Een kleine onderbreking van de advent met een extra artikel vandaag! Lian en ik namen een tijdje geleden twee video’s op met allerlei vragen die jullie ons hebben gesteld. Gezien de hoeveelheid veelgestelde vragen besloten we daar twee video’s van te maken. Eentje met algemene vragen en eentje met specifiekere bakvragen. De video’s zijn onlangs al verschenen op mijn YouTube kanaal, maar mocht je ze daar gemist hebben staan ze vandaag ook in dit artikel!
Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
Genoemde recepten:
Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
Genoemde linkjes:
- waarom zakt een cake (of cupcakes) in
- vervangers voor ei
- macarons recept
- Handige Baktips (update 2023: Handige Baktips bestaat niet meer, je vindt alles op Laura’s Bakery)
- veelgestelde vragen pagina
Geen video’s meer missen of wil je ze gelijk zien zodra ze online komen? Dan kun je je abonneren op mijn YouTube kanaal 🙂 .
Heb jij meer vragen, stel ze gerust. Als het bevalt en jullie het leuk vinden nemen we misschien wel vaker zo’n video op.
Leuk te zien. Jullie zijn ook echt gezellige “kletstantes”.
Haha, dat kunnen we inderdaad als de beste 😛
Superleuk jullie video!
De crème der aa taart is bij ons in de familie favoriet.
Helaas de laatste twee keer ging het mengen van de boter suikercrème met de afgekoelde vla niet goed. Er vormde zich korreltjes van de boter. Het lukte wel de lagen op te bouwen maar het was niet zoals het hoort.
Wat is er mis gegaan?
Dat klinkt alsof het is geschift: https://handigebaktips.nl/help-mijn-botercreme-is-geschift/
Hallo ik wil graag weten hoe je het linzendeeg in een geheel op de vlaaibodem kunt krijgen en met name de reepjes zijn een probleem die breken altijd in stukje bij het overbrengen op de vlaai.
Heb je hiervoor mijn recept gebruikt? https://www.laurasbakery.nl/vlaairaster-maken/
Nee, dat bedoel ik eigenlijk niet, het probleem is om de gesneden repen over te brengen op de vlaai, want als je de repen van linzendeeg op wilt rapen gaan se direct kapot.
Maar heb je mijn recept voor het deeg gebruikt?