Ze staan alweer bijna 4 jaar online, maar de broodjes met spek en ei zijn nog steeds hartstikke populair. Snap ik best, want ik maak ze zelf ook nog regelmatig. Inmiddels heb ik al verschillende varianten gemaakt, van gewoon met een sneetje brood tot het gebruiken van croissantdeeg. Nieuw zijn de tortilla cups met ei, ik maakte ze dit keer ook vegetarisch en met een klein Mexicaans tintje. Ik gebruikte onder andere maïs en paprika als smaakmakers, heerlijk! Als je ze wilt serveren bij het avondeten zou je ze verder kunnen vullen met bonen en gehakt, dan vullen ze wat meer. Maar ook gewoon zo met een lekkere salade erbij zijn ze heerlijk als maaltijd. Ik heb nu al zin om nog meer variaties te maken.



Hoi Laura,
Klinkt super lekker! Je zou dit vast ook in de Airfryer kunnen maken. Heb je enig idee op hoeveel graden en hoe lang ze daar dan in zouden moeten?
Alvast bedankt voor je reactie.
Dat durf ik niet te zeggen, maar ik zou beginnen met dezelfde temperatuur en 6-7 minuten.
Hoi Laura, zou hier gehakt bij kunnen? Zo ja, hoe raad jij dit aan te verwerken in het recept?
Zelf heb ik het niet uitgetest, maar je zou kunnen proberen het (gebakken) gehakt met het ei te mengen voor het in de cups gaat.
iki heb de tortilla bakvormpjes van Laura gekocht maar kan daar nergens een recept van vinden.
Kunt u me daar bij helpen?
iki heb de tortilla bakvormpjes van Laura gekocht maar kan daar nergens een recept van vinden.
Kunt u me daar bij helpen?
Sorry fout gemaakt in email adres vandaar opnieuw.
We delen daar binnenkort een lekker recept voor, maar tot die tijd is dit recept ook erg lekker om te maken in de tortilla bakvormpjes!
Ik kijk al uit naar het recept.
Ik hoop dat het snel komt.