Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Brosse haverkoeken

Laura Kieftdoor Laura Kieft
11 maart 2020
in Basisrecepten, Koekjes, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Je herinnert je vast nog mijn citroen-gember havermoutkoeken van vorige maand. Ik wel in ieder geval, ik droom er nog net niet van. Zó lekker vind ik ze. Ik schreef toen al dat ik een goed basisrecept voor brosse haverkoeken wilde maken. Nou, daar heb ik niet lang mee gewacht. Ik hoefde zelfs bijna niets aan te passen voor een goede basis. Om zeker te weten dat ik niet als enige zo lyrisch was over mijn koeken deelde ik ze uit en ik was maar wat blij dat iedereen zo enthousiast was. Mijn koekjespot zit nu nog vol, maar ik weet al met welke koekjes hij gevuld gaat worden zodra hij leeg is.

Recept afdrukken

Brosse haverkoeken

Deze haverkoeken staan sowieso in de top 3 van mijn favoriete koekjes. Mijn tip is dan ook om gelijk een dubbel recept te maken.
Porties: 12 koeken

Ingrediënten

  • 100 gram ongezouten roomboter
  • 75 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 120 gram bloem
  • 70 gram havermout
  • snuf zout
  • 1 tl vanille-extract

Instructies

  • Klop boter en suiker romig. De rest van de ingrediënten kun je tegelijk toevoegen, kneed tot een stevig deeg.
  • Maak een rol van het deeg (ongeveer 5 cm in doorsnede) en rol in keukenfolie. Laat minimaal een uur rusten in de koelkast.
  • Snijd de rol in plakjes van 1 cm dik en leg de koeken op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Bak de haverkoeken in ongeveer 12 minuten op 190 graden (boven- en onderwarmte) of tot de randjes goudbruin kleuren.
  • Laat de koekjes enkele minuten op de bakplaat afkoelen voordat je ze naar een rooster verplaatst om helemaal af te koelen.
Bewaren

In een luchtdichte verpakking blijven de koekjes minimaal twee weken goed. In de vriezer tot 3 maanden.

Vorige post

Volgende post

No bake mueslirepen met noten en chocolade
Tomaten quiche

Related Posts

Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft
20 februari 2021
5

Voor...

Gender reveal cupcakes

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft
17 februari 2021
2

Er...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft
13 februari 2021
13

Ik...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 35

  1. Yvonne says:
    12 maanden geleden

    Ha Laura, lekker!
    Ik ga deze zeker maken, maar dan met volkorenmeel.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      12 maanden geleden

      Leuk! Laat je even weten hoe dat lukt?

      Beantwoorden
  2. Annie Senders says:
    12 maanden geleden

    HalloLaura kunnen deze koeken ook gemaakt worden met havervlokken of zijn deze te grof.
    Bij deze wil ik je ook een compliment geven voor de duidelijke recepten ik heb er al vele gemaakt. Groetjes Annie Senders

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Het kan prima met grove vlokken gemaakt worden! Bedankt voor je lieve compliment.

      Beantwoorden
  3. Saskia says:
    12 maanden geleden

    Ik heb ze net gemaakt. Ze zijn super lekker!

    Beantwoorden
  4. Jolijn says:
    12 maanden geleden

    Door het thuis blijven ben ik nu veel aan het bakken met de kinderen en mijn vriend is helemaal lyrisch over deze koekjes!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      12 maanden geleden

      Wat leuk dit!

      Beantwoorden
  5. Saar says:
    12 maanden geleden

    Ha, ik heb ze 2x gebakken ze zijn heerlijk, maar het deeg is wel elke keer korrelig zodat het geen mooie koekjes zijn..
    Hoe zou ik dit kunnen veranderen?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Wat gek! Je zou 1-2 tl melk toe kunnen voegen zodat het beter plakt.

      Beantwoorden
  6. Linds says:
    11 maanden geleden

    Hi Laura,

    Ik was opzoek naar een variant zonder suiker en heb toen geprobeerd deze te maken met 75 gram honing ipv 75 gram suiker en ze zijn heerlijk (die met suiker wel iets lekkerder maar die had ik al twee keer gemaakt sinds hij online staat haha)! Ook heb ik wat pecannoten toegevoegd en ook dat is erg lekker!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Wat fijn dat het zo ook goed heeft uitgepakt!

      Beantwoorden
  7. Melissa says:
    11 maanden geleden

    Helaas viel mijn deeg deels uit elkaar tijdens het snijden, wel precies recept gevolgd. Nog tips hiervoor?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Wat balen! Je kunt de koekjes ook alvast snijden voordat ze de koeling ingaan, waarschijnlijk plakte het deeg toen nog wel voldoende? Dus weer even warm kneden (de boter), oprollen, snijden en dan koelen.

      Beantwoorden
  8. Marieke says:
    11 maanden geleden

    Hoi Laura
    Ik heb dit recept gebruikt als taartbodem en daarop jouw botercrème gedaan en daarop groene druiven en blauwe bessen in een mooi patroon gelegd.
    Het was een heerlijke lentetaart! Bedankt voor je inspiratie.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Wat een geweldig idee!

      Beantwoorden
  9. Ilse says:
    11 maanden geleden

    Welke havermout gebruik je? Of havermeel?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      11 maanden geleden

      Gewoon havermout!

      Beantwoorden
  10. BCN says:
    10 maanden geleden

    Hi Laura
    Welke suiker kan ik het beste gebruiken als ik geen basterdsuiker kan krijgen?
    Groet uit Spanje!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Ik denk dan het beste gewone suiker. Je kunt dit ook even lezen: https://www.laurasbakery.nl/soorten-suikers-om-mee-te-bakken/

      Beantwoorden
  11. Wilma says:
    10 maanden geleden

    Kun je deeg, als het een rol is, ook invriezen en later in stukken snijden en afbakken? Of is dit deeg niet geschikt voor de diepvries?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Ja hoor, je kunt het goed invriezen.

      Beantwoorden
  12. Britt says:
    9 maanden geleden

    Geslaagde variatie-tip: vervang 25gr suiker voor 25gr gemberpasta. Smaakt heerlijk! En iets minder suiker 😉

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      9 maanden geleden

      Lekkere tip!

      Beantwoorden
  13. Fenna says:
    9 maanden geleden

    Vorige week gemaakt, vandaag weer, we love it ! Chocolate chips toegevoegd en rietsuiker gebruikt, suuuper lekker!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      9 maanden geleden

      Yes wat leuk 😀

      Beantwoorden
  14. Els Veenendaal says:
    7 maanden geleden

    Laura, ik heb ze in korte tijd al 3x gebakken (dubbele hoeveelheid). Zo ongelooflijk lekker!!
    Makkelijk recept. Alles klopt en ook uit de vriezer prima.
    Op dit moment zitten de amandelkoekjes in de oven. Ben benieuwd of die de brosse haverkoeken gaan overtreffen. Dat zou helemaal top zijn.
    Dankje, ik ben nu al grote fan van je!
    Gr. Els

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 maanden geleden

      Spannend! Ik ben benieuwd naar de smaakuitslag 😉

      Beantwoorden
  15. Els Veenendaal says:
    7 maanden geleden

    De amandelkoekjes zijn zeker zo lekker als de brosse haverkoeken. Voortaan ook maar een dubbele hoeveelheid maken 🤪

    Beantwoorden
  16. Diana says:
    7 maanden geleden

    Vraagje, ik heb geen zelfgemaakte vanilleextract. Welke kan ik dan gebruiken?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 maanden geleden

      Het hoeft zeker niet zelfgemaakt te zijn.

      Beantwoorden
    • Marieke says:
      6 maanden geleden

      Moet de boter eerst op kamertemperatuur worden gebracht? Nu al zin om deze koekjes te maken!

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        6 maanden geleden

        Ja, alle ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn (tenzij anders vermeld)

        Beantwoorden
      • Carolien says:
        6 maanden geleden

        Heerlijke koeken. Ik heb er cranberry’s aan toegevoegd. Ook lekker.
        Een vraagje: hoe komen ze zo bros? Er zit nl. geen rijsmiddel in. Normaal gesproken doe ik in mijn koekjesdeeg altijd natrium bicarbonaat o.i.d.

        Beantwoorden
  17. Lisanne says:
    4 weken geleden

    Ik heb deze koekjes al een aantal keer gemaakt en ze zijn overheerlijk!
    Helaas kan mijn vriend niet goed tegen tarwe, dus vroeg ik mij af of deze koekjes ook glutenvrij kunnen? Welk ingrediënt zou de bloem het beste kunnen vervangen in dit recept?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 weken geleden

      Dan is dit artikel denk ik handig voor je : https://www.laurasbakery.nl/glutenvrij-bakken-doe-je-zo/
      Let ook op dat je glutenvrije havermout gebruikt!

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VX-uB2MioUUAX9ZeQLA&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=183db202552fff5988ded2057026b866&oe=605D7FB7' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=8S06WllWCH4AX9M36Tu&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=8c915e16a4badcf66dfbd3d01dfaefbe&oe=605B269B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>
  • Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠
⁠
Het recept staat al online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152079813_139036524738248_264097078729505436_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=yoUzYh08uf0AX8g3Y1A&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4c663906204c54f40bc3f3e74273472e&oe=605C5D96' title='Door die kersenvlaai van gisteren moest ik weer denken aan deze lekkere chocolade cake met kersen. Kersen zijn nu natuurlijk niet in het seizoen, maar je kunt ze in deze cake goed vervangen door stukjes peer. Of je gebruikt kersen uit het vriesvak, wel eerst even laten ontdooien voor je ze door het beslag mengt.⁠ ⁠ Het recept staat al online op Laura's Bakery en je vindt het door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #kersen #chocolade #cake #chocoladecake #zondagbakdag'>
  • NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/151459707_506614734065588_7507239914690055926_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=ajANsSceWJQAX9phYEy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=4415e55b27b531a4b5eb1a2ba6ca2e91&oe=605DACCA' title='NIEUW! Heerlijke dag om een klassieke kersenvlaai uit je keuken tevoorschijn te toveren, toch? 😉 Ik zie al veel leuke variaties op de kersenvlaai voorbij komen tijdens @debakstrijd. Zou jij voor de categorie 'bijzondere smaakcombinatie' of 'mooi raster' gaan?⁠ ⁠ Vanaf vandaag staat dit lekkere recept online op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #kersenvlaai #vlaai #debakstrijd #zaterdagbakdag'>
  • BAKTIP! Door de lekkere temperaturen die voorspeld zijn voor dit weekend kreeg ik spontaan trek in deze frambozen-ricotta cheesecake! Wat ga jij voor lekkers bakken dit weekend?⁠
⁠
Het recept staat al op het blog en vind je door de titel van het recept in te vullen in de zoekbalk. Link in bio > @laurasbakery⁠
⁠
#cheesecake #donnahay #ricotta #frambozen #bakken #taart

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post

Tomaten quiche

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Klassieke kersenvlaai

Klassieke kersenvlaai

20 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-1

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-0

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-13

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-9

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-4

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-14

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan