Sinterklaas kleurplaat

Gepost: 18 november 2020 Laatst bewerkt: 3 januari 2024
Sinterklaas kleurplaat
6

In het teken van Het Kinderbakboek en natuurlijk Sinterklaas heb ik na het succes van de kruidnoten printable weer een nieuwe kleurplaat printable in petto voor jullie! Bionda heeft mijn keuken omgetoverd tot een waar Sinterklaas festijn. Die kleine boef Lot snuffelt aan de zak vol met cadeaus en op de één of andere manier past zelfs het paard van Sinterklaas in mijn keuken. Daarnaast is er overal door de keuken heen lekker Sinterklaas snoepgoed te vinden om in te kleuren én kun je zelfs al spotten wat de volgende Sinterklaas printable zal zijn. Kun jij raden wat het is?

Heel veel kleurplezier! Ik zie het resultaat heel graag voorbij komen op Instagram of Facebook.

HET KINDERBAKBOEK

Het Kinderbakboek is een vrolijk bakboek met 30 heerlijke en makkelijke geïllustreerde stap-voor-stap recepten voor kinderen. Het boek is geschikt vanaf ongeveer 4 jaar en voorzien van vele baktips, waarmee ik je de fijne kneepjes van het bakken leer. Denk bijvoorbeeld aan de ongeschreven bakregels, op welke manieren je je baksels kunt versieren of bewaren, hoe je recepten aanpast en uitleg over ingrediënten. Het boek is uitgevoerd met een spiraalband waardoor het goed open blijft liggen. Helemaal kidsproof! Het Kinderbakboek kun je via deze link aanschaffen.

Ben je nieuwsgierig hoe Het Kinderbakboek tot stand is gekomen? Ik kan je verklappen dat het een spontaan Corona project was én ware topsport. Je leest er hier alles over.

Twijfel jij over de aanschaf van Het Kinderbakboek omdat je niet goed weet wat je kunt verwachten? Op Instagram TV heb ik een uitgebreide video geplaatst waarin ik je een inkijkje in het boek geef en hoe het tot stand gekomen is.

Heb jij Het Kinderbakboek al wel in huis en is er bij jullie thuis al volop gebakken, gekleurd, geknutseld en gepuzzeld? Deel daar vooral een foto van op Instagram of Facebook, dat vind ik heel leuk om te zien.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

3 reacties

  1. Trudy schreef:

    Wat superleuk, jouw eigen keuken als kleurplaat! Met Lotje.

    1. Laura's Bakery schreef:

      Thanks Trudy! Zo lief he die Lot, zelfs op een tekening 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *