Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Het meringue recept van de Meringue Girls

Laura Kieftdoor Laura Kieft
12 juni 2015
in Schuimpjes, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Meringue Girls meringue recept

Afgelopen woensdag liet ik Hilde aan het woord, zij vertelde alles over haar stage bij de Meringue Girls. Toen zei ik ook al dat Hilde nog het recept voor meringue met ons zou delen, dat de Meringue Girls zelf altijd gebruiken. Inclusief duidelijke instructies. Over de bereiding uiteraard, maar ook over het spuiten en kleuren van de meringues. Na het lezen van dit artikel maak jij met gemak ook zo’n regenboog aan meringues.

Meringue Girls meringue recept

Het basisrecept voor meringue van de Meringue Girls

Ingrediënten
  • 150 gram eiwit ( = ongeveer 5 eiwitten)
  • 300 gram fijne kristalsuiker

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200ᵒC en bekleed een diepe bakvorm ( rond of vierkant, dat maakt niet uit) met bakpapier. Weeg hierin de suiker af en zet de vorm gedurende 5 minuten in het midden van de oven. Klop ondertussen de eiwitten in een kom stijf. Begin eerst op de laagste stand van de mixer te kloppen en verhoog de stand telkens zodat er een stijf schuim ontstaat. Dit kun je checken door de kom boven je hoofd te houden: als er niets uit valt, zijn de eiwitten stijf genoeg!

Neem dan de suiker uit de oven: de suiker is lichtbruin geworden en de randjes kunnen al een beetje gekaramelliseerd zijn. Verlaag de oventemperatuur naar 100ᵒC (voor de meringues zelf straks).

Voeg hierna de warme suiker, lepel voor lepel, toe aan de eiwitten terwijl je op de hoogste stand van de mixer blijft kloppen. Voeg de gekaramelliseerde ( goudbruine) stukjes suiker niet toe aan het mengsel, want dit zal klontjes veroorzaken! Blijf nog ongeveer 5 minuten kloppen nadat je alle suiker hebt toegevoegd.

Het mengsel is klaar als het stijf, glanzend en glad is. Je kunt een beetje mengsel tussen je vingertoppen wrijven om te voelen of de suiker is opgelost. Als het mengsel nog korrelig aanvoelt, klop het dan nog een paar minuten extra.

Meringue Girls meringue recept

Meringues spuiten

Nu is het basismengsel van de meringue klaar! Dit is het moment om speciale ingrediënten aan het mengsel toe te voegen, zoals cacaopoeder, gemalen nootjes, specerijen, extracten of gevriesdroogde vruchten.

Vul een spuitzak met het mengsel en knip het uiteinde van de spuitzak af ( je kunt ze zo groot of klein maken als je zelf wilt). Een grootte van ongeveer 3,5-4 cm doorsnede zal zorgen voor een meringue van ongeveer 5 cm in doorsnede en 7 cm hoog.

Spuit de meringues op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de meringues gedurende 30 tot 40 minuten in de voorverwarmde oven ( 100ᵒC). Ze zijn klaar als je ze van het bakpapier kunt afhalen zonder dat de bodem plakkerig is. Laat ze afkoelen en genieten maar!

Gekleurde meringues

Wil je in plaats van witte meringues ook eens gekleurde meringues maken? Keer dan een lege spuitzak om en verf met een kwastje met eetbare kleurstof ( op waterbasis!) een aantal strepen op de spuitzak van het puntje tot aan 5-10 cm van de bovenkant. De bovenzijde van de spuitzak hoef je dus niet te verven.

Met 5 gekleurde strepen krijg je een prachtige meringue, maar natuurlijk kun je ook 3 strepen verven of zelfs de hele spuitzak een kleurtje geven. Vul de spuitzak met de meringue door te spuitzak voorzichtig om te keren en het mengsel in de spuitzak te scheppen. Daarna kun je het basisrecept weer gewoon volgen!

Meringue Girls meringue recept

De meringues kun je natuurlijk gewoon zo opeten, maar je kunt het ook verwerken in desserts. Net zoals de Meringue Girls doen met hun Eton Mess, yum!

Dankjewel Hilde dat je dit recept met ons wilde delen, je hebt het onwijs duidelijk uitgelegd. Ik ga hier zeker een keer mee aan de slag!

Vorige post

Volgende post

Welk opzetstuk van de mixer gebruik je voor welk deeg/beslag
Zebra tulband

Related Posts

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
18

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
16

Het...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft
10 januari 2021
27

Zoals...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 34

  1. Marijke says:
    6 jaar geleden

    Hee Laura,

    welke kleurstof kun je daarvoor gebruiken?
    De PME Natural Food Coloring?
    Of weet jij een andere (evt te bestellen via deleukstetaarten)?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Daar heb ik geen ervaring mee, ik gebruik meestal Wilton of Americolor.

      Beantwoorden
      • Hilde says:
        6 jaar geleden

        Hoi Marijke,
        Je kunt PME Natural Food Colouring denk ik wel gebruiken, want deze is op waterbasis. Het is belangrijk om een kleurstof op waterbasis te hebben. Ik zou zeggen, probeer het eens uit en kijk wat de resultaten zijn! 🙂

        Beantwoorden
  2. nadine says:
    6 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Wat mooi zeg maar kun je ook kleurstofgel gebruiken ?
    Alvast bedankt !

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ik doe dat zelf wel, werkt voor mij ook prima.

      Beantwoorden
  3. Joyce says:
    6 jaar geleden

    Dit is ongeveer ook hoe ik altijd mijn meringues maak, maar ik verwarm mijn suiker niet op voorhand. supergemakkelijk recept en vanbinnen zijn ze nog heerlijk marshmelowy :d

    Beantwoorden
  4. Margot says:
    6 jaar geleden

    Wat zien ze er prachtig uit met al die kleurtjes!

    Beantwoorden
  5. Bas says:
    6 jaar geleden

    Allemaal hele handige tips! Prachtig met al die kleuren!

    Beantwoorden
  6. Dinja says:
    6 jaar geleden

    Oeeeeh lekker ik houd van meringues!
    En gekleurde lijken me alleen maar lekkerder 😉

    Beantwoorden
  7. chucky1012 says:
    6 jaar geleden

    Dit ziet er heerlijk uit ;-).
    Ik heb dit recept nog nooit gemaakt.

    Beantwoorden
  8. Marloes says:
    6 jaar geleden

    Leuk recept. Hoelang kan je dit bewaren?

    Groetjes Marloes

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Meringues kan je zeker wel een week in een afgesloten trommel bewaren.

      Beantwoorden
  9. Marloes says:
    6 jaar geleden

    Hoi Laura, de baktijd is véél korter dan in jouw recepten. Zijn ze dan wel gaar?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      ik heb zelf dit recept nog niet getest, maar zoals ik begrijp van anderen werkt dit prima. De werkwijze is natuurlijk ook anders doordat de suiker al verhit wordt.

      Beantwoorden
  10. DaniRi95 says:
    5 jaar geleden

    Zien er heerlijk en supervrolijk uit! Ga ze zeker een keertje proberen. Kun je om ze te kleuren ook de kleurstof al door het mengsel spatelen ipv de spuitzak vanbinnen te verven?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan ook. Spatel de kleurstof er wel voorzichtig doorheen.

      Beantwoorden
  11. Caroline says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Mijn meringues van 4 cm groot breken steeds als ik ze bak bij 100 graDen. Ze scheuren aan de onderkant. Staat de temperatuur dan toch te hoog? De thermometer in de oven geeft de juiste temperatemperatuur aan. Ik hoor graag van je.

    Groeten, Caroline

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Je zou inderdaad kunnen proberen om de oven op een iets lagere temperatuur te zetten.

      Beantwoorden
  12. Kelly says:
    4 jaar geleden

    Mijn eiwitten worden mooi stevig schuim (ik kan de kom op z’n kop houden) en blijft ook stevig als ik de suiker er lepel voor lepel bij doe maar bij de laatste 2 lepels wordt het ineens weer vloeibaar… dit is al 2 keer gebeurd. Enig idee hoe dit komt? Ik heb alles vantevoren vetvrij gemaakt met citroensap en gebruik gepasturiseerd eiwit uit een pak dus daar kan het niet aan liggen.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Misschien heb je op dat moment te lang geklopt, dat je de lucht er weer uit (ipv in) slaat.

      Beantwoorden
  13. Irene says:
    4 jaar geleden

    Hoeveel van die kleine torentjes kun je ongeveer met dit recept maken? Heel veel volgens mij he..

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Inderdaad een hele hoop 🙂

      Beantwoorden
  14. Marjolein says:
    4 jaar geleden

    Deze ga ik zeker uitproberen, met die kleurtjes ?
    Kan ik het best de heteluchtoven gebruiken of boven/onder warmte?

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      4 jaar geleden

      De oventemperaturen in de artikelen op Laura’s Bakery zijn altijd voor een standaard oven. Daarmee bedoelen we boven/onderwarmte en electrisch. Voor een heteluchtoven houd je een lagere temperatuur aan: http://www.handigebaktips.nl/boven-en-onderwarmte-of-hetelucht/

      Beantwoorden
  15. Marjolein says:
    2 jaar geleden

    Kun je met dit recept ook meringue lollies maken of moet daar echt nog maïzena en poedersuiker bij?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Kan ook met dit recept.

      Beantwoorden
  16. Janneke says:
    2 jaar geleden

    Ik heb het recept gemaakt en was in eerste instantie heel blij, maar nu de toefjes een poosje uit de oven zijn worden ze helemaal lelijk, komen allemaal barstjes in de meringue. Iemand een idee hoe ik dit kan voorkomen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Als de barstjes in de oven zijn ontstaan dan zijn ze te heet gebakken. Bij scheuren daarna heb ik zelf nog nooit meegemaakt, maar het zou kunnen dat ze misschien nog niet helemaal gaar zijn?

      Beantwoorden
      • Janneke says:
        2 jaar geleden

        De barstjes kwamen nadat ze uit de oven waren gehaald en stonden af te koelen. De schuimpjes waren van buiten mooi krokant en van binnen nog een klein beetje zacht. Misschien toch langer bakken de volgende keer?

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          2 jaar geleden

          Ik zou ze dan nog iets langer bakken ja.

          Beantwoorden
  17. Tweeling die van bakken houdt says:
    2 jaar geleden

    Hoe doe jij het netjes in de spuitzak bij mij gaat het de helen tijd plakken van binnen en van buiten heb jij een oplossing?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ik houd de spuitzak zelf altijd open in mijn hand, maar je kunt hem ook in een groot glas zetten en over de randen vouwen om te vullen.

      Beantwoorden
  18. Marielle says:
    1 jaar geleden

    Als ik Meringue maak dan doe ik dit vaak in een vuurvaste pyrex litermaat in een pannetje met heet water zodat de suiker goed oplost. Is het niet omslachtig dat je een ovenschaal in de oven zet met suiker om te smelten en dan die hete schaal er weer uit moet halen en is het dan niet te heet als je het bij de eiwitten doet? Dan kan het eiwit toch stollen? De suiker kan ook nog caramelliseren als het er te lang in staat. En lost die suikersiroop dan wel goed op in de eiwitten. Misschien zie ik beren op de weg maar dit klinkt nogal omslachtig. Io ben bang dat het mislukt.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Dit is hoe de bekende Meringue Girls ze maken. Als je liever mijn eigen recept gebruikt dan kan dat ook: https://www.laurasbakery.nl/schuimpjes-recept-handige-tips/

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=vFpjRSILrG4AX9-NXsg&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=593fde43280c8b5657176f0b4c555266&oe=602DD90B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>
  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch
  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Zebra tulband

Zebra tulband

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Wit brood

20 januari 2021

Moussaka

18 januari 2021
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-11

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-18

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-23

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-16

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-27

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-7

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

Champagne snoepjes

door Laura Kieft-27 december 2020-3

Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

Dit was de advent van 2020

door Laura Kieft-26 december 2020-2

Het is weer Tweede Kerstdag, en dat betekent dat ook alle recepten voor de Laura’s Bakery Advent van 2020 inmiddels online staan. Elk jaar is het weer zo leuk om alle recepten voor deze advent...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan