Zoals ieder jaar komen er ook dit najaar weer ontzettend veel boeken uit, die van mij natuurlijk, maar er zijn meer bloggers en andere auteurs waarvan deze periode een (nieuw) boek in de winkels ligt. En omdat er nu zo’n stapel boeken bij mij op de keukentafel ligt, ga ik uit elk boek een recept maken dat ik met jullie deel. Zo leren we de boeken gelijk een beetje beter kennen. Ik begin met de hartige strudel met pompoen en kalkoen uit het boek Snelle Klassiekers van Brenda, jullie kennen haar misschien wel van het blog Brenda Kookt. Ik koos voor deze strudel omdat ik deze had geproefd op haar boeklancering en ik hem zo ontzettend lekker vond. Dat wilde ik zelf ook wel eens maken.
BAKTIP: Om de strudel met olijfolie te bestrijken gebruik ik zelf het liefst een siliconen bakkwast, omdat deze makkelijk schoon te maken zijn en vaatwasserbestendig zijn.
Dat lijkt me lekker en een leuk gerecht voor als er gasten komen eten.
Leuk! Is weer eens wat anders!
Oh, wat een leuke variatie op een strudel! Leuk idee, zo’n hartige variant.
Dat is origineel! Heb nog niet eerder een strudel mogen bereiden. Lijkt me erg lekker.
Ik zag het al op jouw instagram, dit ziet er zoooooooo lekker uit!!
het ziet er prima uit. heb wel een vraagje.
zou ik ook een vega variant kunnen maken.
zelf lust ik geen geitenkaas, maar is dat een goede combi met
de pompoen. ?
kan mijn schoondochter mooi als proef konijn fungeren 🙂
Geitenkaas combineert zeker goed met de pompoen, moet lukken 🙂
Ziet er heerlijk uit! Lekkere combinaties!