Kersthangers

Gepost: 13 december 2010 Laatst bewerkt: 28 november 2022
1

Geen baksels dit keer maar leuke hangers voor in de boom 🙂

Gisteren ben ik naar Mirakels in ruïne Brederode (Santpoort) geweest. Laten ze daar nou hangers voor in de boom hebben met peperkoekmannetjes en cupcakes! Bovenstaand peperkoekvrouwtje vond ik zo’n schatje met de cupcake op haar hoofd, die kon ik natuurlijk niet laten liggen!

Ook voor de cupcake etagere hanger was ik te hebberig :). Omdat ik toch zo lekker aan het shoppen was heb ik ook onderstaande ‘North Pole Bakery’ ladder en de deegroller meegenomen. Eenmaal thuis kwam ik tot de conclusie dat ik eigenlijk nog wel veel meer had willen hebben (ja, ze hadden nóg meer!!) dus wie weet dat ik van de week nog maar even langs rij.

Op onderstaande foto zie je wat ze nog meer hadden.Er waren verschillende soorten ladders, ladingen peperkoekmannetjes en zelfs kerstboompjes en snoephuisjes. Ik denk dat ik nog wel de sneeuwpop met cupcakehoed wil hebben en zo’n leuk trekpoppetje. Nadeel is dat ze niet bepaald goedkoop zijn (varieert van 7 tot 9 euro ongeveer). Maar hé, het is wel ontzettend leuk en uniek!

Mirakels is nog geopend tot en met 19 december. Het is een erg leuke kerstfair met van alles en nog wat! Je moet wel entree betalen van 7,50, je krijgt als toegangsbewijs een sleutelhanger die je keer op keer kan gebruiken. Je hoeft dus maar 1 keer entree te betalen en kan bij wijze van spreken er dan verder elke avond heen zonder wat te betalen (aan entree dan, je wordt er namelijk erg hebberig!)

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

4 reacties

 1. Joke schreef:

  Oh wat zijn ze toch leuk allemaal hè (kwijl), je zou ze het liefst allemaal willen kopen ……….

  XXX mam

 2. Ans schreef:

  Hei Laura,
  Wat zou jij hier genieten in alle winkels. Alle dingen, die je hebt gezien op die fair, liggen hier zo in de winkels. Je kunt de pepperkake kopen in een trommeltje en dan zelf van alles en nog wat maken. Vorige week hebben we dat ook gedaan met de kleindochters. Leuk versierd en nu kan straks alles in de kerstboom.
  Ik heb een recept voor de pepperkake. Als je die wilt hebben, laat het dan maar weten.
  Fijne dag vandaag!
  Groetjes Ans

 3. JoliGâteau schreef:

  Ooh wat een leuke spullen! Ze zouden ook ideaal zijn als cadeau. Jammer dat ik zo ver woon 🙁

 4. Helma schreef:

  Oooh, wat schattig! Ik wist helemaal niet dat er zulke leuke hangers bestonden! Die peperkoekenmannetjes zijn ook leuk om met icing na te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *