Eindelijk is het 1 december, de dag waarop alweer de tweede advent van start gaat. Na vorig jaar (en eigenlijk het hele jaar door) zoveel leuke reacties te hebben gekregen heb ik besloten om het gewoon weer te doen. Ook dit jaar stond ik weer in de zomer sneeuwpoppen te maken om alles op tijd klaar te hebben. Deze leuke sneeuwpop taart maakte ik ook al een tijd geleden.
Elke keer wanneer ik de foto’s zie word ik weer vrolijk. Omdat hij zo leuk is natuurlijk, maar ook omdat ze eenvoudig en snel te maken zijn. Dat is ook heel fijn met deze drukke dagen. Na deze how to kun jij ook aan de slag gaan!
Deze lieve sneeuwpop taart staat superleuk op tafel. Voor wie hem durft op te eten, dat kun je prima met zijn tweetjes of zelfs met zijn drietjes doen. het is namelijk een behoorlijk groot taartje voor één persoon.
BAKTIP: Deze ronde bakvormen zijn erg prettig in gebruik en in meerdere formaten, vormen en hoogtes verkrijgbaar. Ze zijn ook in een set van drie bakvormen verkrijgbaar voor het maken van stapeltaarten.
Hoi Laura
Hij is weer leuk.
Het is weer elke ochtend een verrassing wat er weer te voor schijnt komt.
kan eigenlijk niet wachten wat er morgen weer op de site staat.
mijn neefje en nichtje staan ook weer te springen om dingen voor kerst te maken.
kijken wat ze uitzoeken van jouw recepten
groetjes Matilde
Hi Laura, wat gaaf dat je ook dit jaar weer een advent met recepten doet! Ik heb er vorig jaar een aantal van gemaakt voor tijdens de kerst, ontzettend leuk! Laatst kwam ik een meisje uit mijn vorige stageklas tegen, waar ik als afscheid getrakteerd had op die leuke rendier-marshmallow pops van je site. “Kijk mama, dat is juf Lisanne! Die juf van de rendierenlolly’s!” Geweldig toch? Ze hebben echt indruk gemaakt daar, haha 🙂
Wat is ie leuk!! xoxo
Hoi Laura,
Gaaf dat je ook dit jaar iedere dag in december een idee met recept plaatst. Het idee van vandaag smaakt al naar meer. Ik kijk al uit naar de post van morgen!
Groetjes,
Janneke.
Wat ontzettend leuk zeg!!
Ik verheug me al weer op de rest 😀
Jaaaa het is weer advent bij Laura dus elke dag wat leuks en lekkers. Ik weet al een klein beetje wat er gaat komen maar veel al weer vergeten omdat je er geruime tijd geleden mee begonnen bent :-). Deze sneeuwhoop is in ieder geval super mooi gemaakt. Zonde om op te eten.
Liefs, mam xxx
Hallo Laura,
Wat is de baktijd van de sneeuwpop (als je gebruik maakt van deze vorm met cakebeslag)?
Groetjes,
Lianne
Ik had de vorm zelf een beetje te vol gedaan, bij mij heeft hij 45 minuten nodig gehad. Ik zou hem een half uur in de oven zetten en dan even controleren, kan je er altijd nog een paar minuutjes bij doen.
Liefs, Laura
Hallo Laura,
Eerst en vooral een gelukkig nieuwjaar.
Ik wil je even bedanken voor het superleuke idee.
Ik maakte deze morgen een aantal mini-mannetjes en iedereen was dolenthousiast.
Dus nog eens dank!
Groetjes
Heidi
kan je er ook voor de knopen (marsepein) ook oreo gebruiken
Ik denk dat ze iets te groot zijn, maar je kunt het wel proberen!