Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Mini sesam bolletjes

Lian van Rensdoor Lian van Rens
25 februari 2019
in Brood, Hartige recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Door Lian – Hoe schattig zijn deze mini sesam bolletjes? De broodjes zijn zo klein dat ze passen in de palm van je hand. Mini broodjes zijn ontzettend leuk om te serveren bij een brunch, denk alvast aan Pasen, of stop ze in de lunchtrommel van je kind. Je kunt vast wel iets bedenken waar je deze broodjes voor wilt maken, want dat moet je natuurlijk nog wel even zelf doen. Lees snel verder voor het recept.

 

Recept afdrukken

Mini sesam bolletjes

Deze schattige mini sesam bolletjes zijn perfect voor bij een brunch of buffet. Het recept voor de heerlijke mini sesam bolletjes lees je hier.
Porties: 12 stuks

Ingrediënten

Deeg

  • 375 gram bloem
  • 1 zakje gedroogde/instant gist (7 gram)
  • 30 gram fijne kristalsuiker
  • 1 tl zout
  • 150 ml lauwwarme melk
  • 40 gram ongezouten roomboter
  • 1 ei (M)

Topping

  • 1 el melk
  • 1 los geklopt ei (M)
  • sesamzaadjes

Instructies

  • Doe alle ingrediënten voor het deeg samen in een kom en kneed met een (staande) mixer in 10-15 minuten tot een soepel deeg waar je een mooi vliesje van kunt trekken.
  • Plaats het deeg in een met olie ingevette kom, dek de kom af en laat het ongeveer een half uur tot een uur rijzen op een warme plek tot het in volume is verdubbeld.
  • Stort het deeg daarna op je werkblad, druk de lucht eruit en verdeel in 12 gelijke stukken. Vet een rechthoekige ovenschaal van zo’n 15 x 20 cm in. Draai bolletjes van het deeg en plaats ze in de ovenschaal. Dek de broodjes af en laat nog zo’n 30-45 minuten staan voor de tweede rijs. De broodjes zullen nu ook tegen elkaar aan gerezen zijn.
  • Voeg de melk toe aan het los geklopte ei en smeer de broodjes hiermee in. Bestrooi met de sesamzaadjes.
  • Bak de broodjes gaar en goudbruin in een voorverwarmde oven van 200 °C voor 12-15 minuten (boven- en onderwarmte).

Tips

  • TIP Is je deeg aan de droge kant? Voeg dan een klein beetje water toe, nooit meer dan 1 eetlepel tegelijk.
  • Bewaren: ongeveer 3 dagen in een afgesloten verpakking buiten de koelkast. In de vriezer tot 3 maanden houdbaar.

Vorige post

Volgende post

Amandel-dadelscones + review Modern Baking
Chocoladeflikken

Related Posts

kleine broodjes bakken

Breekbrood voor kleine broodjes

door Laura Kieft
24 maart 2021
18

Dit...

Kaaskroketjes

door Laura Kieft
13 maart 2021
11

Het...

Pizza Quattro Formaggi

Pizza quattro formaggi

door Laura Kieft
12 maart 2021
2

Voor...

Lian van Rens

Lian van Rens

Lian is groot fan van de Amerikaanse keuken en ze is vooral gek op brownies, cheesecake en cinnamon rolls. Favoriete bezigheid als het regent? Verschillende variaties chocolate chip koekjes bakken.

Reacties 20

  1. Iris says:
    2 jaar geleden

    Hi! Ik heb vandaag geprobeerd dit te bakken, helaas heb ik geen keukenmachine en met de deeghaken van de mixer werd het niet echt een deeg. Daarom heb ik het deeg met de hand gekneed, maar de bolletjes waren niet goed gelukt: ze waren niet luchtig en smaakten naar gist. Het bloem wat ik heb gebruikt had ik al wel een poosje, maar niet absurd lang. Kan het hier aan liggen of is het toch het kneden geweest? Het bleef lastig om een vlies te trekken van het deeg zelfs na lang en goed kneden.

    Beantwoorden
    • Rosie says:
      2 jaar geleden

      Waarschijnlijk te veel gist, te weinig meel of te lang laten rijzen. Gebruik ook de handmachine maar een iets ander recept. Bijna altijd zachte broodjes;)

      Ik gebruik het volgende recept: verse bakkergist (1 pakje van het blauwe merk) oplossen in 1 glas (200 ml formaat) lauwwarme melk met 2 eetlepels suiker. Een minuutje laten staan. Vervolgens 1 glas sparklingwater, 1 glas olie (half gesmolten roomboter/half zonnebloem) bij het gistmengel. Drna 4-5 glazen meel; per glas toevoegen en kneden. Tussen glas 1 en glas 2 meel 1 eetlepel zout erbij doen. Kneden kneden en indien nodig beetje meel blijven toevoegen totdat het deeg niet meer aan je hand plakt (10 min kneden ong). Het deeg moet net zo zacht zijn als je oorlel.

      Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Met de hand moet je langer kneden om hetzelfde resultaat te behalen. Blijven kneden tot je er een goed vliesje van kunt trekken.

      Beantwoorden
  2. Simone says:
    2 jaar geleden

    Ha Laura, Dank voor dit geweldige broodjes recept! Ik heb ze gemaakt en ze zijn super gelukt en heel erg lekker. Zo eenvoudig te maken en jij legt het altijd zo uit, dat je direct zin krijgt om aan de slag te gaan.

    En het leuke…….. je recepten zijn zo goed……. het lukt altijd!
    Een hele blije bakster.

    Beantwoorden
  3. Tess says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Kan dit ook met andere boter ipv ongezouten roomboter?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Wat zou je dan willen gebruiken? Heeft wel invloed op het resultaat natuurlijk.

      Beantwoorden
  4. Pingback: Met kaas gevulde mini cheeseburgers - Laura's Bakery
  5. Ann-Sophie says:
    1 jaar geleden

    Hoi,

    Ik maakte het deeg in de keukenrobot en het bleef erg plakkerig na 15 min. Kneden. Ik voegde wat bloem toe, dan kon ik beter bijkneden met de hand maar eenmaal de bloem opgenomen was begon het terug te plakken.
    Ik gebruikte bloem voor sandwiches/koekebrood van aveve, kan het daar aan liggen? Of mocht ik nog meer bloem toevoegen op gevoel tot het niet meer plakte?
    Alvast bedankt voor je antwoord.
    Ik ben fan van je site, mooie en overzichtelijke recepten!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Ik ken dat product niet, zit daar alleen bloem in of is het misschien een totaalmix? Dan zou het daaraan kunnen liggen. Ik heb hier de nodige tips op een rijtje gezet, hopelijk kun je daar mee verder: https://www.laurasbakery.nl/tips-voor-brood-bakken/

      Beantwoorden
      • Ann-Sophie says:
        1 jaar geleden

        Hoi,
        Ik bekeek het en zag dat er inderdaad al eiwit en melkpoeder inzat. Ik heb de bolletjes ook dubbel zolang moeten bakken omdat ze nog niet gaar waren (met wat aluminiumfolie erop tegen het aanbakken). Het resultaat is uiteindelijk wel gelukt en het was wel lekker. Maar volgende keer neem ik dus gewone bloem.

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          1 jaar geleden

          Ah, dat verklaart het dan inderdaad. Fijn dat het resultaat toch smakelijk was!

          Beantwoorden
  6. Cecile says:
    11 maanden geleden

    Jammer dat ik er geen foto bij kan plaatsen, gemaakt en erg mooi geworden!!!

    Leuk recept weer!!!
    En lekker!!!

    Beantwoorden
  7. daphne says:
    10 maanden geleden

    ik ben het recept nu aan het maken en rijs het in de oven.
    Moet ik tijdens het rijzen en bakken onderin een bakje water plaatsen

    Groetjes

    Beantwoorden
  8. de greef mariella says:
    10 maanden geleden

    zou je rozijnen aan het deeg mogen toevoegen vele groetjes fan uit belgie.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Ja hoor dat kan prima

      Beantwoorden
  9. Claudia says:
    10 maanden geleden

    Mijn mixer met deeghaken kon het kneden na 5 minuten niet meer aan. Dus daarna 40 minuten met de hand staan kneden, maar nog steeds leek ik het niet tot een vlies te kunnen trekken. Het staat nu toch maar te rijzen, wie weet gaat het goed…ik heb in ieder geval mn armspieren aardig getraind.. 🤣

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Ik hoop dat het goed is gekomen!

      Beantwoorden
  10. Claudia says:
    4 maanden geleden

    Dag Laura,

    Al lange tijd ben ik op zoek naar een mooi recept voor Cheesy Bombs met mozzarella erin maar overal vind ik ze met kant en klare biscuit dough die ik hier in NL niet kan kopen, ook het maken van het deeg lukt mij niet. Denkt u dat het recept van deze mini broodjes een idee is voor de Cheesy Bombs?

    Groetjes, Claudia

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      Oei dat durf ik zo niet te zeggen, gezien ik nog nooit cheesy bombs op heb.

      Beantwoorden
  11. Silvia says:
    3 maanden geleden

    Hallo Laura,
    Ik heb een vraag. Welke bloem wordt hier gebruikt? Is dit kristalbloem van bv. Koopmans, of patentbloem of tarwebloem of maakt dit niet uit? Ik heb zelf trouwens geen idee of hier verschil in zit. Bedankt!
    Groet Silvia

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠
⁠
Wist je dat het maandthema van de Laura @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/172146132_162167219111167_167097550645834483_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=AW1yap9uLEcAX9hrtTC&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=ecf62d3619eb4d232c9d2b79e5e4b831&oe=6099C62F' title='NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠ ⁠ Wist je dat het maandthema van de Laura's Bakery Bakgroep deze keer filodeeg is? In deze groep kun je jouw filodeeg baksels (en andere baksels) delen met andere thuisbakkers. ⁠ ⁠ Je vindt de link naar het artikel en de link naar de Laura's Bakery Bakgroep in mijn profiel > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep'>
  • GROENE VINGERS 🪴. Poging tot dan. Vorig jaar ging het niet al te best in mijn (moes)tuin namelijk. Hopelijk kan ik over een paar weken een foto delen waarop daadwerkelijk plantjes te zien zijn in deze potjes 😬. De grote bak buiten waar ik vorig jaar alles in had gezet heb ik nu ingezaaid met bloemen voor de bijtjes. Lot kan er nét bij namelijk en die genoot erg van de kruiden en sla 😅🐰. Geef haar eens ongelijk haha. 

Nu ben ik het internet aan het afstruinen naar hogere kweekbakken op poten, want lage potten gaan hier dus niet werken. Naast die kweekbakken heb ik inmiddels een wensenlijstje dat steeds een beetje langer wordt, voornamelijk met plantjes. Oh wat heb ik toch veel zin om eens lekker in een tuincentrum rond te struinen, dat ga ik alleen echt niet redden in een half uurtje vrees ik 🙈. 

#moestuinieren #groenevingers
  • Aan de slag met een extra tof bakproject dit weekend? Dan kan ik je deze honeycomb chocoladetaart aanraden! Drie lagen heerlijke chocoladecake in combinatie met een vanille botercrème en knapperige honeycomb (brosse karamelrepen). ⁠⁠
⁠⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠⁠
⁠⁠
#honeycomb #chocoladecake #chocoladetaart #laagjestaart #layercake
  • NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/169848334_479627933388595_8220540487916145846_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=RMpGpUXi3QcAX9wNgrf&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=b75e0c405110a794f2af1a50b3ea8e03&oe=609AE2CE' title='NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo'n zin in. En lekker dat ze waren 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies'>
  • KOOKTIP! Een heerlijk fris gerecht perfect voor in de lente of de zomer: couscous met kip, perzik, munt en feta. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten, maar deze versie is toch echt het lekkerst. Je zou de couscous ook eens kunnen vervangen door een basis van bloemkoolrijst!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vind het door op "couscous" te zoeken in de zoekbalk, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#couscoussalade #kooktip #dinertip
  • NIEUW! Het was alweer even geleden, maar vandaag behandel ik weer zeven prangende, veelgestelde bakvragen op het blog. O.a. de antwoorden op de volgende vragen vind je daar terug:⁠
🥐 Welke soort bloem gebruik ik het liefst?⁠
🥐 Wat gebeurt er met de baktijd en -temperatuur als je een recept omrekent naar een ander formaat bakvorm?⁠
🥐Waardoor kan ik suiker vervangen in mijn baksel?⁠
⁠
Je leest het via de link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#veelgesteldebakvragen #bakkenisnietmoeilijk #bakvragen #bakken

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Brioche

Broodjes gevuld met spek en ei

Caramel Shortcake

Yoghurt pancakes

Volgende Post
Chocoladeflikken

Chocoladeflikken

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Filodeeg inspiratie

12 april 2021

Chocolate chip koeken met pindakaas

09 april 2021
Veelgestelde bakvragen #5

Veelgestelde bakvragen #5

07 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-7

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-14

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-19

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-27

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-32

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-28

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-35

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-40

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-9

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-15

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-16

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan