Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Frambozen kwarktaart

Laura Kieftdoor Laura Kieft
27 juli 2019
in Taarten, Zoete recepten, Zonder oven
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Jullie weten het inmiddels, ik plaats ook iedere maand een recept in het thema van De Bakstrijd online. Deze maand draait de bakwedstrijd om kwarktaarten, dus vandaag presenteer ik jullie deze prachtige frambozen kwarktaart. Met extra dikke koekbodem uiteraard, want dat is nu eenmaal het lekkerst. Omdat ik eens iets anders wilde dan een egale roze kwarktaart zijn de frambozen niet gepureerd, we hebben ze geprakt en door de kwarkvulling heen gespateld. Zo heb je dus hapjes waar ineens een stuk framboos in zit, heerlijk! En het ziet er bovendien ook nog eens ontzettend mooi uit. Ik ben benieuwd wie er met deze kwarktaart aan de slag gaat, of dat je kiest voor een ander exemplaar om mee te doen met De Bakstrijd.

Recept afdrukken

Frambozen kwarktaart

Een heerlijke frisse zomerse taart met verse frambozen: Frambozen kwarktaart. Eenvoudig te maken en vooral heel erg lekker.
Porties: 1 taart van 20 cm

Ingrediënten

  • 150 gram biscuitjes
  • 80 gram ongezouten roomboter
  • 6 blaadjes gelatine
  • 500 gram kwark
  • 250 ml slagroom
  • 2 tl vanille pasta
  • 4 el fijne kristalsuiker
  • 100 ml melk
  • 200 gram frambozen (+ extra voor decoratie)

Instructies

  • Maal de biscuitjes fijn in een keukenmachine. Smelt de boter in een steelpannetje en voeg de kruimels hier aan toe. Roer goed door en stort in een ingevette en met bakpapier beklede springvorm. Verdeel het kruimelmengsel over de bodem en druk goed aan met de bolle kant van een lepel. Zet de bodem in de koelkast.
  • Leg de gelatineblaadjes in een schaaltje met koud water en laat ze minstens 10 minuten weken. Doe de kwark in een kom. Klop in een tweede kom de slagroom met de vanille pasta en suiker stijf.
  • Verwarm de melk op laag vuur. Knijp de gelatineblaadjes uit en laat al roerende oplossen in de melk. Haal van het vuur. Laat het mengsel iets afkoelen tot het minder heet is. Voeg al roerende toe aan de kwark.
  • Spatel de slagroom door de kwark. Prak de frambozen grof en voeg ook toe. Giet het kwarkmengsel over de bodem en steek enkele (extrframbozen in de bovenkant, maar laat ze nog een beetje uit de taart steken.
  • Laat de taart minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.

Tips

  • Bewaren: 3-4 dagen in de koelkast.

Vorige post

Volgende post

3x barbecue sauzen
Picknick recepten inspiratie

Related Posts

Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft
20 februari 2021
5

Voor...

Gender reveal cupcakes

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft
17 februari 2021
2

Er...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft
13 februari 2021
15

Ik...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 37

  1. Mariette Steenhuis says:
    2 jaar geleden

    Mijn dochter eet vegetarisch en eet dus geen gelatine. Kan ik dat vervangen door Agar agar. Zo ja en welje verhouding?

    Beantwoorden
    • Sabine says:
      2 jaar geleden

      Kan je de frambozen ook pureren en er door doen? Mijn dochter is niet ban de “stukjes” 😜 en is aardbei dan evt ook een optie..
      Groetjes sabine

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        2 jaar geleden

        Dat kan ook prima hoor, ook met aardbeien. Al merk je in het resultaat niet echt dat het ‘stukjes’ zijn qua structuur hoor.

        Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Dat kan, ik zou even op de verpakking kijken voor de verhouding (heb er zelf geen ervaring mee)

      Beantwoorden
  2. Kimberley says:
    2 jaar geleden

    Wat een leuk recept! Is het ook mogelijk om de vanille pasta te vervangen door vanille extract of vanillesuiker?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan prima

      Beantwoorden
      • Willemien says:
        2 jaar geleden

        Gebruik je dan ook 2 theelepels?

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          2 jaar geleden

          Vanille pasta en extract kun je 1:1 vervangen.

          Beantwoorden
        • Nimet says:
          2 jaar geleden

          Wat een leuk recept! Wil ik graag eens uitproberen. bedoel je verse slagroom?

          Beantwoorden
          • Laura's Bakery says:
            2 jaar geleden

            Ja, verse onopgeklopte slagroom.

        • Nimet says:
          2 jaar geleden

          En kan ik gelatine vervangen met iets anders? Bijv. Maïzena? Geeft het zelfde effect?

          Beantwoorden
          • Laura's Bakery says:
            2 jaar geleden

            Nee, dat geeft zeker niet hetzelfde effect. De vegetarische vervangen van gelatine is agar-agar. Even de achterkant van de verpakking lezen voor de bereidingswijze en hoeveel je ervan nodig hebt.

  3. Ester says:
    2 jaar geleden

    Maakt het uit welke kwark je gebruikt? Dus bijv. mager of vol?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Dat maakt niet uit, ik heb zelf altijd magere kwark in huis en gebruik die.

      Beantwoorden
  4. Sylvia says:
    2 jaar geleden

    Helaas niet ketogeen. Gelukkig ben ik kundig genoeg om hem ketogeen te maken, maar dat kan niet iedereen.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ketogeen is niet iets waar ik me mee bezig houdt, de recepten maak ik daar dus ook niet geschikt voor.

      Beantwoorden
  5. Bea says:
    2 jaar geleden

    hallo laura,wat een heerlijk recept,maar waar kun je de vanillepasta kopen of bestellen?
    ik heb alles afgezocht,maar kan het niet vinden.
    hartelijke groet bea vd bovenkamp

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Dat kan bij (online) kookwinkels, maar je kunt ook vanille-extract gebruiken of een vanillestokje.

      Beantwoorden
  6. Geartsje says:
    2 jaar geleden

    Hee Laura,

    Wat een lekker recept, vooral met dit zomerse weer.
    Deze taart wil ik graag maken, maar kan ik ook frambozen en blauwe bessen samen gebruiken? Of is die combi niet echt lekker?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 jaar geleden

      Frambozen hebben een wat meer uitgesproken smaak dan blauwe bessen, maar die combinatie smaakt vast ook heerlijk. Ik zou de blauwe bessen alleen niet door de vulling prakken zoals de frambozen, maar door midden snijden bijvoorbeeld.

      Beantwoorden
      • Thessa says:
        5 maanden geleden

        Helaas is hier geen kwark te krijgen. Kan dit recept ook met Griekse yoghurt? Ik heb zo een zin in “kwarktaart”!

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          5 maanden geleden

          Ja hoor da kan prima!

          Beantwoorden
  7. Marieke says:
    2 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Wat voor soort biscuitjes gebruik je?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 jaar geleden

      Net welke jouw voorkeur hebben! Zoals Digestive, Verkade of gewoon een huismerk.

      Beantwoorden
  8. Annet says:
    1 jaar geleden

    Hoi Laura, ik heb inmiddels de 2 bakboeken van je en wordt vaak gebruikt. Nu wilde ik de mango kwarktaart maken. Voor de bodem heb je het over “koekjes”. Over welke koekjes heb je het dan? Bastogne of Maria koekjes? Digestive? Ik hoor het graag. Gr Annet

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Wat leuk dat je mijn twee zoete bakboeken hebt! Qua koekjes is het net wat je zelf het lekkerst vindt.

      Beantwoorden
  9. Vera says:
    10 maanden geleden

    Kan ik de frambozen vervangen door aardbeien?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Misschien vind je dit recept dan leuker: https://www.laurasbakery.nl/aardbeien-kwarktaart-met-mascarpone-creme/

      Beantwoorden
  10. Lien says:
    10 maanden geleden

    Hallo laura!
    Welk merk van Gelatine blaadjes heb jij gebruikt? er zijn namelijk verschillende merken waarvan de blaadjes ook een verschillende maat hebben. Ik heb nu blaadjes van Dr Oetker gekocht, moet ik dan nog steeds 6 blaadjes gebruiken?

    Groetjes
    Lien

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Ja, die gebruik ik ook.

      Beantwoorden
  11. Marieke says:
    9 maanden geleden

    Ik wil geen koekjes uit een fabriek, dan vind ik het wel een heel gedoe om eerst koekjes te bakken, dan te verkruimelen om met boter een bodem te kneden. Heb je geen recept om een bakblik met deeg te bekleden en dan te bakken?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      9 maanden geleden

      Ja hoor, dat kun je in principe met al mijn koekjes recepten doen.

      Beantwoorden
  12. Leanne says:
    7 maanden geleden

    Het was een heerlijke taart. Lekker fris, een lekker krokante bodem en frambozen uit eigen tuin. Voor herhaling vatbaar. We hebben nog veel meer frambozen hangen, dus ik ga op zoek naar nog meer lekkere recepten.

    Beantwoorden
  13. perihan says:
    2 maanden geleden

    kun je ook in plaats van vers fruit ook jam door de kwark doen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Zeker, maar dat is wel een stuk zoeter.

      Beantwoorden
      • Perihan says:
        2 maanden geleden

        Kan ik dan 200 gram jam gebruiken of is het misschien handiger om minder te doen omdat het zoeter en natuurlijk ook enigszins vloeibaar is? Of maakt dat niet zoveel uit aangezien er toch geleermiddel in komt?

        Alvast bedankt, ga het dit weekend proberen te maken in ieder geval.

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          2 maanden geleden

          Dat lijkt me geen enorm probleem, meestal is jam ook vrij stevig.

          Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠
⁠
Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠
⁠
Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154961493_942622139841535_2019984367802266002_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=cBgrjhccInwAX-TwUUI&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=c4aa27637eb357b7d0678f456d349d64&oe=60601AA4' title='MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠ ⁠ Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠ ⁠ Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura's Bakery, even zoeken via de zoekbalk op de website. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken'>
  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VX-uB2MioUUAX9ZeQLA&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=183db202552fff5988ded2057026b866&oe=605D7FB7' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=CoWtbSw7oHIAX_KvDSZ&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d2e5614afe5986fd1bc5407d5a717df7&oe=605F1B1B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>
  • Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠
⁠
Het recept staat al online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152079813_139036524738248_264097078729505436_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=RCMo_wgjxKoAX8vt5Hr&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d11f2f4ccd880c1cea277d0f8ed1eba8&oe=60605216' title='Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠ ⁠ Het recept staat al online op Laura's Bakery en je vindt het door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Zelf aardbeienjam maken

‘Beschuit met muisjes’ baby truffels

Cake bewaren doe je zo!

Caesar burrito’s met kip

Volgende Post
Picknick recepten inspiratie

Picknick recepten inspiratie

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

20 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Kattentongen taart

door Laura Kieft-25 maart 2011-12

Ik vertelde in mijn vorige post al dat de kattentongen met een reden zijn gebakken. Namelijk een taart decoreren en zie hier het resultaat! Ziet er leuk uit zo met die vulling nietwaar?  Ik heb...

Langues de chat

door Laura Kieft-23 maart 2011-9

Oftewel: kattentongen :). Geen lange verhalen dit keer maar een kort en krachtig stukje. Wel geef ik jullie een lekker recept wat uit het boek Bakken komt. Dit is overigens een erg leuk boek, er...

Cupcakes in een doosje

door Laura Kieft-20 maart 2011-9

Het heeft even geduurd maar daar ben ik weer met een nieuwe post! Afgelopen week heb ik het erg druk gehad met school waardoor ik geen eens tijd heb gehad om de foto’s van deze...

Koekjes om te trakteren

door Laura Kieft-05 maart 2011-10

Onlangs werd mijn lieve overbuurmeisje en oppaskindje 6 jaar (ik kan het -je wel achterwege gaan laten). En dan moet er natuurlijk getrakteerd worden op school! Van de jurkenkoekjes ,van een paar posts geleden, had...

Laat de zomer maar komen

door Laura Kieft-22 februari 2011-6

Bij het maken van deze taart kreeg ik een echt zomer gevoel. De jarige wilde graag een lichtblauwe taart met bloemen. Hoe en wat met de bloemen mocht ik zelf bedenken. Omdat ik graag mijn...

Mini taartjes

door Laura Kieft-15 februari 2011-6

En dan bedoel ik ook echt mini; de doorsnede van deze kleine taartjes is slechts zo’n 9 centimeter. Een groot éénpersoons gebakje dus, of om gezellig met zijn tweetjes op te eten 🙂 Zondagavond had...

Een en ander uitgeprobeerd

door Laura Kieft-10 februari 2011-6

Soms vind ik het heerlijk om lekker aan tafel te gaan zitten met mijn spulletjes en op een paar cupcakes wat nieuwe dingen uit te proberen. Laatst ben ik bij een freubelavond geweest met nog...

Eerste stapeltaart!

door Laura Kieft-06 februari 2011-19

Afgelopen week was het zover: ik kon mijn allereerste stapeltaart maken! Dit wilde ik al ontzettend lang maar de juiste gelegenheid kwam maar niet, totdat Michelle graag taart wilde voor haar 18e verjaardag. Samen hebben...

Dames- en Valentijnskoekjes

door Laura Kieft-27 januari 2011-14

Van de kerstkoekjes was ik zo enthousiast geworden dat ik afgelopen week weer een nieuwe lading koekjes heb gemaakt. Voor de jurken, schoenen en harten heb ik het alleen wel even iets anders aangepakt dan...

Pip studio

door Laura Kieft-25 januari 2011-7

Velen kennen het waarschijnlijk wel: Pip Studio. De printjes met de bloesemtakjes en het vogeltje zijn overal op te vinden; servies, agenda’s (die heb ik!), schoolspullen en noem maar op. Voor een vriendin die druk...

How to: Cupcakes bakken

door Laura Kieft-13 januari 2011-47

Regelmatig ontvang ik mailtjes met allerlei vragen. De vraag die toch wel het meeste voorkomt is hoe ik mijn cupcakes bak. Het leek mij daarom een leuk idee om te laten zien hoe ik ze...

Cupcake wrappers uitgetest

door Laura Kieft-07 januari 2011-7

Niet lang geleden heb ik van Pronty taartsjablonen ontvangen om uit te proberen. Het resultaat hebben jullie toen gezien op de chocoladetaart met Kerst. Ditmaal mocht ik verschillende soorten cupcake wrappers uittesten. Deze post zal...

Daar zit muziek in

door Laura Kieft-02 januari 2011-2

Ik had het laatst al laten vallen, naast de 60 cupcakes voor de 25-jarige bruiloft heb ik ook nog eens 80 cupcakes mogen maken voor de 18 jarige verjaardag van hun zoon! Samen met zijn...

Chocolade fudgetaart

door Laura Kieft-26 december 2010-7

Ik laat jullie eigenlijk alleen maar taarten zien die zijn gedecoreerd met fondant maar vind het ook ontzettend leuk om andere soorten taart te maken. Deze chocolade fudgetaart hebben we gisteren met de visite heerlijk...

Christmas Cookies

door Laura Kieft-24 december 2010-7

Al tijden staan koekjes met royal icing op mijn lijstje om te maken. Voor de kerst wilde ik wat leuks maken en dat zijn dus de koekjes geworden! Afgelopen weekend al de koekjes gaan bakken...

Kersthangers

door Laura Kieft-13 december 2010-4

Geen baksels dit keer maar leuke hangers voor in de boom 🙂 Gisteren ben ik naar Mirakels in ruïne Brederode (Santpoort) geweest. Laten ze daar nou hangers voor in de boom hebben met peperkoekmannetjes en...

Zilveren huwelijk

door Laura Kieft-12 december 2010-3

Voor mijn overburen ben ik dit weekend aan het bakken geslagen voor hun zilveren huwelijk! Voor hun zoon mocht ik vorige week al 80 cupcakes bakken omdat hij 18 werd (foto’s volgen snel!), nu heb...

Sinterklaas cupcakes

door Laura Kieft-05 december 2010-15

Bij Sinterklaas in de keuken draaiden de ovens op volle toeren, Overal stonden pieten in grote beslagkommen te roeren. Dit keer geen deeg voor pepernoten, Er werden baking cups met speculaasbeslag volgegoten.   In het...

Eenvoudig met bloemen

door Laura Kieft-22 november 2010-4

En ik maar denken dat ik bijna geen tijd meer zou hebben wanneer ik eenmaal stage zou lopen… Dat is dus iets anders gelopen dan gedacht want ondertussen sta ik bijna elk weekend te bakken....

Whoopie pies

door Laura Kieft-07 november 2010-19

Het zijn geen koekjes… Het zijn ook geen cakejes… Het zijn Whoopie Pies!!!  Whoopie pies worden gekenmerkt door hun ronde vormen en een lekkere romige laag er tussen. Deze stonden al een tijdje op mijn...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan