Een paar jaar geleden moest ik echt wennen aan dadels, maar inmiddels ben ik fan. Vooral deze dadels met roomkaas en spek vind ik heerlijk.
Het zoete van de dadel past perfect bij het romige van de kaas en het zoute van het spek. Met de aangegeven baktijd is het spek gaar maar niet knapperig; laat ze gerust iets langer in de oven staan als je dat lekker vindt. Een makkelijk borrelhapje dat altijd in de smaak valt!



Hee, ze zien er heeeerlijk uit! Wat is de handigste manier om ze te vullen?
Groetjes, Sanne
Ik doe dat gewoon met een lepeltje!
Hoi Laura,
Welke roomkaas heb je gebruikt?
Ze zien er heerlijk uit.
Heb alles in huis behalve de roomkaas ?
Meestal gebruik ik Monchou of Philadelphia, maar een huismerk moet ook prima werken.
Ohhh dit is zo lekker! Een tip, geitenkaas met honing ipv roomkaas is ook heel lekker!!!
Eet je deze warm of kunnen ze ook mee met de picknick
Ik vind ze zelf warm het lekkerste maar het kan in principe wel. Even uitproberen of je de smaak nog lekker vindt.