Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Advent 18: Mini brownie rolo bites (recept)

Laura Kieftdoor Laura Kieft
18 december 2012
in Brownies & Repen, Feestdagen, Kerst, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Ik ben gek op Rolo’s en heb dan ook bedacht dat ik hier de meest heerlijke dingen mee kan bakken. Ideeën genoeg dus, gelukkig heb ik een keuze kunnen maken om mee te beginnen. Het zijn deze mini brownie rolo bites geworden! Ik kan je vertellen: heer-lijk! Wedden dat je het niet bij eentje kan laten. Gelukkig maar dat dit mini’s zijn 😉

Recept afdrukken

Mini brownie rolo bites

Het zal je vast niet verbazen dat deze mini brownie rolo bites ontzettend lekker zijn. Het is lastig om het er bij eentje te laten!
Porties: 16 stuks

Ingrediënten

  • 60 gram ongezouten roomboter
  • 60 gram pure chocolade
  • 135 gram witte basterdsuiker
  • snufje zout
  • 2 tl vanille extract
  • 1 groot ei
  • 65 gram bloem
  • 10 gram cacaopoeder
  • 50 gram witte chocolade (in stukjes)
  • 16 rolo’s (in een rol zitten er 10)
  • eventueel kleine stukjes karamel ter decoratie

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 °C (boven- en onderwarmte). Vet ook je bakblik voor mini cupcakes in en bestuif deze met bloem.
  • Smelt de chocolade en boter au bain marie. Laat iets afkoelen voordat je de suiker en zout er bij voegt. Mix dit tot een glad geheel en voeg dan het ei met vanille extract toe.
  • Als dit een glad mengsel is schep je geleidelijk de bloem en cacaopoeder erbij. Als weer alles goed gemixt is spatel je de stukjes witte chocolade door het beslag.
  • Met een eierlepeltje schep je in elk vakje een lepel beslag. Zet dan alle rolo’s hier op en druk ze zachtjes een beetje aan. Schep hier een half lepeltje bovenop en bedek de rolo. Strooi eventueel je karamel stukjes nog over de brownies.
  • Bak in 16-18 minuten de brownie rolo bites gaar op 180 °C.
  • En nu… smullen maar!
Bewaren

Deze bites bewaar je in een afgesloten trommel. Zo blijven ze een week goed.

Vorige post

Volgende post

Advent 17: Gingerbread huisje met hulst
Advent 19: Kerstkransjes van schuim (recept)

Related Posts

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

door Laura Kieft
06 maart 2021
2

Elke...

Bananen eclairs

door Laura Kieft
03 maart 2021
1

Het...

Speculoos cake

door Laura Kieft
27 februari 2021
12

Het...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 27

  1. Brenda (Kookt!) says:
    8 jaar geleden

    Ohh rolo! Heerlijk!
    Bedenk goed wat je met je laatste mini brownie rolo bite doet!

    Beantwoorden
  2. Brenda (Kookt!) says:
    8 jaar geleden

    Ohh rolo! Heerlijk!
    Bedenk goed wat je met je laatste mini brownie rolo bite doet!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 jaar geleden

      Whahahaha!

      Beantwoorden
  3. Wendy says:
    8 jaar geleden

    Owwww Rolo ook mijn favoriet 😀
    Ga ik ook zeker keer proberen

    Beantwoorden
  4. Riny says:
    8 jaar geleden

    Klinkt heerlijk Laura. Ga juist boodschappen doen. Zal kijken waar ze Rolo’s verkopen. Zyn ze erg hard? Denk even aan mijn kronen haha! Heb ook geen bakblik voor mini c.c.
    Zijn er verschillende smaken Rolo?
    Bedankt voor het recept, fijne dag
    Liefs

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 jaar geleden

      Nee hoor, rolo’s zijn helemaal niet hard. melkchocolaatjes met een karamelvulling. Je vind ze bij de andere chocolade snoeprepen in het schap, er is maar één soort.

      Beantwoorden
  5. Marja says:
    8 jaar geleden

    Wat is dit lekker!! Nu nog kijken hoe ik ze de volgende keer heel uit de vormpjes krijg 🙁
    Ze zaten erg vast, terwijl ik het toch goed ingevet en met bloem bestoven had.
    Maar morgen een nieuwe poging haha, want idd het blijft er niet bij één!

    Beantwoorden
  6. Venes says:
    8 jaar geleden

    WAUW!!!!! die zijn echt heerlijk.
    Weer wat leuks erbij voor onze kerst high tea.
    Je hebt een super blog.

    Beantwoorden
  7. Venes says:
    8 jaar geleden

    Heb ze trouwens in mijn cupcakemaker gemaakt, dit ging ook prima!

    Beantwoorden
  8. Zahide says:
    7 jaar geleden

    Hoi laura,

    Kan ik ipv rolo’s ook een halve lepel nutella doen in de brownies of loopt dat uit?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Als je zorgt dat het gewoon in het midden zit met daaromheen browniebeslag moet dat geen probleem zijn. Je kan ook een gewoon stukje chocola in het midden doen, werkt misschien iets makkelijker 🙂

      Beantwoorden
  9. Sylvia says:
    7 jaar geleden

    Kan je deze ook in een normale cupcaketray maken?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Ja hoor, maar dan kun je er wel minder maken met dit recept.

      Beantwoorden
  10. Pingback: Rolo Brownie Bites | OverEten.com
  11. Fenneke says:
    6 jaar geleden

    Help… het zag er zo lekker uit…en de smaak is ook wel lekker, maar de onderste helften blijven in het bakblik vastzitten! Doe ik iets fout? Enne… is het gewoon dat de chocolade aan de bovenkant komt. Net of het op de brownie drijft als je de oven opendoet?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Hoi Fenneke,
      Heb je het bakblik goed ingevet en met bloem bestoven? Dan zouden ze vrij makkelijk los moeten komen. De chocolade komt bij mij nooit naar bovendrijven, maar misschien dat jij er iets minder beslag overheen hebt gegoten, dat zou kunnen. Hopelijk krijg je ze allemaal mooi uit het blik en kun je straks smullen 😉

      Beantwoorden
  12. Michelle says:
    6 jaar geleden

    Ik ga ze vandaag weer eens maken. Voor de driemiljoenste keer en ze vervelen nog steeds niet. Zeker als ze net uit de oven komen, en de caramel van de rolo een beetje draden trekt zijn ze het allerlekkerst!! Top recept, dank je wel!!

    Beantwoorden
  13. Fiona says:
    6 jaar geleden

    Kun je de Rolobites ook invriezen?
    Wil ze graag van te voren maken.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan prima!

      Beantwoorden
  14. Manouk says:
    4 jaar geleden

    Hallo!
    Wat een heerlijke mini muffins zijn dit zeg!
    Mijn zoontje van 3 eet er met gemak een paar achter elkaar weg als hij de kans heeft 😉
    Maar ik heb een probleempje, ik krijg ze zo rot uit de vorm. Zelf na boter en bloem.. heb je misschien wat tips?
    Groetjes!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Je zou een strookje bakpapier in de vormpjes kunnen doen. Die steken dan aan de bovenkant uit zodat je ze eruit kunt trekken als het ware.

      Beantwoorden
      • Manouk says:
        4 jaar geleden

        Dat ik dat zelf niet heb bedacht… haha bedankt voor de tip! Ik heb ze net op werk getrakteerd, ze vielen enorm in de smaak!

        Beantwoorden
  15. JOYCE says:
    1 jaar geleden

    Hoi Laura!
    Leuk recept, ik zou het graag als dessert voor kerst willen maken. Is het mogelijk om de brownies in de middag te bakken en dan in de avond nog op te warmen zodat ik een warme brownie kan serveren? Hoelang en op hoeveel graden (ik dacht 180 graden) zou ik dit moeten opwarmen in de oven?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Ja hoor dat kan! Je kant de brownie misschien beter in de magnetron opwarmen. Als ik het in de oven doe dan zet ik de oven altijd heel laag zodat je het baksel niet gortdroog bakt, haha.

      Beantwoorden
      • Joyce says:
        1 jaar geleden

        Dat gortdroog bakken is inderdaad niet mijn bedoeling! Bedankt voor je reactie, dan ga ik ze in de magnetron zetten! Hoelang denk je dat ze ongeveer erin moeten? Op 750 Watt ofso?

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          1 jaar geleden

          Ik durf het niet zeker te zeggen, maar om de minuut even voelen hoe warm ze zijn. Succes en geniet ervan 😉

          Beantwoorden
          • Joyce says:
            1 jaar geleden

            Ga ik doen! Heel erg bedankt!!!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUWE THEMAWEEK! Aankomende week gaat er weer een nieuwe themaweek van start op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #borrelhapje #lowcarb #gezondesnack #vegetarisch' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/157389579_628694011280860_3900341062581441476_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=GdhM8MT7lK8AX-nw618&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=1470b98a26c8b80ae858fb81f6b2c130&oe=6068BA9C' title='NIEUWE THEMAWEEK! Aankomende week gaat er weer een nieuwe themaweek van start op Laura's Bakery en deze omelet hapjes met groenten (en kruidenkaas) zouden daar heel prima tussen passen. Kun jij raden wat het thema zal zijn? 😏⁠ ⁠ Dit hapje is trouwens ontzettend lekker en staat al online op het blog, je vindt het via de zoekfunctie. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #borrelhapje #lowcarb #gezondesnack #vegetarisch'>
  • NIEUW! Voor het recept dat ik vandaag met jullie deel heb ik mijn basisrecept voor bananenbrood in de vorm van muffins gegoten én een van mijn favoriete smaakcombinaties erop losgelaten: citroen-maanzaad. En dat is me toch een potje lekker geworden 😋.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #citroenmaanzaad #muffins #bananenbrood' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/156636391_1169278336865105_3759401783293442872_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=g8PZVdJGIagAX-xw05P&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=c35bc9d0212fc094ec5194d486958c18&oe=6069A542' title='NIEUW! Voor het recept dat ik vandaag met jullie deel heb ik mijn basisrecept voor bananenbrood in de vorm van muffins gegoten én een van mijn favoriete smaakcombinaties erop losgelaten: citroen-maanzaad. En dat is me toch een potje lekker geworden 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online op Laura's Bakery, de link vind je in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #citroenmaanzaad #muffins #bananenbrood'>
  • Deze week ben ik weer bezig geweest met het maken van nieuwe vierpersoonstaartjes voor jullie. Ze komen binnenkort online, maar tot die tijd kun je nog lekker aan de slag met deze heerlijke cake voor vier personen, met room en rood fruit.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is via de zoekbalk te vinden op het blog (of via Google), zoek dan op @laurasbakery.⁠ ⁠ #vierpersoonstaart #bakken #kleinetaart #kleingebak #cake' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/156580703_451280679542007_126100774414389601_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=v6A-Rn1HWSIAX-f8p9j&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d7891865f5fd2f44ff84e055d7c51234&oe=6068D074' title='Deze week ben ik weer bezig geweest met het maken van nieuwe vierpersoonstaartjes voor jullie. Ze komen binnenkort online, maar tot die tijd kun je nog lekker aan de slag met deze heerlijke cake voor vier personen, met room en rood fruit.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en is via de zoekbalk te vinden op het blog (of via Google), zoek dan op '4 persoons taart met rood fruit'. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #vierpersoonstaart #bakken #kleinetaart #kleingebak #cake'>
  • Peren liggen weer volop in de winkel! Meteen een mooi moment om weer eens deze peer-hazelnoot bruschetta te maken, met een honing-geitenkaas spread. Lekker borrelhapje voor het weekend!😍⁠
⁠
Het recept staat al langer op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #borrelhapje #bruschetta #geitenkaas #peer' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/156085126_2007822159381680_8680790758180618826_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=Niq_2YgVH2oAX9artsl&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=c5d4c8011a8fb4dc482f1c447f5701c7&oe=606C00C1' title='Peren liggen weer volop in de winkel! Meteen een mooi moment om weer eens deze peer-hazelnoot bruschetta te maken, met een honing-geitenkaas spread. Lekker borrelhapje voor het weekend!😍⁠ ⁠ Het recept staat al langer op Laura's Bakery en je vindt het door de titel 'peer-hazelnoot bruschetta' in de zoekbalk op het blog in te vullen. Link vind je in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #borrelhapje #bruschetta #geitenkaas #peer'>
  • NIEUW! Jullie vragen mij vaak naar meer variaties op deze Franse lekkernij: eclairs. Daarom hadden Mariette en ik een tijdje terug een soezen- en eclairsbakdag. Jawel, onze bakdagen hebben meestal een thema. En dus maakten we deze bananen eclairs, die ik afwerkte met een chocolade glazuur en stukjes toffee. Zelfs terwijl ik niet van banaan hou, vond ik deze eclairs heerlijk.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, de link vind je in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#eclairs #soezen #bakken #banoffee #banaan
  • DE 10E DRUK! Jaaa, de 10e druk van Het Basisbakboek ligt alweer in de winkels. Thanks allemaal! Handjes omhoog als jij dit boek in huis hebt 🙋🏼‍♀️⁠
⁠
Ik vind het zo ontzettend leuk om te zien hoe zoveel van jullie in de afgelopen jaren zijn begonnen met bakken door (en met!) dit boek. Zeker het afgelopen jaar is er een gigantische nieuwe lichting thuisbakkers bijgekomen. Zo leuk al die berichtjes waarin jullie me vertellen dat jullie de bakkriebels hebben en daarmee een nieuwe passie hebben ontdekt. ⁠
⁠
En voor wie zich laat tegenhouden om met regelmaat te bakken omdat @laurasbakery⁠ ⁠ #bakken #hetbasisbakboek #laurasbakery #hetlaurasbakerybasisbakboek #bakboek' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/155499357_153487403259418_3918615731402010880_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=-sIRLaM29bUAX8MwIO0&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=749ea7e96ca1c07cd4b418f10929cab5&oe=60693F90' title='DE 10E DRUK! Jaaa, de 10e druk van Het Basisbakboek ligt alweer in de winkels. Thanks allemaal! Handjes omhoog als jij dit boek in huis hebt 🙋🏼‍♀️⁠ ⁠ Ik vind het zo ontzettend leuk om te zien hoe zoveel van jullie in de afgelopen jaren zijn begonnen met bakken door (en met!) dit boek. Zeker het afgelopen jaar is er een gigantische nieuwe lichting thuisbakkers bijgekomen. Zo leuk al die berichtjes waarin jullie me vertellen dat jullie de bakkriebels hebben en daarmee een nieuwe passie hebben ontdekt. ⁠ ⁠ En voor wie zich laat tegenhouden om met regelmaat te bakken omdat 'het ook op moet': lekker uitdelen! Daar maak je heel erg veel mensen blij mee. Zeker nu 🤗⁠ ⁠ Mijn boek(en) nog niet in huis? Via de link in mijn profiel kun je ze allemaal bestellen 📚 > @laurasbakery⁠ ⁠ #bakken #hetbasisbakboek #laurasbakery #hetlaurasbakerybasisbakboek #bakboek'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Advent 19: Kerstkransjes van schuim (recept)

Advent 19: Kerstkransjes van schuim (recept)

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

06 maart 2021

Bananen eclairs

03 maart 2021

De Bakstrijd: maart 2021

01 maart 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

door Laura Kieft-06 maart 2021-2

Elke keer als ik aan de slag ga met een nieuw bananenbrood zijn jullie gelukkig weer even enthousiast. Dat komt mooi uit, want ik kan niet ophouden met nieuwe variaties bedenken. Vandaag heb ik mijn...

Bananen eclairs

door Laura Kieft-03 maart 2021-1

Het is tijd voor het eerste baksel van de soezen en eclairs bakdag die Mariette en ik een tijd geleden hadden. Een dag van tevoren stond ik al in de keuken om platen vol met...

De Bakstrijd: maart 2021

door Laura Kieft-01 maart 2021-2

April 2018 vond de allereerste editie van De Bakstrijd plaats en sindsdien is het uitgegroeid tot een online bakwedstrijd waar maandelijks ontzettend veel mensen met plezier aan deelnemen. Toch kondigen we vandaag de (voor nu)...

Speculoos cake

door Laura Kieft-27 februari 2021-12

Het is denk ik alweer ruim een half jaar geleden dat ik deze fantastische speculoos cake bakte, maar het water loopt me nog steeds in de mond als ik er weer aan denk. Door het...

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-1

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-15

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-5

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-11

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan