Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Lasagne

Laura Kieftdoor Laura Kieft
22 februari 2016
in Hoofdgerecht, Koken
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

lasagne 1a

Vorige week kwam mijn zusje eten en logeren en ik besloot iets te maken waar wij alle twee gek op zijn: lasagne! Toevallig wilde ik al een tijdje lasagne maken, maar iedere keer kwam het er niet van, dit leek mij echter een goed moment. Beiden zijn wij dol op lasagne en toen ik nog thuis woonde zeurden wij regelmatig aan ons moeders hoofd of ze lasagne wilde maken voor ons. Hoogste tijd dus om het zelf een keer te maken. Helemaal volgens recept, alleen kwam de tomatensaus nog wel uit een pot. Dat wil ik de volgende keer ook zelf maken. Dit keer ging het even niet door tijdgebrek, de supermarkt was namelijk gesloten door een stroomstoring en het ging er zelfs bijna op lijken dat ik geen eens de ingrediënten voor de lasagne zelf in huis kon halen. Gelukkig vond ik bijna alles dat ik nodig had op de markt en kon ik alsnog aan de slag met mijn lasagne!

lasagne 2a

Recept afdrukken

Lasagne

Met dit recept maak je deze ontzettend lekkere lasagne gewoon helemaal zelf. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten, maar deze combinatie is zeker aan te raden!
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 300 gram gehakt
  • zout en peper
  • Italiaanse kruiden
  • 2 paprika’s
  • 1 courgette
  • 3 tomaten
  • 600 gram tomatensaus
  • 9 lasagnebladen (zorg dat je genoeg hebt voor 3-4 lagen van lasagnebladen)
  • 1 bol mozzarella
  • 100-150 gram geraspte kaas

Instructies

  • Snipper de uien en pers de teentjes knoflook uit, fruit dit aan in een pan met een beetje olie. Voeg het gehakt toe en bak dit rul. Breng het gehakt op smaak met peper en zout. Ik voegde ook nog wat Italiaanse kruiden toe.
  • Snij de paprika’s, courgette en tomaten in kleine blokjes en voeg deze toe aan het gehaktmengsel. Voeg de tomatensaus toe en laat het geheel nog een paar minuutjes pruttelen op het vuur terwijl je het af en toe doorroert. Snij ondertussen de bol mozzarella in dunne plakjes en maak indien nodig de lasagnebladen op het juiste formaat zodat ze goed in de ovenschaal passen.
  • Tijd om de ovenschaal te vullen. Begin met een laagje van de saus, gevolgd door de bladen, dan een laagje saus, plakjes mozzarella, lasagnebladen, saus, bladen, saus en als laatst de geraspte kaas.
  • Zet de lasagne 45 minuten in de oven op 200 °C (boven- en onderwarmte).
  • Wil je er helemaal een feestmaal van maken? Serveer de lasagne dan met stokbrood en lekkere (kruiden)kaasjes.
Bewaren

2-3 dagen houdbaar in de koelkast.

Vorige post

Volgende post

Lavendel citroen madeleines
Review: United States of Cakes

Related Posts

Pizza Quattro Formaggi

Pizza quattro formaggi

door Laura Kieft
12 maart 2021
2

Voor...

Pulled jackfruit wraps

Pulled jackfruit wraps

door Laura Kieft
11 maart 2021
1

Alweer...

Geroosterde aubergine met kerrie-yoghurt

Geroosterde aubergine met kerrie-yoghurt van Ottolenghi

door Laura Kieft
09 maart 2021
0

Velen...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 36

  1. Emma says:
    5 jaar geleden

    Ik ben ook gek op lasagne, ziet er onwijs lekker uit!

    Beantwoorden
  2. Margot says:
    5 jaar geleden

    Lasagne blijft lekker en mijn vriend maakt af en toe een hele fijne variant!

    Beantwoorden
  3. EminasLifestyle says:
    5 jaar geleden

    Lasagne blijft heerlijk! Morgen eten wij het toevallig weer. Ik maak hem ook ongeveer zo.

    Beantwoorden
  4. Marja says:
    5 jaar geleden

    Voor een nog snellere versie kan je de gesneden Italiaanse roerbakmiix van de AH gebruiken. 😉

    Verder gebruik ik bijna dezelfde ingrediënten. Ik gebruik alleen ketchup in plaats van tomatensaus in mijn snelle versie.

    Zo lekker dit. 🙂

    Beantwoorden
  5. Nicole says:
    5 jaar geleden

    Lasagne is zo lekker! Mooi recept!

    Beantwoorden
  6. Daphne says:
    5 jaar geleden

    Hi hi, ook hier favoriet, de lasagne.
    Wij maken hem inderdaad ook ongeveer zo…..
    Soms een variatie met plakjes salami, ham en/of chorizo.
    Of wat spekjes erdoor.
    Ach, eigenlijk kun je er zoveel mee doen en smaakt het altijd wel.
    (voor een low budget variant gebruiken wij ook wel eens zakje(s) soep groente!!)

    Beantwoorden
    • Iris Nascimento says:
      2 weken geleden

      In Brazilië gebruiken we ook ham in de lasagne. Maar Brazilianen overdrijven heel erg wat eten betreft. 😂

      Beantwoorden
  7. Caroline says:
    5 jaar geleden

    Ziet er heerlijk uit, morgen proberen! ?

    Beantwoorden
    • Caroline says:
      5 jaar geleden

      Hmmmm hij was echt te lekker!

      Beantwoorden
      • Laura says:
        5 jaar geleden

        wat leuk om te horen! 😀

        Beantwoorden
        • Pea van Willigen says:
          1 jaar geleden

          Kan hij ook dag van te voren gemaakt worden?

          Beantwoorden
          • Laura's Bakery says:
            1 jaar geleden

            Ja hoor, dat kan prima!

  8. Jane says:
    5 jaar geleden

    JAMMIE! Ik hou van lasagne! Wil zeker deze versie eens maken!

    Beantwoorden
  9. ingrid says:
    5 jaar geleden

    ideaal, ook voor bij verjaardag of andere grote groep die komt eten. (ik ben geen klusser, maar maak dit ook vaak voor bekenden die wel in een huis bezig zijn…. kunnen zij lekker door en zet je gewoon rond etenstijd zo’n bak eten voor ze neer. zeker weten dat je ermee scoort , en inderdaad met nog wat stokbrood en smeersel kunnen zij hun gang gaan
    ik heb vegetarische schoondochter, dus maak ook altijd een kleinere schaal met vegetarische variant.
    met spekjes erdoor lijkt me ook heerlijk, maar ik heb ook een moslim schoondochter, dus dat wordt hem voor zo’n gelegenheid dan weer niet 🙂
    ten slotte probeer je toch met iedereen rekening te houden 🙂

    Beantwoorden
  10. Cynthia says:
    5 jaar geleden

    Lasagne is heerlijk ja! Ik gebruik vaak dezelfde ingrediënten als jij Laura.
    Ik heb de volgende twee tips ooit gehoord/gelezen en die maken de lasagne nog lekkerder:
    – maak eerst de saus en ‘kook’ de gehakt er daarna in gaar. De smaak trekt in het vlees en het wordt meer 1 geheel.
    – laat de lasagne na de oven tijd nog 10 minuten in de oven staan met de deur op een kier (oven uit). De lasagne wordt hierdoor stevig!

    Succes en eetsmakelijk!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Die eerste kende ik nog niet, maar die tweede wel. Ik laat hem ook altijd even staan. Vind hem dan ook lekkerder, als hij nog zo heet is proef je het veel minder goed.

      Beantwoorden
  11. Luc van Daal says:
    4 jaar geleden

    Lekker recept. Wat ikzelf belangrijk vind aan een goede lasagne di carne is misschien wel de smeuïge bechamelsaus die telkens tussen de laag gehakt en lasagne-vel zit. In Italië zul je dit ook meestal voorgeschoteld krijgen mits er vlees in zit. Ipv italiaanse kruiden( meestal bestaande uit gedroogde oregano,basilicum,laurier en rozemarijn) zou je ook verse tijm en basilicum kunnen gebruiken.

    Mijn complimenten voor je site Laura. Iets wat ik ook graag wil gaan realiseren.

    Groetjes en succes

    Beantwoorden
  12. Kim says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura

    Welke tomatensaus gebruik je bij dit recept ?
    Of maak je die zelf ?

    Groet Kim

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      In dit recept niet zelfgemaakt. Maakt op zich niet uit welke saus je gebruikt, een pot pastasaus kan ook.

      Beantwoorden
      • Ellen says:
        4 jaar geleden

        Welke soort tomatensaus gebruik jij?

        Ik hou van recepten die alles in detail uitschrijven. Dan moet ik nog minder alles zelf uitpluizen in de winkel ?

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          4 jaar geleden

          Ik gebruik altijd een andere soort, echt ieder soort volstaat. Gewoon eentje kiezen die je lekker vindt 🙂

          Beantwoorden
  13. Stephanie says:
    4 jaar geleden

    Wat een super Lasagne. En met twee kun je hier prima 2 dagen van eten!
    Vandaag had ik een nog een bakje champignons staan dus die ga ik er ook doorheen doen. Ben benieuwd of het smaakt…

    Beantwoorden
  14. Mevrouw Ou says:
    2 jaar geleden

    bedankt voor het recept! Lekker was het zeker en vast, alleen was de lasagne wat waterig..
    Enige tips hiervoor ? Waarop moet ik de volgende keer letten ?
    bedankt voor het recept!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Je kunt de saus wat langer laten koken zodat er meer vocht verdampt.

      Beantwoorden
  15. Pea van Willigen says:
    1 jaar geleden

    Kan je dit al dag van te voren maken?

    Beantwoorden
  16. Marga says:
    10 maanden geleden

    Vandaag gemaakt en we vonden het heerlijk!

    Beantwoorden
  17. Charlotte says:
    10 maanden geleden

    Oeh benieuwd het zit nu in de oven, eerste keer dat ik lasagne maak (ben er zelf niet zo fan van, altijd zo vettig maar benieuwd hoe deze is) als verassing voor mijn man omdat hij het zo heerlijk vind.

    Beantwoorden
  18. Denise says:
    7 maanden geleden

    Super lekkere lasagne !!! Maak de lasagne zo reeds 25 jaar, volgens een recept uit Margriet. Nog altijd zeer gegeerd. Daarom maak ik altijd 8 ā 9 ovenschotels, zodat ik er steeds enkele kan invriezen (pyrexschotels), zeer handig op een druk moment.

    Beantwoorden
  19. A.T says:
    6 maanden geleden

    Je vergeet 1 van de belangrijkste ingrediënten: bechamel

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 maanden geleden

      Dat gebruik ik niet voor mijn lasagne.

      Beantwoorden
  20. Theo says:
    3 maanden geleden

    Ik heb hem precies zo gemaakt en het was hartstikke waterig. Totaal niet gebonden. Was meer een ovenschotel met groenten en tomaten dan lasagne.

    Beantwoorden
    • Thea says:
      2 maanden geleden

      Mijn mengsel was ook nogal nat. Ik had 500 gr tomatensaus gebruikt.
      Ik heb 2 koppen vocht van het mengsel uitgeschept.
      Volgende keer gebruik ik de zaadlijsten van de tomaten niet meer. Door de zaadlijsten te gebruiken krijg je ook meer vocht.

      Beantwoorden
  21. Thea says:
    2 maanden geleden

    Ik wil graag dit recept maken maar welke afmeting heeft jouw schaal.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Ik denk ongeveer 15 bij 30 cm

      Beantwoorden
    • Marja says:
      2 maanden geleden

      Een hit hier! Heb er nog een laagje spinazie tussen gedaan😋

      Beantwoorden
  22. Marga magliano says:
    2 weken geleden

    Ik ga vandaag voor het eerst lasagna maken
    Spinazie
    Gehakt en saus
    Bechamelsaus

    Mijn vraag is
    Moet je saus al warm in schaal doen of eerst afkoelen ?

    Kan ik hier ook nog plakjes mozzarella bij doen ?

    Ik las dat ik eerst met spinazie begin en dan opbouwen

    Ben benieuwd of het lukt en smaakt

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • GROENE VINGERS 🪴. Poging tot dan. Vorig jaar ging het niet al te best in mijn (moes)tuin namelijk. Hopelijk kan ik over een paar weken een foto delen waarop daadwerkelijk plantjes te zien zijn in deze potjes 😬. De grote bak buiten waar ik vorig jaar alles in had gezet heb ik nu ingezaaid met bloemen voor de bijtjes. Lot kan er nét bij namelijk en die genoot erg van de kruiden en sla 😅🐰. Geef haar eens ongelijk haha. 

Nu ben ik het internet aan het afstruinen naar hogere kweekbakken op poten, want lage potten gaan hier dus niet werken. Naast die kweekbakken heb ik inmiddels een wensenlijstje dat steeds een beetje langer wordt, voornamelijk met plantjes. Oh wat heb ik toch veel zin om eens lekker in een tuincentrum rond te struinen, dat ga ik alleen echt niet redden in een half uurtje vrees ik 🙈. 

#moestuinieren #groenevingers
  • Aan de slag met een extra tof bakproject dit weekend? Dan kan ik je deze honeycomb chocoladetaart aanraden! Drie lagen heerlijke chocoladecake in combinatie met een vanille botercrème en knapperige honeycomb (brosse karamelrepen). ⁠⁠
⁠⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠⁠
⁠⁠
#honeycomb #chocoladecake #chocoladetaart #laagjestaart #layercake
  • NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/169848334_479627933388595_8220540487916145846_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=TsP5Cb0doDkAX9fwOdC&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=79bc6c68226a715888d318b44354d1f6&oe=6096EE4E' title='NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo'n zin in. En lekker dat ze waren 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies'>
  • KOOKTIP! Een heerlijk fris gerecht perfect voor in de lente of de zomer: couscous met kip, perzik, munt en feta. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten, maar deze versie is toch echt het lekkerst. Je zou de couscous ook eens kunnen vervangen door een basis van bloemkoolrijst!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vind het door op "couscous" te zoeken in de zoekbalk, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#couscoussalade #kooktip #dinertip
  • NIEUW! Het was alweer even geleden, maar vandaag behandel ik weer zeven prangende, veelgestelde bakvragen op het blog. O.a. de antwoorden op de volgende vragen vind je daar terug:⁠
🥐 Welke soort bloem gebruik ik het liefst?⁠
🥐 Wat gebeurt er met de baktijd en -temperatuur als je een recept omrekent naar een ander formaat bakvorm?⁠
🥐Waardoor kan ik suiker vervangen in mijn baksel?⁠
⁠
Je leest het via de link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#veelgesteldebakvragen #bakkenisnietmoeilijk #bakvragen #bakken
  • HANDIGE BAKTIP! Hoe weet je wanneer je cheesecake gaar is? Cheesecakes controleer je door de vorm een klein beetje heen en weer te bewegen. De taart is goed zodra de vulling stevig oogt, maar het midden van de cheesecake nog wel wat wiebelig is. Daarna haal je hem niet uit de oven, cheesecakes laat je afkoelen in de oven met de deur op een kleine kier (bijvoorbeeld met een houten pollepel ertussen).⁠
⁠
Deze confetti cheesecake staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#cheesecake #taart #confetticheesecake #bakken #sprinkles

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Brioche

Broodjes gevuld met spek en ei

Caramel Shortcake

Yoghurt pancakes

Volgende Post
Review: United States of Cakes

Review: United States of Cakes

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Chocolate chip koeken met pindakaas

09 april 2021
Veelgestelde bakvragen #5

Veelgestelde bakvragen #5

07 april 2021

Paasei arretjescake

05 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-7

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-14

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-19

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-27

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-32

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-28

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-35

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-40

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-9

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-15

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-16

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

Champagne snoepjes

door Laura Kieft-27 december 2020-3

Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan