Ik struin regelmatig Pinterest af op zoek naar lekkere plaatjes. Bij het zien van iets lekkers weet ik eigenlijk altijd wel hoe ik dat dan zelf kan maken. Zo ook toen ik op zoek ging naar recept ideeën voor wraps met gerookte zalm en toen een plaatje tegenkwam van zoete wraps met een appelvulling. Ik wist gelijk dat ik iets soortgelijks wilde maken en ik kon eigenlijk ook niet wachten om dit met jullie hier op het blog te delen. Het maken van deze warme appeltaart wraps, of enchiladas zoals de eigenlijke benaming zou moeten zijn, is al een feest op zichzelf. Denk de geur en smaak van warme appeltaart, maar dan zoveel sneller klaar.
Het concept van zoete tortilla’s is leuk, want we zijn zo gewend om wraps voor hartige recepten te gebruiken. Ik heb al eens eerder laten zien dat het kan met deze zoete tortilla chips. Vandaag ga ik je opnieuw laten zien hoe je tortilla’s voor een zoet gerecht kunt gebruiken met mijn recept voor appeltaart wraps.
BAKTIP: Om eenvoudig het klokhuis van appels te verwijderen gebruik ik een appelboor. Deze appelboor is erg stevig en vaatwasserbestendig.
Ooh dat ziet er lekker uit, en het klinkt heel makkelijk! Echt iets om vandaag te maken nu het buiten zo waait. En ik heb alles in huis… 😀
Zit in een strandhuisje en wilde zalm wraps maken. Gooi het plan om….. het worden warme appelwraps. Heb al dagen zin in appeltaart maar heb geen faciliteiten hier. Deze wraps gaan lukken. Dank voor het delen van het idee?
Wat een leuk idee, het is simpel, ziet er verrukkelijk uit en nu weet ik eindelijk wat je de volgende dag van overgebleven wraps kan maken! Super!
Xus,
Car
Ohhh, wat een heerlijk idee! ♥ Zoete wraps klinken ook wel heel lekker.
Dit klinkt goed! Deze combinatie zou je niet zo direct bedenken, maar als ik dit zo zie, moet het wel lekker zijn!
Vanavond gemaakt, was erg lekker.
Vandaag deze wraps als toetje gemaakt. We hadden nog wraps over uit een verpakking en nog appels. Geweldig! Mijn vriend en ik vond het inderdaad op Apfelstrudel lijken. Verrukkelijk.! 🙂
Hoi op hoeveel graden moet de oven voor die 10minuten?
200 graden staat er, al zou ik persoonlijk iets minder doen. 🙂
Bij een heteluchtoven minder, anders gewoon zoals in het recept staat voor het beste resultaat 😉