Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Brownie petit fours

Laura Kieftdoor Laura Kieft
06 december 2015
in Brownies & Repen, Feestdagen, Kerst, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

brownie petit fours 1a

Deze brownie petit fours zijn het bewijs dat brownies perfect bij Kerst passen. Kleine vierkante blokjes brownie, omhuld in chocoladeglazuur. Dat is al heerlijk op zich, maar met een klein beetje extra moeite maak je er echte kerstgebakjes van. Bovenop plaatste ik een klein marsepeinen schildje en langs de rand zitten mooie gouden sprinkles. Dat is pas een feestelijke brownie!

Al heel lang wilde ik een keer petit fours maken. Toen Bouwhuis mij vroeg of ik een leuk kerstrecept voor hun wilde maken, besloot ik dat ik nu dan echt een keer met petit fours aan de slag wilde gaan. Ik had eigenlijk in gedachten om een grote plak biscuit te bakken, deze te vullen en vervolgens in kleine blokjes te snijden. Precies dat hield mij steeds een beetje tegen, maar ik wilde het toch eens proberen. Na mijn idee voorgesteld te hebben, veranderden mijn plannen alweer. Bouwhuis liet namelijk hun speciale bakvormen voor petit fours zien en ik was gelijk om, het zou veel makkelijker zijn om deze mini gebakjes gelijk al in het vierkant te bakken!

brownie petit fours 2a

brownie petit fours 3a

brownie petit fours 4a

Recept afdrukken

Brownie petit fours

Brownie petit fours, dat zijn nog eens feestelijke brownies! Ik kan je verklappen dat ze onweerstaanbaar lekker zijn. Zeker uitproberen voor de feestdagen dus!
Porties: 18 stuks

Ingrediënten

  • 60 gram ongezouten roomboter
  • 150 gram fijne tafelsuiker
  • 75 gram donkerbruine basterdsuiker
  • 125 gram pure chocolade
  • 1 el stroop
  • 2 eieren (M)
  • 1 tl vanille extract
  • 100 gram bloem
  • 20 gram cacaopoeder
  • 0,5 tl bakpoeder

Glazuur

  • 150 gram pure chocola
  • 110 gram poedersuiker
  • 75 gram ongezouten roomboter
  • 4-5 el water

Extra nodig

  • Siliconen bakvorm mini kubus
  • Gouden sprinkles
  • Marsepeinen Kerst schildjes

Instructies

  • Smelt de boter, chocola, stroop en beide soorten suiker in een pannetje. Laat het mengsel afkoelen. Klop ondertussen de eieren en het vanille extract door elkaar. Voeg het afgekoelde chocolade mengsel toe aan de eieren en meng dit tot een glad mengsel. Doe de bloem, cacaopoeder en bakpoeder bij elkaar in een kom en zeef dit bij het mengsel. Spatel tot een mooi egaal beslag.
  • Vet de vorm licht in. Dit hoeft overigens niet per se, maar omdat het kleine vormpjes zijn deed ik het zelf wel. In elk vormpje schep je met theelepels browniebeslag, vul de vormpjes ongeveer voor tweederde met beslag.
  • Bak de brownies in 12-15 minuten op 180 °C (boven- en onderwarmte). Laat ze na het bakken goed afkoelen voordat je ze uit de vorm verwijderd. Dit gaat het makkelijkst door de vorm op zijn kop te houden en de brownies er voorzichtig uit te drukken.
  • Als de brownies helemaal zijn afgekoeld kun je het glazuur maken. Smelt de chocolade au bain marie, eenmaal gesmolten voeg je de poedersuiker toe. Roer tot deze helemaal is opgenomen. In een aparte kom klop je de boter romig, voeg deze daarna toe aan het chocolademengsel. Roer tot deze helemaal is gesmolten, voeg dan het water toe en meng tot een egale massa. Giet het chocoladeglazuur eventueel over in een kleiner kommetje waar je makkelijker in kunt dippen.
  • Dip de brownie blokjes in het chocoladeglazuur. Met een vork haal je ze eenvoudig uit het kommetje. Laat even uitlekken en zet ze dan op een rooster. Plaats het schildje bovenop de petit fours wanneer het glazuur nog nat is.
  • De sprinkles kun je nu ook gelijk langs de rand aanbrengen. Zet het rooster boven een bord of bakplaat, dan vallen daar de overtollige sprinkles op. Met een theelepeltje kun je heel eenvoudig de randen voorzien van wat sprinkles.
  • Laat het glazuur helemaal uitharden voordat je ze van het rooster haalt.
Tips

Ik zal mij voortaan niet meer laten tegenhouden om petit fours te maken, met deze bakvorm werkt dat echt ideaal. Zorg gewoon dat je een ontzettend lekkere cake, brownie of ander baksel in de vorm bakt en kies daar een lekkere topping of glazuur bij uit. Door te decoreren pas je de petit fours aan elke gelegenheid aan.

Bewaren

De brownie petit fours bewaar je buiten de koelkast in een afgesloten trommel, of dek ze af met folie. Zo kun je ze prima een paar dagen bewaren.

brownie petit fours 5a

Dit artikel is een samenwerking met Bouwhuis, lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Vorige post

Volgende post

Sneeuwman Oreo truffels
10x Creatief met candy canes

Related Posts

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft
09 april 2021
5

Het...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft
05 april 2021
3

Ben...

Bananenbrood lemon meringue gebakje

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft
03 april 2021
0

Had...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 21

  1. Nicole says:
    5 jaar geleden

    Erg leuk gedaan! Heel feestelijk!

    Beantwoorden
  2. Anita says:
    5 jaar geleden

    Ziet er weer heel mooi uit Laura.

    Beantwoorden
  3. Sandra says:
    5 jaar geleden

    Heel erg leuk! Volgende week maar even uitproberen.. Waar heb jij alleen de schildjes/plaatje voor boven de petit fours vandaan? Want het maakt ze wel net nog wat leuker. 😉

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Dat maakt het zeker leuk 😉 Die zijn van Bouwhuis, als je op de tekst bij benodigdheden klikt wordt je direct naar de juiste pagina verwezen.

      Beantwoorden
  4. christa says:
    5 jaar geleden

    Heel leuk!
    Brengt mij ook weer op een idee.
    Maar hoe kom je aan die marsepeinen schildjes?
    Zelf maken?
    groetjes Christa Meijer

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Die zijn van Bouwhuis, als je op de tekst bij benodigdheden klikt wordt je direct naar de juiste pagina verwezen.

      Beantwoorden
  5. Emma says:
    5 jaar geleden

    Mmm, ze zien er ontzettend feestelijk uit Laura!!

    Beantwoorden
  6. Juudith says:
    5 jaar geleden

    Super handig die vorm zeg !

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Jaa die werkt echt super! Heel erg blij mee 🙂

      Beantwoorden
  7. Erica says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Wat een leuk recept. Kan ik de pure chocolade in de glazuur vervangen voor melkchocolade? Blijven de hoeveelheden dan hetzelfde?

    Groetjes,
    Erica

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Kun je zeker proberen. Heb het zelf nog niet getest dus weet niet of de hoeveelheden aangepast moeten worden voor het beste resultaat.

      Beantwoorden
      • Erics says:
        5 jaar geleden

        Hoi Laura,

        Bedankt voor je antwoord. Wordt je glazuur hard?

        De spullen zijn in ieder geval onderweg dus van het weekend ga ik ze maken 🙂

        Groetjes,
        Erica

        Beantwoorden
        • Laura says:
          5 jaar geleden

          Wat leuk dat je ze gaat maken! Glazuur wordt niet keihard, maar droogt wel redelijk stevig op.

          Beantwoorden
          • Erica says:
            5 jaar geleden

            Hoi Laura,

            Bedankt! Aangezien ik ze in doorzichtige blokbodemzakjes wil doen om cadeau te geven ga ik ze maar gewoon dippen in chocolade net als je oreo truffels (jammie) Knapperige bite maar dan ziet het er in het zakje wel mooier uit 🙂

            Bedankt voor je antwoorden!

            Groetjes
            Erics

  8. happybudgetcooking says:
    5 jaar geleden

    Zien er super leuk uit! Verkoopt blokker misschien ook zo’n soort siliconen bakvorm?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Dit model niet voor zover ik weet

      Beantwoorden
  9. Lianne says:
    5 jaar geleden

    Ziet er geweldig uit! Die bakvorm lijkt me inderdaad ideaal, ook leuk voor kleine appeltaartjes, kwarktaartjes, cakejes of iets dergelijks.

    Beantwoorden
  10. Sandra says:
    5 jaar geleden

    Hoi, ik wil deze mini brownies graag maken. Bij xenos heb ik een mini muffinblik eerder gekocht en al veel gebruikt met succes. Is zo’n blik voor deze brownies als ik het invet geschikt ? Leuke site !

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Ik zou hem dan invetten en met bloem bestuiven

      Beantwoorden
  11. Sandra says:
    5 jaar geleden

    Bedankt, dat gaan we zeker doen tijdens de kerstvakantie volgende week. Idem de chocolate cookies, de kerst m&m’s liggen al veilig weggestopt klaar !

    Beantwoorden
  12. Pingback: Kerstdessert inspiratie - Laura's Bakery

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠
⁠
Wist je dat het maandthema van de Laura @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/172146132_162167219111167_167097550645834483_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=AW1yap9uLEcAX9hrtTC&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=ecf62d3619eb4d232c9d2b79e5e4b831&oe=6099C62F' title='NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠ ⁠ Wist je dat het maandthema van de Laura's Bakery Bakgroep deze keer filodeeg is? In deze groep kun je jouw filodeeg baksels (en andere baksels) delen met andere thuisbakkers. ⁠ ⁠ Je vindt de link naar het artikel en de link naar de Laura's Bakery Bakgroep in mijn profiel > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep'>
  • GROENE VINGERS 🪴. Poging tot dan. Vorig jaar ging het niet al te best in mijn (moes)tuin namelijk. Hopelijk kan ik over een paar weken een foto delen waarop daadwerkelijk plantjes te zien zijn in deze potjes 😬. De grote bak buiten waar ik vorig jaar alles in had gezet heb ik nu ingezaaid met bloemen voor de bijtjes. Lot kan er nét bij namelijk en die genoot erg van de kruiden en sla 😅🐰. Geef haar eens ongelijk haha. 

Nu ben ik het internet aan het afstruinen naar hogere kweekbakken op poten, want lage potten gaan hier dus niet werken. Naast die kweekbakken heb ik inmiddels een wensenlijstje dat steeds een beetje langer wordt, voornamelijk met plantjes. Oh wat heb ik toch veel zin om eens lekker in een tuincentrum rond te struinen, dat ga ik alleen echt niet redden in een half uurtje vrees ik 🙈. 

#moestuinieren #groenevingers
  • Aan de slag met een extra tof bakproject dit weekend? Dan kan ik je deze honeycomb chocoladetaart aanraden! Drie lagen heerlijke chocoladecake in combinatie met een vanille botercrème en knapperige honeycomb (brosse karamelrepen). ⁠⁠
⁠⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠⁠
⁠⁠
#honeycomb #chocoladecake #chocoladetaart #laagjestaart #layercake
  • NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/169848334_479627933388595_8220540487916145846_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=RMpGpUXi3QcAX9wNgrf&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=b75e0c405110a794f2af1a50b3ea8e03&oe=609AE2CE' title='NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo'n zin in. En lekker dat ze waren 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies'>
  • KOOKTIP! Een heerlijk fris gerecht perfect voor in de lente of de zomer: couscous met kip, perzik, munt en feta. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten, maar deze versie is toch echt het lekkerst. Je zou de couscous ook eens kunnen vervangen door een basis van bloemkoolrijst!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vind het door op "couscous" te zoeken in de zoekbalk, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#couscoussalade #kooktip #dinertip
  • NIEUW! Het was alweer even geleden, maar vandaag behandel ik weer zeven prangende, veelgestelde bakvragen op het blog. O.a. de antwoorden op de volgende vragen vind je daar terug:⁠
🥐 Welke soort bloem gebruik ik het liefst?⁠
🥐 Wat gebeurt er met de baktijd en -temperatuur als je een recept omrekent naar een ander formaat bakvorm?⁠
🥐Waardoor kan ik suiker vervangen in mijn baksel?⁠
⁠
Je leest het via de link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#veelgesteldebakvragen #bakkenisnietmoeilijk #bakvragen #bakken

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
10x Creatief met candy canes

10x Creatief met candy canes

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Filodeeg inspiratie

12 april 2021

Chocolate chip koeken met pindakaas

09 april 2021
Veelgestelde bakvragen #5

Veelgestelde bakvragen #5

07 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Filodeeg inspiratie

door Laura Kieft-12 april 2021-0

Heb jij het al gezien: begin deze maand is de Laura’s Bakery Bakgroep op Facebook van start gegaan! Een leuke online groep waarin iedereen zijn of haar baksels kan delen. Daarmee wil ik graag iedereen...

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft-09 april 2021-5

Het gebeurt maar weinig dat ik spontaan de keuken induik om wat lekkers te bakken. Voor Laura’s Bakery sta ik altijd veel in de keuken en de recepten die ik dan maak liggen vrijwel eigenlijk...

Veelgestelde bakvragen #5

door Laura Kieft-07 april 2021-1

Zoals sommigen van jullie zullen weten proberen wij met ons team meerdere keren per week al jullie bakvragen te beantwoorden (die kunnen jullie stellen onderaan de recepten). Zelfs per mail, via Instagram en via Facebook...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft-05 april 2021-3

Ben jij iemand waar thuis al voor Pasen geen paasei meer in huis te vinden is, of ben jij toch meer iemand die na de paasdagen nog een pot vol met chocolade eitjes op tafel...

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft-03 april 2021-0

Had jij al eens bedacht om een simpele plak bananenbrood om te toveren tot een waar lemon meringue bananenbrood gebakje? Het kwam laatst in mij op toen ik nog een half bananenbrood had liggen en...

Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

door Laura Kieft-01 april 2021-2

Het is feest: vanaf vandaag start officieel de Laura’s Bakery Bakgroep via Facebook. Een online groep om jouw baksels te delen, baktips uit te wisselen en om je vragen over een recept te stellen. Daarnaast...

Deense appel-kaneel broodjes

door Laura Kieft-29 maart 2021-10

Na de snelle Deense abrikozen broodjes kon ik het niet laten om een nieuwe versie te maken. Het werden deze Deense appel-kaneel broodjes. Wederom een snelle versie, maar wel een overheerlijke versie. De combinatie van...

Lammetjes taart (4 persoons)

door Laura Kieft-27 maart 2021-16

Ik wilde weer eens een grote spektakel taart maken voor Pasen, alleen bedacht ik me al snel dat dit jaar maar weinig mensen zo’n grote taart zouden maken. Dus het werd alsnog een spektakel taart,...

Breekbrood voor kleine broodjes

door Laura Kieft-24 maart 2021-18

Dit breekbrood uit mijn borrelboek stond hier twee jaar geleden op tafel voor de paasbrunch. Mooi geserveerd op een taartstandaard in het midden van de tafel en eromheen stonden allerlei soorten beleg. Iedereen scheurde steeds...

Paasontbijt inspiratie

door Laura Kieft-22 maart 2021-0

Het is bijna Pasen en zoals jullie van Laura’s Bakery gewend zijn deel ik dan ook weer de nieuwste recepten. Ik kan jullie vertellen: er komen deze week ook weer heerlijke nieuwe recepten online die...

Lemon meringue pie fudge

door Laura Kieft-20 maart 2021-22

Voordat ik aan een bakdag begin, schrijf ik de recepten die ik wil maken op verschillende briefjes. Dat is dan een snelle uitwerking die in de keuken vaak nog iets wordt aangepast. Het recept voor...

Witte chocolade-frambozen scones

door Laura Kieft-17 maart 2021-3

Driemaal is scheepsrecht, want ik had precies zoveel pogingen nodig om deze witte chocolade-frambozen scones met succes te maken. Waar ik normaal na een misbaksel ga sleutelen aan de ingrediënten, was dat nu niet het...

Basisrecept: trempeersiroop

door Laura Kieft-15 maart 2021-8

Een trempeersiroop is ongelofelijk makkelijk om te maken en je kunt er allerlei leuke smaken aan geven. Op deze manier voorkom je niet alleen dat je gebak uitdroogt, maar kun je ook een lekker smaakje...

Kaaskroketjes

door Laura Kieft-13 maart 2021-11

Het liefst maak ik deze kaaskroketjes iedere week, zo lekker vind ik ze. Eerst maak je een overheerlijke kaasragout die je vervolgens met onder andere paneermeel omtovert tot kleine kroketjes. Nog even frituren en daarna...

Pizza quattro formaggi

door Laura Kieft-12 maart 2021-2

Voor echte kaasliefhebbers bestaat er natuurlijk maar één pizza: de pizza quattro formaggi. Op deze ‘vierkazen pizza’ hoor je vanzelfsprekend vier verschillende Italiaanse soorten kazen te vinden. Naast de basis van mozzarella bestaan deze kazen...

Pulled jackfruit wraps

door Laura Kieft-11 maart 2021-1

Alweer het derde derde vegetarische recept dat deze themaweek online komt! En best een bijzondere vind ik zelf: pulled jackfruit wraps, met BBQ-saus en koolsalade. Van de meeste recepten tijdens deze vegetarische themaweek is Mariette...

Klassieke gevulde champignons

door Laura Kieft-10 maart 2021-0

Ik zal meteen toegeven: ik hou totaal niet van champignons. Toch vond ik dat klassieke gevulde champignons niet mochten ontbreken in mijn borrelhapjesverzameling. Mijn testpanel heeft daarom extra veel hapjes kunnen proeven en keuren: ze...

Geroosterde aubergine met kerrie-yoghurt van Ottolenghi

door Laura Kieft-09 maart 2021-0

Velen van jullie zullen het boek ‘Simpel‘ van Yotam Ottolenghi wel kennen. Volgens mij staat het boek al sinds het uit is in de kookboeken top 3. Ook binnen mijn team is het boek heel...

Vegetarische borrelhapjes inspiratie

door Laura Kieft-08 maart 2021-0

Aan inspiratie voor lekkere borrelhapjes geen gebrek bij Laura’s Bakery! Zelfs in mijn Borrelhapjes Bakboek staan ruim 150 lekkernijen voor bij de borrel. En wist je dat er hier ook genoeg lekkere, vegetarische borrelhapjes te...

Citroen-maanzaad bananenbrood muffins

door Laura Kieft-06 maart 2021-10

Elke keer als ik aan de slag ga met een nieuw bananenbrood zijn jullie gelukkig weer even enthousiast. Dat komt mooi uit, want ik kan niet ophouden met nieuwe variaties bedenken. Vandaag heb ik mijn...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan