Deze couscous met kip en perzik is er een maaltijd die ik jaren geleden voor het eerst at. Mijn zusje maakte het destijds en sindsdien heb ik het zelf ook al vele keren gemaakt. Nooit hetzelfde trouwens, ik varieer vrijwel altijd iets in de ingrediënten, alleen de perzik blijft in iedere versie aanwezig.
Voor mij is het echt een maaltijd voor de lente en zomer. Heerlijk fris en zelfs een prima salade om bij een barbecue op tafel te zetten. Dat je alleen een pan nodig hebt voor het bakken van de kip vind ik ook mooi meegenomen. Lekker snel klaar dus en amper afwas na het eten. Eet smakelijk!
BAKTIP: In dit recept heb ik de kip in een normale pan gebakken, maar het is ook erg lekker om de kip in een grillpan te grillen.
Oeee, dat ziet er goed uit! Ik ben dol op couscous en kip erbij is altijd top.
Wat voor bouillon gebruik je hiervoor? Maggi kippen bouillon?
Welke je lekker vindt, maakt voor dit recept niet zoveel uit.
heerlijk en makkelijk recept! ook ideaal voor op de camping!!
Echt super ultra lekker! Smaak explosie, van alles wat, zoet en zout, fris beetje bitter. Heerlijk zomers en zowel koud als warm onwijs lekker. Echt een aanrader!
Was erg lekker! Wij hadden gerookte kip gebruikt en inderdaad komkommertjes (en ook nog tomaatjes) toegevoegd. Lekker licht en zomers gerechtje. Groetjes Laura
Oeh lekker zeg!