Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Mini sesam bolletjes

Lian van Rensdoor Lian van Rens
25 februari 2019
in Brood, Hartige recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Door Lian – Hoe schattig zijn deze mini sesam bolletjes? De broodjes zijn zo klein dat ze passen in de palm van je hand. Mini broodjes zijn ontzettend leuk om te serveren bij een brunch, denk alvast aan Pasen, of stop ze in de lunchtrommel van je kind. Je kunt vast wel iets bedenken waar je deze broodjes voor wilt maken, want dat moet je natuurlijk nog wel even zelf doen. Lees snel verder voor het recept.

 

Recept afdrukken

Mini sesam bolletjes

Deze schattige mini sesam bolletjes zijn perfect voor bij een brunch of buffet. Het recept voor de heerlijke mini sesam bolletjes lees je hier.
Porties: 12 stuks

Ingrediënten

Deeg

  • 375 gram bloem
  • 1 zakje gedroogde/instant gist (7 gram)
  • 30 gram fijne kristalsuiker
  • 1 tl zout
  • 150 ml lauwwarme melk
  • 40 gram ongezouten roomboter
  • 1 ei (M)

Topping

  • 1 el melk
  • 1 los geklopt ei (M)
  • sesamzaadjes

Instructies

  • Doe alle ingrediënten voor het deeg samen in een kom en kneed met een (staande) mixer in 10-15 minuten tot een soepel deeg waar je een mooi vliesje van kunt trekken.
  • Plaats het deeg in een met olie ingevette kom, dek de kom af en laat het ongeveer een half uur tot een uur rijzen op een warme plek tot het in volume is verdubbeld.
  • Stort het deeg daarna op je werkblad, druk de lucht eruit en verdeel in 12 gelijke stukken. Vet een rechthoekige ovenschaal van zo’n 15 x 20 cm in. Draai bolletjes van het deeg en plaats ze in de ovenschaal. Dek de broodjes af en laat nog zo’n 30-45 minuten staan voor de tweede rijs. De broodjes zullen nu ook tegen elkaar aan gerezen zijn.
  • Voeg de melk toe aan het los geklopte ei en smeer de broodjes hiermee in. Bestrooi met de sesamzaadjes.
  • Bak de broodjes gaar en goudbruin in een voorverwarmde oven van 200 °C voor 12-15 minuten (boven- en onderwarmte).

Tips

  • TIP Is je deeg aan de droge kant? Voeg dan een klein beetje water toe, nooit meer dan 1 eetlepel tegelijk.
  • Bewaren: ongeveer 3 dagen in een afgesloten verpakking buiten de koelkast. In de vriezer tot 3 maanden houdbaar.

Vorige post

Volgende post

Amandel-dadelscones + review Modern Baking
Chocoladeflikken

Related Posts

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft
24 februari 2021
1

De...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft
05 februari 2021
2

We...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft
29 januari 2021
2

Perfect...

Lian van Rens

Lian van Rens

Lian is groot fan van de Amerikaanse keuken en ze is vooral gek op brownies, cheesecake en cinnamon rolls. Favoriete bezigheid als het regent? Verschillende variaties chocolate chip koekjes bakken.

Reacties 20

  1. Iris says:
    2 jaar geleden

    Hi! Ik heb vandaag geprobeerd dit te bakken, helaas heb ik geen keukenmachine en met de deeghaken van de mixer werd het niet echt een deeg. Daarom heb ik het deeg met de hand gekneed, maar de bolletjes waren niet goed gelukt: ze waren niet luchtig en smaakten naar gist. Het bloem wat ik heb gebruikt had ik al wel een poosje, maar niet absurd lang. Kan het hier aan liggen of is het toch het kneden geweest? Het bleef lastig om een vlies te trekken van het deeg zelfs na lang en goed kneden.

    Beantwoorden
    • Rosie says:
      2 jaar geleden

      Waarschijnlijk te veel gist, te weinig meel of te lang laten rijzen. Gebruik ook de handmachine maar een iets ander recept. Bijna altijd zachte broodjes;)

      Ik gebruik het volgende recept: verse bakkergist (1 pakje van het blauwe merk) oplossen in 1 glas (200 ml formaat) lauwwarme melk met 2 eetlepels suiker. Een minuutje laten staan. Vervolgens 1 glas sparklingwater, 1 glas olie (half gesmolten roomboter/half zonnebloem) bij het gistmengel. Drna 4-5 glazen meel; per glas toevoegen en kneden. Tussen glas 1 en glas 2 meel 1 eetlepel zout erbij doen. Kneden kneden en indien nodig beetje meel blijven toevoegen totdat het deeg niet meer aan je hand plakt (10 min kneden ong). Het deeg moet net zo zacht zijn als je oorlel.

      Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Met de hand moet je langer kneden om hetzelfde resultaat te behalen. Blijven kneden tot je er een goed vliesje van kunt trekken.

      Beantwoorden
  2. Simone says:
    2 jaar geleden

    Ha Laura, Dank voor dit geweldige broodjes recept! Ik heb ze gemaakt en ze zijn super gelukt en heel erg lekker. Zo eenvoudig te maken en jij legt het altijd zo uit, dat je direct zin krijgt om aan de slag te gaan.

    En het leuke…….. je recepten zijn zo goed……. het lukt altijd!
    Een hele blije bakster.

    Beantwoorden
  3. Tess says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Kan dit ook met andere boter ipv ongezouten roomboter?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Wat zou je dan willen gebruiken? Heeft wel invloed op het resultaat natuurlijk.

      Beantwoorden
  4. Pingback: Met kaas gevulde mini cheeseburgers - Laura's Bakery
  5. Ann-Sophie says:
    11 maanden geleden

    Hoi,

    Ik maakte het deeg in de keukenrobot en het bleef erg plakkerig na 15 min. Kneden. Ik voegde wat bloem toe, dan kon ik beter bijkneden met de hand maar eenmaal de bloem opgenomen was begon het terug te plakken.
    Ik gebruikte bloem voor sandwiches/koekebrood van aveve, kan het daar aan liggen? Of mocht ik nog meer bloem toevoegen op gevoel tot het niet meer plakte?
    Alvast bedankt voor je antwoord.
    Ik ben fan van je site, mooie en overzichtelijke recepten!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Ik ken dat product niet, zit daar alleen bloem in of is het misschien een totaalmix? Dan zou het daaraan kunnen liggen. Ik heb hier de nodige tips op een rijtje gezet, hopelijk kun je daar mee verder: https://www.laurasbakery.nl/tips-voor-brood-bakken/

      Beantwoorden
      • Ann-Sophie says:
        11 maanden geleden

        Hoi,
        Ik bekeek het en zag dat er inderdaad al eiwit en melkpoeder inzat. Ik heb de bolletjes ook dubbel zolang moeten bakken omdat ze nog niet gaar waren (met wat aluminiumfolie erop tegen het aanbakken). Het resultaat is uiteindelijk wel gelukt en het was wel lekker. Maar volgende keer neem ik dus gewone bloem.

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          11 maanden geleden

          Ah, dat verklaart het dan inderdaad. Fijn dat het resultaat toch smakelijk was!

          Beantwoorden
  6. Cecile says:
    9 maanden geleden

    Jammer dat ik er geen foto bij kan plaatsen, gemaakt en erg mooi geworden!!!

    Leuk recept weer!!!
    En lekker!!!

    Beantwoorden
  7. daphne says:
    9 maanden geleden

    ik ben het recept nu aan het maken en rijs het in de oven.
    Moet ik tijdens het rijzen en bakken onderin een bakje water plaatsen

    Groetjes

    Beantwoorden
  8. de greef mariella says:
    9 maanden geleden

    zou je rozijnen aan het deeg mogen toevoegen vele groetjes fan uit belgie.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Ja hoor dat kan prima

      Beantwoorden
  9. Claudia says:
    9 maanden geleden

    Mijn mixer met deeghaken kon het kneden na 5 minuten niet meer aan. Dus daarna 40 minuten met de hand staan kneden, maar nog steeds leek ik het niet tot een vlies te kunnen trekken. Het staat nu toch maar te rijzen, wie weet gaat het goed…ik heb in ieder geval mn armspieren aardig getraind.. 🤣

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      8 maanden geleden

      Ik hoop dat het goed is gekomen!

      Beantwoorden
  10. Claudia says:
    2 maanden geleden

    Dag Laura,

    Al lange tijd ben ik op zoek naar een mooi recept voor Cheesy Bombs met mozzarella erin maar overal vind ik ze met kant en klare biscuit dough die ik hier in NL niet kan kopen, ook het maken van het deeg lukt mij niet. Denkt u dat het recept van deze mini broodjes een idee is voor de Cheesy Bombs?

    Groetjes, Claudia

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Oei dat durf ik zo niet te zeggen, gezien ik nog nooit cheesy bombs op heb.

      Beantwoorden
  11. Silvia says:
    1 maand geleden

    Hallo Laura,
    Ik heb een vraag. Welke bloem wordt hier gebruikt? Is dit kristalbloem van bv. Koopmans, of patentbloem of tarwebloem of maakt dit niet uit? Ik heb zelf trouwens geen idee of hier verschil in zit. Bedankt!
    Groet Silvia

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • Sommigen van jullie hebben afgelopen week kunnen genieten van een weekje voorjaarsvakantie (met prachtig weer). Hoe dan ook moet iedereen morgen weer aan de bak en daarbij is een verantwoorde snack altijd welkom. Wat dacht je van deze citroen-havermout balletjes? Een fris tussendoortje bij lekkere trek.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekfunctie op de website, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#tussendoortje #verantwoordesnack #havermout⁠
  • NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154299027_277856270597371_3383444249601757296_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=XXYIO0DiYecAX96jGCj&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=2d502777732c5f6ea1bbbfa93ccd5b52&oe=6061040F' title='NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik 'm dit weekend ook wel weer bakken. Bij wie gaat deze cake ook op de bakplanning voor dit weekend? 😍⁠ ⁠ Het recept vind je vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken'>
  • MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠
⁠
Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠
⁠
Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154961493_942622139841535_2019984367802266002_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=FhvI1zkQxscAX8uCjF7&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=3dd519424738fc7ce0eb28ebb7a3cd1c&oe=60601AA4' title='MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠ ⁠ Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠ ⁠ Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura's Bakery, even zoeken via de zoekbalk op de website. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken'>
  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=ZoEeUxeMf9EAX-QqCaO&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=280181179e776b9486946ff921adfe00&oe=60617437' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Chocoladeflikken

Chocoladeflikken

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Speculoos cake

27 februari 2021
Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Speculoos cake

door Laura Kieft-27 februari 2021-3

Het is denk ik alweer ruim een half jaar geleden dat ik deze fantastische speculoos cake bakte, maar het water loopt me nog steeds in de mond als ik er weer aan denk. Door het...

Geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-1

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-15

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-10

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-4

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan