Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Stroopwafel truffels

Laura Kieftdoor Laura Kieft
27 september 2016
in Truffels & Bonbons, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

stroopwafeltruffels-1a

Vorig jaar heb ik een periode gehad waarin ik volop truffels maakte van koekjes. Zo zijn Oreo’s, Bastogne koeken en speculaasjes al aan de beurt geweest. In die truffel periode bedacht ik ook deze stroopwafel truffels. Het recept idee had ik al half uitgeschreven, alleen het maken liet even op zich wachten. Tot ik laatst op de markt liep en de stroopwafelkraam tegenkwam. Ik twijfelde geen moment en nam een paar zakjes met stroopwafel kruimels mee. De kruimels ja, want die zijn iets makkelijker fijn te malen. Door het ‘deeg’ mengen we wat blokjes karamel voor het echte stroopwafel effect en vervolgens dippen we ze in chocola. Ik koos voor witte chocola na lang twijfelen, maar volgens mij is het met melkchocolade ook heerlijk. Kies dus vooral wat je lekker vindt!

stroopwafeltruffels-2a

Recept afdrukken

Stroopwafel truffels

Met stroopwafel kruimels kun je ontzettend lekkere stroopwafel truffels maken. De karamelblokjes maken het nóg lekkerder en het zal me niet verbazen als je er niet vanaf kunt blijven!
Porties: 14 stuks

Ingrediënten

  • 200 gram stroopwafel kruimels
  • 100 gram MonChou (1 pakje)
  • 60 gram karamelblokjes
  • 250 gram witte chocolade

Instructies

  • Het maken van dit soort truffels is niet moeilijk. Doe alle koekkruimels in een blender of hakmolentje en mix tot hele fijne kruimels.
  • Voeg de MonChou toe en kneed dit door de kruimels, er ontstaat nu een soort deeg. Kneed dan ook de blokjes karamel erdoor. Als je geen kleine stukjes karamel kunt vinden, kun je ook grote blokjes in kleine stukjes snijden.
  • Draai balletjes van dit ‘deeg’ en leg ze op een bord in de koelkast. Als ze lekker stevig zijn, dan smelt je de chocolade. Smelt twee derde van de chocola au bain marie. Als dat gesmolten is, haal je de kom van de pan en voeg je de rest van de chocolade toe. Roer door tot dit ook helemaal gesmolten is.
  • Haal de truffels uit de koelkast en dip deze een voor een in de chocola. In dit artikel heb ik wat handige tips voor het dippen van je truffels.
  • Na het dippen leg je bovenop een paar kleine stukjes stroopwafel kruimels. Laat de chocola helemaal uitharden voor je de truffels serveert.
Bewaren

Meer weten over het bewaren van de truffels? Lees dan dit artikel op Handige Baktips. Al waren die tips hier niet nodig, ze waren zo op!

stroopwafeltruffels-3a

Vorige post

Volgende post

Italiaanse plaattaart met courgette
mini perzik kruimelmuffins

Related Posts

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft
23 januari 2021
3

Het...

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
19

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
23

Het...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 37

  1. Marleen Veldhuizen says:
    4 jaar geleden

    Jaaaaa,jouw truffels zijn een groot succes hier hier thuis en in de familie. Er wordt nu alweer gevraagd om de speculaastruffels. Fijn dat er nu een nieuwe variant is! Ik ga ze snel proberen ?

    Beantwoorden
  2. Mariette says:
    4 jaar geleden

    Ah hou op Laura! Dit lijkt me echt afgrijselijk lekker…

    Beantwoorden
  3. Mirna says:
    4 jaar geleden

    Hoeveel gram stroopwafels zou ik nodig hebben als ik het met gewone stroopwafels wil proberen

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Ik zou dezelfde hoeveelheid aanhouden, je kunt altijd iets meer kruimels toevoegen als je wilt.

      Beantwoorden
  4. ohladybake says:
    4 jaar geleden

    jouw truffels zijn gewoon allemaal de max
    zijn hier heel erg gesmaakt dus deze staan ook op de lijst
    liefs

    Beantwoorden
  5. Margot says:
    4 jaar geleden

    Oh dit lijkt me echt veel te lekker, die eet ik vast achter elkaar op!

    Beantwoorden
  6. Carla says:
    4 jaar geleden

    Heerlijk! Wat een schattig schaaltje is dat overigens!

    Beantwoorden
  7. Rianne says:
    4 jaar geleden

    Overheerlijk!!

    Beantwoorden
  8. Mia says:
    4 jaar geleden

    Beste,
    Wat is MonChou?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      dat is een soort stevige roomkaas.

      Beantwoorden
  9. Julia says:
    4 jaar geleden

    Hoe smelt je witte chocola het beste? Bij mij mislukt dat namelijk altijd 🙁

    Beantwoorden
    • Marinda says:
      4 jaar geleden

      Ik smelt de chocolade net als melk en pure chocola au bain marie. Een pannentje met kokend heet water schaaltje met chocolade erop (let op dat de schaal het water niet raakt) en dan roeren terwijl het smelt dan brand het niet aan.

      Maar misschien weet Laura het wel beter 🙂

      Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Dat doe ik au bain marie, hier lees je er meer over: http://www.handigebaktips.nl/wat-is-au-bain-marie/
      en hier meer over het smelten van chocola: http://www.handigebaktips.nl/chocolade-tempereren-zonder-thermometer/

      Beantwoorden
  10. Nicole says:
    4 jaar geleden

    Jumjumjum! Ze zien er echt heerlijk uit en eigenlijk heel makkelijk om te maken 🙂

    Beantwoorden
  11. Marinda says:
    4 jaar geleden

    Ha Laura,

    Ze zijn heerlijk! Ik heb ze vorige week gemaakt a.h.v. de foto die je op je blog had gezet. Wel een beetje anders zonder de blokjes karamel en met hele stroopwafels. Ik heb de blokjes karamel niet gemist, maar misschien komt dat doordat ik hele stroopwafels gebruikte?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Kan heel goed, want dan zit er al wat karamel/stroop doorheen 🙂

      Beantwoorden
  12. Jonna@burgertrutjes says:
    4 jaar geleden

    Goddelijk recept! Ben dol op stroopwafels en op witte chocolade!!

    Beantwoorden
  13. Elize says:
    4 jaar geleden

    Goodness…. het is bijna wreed dit soort recepten te delen haha. Wat een heerlijkheid!

    Beantwoorden
  14. Eva says:
    4 jaar geleden

    Dit ziet er super uit! Een klein dingetje, ik wil ze graag lactosevrij maken voor een vriendin van mij met een lactose+koemelk allergie. Denk je dat ik ook een botercreme zou kunnen gebruiken ipv monchou?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Ja hoor dat kan zeker

      Beantwoorden
  15. Nienke says:
    4 jaar geleden

    Super leuke/lekkere recepten!! Gister lekker wat dingetjes gemaakt, wel met wat ik in de kast had staan. Dus met gewone stroopwafels, ze zijn erg in de smaak gevallen. Ik heb ook nog een variant erop gemaakt met dulce leche ipv mascarpone. Deze waren ook erg goed in de smaak gevallen!!
    Bedankt voor de super ideeën!

    Beantwoorden
  16. Roos says:
    4 jaar geleden

    Hoe zorg je dat alles op de bolletjes blijft.. mijn chocolade blijft er wel op liggen, maar heb dan uiteindelijk nog zo veel chocolade eronder liggen… Heb je de gouden tip?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Zeker weten, in dit artikel heb ik mijn tips op een rij gezet 😉 http://www.handigebaktips.nl/truffels-en-bonbons-dippen-in-chocola/

      Beantwoorden
  17. Anne-Mieke says:
    4 jaar geleden

    Wat een lekkere variatie.
    Leuk om met mijn kleindochters te maken.

    Beantwoorden
  18. bianca says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura. Waar koop jij de blokjes caramel?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      bij Makro of bij de molen, maar ik zie het soms ook wel in kookwinkels en sommige supermarkten.

      Beantwoorden
  19. Lieke says:
    4 jaar geleden

    Ze staan uit te harden in de koelkast, kan niet wachten en vriendlief ook niet. Hij is alvast begonnen met de overige koekkruimels de kom waar de chocolade in zat schoon te maken haha. Ik krijg ze alleen niet zo mooi strak als de jouwe. Heb een vleesvork gebruikt, werkt ook goed, maar wel oppassen met de punten, die zijn toch wat scherper. Ga zeker nog eens aan de slag met truffels! Bedankt weer voor dit heerlijke recept.

    Beantwoorden
  20. Laura says:
    3 jaar geleden

    Ze zagen er niet zo mooi uit als op jouw foto’s, maar ze waren erg lekker!

    Beantwoorden
  21. Annelies says:
    3 jaar geleden

    Té lekker heb de monchoutruffels met pure chocolade en cafè noir kkoekjes vorige week voor mijn dochter gemaakt voor haar verjaardag. Groot succes !! Helaas mmocht mijn kleindochter met coeliakie ze niet dus nu de stroopwafelvariant voor haar gemaakt maar dan met glutenvrije stroopwafels. Ben benieuwd. …ze is overmorgen jarig …10 jaar ?? Oma vindt ze iig goddelijk. ..hihihi

    Beantwoorden
  22. Jolanda says:
    3 jaar geleden

    Ze zijn echt heerlijk en heb ze al vaak gemaakt! Maar hoe lang kan je ze eigenlijk bewaren in de koelkast?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Maximaal een week.

      Beantwoorden
  23. Hanna says:
    3 jaar geleden

    Zou je de karamelblokjes ook kunnen vervangen door zelfgemaakte karamel? Dat scheelt mij namelijk een zoektocht naar karamelblokjes..

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Als het een stevige karamel is die je in stukjes kunt snijden kan dat prima.

      Beantwoorden
  24. sandra says:
    2 jaar geleden

    hoi laura ! kan ik ook pure chocolade bij deze versie gebruiken ?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ja hoor, geen enkel probleem.

      Beantwoorden
  25. Fatima says:
    3 weken geleden

    Hey,
    Kun je ook gewoon roomkaas gebruiken ipv monchou. Wil ze vandaag maken maar heb alleen roomkaas in huis
    Groetjes

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 weken geleden

      Als het stevige roomkaas is, is dat geen probleem.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Al eens volkoren pancakes geprobeerd? Dat is dus hartstikke lekker! Ik deel vandaag op het blog het recept voor een variant met appel en kaneel met jullie. Fijne zaterdag 🤗.⁠
⁠
De link naar het recept vind je in mijn bio > @laurasbakery⁠
⁠
#zaterdagbakdag #weekend #pancakes #volkoren
  • 1 RECEPT, 5 LAYOUTS! Om jullie te laten zien hoe multifunctioneel Het Receptenboek is, heb ik 1 recept op 5 verschillende manieren opgeschreven of ingeplakt.⁠⠀
⁠⠀
1. Simpel. Balpen en wat stickers zijn voldoende.⁠⠀
2. Gebruik een handletterpen voor toffe titels en je kunt ook heel handig een foto bij het recept plakken!⁠⠀
3. Ook met foto, maar een andere indeling, daarvoor gebruik je een blanco pagina en de receptstickers.⁠⠀
4. Knip een recept uit een magazine en plak het in! Dit recept staat op een promotiekaartje voor Het Receptenboek en heeft toevallig dezelfde styling.⁠⠀
5. Print het recept vanaf de website uit op 90% en dan past het qua breedte perfect in Het Receptenboek!⁠⠀
⁠⠀
Dit zijn 5 simpele verschillende manieren om recepten in te schrijven, maar ik kan er nog wel 20 bedenken. Met toffe tekeningetjes erbij bijvoorbeeld!⁠⠀
⁠⠀
Vertel, hoe zou jij je recept inschrijven (of plakken)?⁠⠀
⁠⠀
RESERVEER NU! Via de link in mijn profiel kun je jouw exemplaar van Het Receptenboek reserveren, dan ben je ook nog op tijd om mee te doen aan een toffe winactie > @laurasbakery⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Wist jij al dat het helemaal niet moeilijk is om zelf sweet chili saus te maken? En zo ontzettend lekker zeg! Dan smaken de borrelhapjes die je erin gaat dippen extra lekker kan ik je beloven 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#sweetchilisaus #borrelhapjes
  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VLo3mtiOg-4AX90mgRy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=b0cf33e8be8e4a3349cbb9ed41833328&oe=6031CD8B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>
  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
mini perzik kruimelmuffins

mini perzik kruimelmuffins

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Volkoren appel-kaneel pancakes

23 januari 2021

Sweet chili saus

22 januari 2021

Wit brood

20 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-3

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-1

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-12

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-19

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-23

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-23

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-28

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan