Het Laura’s Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery basisbakboek

Van ongeschreven bakregels tot de lekkerste taarten, koekjes en meer

Bakken is niet moeilijk. Nee, echt niet! Als je de basis onder de knie hebt, ligt de hele bakwereld aan je voeten. In Het Laura’s Bakery Basisboek staat de basis van het bakken centraal. In dit boek heb ik zes van mijn beste basisbasisrecepten verzameld en daarnaast laat ik zien dat je met eenvoudige variaties op deze basisrecepten veel verschillende baksels op tafel kunt zetten.

Ik geef je de noodzakelijke basiskennis, handige baktips en andere ongeschreven bakregels zodat je vervolgens echt aan de slag kunt en met het grootste gemak een verrukkelijke vanillecake, smeuïge brownies, chocolate chip pindakaaskoekjes of een tiramisutaart maakt.

‘Laura is de baking queen van Nederland. Met enkel bloem, eieren, boter en een handvol andere ingrediënten weet zij altijd iets lekkers te maken. Dit boek is de bijbel voor iedere thuisbakker.’ – Pauline Weuring van uitpaulineskeuken.nl

‘Laura laat met haar recepten zien dat bakken helemaal niet moeilijk is, maar vooral erg leuk en lekker!’ – Rutger van den Broek van rutgerbakt.nl

Met deze overheerlijke recepten staat niets je in de weg om de show te stelen met de mooiste en lekkerste baksels uit eigen keuken. Nieuwsgierig geworden naar mijn Basisbakboek? Lees dan vooral verder, want ik ga je nog meer vertellen en laten zien. Als je niet kunt wachten, kun je het boek alvast bestellen voor €28,99 via onderstaande buttons.

BESTEL VIA BOL.COM BESTEL VIA AMAZON

 

Wat kun je verwachten van Het Laura’s Bakery Basisbakboek?

Bakken wordt door veel mensen als iets ingewikkelds gezien, of zelfs als een wetenschap. Met die bangmakerij ben ik het niet eens, je moet alleen gevoel krijgen voor hoe een beslag of deeg eruit hoort te zien. Aan de hand van dit basisbakboek wil ik jullie leren bakken aan de hand van zes basisrecepten.

Elk hoofdstuk bevat één basisrecept, de nodige tips en trucs en tot wel tien verschillende receptvariaties. Daarnaast begint het boek met een hoofdstuk gevuld met vullingen en toppings, die je zo nu en dan bij de recepten nodig zult hebben. De volgende basisrecepten worden in Het Basisbakboek behandeld:

  • Koekjes
  • Cakes
  • Brownies
  • Zandtaartdeeg
  • Biscuit
  • Schuimpjes

Om je een voorbeeld te geven: in het zandtaartdeeg hoofdstuk vind je een basisrecept en alle tips en trucs die je daarbij nodig hebt. Vervolgens vind je de volgende recepten die je met dat basisrecept kunt maken: millionaire’s shortbread, rustieke galette, lemon meringue taart, tartelettes, chocoladetaartjes met salted caramel, fruitaart met banketbakkersroom, open appeltaart met amandelspijs, taart met fudge en rood fruit en karamel-notentaartjes.

Wedden dat jij na het bakken van deze zalige recepten een zandtaartdeegrecept met je ogen dicht kunt maken? 😉

BESTEL VIA BOL.COM BESTEL VIA AMAZON

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Laura Kieft - Auteur van Het Laura's Bakery Basisbakboek

DE AUTEUR VAN HET LAURA’S BAKERY BASIS BAKBOEK

Als je deze pagina op mijn blog leest, dan is er een grote kans dat je mij al kent. Maar anders toch nog even in het kort: ik ben Laura Kieft, geboren en getogen in Haarlem en de auteur van Het Basisbakboek. Ik ben bekend van mijn populaire bakblog Laura’s Bakery met tot 1,5 miljoen unieke bezoekers per maand.

Het Laura’s Bakery Basisbakboek is het eerste boek dat ik (in 2016) in samenwerking met mijn uitgeverij Forte Culinair heb uitgebracht. Inmiddels ligt de 12e druk van Het Basisbakboek in de winkels en vanwege dit grote succes heb ik in de tussentijd ook de volgende bakboeken uitgebracht:

Naast deze bakboeken bracht ik meerdere bakproductenlijnen uit en een receptenboek (een receptenplanner).

Het bakken is mij met de paplepel ingegoten, als klein meisje mocht ik al helpen in de keuken. En ook al bestaat Laura’s Bakery al sinds 2010 (!), ik heb nog steeds eindeloos veel inspiratie voor nieuwe recepten. Het bakken gaat mij nooit vervelen. Naast het bakken maak ik graag mooie reizen met mijn camera in de hand, loop ik over van de creatieve hobby’s en ben ik graag thuis om met mijn konijn Lot te knuffelen.

Je kunt mij volgen via mijn blogInstagramFacebook of Pinterest, waar ik op dagelijkse of wekelijkse basis lekkere recepten en baktips deel.

VERTEL ME MEER!

Ben je nog steeds nieuwsgierig naar meer informatie over Het Basisbakboek van Laura’s Bakery, of lijkt het je tof om een kijkje achter de schermen bij het maken van het boek te krijgen? Komt dat even goed uit! Ik schreef namelijk enkele blogs waarbij ik je meeneem in hoe dat precies gaat, het schrijven van een boek.

Ik heb namelijk niet alleen alle recepten en teksten zelf bedacht en geschreven, maar ook alle receptfoto’s zijn van mijn hand (net zoals in al mijn andere boeken trouwens). In deze artikelen neem ik je mee in mijn proces:

 

REVIEWS VAN HET BASISBAKBOEK

Bij vragen over het boek mag je altijd contact met mij opnemen via social media. Daar probeer ik vragen binnen een dag te beantwoorden. Ook staan er verschillende reviews online die zijn verschenen op de pagina’s van mijn collega-bloggers:

Mijn laatste tip is om een kijkje nemen in het online inkijkexemplaar van het boek, waar je ook de inhoudsopgave kunt bekijken. Zo weet je precies wat je te wachten staat als je het boek besluit te bestellen. Veel bakplezier!

KOOP HET BASISBAKBOEK HIER

Het Laura's Bakery Basisbakboek