Er komen de laatste tijd zoveel borrelhapjes met champignons online, dat je bijna zou gaan denken dat ik er gek op ben. Dat is dus niet zo, maar omdat ik regelmatig het verzoek kreeg voor borrelhapjes met champignons heb ik mijn team voor jullie aan de slag gezet. De meest recente creatie is deze vegetarische gevulde champignon met zachte geitenkaas, walnoot en natuurlijk honing. Overheerlijk als ik het testpanel mag geloven. En heel simpel om te maken. Laat je mij weten wat je ervan vond?
Kan jij geen genoeg krijgen van gevulde champignons? Misschien zijn deze recepten dan ook wat voor jou:
Welke kaas kan ik gebruiken ipv geitenkaas.
Om welke reden wil je het vervangen?
Ik ben fan van alle kazen behalve geitenkaas. De reuk en specifieke smaak vind ik echt niet lekker. Omdat het hapje er zo smakelijk uitziet wil ik het toch graag maken. Misschien brie als alternatief.
Oeh, brie lijkt me een heerlijke hierbij!