Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Mini oven loempia’s

Laura Kieftdoor Laura Kieft
03 november 2017
in Bijgerecht, Borrelhapjes, Hartige recepten, Koken
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Ik ben lang niet altijd dol geweest op loempia’s, de grote zal ik nog steeds niet snel eten trouwens. Op een of andere manier vind ik mini loempia’s veel lekkerder, de verhouding tussen vulling en korstje klopt dan gewoon beter. Hetzelfde heb ik overigens met bitterballen, die vind ik lekkerder dan kroketten. Ben ik de enige die dat soort gekke dingen in haar hoofd heeft zitten? In ieder geval, ik wilde zelf eens kleine loempia’s maken. En dan wel uit de oven! Een frituur heb ik niet en ik ben ook niet van plan die aan te schaffen. Dus zo ontstonden deze mini oven loempia’s. Een groot succes en ik weet nu al dat ik ze veel vaker ga maken, het is namelijk echt niet moeilijk. En of je ze nu als soort borrelhapje of voorgerecht maakt, ze zullen zeker weten in de smaak vallen.

Recept afdrukken

Mini oven loempia's

Deze mini oven loempia's zijn een perfect borrelhapje of een voorgerecht. Je frituur hoeft er niet voor aan, want deze loempia's kunnen gewoon in de oven. Wel zo makkelijk!
Porties: 10 stuks

Ingrediënten

  • 10 vellen filodeeg
  • 150 gram kipfilet (in blokjes/reepjes)
  • 250 gram Chinese wokgroenten
  • 50 gram mihoen
  • peper, zout, knoflook

Extra nodig

  • olijfolie (voor insmeren vellen filodeeg)
  • sweet chili saus (om mee te serveren)

Instructies

  • Haal de vellen filodeeg op tijd uit de vriezer (als je geen verse gebruikt), zodat ze ruim de tijd hebben om te ontdooien. Op de verpakking zie je hoe lang dat gemiddeld duurt.
  • Bereid de mihoen volgens de verpakking. In mijn geval deed ik de mihoen in een maatbeker en vulde deze aan met gekookt water tot de mihoen helemaal onder water stond. Laat staan tot de mihoen gaar is (zie verpakking), giet dan af.
  • Bak de kip met een scheutje olie in een wok gaar, breng op smaak met zout, peper, knoflook en eventuele andere smaakmakers. Voeg niet te weinig toe, want er komen natuurlijk nog allerlei groenten en mihoen bij.
  • Voeg de wokgroenten toe en bak deze een paar minuten mee. Voeg als laatst de mihoen toe, zorg dat deze goed door het groentemengsel vermengd zijn.
  • Dan is het tijd om de loempia’s te maken! Halveer de vellen filodeeg (of vouw ze dubbezodat je 20 halve vellen hebt. Smeer ze in met olijfolie en leg er een tweede vel op. Als je ze dubbelvouwt, smeer je het vel eerst in met een beetje olijfolie.
  • Plaats wat van de vulling op de onderste helft van het filodeeg, zorg dat de randen vrij blijven. Vouw de onderkant deels over de vulling, vouw de randjes naar binnen. Rol dan de mini loempia op en leg hem met de naad naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat. Smeer ze in met olijfolie.
  • Bak de mini loempia’s in 15-20 minuten op 180 °C (boven- en onderwarmte) tot ze goudbruin en knapperig zijn.
  • Serveer ze met sweet chili saus en dan kun je smullen!

Tips

  •  Je kunt ze overigens het best gelijk opeten, hoe langer ze staan, hoe minder knapperig ze worden.
Tips

Je kunt het mengsel op smaak brengen zoals je zelf wilt. Je kunt bijvoorbeeld ook nog ketjap toevoegen aan de vulling.

Serveer ze met sweet chili saus en dan kun je smullen!

Je kunt ze overigens het best gelijk opeten, hoe langer ze staan, hoe minder knapperig ze worden.

Vorige post

Volgende post

Peren muffins met pecannoten en banaan
Chocolate chip cookie cheesecake taart

Related Posts

Moussaka

door Laura Kieft
18 januari 2021
15

Alle...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft
08 januari 2021
8

Ik...

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft
02 januari 2021
9

Ik...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 35

  1. Rosanne says:
    3 jaar geleden

    Wat een superleuk recept! Snel proberen 🙂 kun je ze ook invriezen en dan later afbakken?

    Ga zo door!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Dan zou je ze eerst moeten bakken, want je kunt het ongebakken filodeeg niet weer opnieuw invriezen. Maar ik heb er geen ervaring mee, dus durf niet 100% te garanderen dat ze dan ook weer zo lekker knapperig zijn.

      Beantwoorden
  2. Saskia says:
    3 jaar geleden

    Als ik ze van te voren wil maken is het dan beter om wel al af te bakken en opnieuw op te warmen of klaar zetten en dan afbakken?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ik zou ze klaar zetten en dan later insmeren met olie en afbakken.

      Beantwoorden
  3. Tonny says:
    3 jaar geleden

    Wat zien ze er heerlijk uit, lekker knapperig en ook nog uit de oven. Dank je wel voor het recept!

    Beantwoorden
  4. Britt says:
    3 jaar geleden

    Wat een leuk idee, dit ga ik onthouden!

    Beantwoorden
  5. Moslimah says:
    3 jaar geleden

    Hi, mag ik vragen welke filodeeg u hebt gebruikt? Miss een foto van de verpakking?
    Dankjewel alvast

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Foto van de verpakking heb ik niet, maar het was een rechthoekig doosje waar de vellen in zaten. Ik kocht ze bij AH.

      Beantwoorden
  6. Bertina says:
    3 jaar geleden

    Ga je in je recepten uit van een elektrische oven of hete lucht? En maakt het voor dit recept?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      boven- en onderwarmte. Bij hetelucht moet je de temperatuur lager zetten.

      Beantwoorden
  7. Renate says:
    3 jaar geleden

    Vandaag gemaakt en ze zijn HEERKIJK! Heb er nog wat over, ga proberen ze in te vriezen ?

    Beantwoorden
    • Renate says:
      3 jaar geleden

      We hebben er gister een aantal in de koelkast bewaart en vandaag weer opgewarmd in de oven: 10 min bij 180 graden. Ze waren net zo lekker als gister!! Nu nog kijken of die we ingevroren hebben ook net zo lekker zijn als we ze weer opwarmen.

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        3 jaar geleden

        Goed te horen!! Fijn dat ze zo lekker waren 🙂

        Beantwoorden
  8. Henny says:
    3 jaar geleden

    Ik heb ze zondag gemaakt. Ze werden alleen veel groter dan ik gedacht had. Ik had duidelijk veel te groot filo deeg. (bij de Turkse winkel gekocht). Ga ze zeker nogmaals maken met het filo deeg wat jij gebruikt. Vind ik dat in de koeling of de vriezer bij AH?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Het ligt in de vriezer, een rechthoekig doosje met 10 vellen in totaal 🙂

      Beantwoorden
  9. Willemien Zevenbergen says:
    3 jaar geleden

    Gisteren de mini loempia’s gemaakt ze waren heerlijk heb het zonder vlees gedaan. Er worden hier in de toekomst geen loempia’s meer gemaakt dat in de frituurpan moet. Dank je wel voor het recept.

    Beantwoorden
  10. Iemke says:
    3 jaar geleden

    Hoi hoi
    Ik snap het deel niet van halveren of dubbel vouwen?
    Moet je dan het deeg door de helft snijden?
    En wat is dan dubbel vouwen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Of je legt twee vellen op elkaar en halveert deze door het te snijden/knippen, of je vouwt 1 vel dubbel. Gaat erom dat je met 2 laagjes op elkaar werkt.

      Beantwoorden
      • Anoniem says:
        3 jaar geleden

        Hi Laura,

        Ik snap hem ook niet helemaal. Op de foto is je deeg langwerpig dus het lijkt niet of het dubbel is gevouwen of gesneden. Als ik mijn deeg zou halveren of dubbelvouwen heb ik nog maar een heel klein stukje over. Dus hoe zit het precies met halveren of dubbelvouwen?

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          3 jaar geleden

          Het deeg dat je ziet is al gehalveerd en bestaat uit 2 lagen 😉

          Beantwoorden
  11. Isis says:
    3 jaar geleden

    Wat een leuk recept. Kan je het filo deeg ook vervangen door rijstvellen? Ivm gluten allergie.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Daar heb ik eerlijk gezegd geen ervaring mee, ik denk dat het wel moet lukken.

      Beantwoorden
  12. petra says:
    3 jaar geleden

    hi,
    kan het ook met loempiavellen uit de vriezer in plaats van filedeeg?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ik zou even kijken op de verpakking. Ik gebruikte eerst zelf loempiavellen en vond dat die niet mooi goudbruin kleurden in de oven. Maar misschien zijn er meerdere soorten.

      Beantwoorden
  13. Ria says:
    3 jaar geleden

    Met loepiavellen gaat het zelf nog beter. Alleen moet je ze niet met olie invetten maar met een losgeklopt ei bestrijken voordat je ze gaat bakken. Deze kun je dan heel goed invriezen.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Goed om te weten, ik had het eerst met loempiavellen gedaan en die werden niet mooi. Had die inderdaad met olie ingesmeerd, volgende keer eens proberen met ei.

      Beantwoorden
  14. Denise says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Zou ik de vulling ook een of twee dagen van te voren kunnen klaarmaken en vervolgens bewaren in de koelkast?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Dat kan, zou het wel max 1 dag bewaren.

      Beantwoorden
  15. Marleen Vellekoop says:
    1 jaar geleden

    Hallo Laura,Ik woon in Canada,en Wilde vragen wat mihoen is ?Kan je dat vervangen Met iets anders?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Mihoen is een hele fijne (dunne) soort noedels, ik kan me bijna niet voorstellen dat ze niks hebben in Canada dat erop lijkt. Ben je al bij een Chinese speciaalzaak geweest?

      Beantwoorden
    • Marleen says:
      9 maanden geleden

      Dat zijn Rice noodles.

      Beantwoorden
  16. Pingback: Zak van Sinterklaas loempia's - Laura's Bakery
  17. Appie says:
    1 jaar geleden

    kan ik deze ook met garnalen maken ipv kip?

    Beantwoorden
  18. Anoniem says:
    9 maanden geleden

    Waar in de oven moeten de loempias?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      9 maanden geleden

      Als het er niet bij staat dan altijd midden in de oven.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch
  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake
  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Chocolate chip cookie cheesecake taart

Chocolate chip cookie cheesecake taart

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Moussaka

18 januari 2021
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-15

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-16

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-19

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-16

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-27

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-7

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

Champagne snoepjes

door Laura Kieft-27 december 2020-3

Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

Dit was de advent van 2020

door Laura Kieft-26 december 2020-2

Het is weer Tweede Kerstdag, en dat betekent dat ook alle recepten voor de Laura’s Bakery Advent van 2020 inmiddels online staan. Elk jaar is het weer zo leuk om alle recepten voor deze advent...

Chocolade-pecan gingerbread koekjes

door Laura Kieft-24 december 2020-5

In december zit mijn koektrommel altijd bomvol met gingerbread koekjes. Dit jaar voegde ik daar deze gingerbread koekjes met chocolade en pecannoten aan toe. Dat waren ook de koekjes die het snelst uit de trommel...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan