
Quiche op zijn Mexicaans, waarom niet? Ik maakte de vulling die ik meestal maak voor mijn burrito’s en besloot die in een quiche te verwerken. Dat zorgde voor een heerlijk resultaat. De Mexicaanse quiche serveerde ik met zure room en tortillachips, maar guacamole past er natuurlijk ook goed bij. Omdat ik geen zin had om een week lang quiche te eten, heb ik de punten per twee stuks ingevroren. Ideaal om op een later moment te laten ontdooien en ze in de oven te schuiven voor een snelle maaltijd.
Ga ik zeker maken ziet er lekker uit
Hij was heerlijk ?. Ik had wel wat meer gehakt en zwarte bonen. En de volgende keer doe ik er meer cayennepeper in, want wij houden van pittig. Er komt dus zeker een volgende keer!
Groetjes
Nicolette
Ik zou dit willen maken maar dan op de bakplaat om bij ons kaartclubje (20pers) ?te delen, zal ik het recept verdubbelen of is dat te veel
Via de omrekentool kun je eenvoudig het recept omrekenen naar het formaat van je plaat: https://www.laurasbakery.nl/recepten-omrekenen/
Hoi Laura
Het ziet er heerlijk uit, ik ga het zeker binnenkort maken.
En wat super fijn dat je het met ons wilt delen.
Echt Top?
Hij was heerlijk. Ik hou niet van cayennepeper en heb die vervangen door wat Tex-mex en Fjitakruiden. Hij gaat hier zeker in de herhaling. Mijn schoonzus is vegetarisch en gaat hem met vegetarisch gehakt proberen.