Printable: mijter cupcake toppers

Gepost: 25 november 2020 Laatst bewerkt: 3 januari 2024
Printable: mijter cupcake toppers
7

Sinds de lancering van Het Kinderbakboek geef ik regelmatig een aantal leuke printables aan jullie cadeau. In het Sinterklaas thema zijn inmiddels al twee toffe online gekomen, de kruidnoten recept printable én de kleurplaat met het paard van Sinterklaas in mijn keuken. Vandaag heb ik weer een nieuwe voor jullie, namelijk deze mijter cupcake toppers! Als je deze vrolijke mijters heb uitgeprint en uitgeknipt, kun je ze aan elkaar vastplakken met een cocktailprikker ertussen. Je kunt ze in cupcakes steken, maar natuurlijk ook in stukjes gevuld speculaas of in lekkere borrelhapjes! Zo kun je van elk baksel een speciaal Sinterklaas hapje maken. Zijn ze niet ontzettend leuk?

Veel knip- en plakplezier! Ik ben benieuwd in welk hapje de mijter toppers bij jullie thuis terechtkomen en zie het resultaat graag terug op Instagram of Facebook.

HET KINDERBAKBOEK

Het Kinderbakboek is een vrolijk bakboek met 30 heerlijke en makkelijke geïllustreerde stap-voor-stap recepten voor kinderen. Het boek is geschikt vanaf ongeveer 4 jaar en voorzien van vele baktips, waarmee ik je de fijne kneepjes van het bakken leer. Denk bijvoorbeeld aan de ongeschreven bakregels, op welke manieren je je baksels kunt versieren of bewaren, hoe je recepten aanpast en uitleg over ingrediënten. Het boek is uitgevoerd met een spiraalband waardoor het goed open blijft liggen. Helemaal kidsproof! Het Kinderbakboek kun je via deze link aanschaffen.

Ben je nieuwsgierig hoe Het Kinderbakboek tot stand is gekomen? Ik kan je verklappen dat het een spontaan Corona project was én ware topsport. Je leest er hier alles over.

Twijfel jij over de aanschaf van Het Kinderbakboek omdat je niet goed weet wat je kunt verwachten? Op Instagram TV heb ik een uitgebreide video geplaatst waarin ik je een inkijkje in het boek geef en hoe het tot stand gekomen is.

HET KINDERBAKBOEK 2

Dankzij het razende succes van Het Kinderbakboek is het zo ver: ook Het Laura’s Bakery Kinderbakboek 2 is verkrijgbaar in de (online) schappen. Ik ben reuze trots en ik ben jullie erg dankbaar voor alle support.

Het Kinderbakboek 2 is dus het stralende vervolg en onderscheidt zich onder andere doordat deel 2 niet alleen zoete, maar ook hartige recepten bevat. Er staan wederom 30 gloednieuwe geïllustreerde recepten in, waaronder regenboog koekjes, kaaspretzels, brownie ijsjes en prachtige knakworstenbroodjes. Op deze pagina lees je er alles over, laat ik je verschillende recepten zien en kun je een kijkje nemen in het boek.

Heb jij Het Kinderbakboek al wel in huis en is er bij jullie thuis al volop gebakken, gekleurd, geknutseld en gepuzzeld? Deel daar vooral een foto van op Instagram of Facebook, dat vind ik heel leuk om te zien.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *