
Misschien heb je de snelle cinnamon rolls van mijn blog al een keertje gemaakt. Op social media zie ik ze regelmatig voorbij komen en ook zelf heb ik ze al meerdere keren gemaakt. De laatste keer was toen ik met familie een weekendje weg was, we hebben er van zitten smullen! Het is een recept dat ook perfect is voor het kerstontbijt, al is het dan wel leuk om er een extra lekkere luxe variant van te maken. Ik heb alvast wat geprobeerd en schoof deze snelle cinnamon rolls deluxe een paar weken geleden in de oven. Aan de vulling heb ik nootjes toegevoegd en in plaats van een glazuur, koos ik voor karamel om over de nog warme cinnamon rolls te gieten. Geloof mij: deze wil je echt bij het kerstontbijt op tafel hebben!
Dag Laura!
Ik woon in België & daar zie ik geen croissantdeeg in de supermarkt. Is dat gewoon bladerdeeg? En hoeveel gram zou dat ongeveer zijn?
Alvast bedankt!
Oh echt waar? Dat is jammer. Het is zoeter dan bladerdeeg namelijk. Het is 250 gram ongeveer.
Hoi! Ik woon ook in België en is te verkrijgen bij Delhaize. Op dezelfde plaats als verpakt kruimeldeeg en bladerdeeg. Groetjes!
Dag Elisabeth! Bedankt voor je reactie! Ondertussen heb ik de kanelbullar van Laura’s Bakery from scratch gebakken & dat is zeer goed gelukt. Iedereen vond het lekker & ik vond het niet zoveel werk, dus het is ondertussen niet meer nodig. Toch bedankt voor de moeite!
Hallo Laura,
Heb net jouw recept gelezen voor snelle kaneelbroodjes DeLuxe, ziet er jammie uit ! Dit jaar heb ik al eens kaneelbroodjes gemaakt met een recept (geen recept van jou hoor don’t worry 🙂 ), was een beetje teleurgesteld over het vele werk dat ik er had ingestoken , was van scratch begonnen, deeg super lekker maar vulling vond ik maar niets. Jouw makkelijke versie ziet er inderdaad héél makkelijk uit en omdat ik toevallig croissantdeeg heb gekocht gisteren wil ik deze versie dit weekend uitproberen. Heb wel een vraagje,”vers het lekkerst en nog een paar dagen te bewaren in de koelkast”, ik veronderstel dat dit dan niet gebakken is ?
Groetjes
Daisy
Nee, ik bedoel daar al afgebakken! En hopelijk bevalt deze versie je beter 🙂
Hi Laura!
Dit ziet er geweldig uit en ik ga meteen aan de slag. Ik vroeg me af of je ook een recept zou kunnen maken voor pumpkin cinnamon rolls. Lijkt me heel erg lekker en ze zijn erg populair. Ik heb alleen nog geen goed recept kunnen vinden. Lijkt me leuk!
Groetjes,
Nova
Dat klinkt zeker lekker! Ik zal het op de ideeënlijst zetten.