Chocolade fudge is één van de meest makkelijke recepten om te maken, maar toch kreeg ik het voor elkaar dat ik dit recept opnieuw moest maken. En wel om deze reden: ik had de eerste keer niet genoeg kitkatjes gebruikt, vond ik zelf dan. En als je een Kitkat chocolade fudge maakt dan moet deze nu eenmaal wel echt stijf staan van de Kitkat. En heerlijk is het resultaat toch geworden!
Als je vrolijk wordt van deze Kitkat chocolade fudge, dan vind je deze soorten fudge misschien ook wel wat:
Hey Laura, bedoel je 2 zakken met kleine KitKats? Het ziet er zo verleidelijk uit!
Klopt! Het is inmiddels al aangepast.
Bedankt voor het reageren op de vraag van Marije ik had namelijk precies de zelfde vraag, maar ik zie nu ook dat het er naast staat
Zou je eigenlijk ook witte chocolade kunnen gebruiken op die bruine kittekat? Klinkt wel heel lekker
Voor een witte chocoladefudge bedoel je? Dat kan.
Hoi Laura! Vandaag ga ik deze maken. Ik wil ze morgen op m’n werk uitdelen. Smelten ze buiten de koelkast of kan ik ze buiten de koelkast laten staan morgen op kantoor?
Even buiten de koelkast is geen probleem hoor.
Kun je deze kitkat fudge ook invriezen?
Fudge kan je zeker bewaren in de vriezer!
Heerlijk recept. De volgende keer kies ik wel voor pure chocolade. Voor mij veel te zoet maar wel lekker!
Blijft helaas na 4 uur lang koelkast zacht
Wat jammer! Dan is er mogelijk iets mis gegaan tijdens de bereiding.
Als je een kleinere ovenschaal gebruikt moet je dan ook een mindere hoeveelheid van alles doen?
Klopt, je kunt de omrekentool gebruiken eventueel.
Hallo Laura,
verwenden Sie süße Kondensmilch?
Viele Grüße,
Gabriel
Gezoete gecondenseerde melk inderdaad.
Dankeschön für die Antwort. 🤗
Gabriel