karamel maken
Wie al vaker blondies heeft gebakken, zal weten dat je daar in principe geen witte chocolade voor nodig hebt. Toch heb ik ervoor gekozen om deze blondies, eenmaal afgebakken, te voorzien van een laagje witte chocolade. Dat past niet alleen heel lekker bij de vulling van stukjes karamel, maar daardoor kun je ze extra makkelijk decoreren met bijvoorbeeld vrolijke sprinkles. Deze blondies met karamel waren bij mijn proefpanel een groot succes, dus ik kan je aanraden om ze ook eens te proberen!
BAKTIP: Dit recept bak ik graag in deze vierkante bakvorm. De bakvorm bekleed ik met bakpapier dat aan twee kanten ruim boven de randen uitkomt, op deze manier kan ik de blondies na het bakken (en afkoelen) gemakkelijk uit de vorm tillen.
Ziet er allemaal zo lekker uit,,maar oohjee wij diabetic hebben het nakijken,,afblijven !! En heb zo,n trek in iets lekkers
Ik had geen sprinkles in huis, daarom kleine blokjes fudge gebruikt.
Ook een heel leuk gezicht!
Heel leuk als geboortehapje straks, kan ik deze goed invriezen?
Zeker!