Sneeuwman marshmallows

Gepost: 24 december 2015 Laatst bewerkt: 1 december 2023
14

sneeuwman marshmallows 1a

Zo vlak voor Kerst denk ik dat bijna iedereen wel bedacht heeft wat hij of zij gaat maken, waarschijnlijk zijn de boodschappen ook al in huis gehaald. Geen ingewikkeld recept dus op de laatste dag van de advent, maar wel een heel leuk en simpel idee. Ik maakte namelijk sneeuwman marshmallows om de chocolademelk mee op te fleuren! Hartstikke leuk en binnen een paar tellen gemaakt. Dat past nog best op het lijstje met kerstbaksels toch?

Dit heb je nodig

 • marshmallows
 • oranje en zwarte eetbare stift
Zo maak je ze

Het maken van deze sneeuwman marshmallows spreekt voor zich. Ik tekende eerst de neuzen op alle marshmallows, daarna zette ik stippen voor de ogen en mond.

BAKTIP: Heb je geen eetbare stiften, maar wel kleurstoffen? Ook die kun je gebruiken, met een kwastje of cocktailprikkertje verf je er eenvoudig een gezichtje op.

 

sneeuwman marshmallows 2a

Drijft er binnenkort zo’n leuke sneeuwman in jouw mok chocolademelk?

Dit was alweer het laatste artikel van de advent! Ik zeg elk jaar dat het altijd zo snel gaat, maar dit jaar ging het voor mijn gevoel nog veel sneller voorbij. Ik ben heel benieuwd wat voor lekkers jullie allemaal gaan maken. Op social media kun je je foto’s voorzien van #laurasbakery zodat ik alles kan terugvinden, dat vind ik heel erg leuk om te zien!

Tijdens de kerstdagen is het stil hier op Laura’s Bakery en ga ik lekker genieten met familie. Na de kerst ben ik weer terug met lekkers voor Oud en Nieuw. Mocht je nou paniek hebben in de keuken, kijk dan vooral even op Handige Baktips. Misschien staat daar wel de gouden tip tussen om je uit de brand te helpen 😉 .

Fijne Kerst allemaal!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

5 reacties

 1. nicole schreef:

  Ah wat een schattige sneeuwpopjes. Fijne dagen Laura!

 2. Margot schreef:

  Hihi wat een leuk idee! Cute!

 3. Renate schreef:

  Wat een lieverdjes zeg. Als ik van die stiften had, dan had ik het zeker gemaakt.

 4. Emma schreef:

  Ahh, zo lief! Fijne feestdagen!

 5. Trudy schreef:

  Het is een leuke Advent serie geweest!
  Dank je wel.
  We wensen je Fijne Feestdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *