Ik heb de snelle cinnamon rolls in een kerstjasje gestoken. Deze versie met noten en karamel is perfect voor de feestdagen.
Porties: 6stuks
Ingrediënten
1blikje croissantdeeg
50gramzachte ongezouten roomboter
2tlkaneel
50gramlichtbruine basterdsuiker
50grampecannotenfijngehakt
paarelkaramelsaus
Instructies
Rol het croissantdeeg uit op je werkblad. Knijp de naden dicht en druk ze goed aan.
Meng de boter, suiker en kaneel door elkaar en smeer hier het croissantdeeg mee in. Gebruik driekwart van de noten en verdeel over het deeg. Rol dan het croissantdeeg weer op. Probeer de naad een beetje dicht te knijpen.
Met een scherp mes snijd je de rol deeg in 6 plakjes. Leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak de snelle cinnamon rolls in 10-12 minuten op 200 graden.
Eenmaal uit de oven verdeel je er de karamelsaus en laatste nootjes overheen.
Bewaren
Warm uit de oven het lekkerst, maar goed verpakt in de koelkast 2-3 dagen houdbaar.