Jullie weten dat ik al jaren werk aan Laura’s Bakery en dat dit mijn bedrijf, waar ik fulltime in werk, is. Wat jullie misschien nog niet weten, is dat ik in het prille begin van Laura’s Bakery nog studeerde en bij Blokker werkte. Daarom vind ik het extra leuk dat ik vandaag na al die jaren mijn mooie samenwerking met Blokker kan aftrappen.
Ik heb heel wat jaren bij Blokker gewerkt en was verantwoordelijk voor verschillende afdelingen in de winkel, onder andere elektra. En dat was juist rond de feestdagen ontzettend leuk. Dan kregen stapels fonduepannen, gourmet sets en andere leuke apparaten een plekje in de winkel. Funcooking noemden we die productgroep. Precies het thema waar ik jullie de komende weken meer van ga laten zien. Ik begin met de Chef’s Dinner Party van Bourgini, deze ken ik nog uit mijn blokkertijd en ik weet ook nog dat hij toen net nieuw en gelijk razend populair was. Ik vertel je vandaag alles over deze bijzondere gourmet set. En nog leuker: ik geef jullie ook nog een origineel gourmet idee: bruschetta. Want gourmetten kennen we allemaal, daarom geef ik graag een verrassende twist aan dit concept.
Zet je al de groente rauw op tafel?
Ik doe dat wel ja! Dan kun je het zelf bakken, maar je kunt het natuurlijk ook vooraf al grillen.