Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Arretjescake deluxe

Laura Kieftdoor Laura Kieft
17 maart 2014
in Brownies & Repen, Cakes, Zoete recepten, Zonder oven
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

arretjescake 1a

Ik ben er dol op: arretjescake! Voor wie bij deze naam geen belletje gaat rinkelen een korte uitleg: een arretjescake is niet te vergelijken met een variatie op de gewone cake die we allemaal kennen, het is echt een ander recept en heeft ook een andere bereiding. Arretjescake wordt namelijk niet gebakken. Hoewel de basis hetzelfde is, verschilt het recept per streek. Soms is ook de naam anders, in Limburg noemen ze deze cake bijvoorbeeld een ‘pletskeskoek’.

Ook het ontstaan van de arretjescake wil ik nog even met jullie delen. Het recept komt namelijk uit een strip in een promotieboekje. Het stripfiguur Arretje Nof werd rond 1900 door de Nederlandsche Oliefabrieken (NOF) Calvé-Delft gebruikt ter promotie van producten. In één zo’n strip maakte Arretje Nof een cake met één van hun producten en die heette, je raadt het al, Arretjes Cake.

Tot zover een stukje geschiedenis over deze heerlijke chocolade bom. Dan gaan we nu echt verder met het recept wat gelukkig lekker simpel is. Het moeilijkste is het lange wachten als hij in de koelkast staat om op te stijven 😉 .

arretjescake 2a

Recept afdrukken

Arretjescake deluxe

Een heerlijke chocolade bom deze arretjescake. Hier het recept voor de deluxe versie met Maltesers.
Porties: 16 personen (20 x 20 cm vorm)

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 300 gram suiker
  • 8 gram vanillesuiker
  • 10 el cacaopoeder
  • 250 gram gesmolten ongezouten roomboter
  • 240 gram theebiscuitjes
  • 1 zak Maltesers (175 gram)

Instructies

  • Klop de eieren luchtig en voeg dan de suiker, vanillesuiker en cacaopoeder toe. Klop dit op de hoogste stand zo’n 5 minuten goed door. Voeg de gesmolten boter toe en meng tot een glad geheel.
  • Breek de biscuitjes in stukken en voeg deze toe aan het chocolade mengsel. Hou 16 Maltesers apart, voeg de rest van de zak toe aan het mengsel. Roer de Maltesers en biscuitjes goed door het mengsel heen.
  • Bekleed een bakvorm met bakpapier en stort hier het beslag in. Verdeel het mengsel in de vorm en druk goed aan met een spatel, zorg dat de bovenkant redelijk egaal is. Druk dan de Maltesers  op de cake, doe dit zo zodat bij het aansnijden op elk stukje een Malteser ligt.
  • Zet de bakvorm in de koelkast en laat de cake hier een nacht staan. Haal hem daarna uit de vorm en snijd hem in stukken.
Tips

Als deze deluxe versie van de arretjescake nog niet genoeg is voor jou kun je prima variëren. Voeg bijvoorbeeld noten toe of andere koekjes en chocolaatjes.

Bewaren

Bewaar de blokjes cake in een afgesloten trommel in de koelkast, hier blijft hij een paar dagen goed.

arretjescake 3a

Vorige post

Volgende post

Makkelijke banketbakkersroom die niet kan mislukken
Vanille shortbread koekjes

Related Posts

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
10

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
16

Het...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft
10 januari 2021
27

Zoals...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 120

  1. Simone says:
    7 jaar geleden

    Ik Ben gek op arretjescake. Het is een van die recepten die we vroeger thuis veel maakten en hoewel ik het zelf niet zo veel maak vind ik het wel echt heerlijk. Beetje caloriebom ook natuurlijk dus vandaar niet zo vaak op tafel hier…:)

    Beantwoorden
  2. Trudy says:
    7 jaar geleden

    Had er nog nooit van gehoord. Het ziet er heerlijk uit. Jammie.

    Kan je trouwens ook eens een recept maken voor simpele pindarotsjes?
    Mijn man is er gek op, maar in de chocolaterie nogal prijzig…

    Beantwoorden
    • Letty says:
      7 jaar geleden

      Pindarotsjes heb ik pas nog gemaakt.
      Chocolade smelten daar doe je pinda’s door hoopjes maken stijf laten worden en smullen maar.
      Succes.

      Beantwoorden
      • Trudy says:
        7 jaar geleden

        Dank je wel!

        Beantwoorden
      • Bianca says:
        6 jaar geleden

        Goed idee! Pindarotjes daar is mijn mannetje ook helemaal gek op… Wat voor chocolade is het beste te gebruiken voor Melk pindarotjes? Ik weet alleen dat als je chocolade gebruikt de bakwereld dat je het beste puur kunt gebruiken met de hoogste cacaopercentage erin. Hoe daoe je dat dan met liefhebbers van melk chocolade

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          6 jaar geleden

          Voor pindarotsjes zou ik gewoon de chocola gebruiken die je lekker vindt. Of dat nu wit, melk of puur is. Ik ben zelf ook een liefhebber van melkchocola. Maar bij het bakken gebruik ik wel puur, dat proef je in bijvoorbeeld de cake uiteindelijk helemaal niet terug. Met melkchocolade vind ik het dan toch echt minder lekker.

          Beantwoorden
  3. Kayleigh says:
    7 jaar geleden

    Ohhh jam! Dit lijkt me zo lekker 😀

    Beantwoorden
  4. Mayke says:
    7 jaar geleden

    Moet je nog ergens op letten bij de eieren ivm salmonella? Zou je ook gepasteuriseerd ei kunnen gebruiken?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan ook prima! Bij verse eieren is de kans op salmonella overigens klein, maar voor de zekerheid is gepasteuriseerd ei een goede oplossing.

      Beantwoorden
  5. Janny Thijssen says:
    7 jaar geleden

    Klinkt erg lekker maar waarom zitten er eieren in? Heb al vaak arretjescake gemaakt maar altijd zonder ei.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Er bestaan verschillende recepten voor arretjescake, sommige met en andere zonder ei. Dit is het (meest) traditionele recept.

      Beantwoorden
  6. Brigitte says:
    7 jaar geleden

    Leuk recept! Lijkt me ook erg lekker met die kokosbiscuitjes van Verkade.

    Beantwoorden
  7. Sonja says:
    7 jaar geleden

    Ik las een recept dat je ipv ei ook een el vanille vla kan gebruiken. Ik ga deze zeker proberen…. Alleen de foto doet me al watertanden!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Dat heb ik inderdaad ook een keer gelezen. Geen idee hoe het resultaat dan is, maar zeker het proberen waard 🙂

      Beantwoorden
  8. Roos says:
    7 jaar geleden

    Ik had hier nog nooit van gehoord, maar ik wil dit zeker een keer uitproberen! 🙂

    Beantwoorden
  9. Kimberly says:
    7 jaar geleden

    Ik heb het nog nooit gegeten maar het lijkt me al zo lang zo lekker! Ik ben benieuwd naar de smaak 😀

    Beantwoorden
  10. Chantal says:
    7 jaar geleden

    Ik heb dit recept nu twee keer geprobeerd te maken. Maar toch gaat er iets verkeerd, want hij wordt maar niet hard. De chocolade blijft zacht, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Heeft iemand een idee wat ik verkeerd doe? Ik volg exact het recept

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Wat vreemd zeg. Wat van soort boter gebruik je? En je laat hem ook gewoon lang genoeg in de koelkast afkoelen. (het is overigens niet de bedoeling dat hij helemaal keihard wordt hoor, maar wel lekker stevig en makkelijk aan te snijden)

      Beantwoorden
      • tineke jansma says:
        7 jaar geleden

        Ja ik heb hem nu ook 2 keer gemaakt en bij mij word het ook niet hard heb het een nacht in de koelkast gehad maar nee hoor jammmer jammer weer erg zacht snap nie wat ik fout doe

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          7 jaar geleden

          Hoi Tineke,
          Het is ook niet een cake die keihard wordt alsof je een chocoladereep eet. Hij wordt stevig, maar niet echt heel hard. Je moet hem wel gewoon prima in stukjes kunnen snijden.

          Beantwoorden
          • Janita says:
            5 jaar geleden

            Het recept van mijn oma wordt gemaakt met pakjes diamant ipv roomboter! Zo schijnt hij vanouds hier altijd gemaakt te zijn, deze wordt echt heel stevig!

          • Laura says:
            5 jaar geleden

            Ik hoor wel vaker dat dat wordt gebruikt, maar stiekem trekt het mij niet zo. Ik gebruik wel roomboter 😉

  11. Janet says:
    7 jaar geleden

    Heerlijk, al zo vaak gemaakt. Maar een mixer gebruik ik niet. Gewoon door elkaar roeren is voldoende. Krijg al zin om een te maken.

    Beantwoorden
  12. Debby says:
    7 jaar geleden

    Ik maak deze ook vaker 🙂 maar dan zonder ei! Ook geen kans op salmonella en wordt goed hard! in Limburg heet het overigens “plekskeskook” ipv pletskes 🙂

    Beantwoorden
    • Peggy says:
      5 jaar geleden

      ik ben ook van Limburg maar pletskeskoek is een in laagjes opgebouwde koek van koffiecreme en droge biscuit koekjes. Tenminste zo ken ik de pletskeskoek.
      Het is natuurlijk zo dat arretjes koek vaker ook pletskeskoek genoemd wordt omdat er in beide koekjes zitten

      Beantwoorden
  13. klly says:
    7 jaar geleden

    Is het mogelijk om het ei weg te laten of te vervangen voor iets anders?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      In dit recept zou ik het niet weglaten. Er bestaan wel recepten voor arretjescake zonder ei, daar zou je eventueel even op kunnen googelen.

      Beantwoorden
  14. Petra says:
    7 jaar geleden

    Leuke en lekkere variant op pinda rotjes is ipv pindas het met cornflakes te doen errrruggggg lekker

    Beantwoorden
    • Cnavia says:
      6 jaar geleden

      Idd Petra, cornflakes “rotjes” zijn crimineel lekker. 🙂 Kan ik iedereen aanraden om eens te maken, goedkoop, simpel en zoooooo lekker

      Beantwoorden
  15. Manon says:
    7 jaar geleden

    Superlekker!! Volgens het recept van mijn moeder gaat er een reep pure chocolade in en geen vanillesuiker, die maltesers zijn een hele goeie aanvulling! Kokosbiscuit zag ik ook langskomen in de comments en dat heb ik ook eens gedaan! Ook ni verkeerd! Voor aankomend weekend staat er monchoutaart op de planning mmmm maar dan met digestive koekjes! Zo zie je maar weer dat we het allemaal anders geleerd hebben! Liefs!

    Beantwoorden
  16. Manon says:
    7 jaar geleden

    De reep chocola gesmolten uiteraard 🙂

    Beantwoorden
  17. joep says:
    7 jaar geleden

    Hallo moet je 10 eetlepels cacaopoeder
    Of 1 eetlepel cacaopoeder

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      je hebt echt 10 eetlepels cacaopoeder nodig voor dit recept.

      Beantwoorden
  18. mojique says:
    6 jaar geleden

    Dit ziet er inderdaad erg lekker uit. Nou ben ik al een tijdje op zoek naar een recept voor glutenvrije theebiscuitjes, waar ik onder andere deze cake mee zou kunnen maken. Heb jij misschien hier een recept voor?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      geen biscuitjes, maar wel glutenvrij: http://www.laurasbakery.nl/glutenvrije-en-lactosevrije-koekjes/
      Ik weet niet of er misschien in de supermarkt glutenvrije biscuitjes te krijgen zijn?

      Beantwoorden
      • mojique says:
        6 jaar geleden

        Ze zijn er wel maar zoals bij veel glutenvrije etenswaren knap prijzig. Vandaar dat een recept zoek want je kunt er heel veel kanten mee op. Die glutenvrije koekjes van jou zijn trouwens erg smakelijk. 🙂

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          6 jaar geleden

          Dat vind ik leuk om te horen! Ik zal mijn ogen en oren een open houden, mocht ik nu ergens tegen een goed recept aanlopen dan ga ik daarmee aan de slag 🙂

          Beantwoorden
          • mojique says:
            6 jaar geleden

            En dan zou ik graag dat recept van je willen hebben, haha! 😉

          • Laura's Bakery says:
            6 jaar geleden

            geen probleem 🙂

  19. mara dunlop says:
    6 jaar geleden

    hai,

    arretjescake is natuurlijk heerlijk maar ik heb een probleem met de rauwe eieren..is dat niet gevaarlijk?

    grtjs mara

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Rauwe eieren zijn in principe niet gevaarlijk, maar mensen in risicogroepen kunnen ze beter niet eten (jonge kinderen, oudere mensen en zwangere vrouwen).

      Beantwoorden
  20. Angela Engelage says:
    6 jaar geleden

    Ik heb de arretjescake gemaakt vandaag, maar deze is keihard geworden. Ik kwam er met een mes bijna niet door heen. Heb geen idee wat ik fout gedaan heb.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Wat gek, hij blijft bij mij altijd redelijk zacht. Kan het zijn dat je koelkast heel erg koud staat?

      Beantwoorden
  21. Lucie says:
    6 jaar geleden

    ik heb gisteren de arretjescake gemaakt, heerlijk! Ik vond het nooit lekker maar deze variant wel. Alleen jammer dat hij niet hard wordt, dan maar een vorkje erbij.

    Beantwoorden
  22. Thessa says:
    6 jaar geleden

    Verslaving van mij!

    Bij elke familie verjaardag staat de arretjescake op tafel. Niemand van mijn vriendinnen kende het. Als ik het nu niet maak krijg ik commentaar haha

    Maar inderdaad ieder recept is anders.

    Beantwoorden
  23. Lianne says:
    6 jaar geleden

    Gaat er echt 300 gram suiker in?

    Ook bij mij wil de arretjescake maar niet hard worden.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Arretjescake wordt ook niet keihard, deze niet in ieder geval. Hij wordt stevig zodat je hem in blokjes kunt snijden, maar wordt niet heel hard.

      Beantwoorden
  24. Lianne says:
    6 jaar geleden

    Bedankt voor uw reactie!

    Maar bij mij was het net chocolademousse.. Dus ik heb toch iets verkeerd edaan.. Poging nr 2

    Beantwoorden
  25. Yvette says:
    6 jaar geleden

    Bij mij word de chocolade een soort chocoladepasta, moet het eigenlijk niet dikker zijn?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Het moet inderdaad steviger zijn, maar het wordt ook niet keihard hoor. Heb je alle ingrediënten goed afgewogen en het geheel lang genoeg laten rusten in de koelkast?

      Beantwoorden
  26. Hanneke says:
    6 jaar geleden

    Als je de boter te heet laat worden, stijft de cake niet mooi op.
    Op heel zacht vuurtje tot de helft laten smelten, dan het vuur uit en de rest door de al aanwezige warmte laten smelten.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      goede tip, dankjewel!

      Beantwoorden
  27. Bianca Verhulst says:
    6 jaar geleden

    Hallo Laura,

    Zou je de cake ook in kunnen vriezen?

    Groetjes Bianca

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ja hoor, goed luchtdicht verpakken en dan kun je hem invriezen.

      Beantwoorden
  28. Annet says:
    6 jaar geleden

    Hallo allemaal,

    Ik wil de pret niet drukken maar jaren geleden zijn ik en mijn gezin heel ziek geweest. Een recept waar rauwe eieren in verwerkt zitten eten wij nooit meer! We zijn nog nooit zo ziek geweest en hoop het ook nooit meer mee te maken.
    Het duurde mij drie weken voordat ik weer was opgeknapt. Mijn zoon (toen 4 jaar) moest nadat hij een derde van zijn gewicht kwijt was opgenomen worden in het ziekenhuis.
    Hij woog nog maar 12 kilo. Daar kregen we de bevestiging dat het inderdaad om een salmonella vergiftiging ging.
    Dus wil je dit risico nemen……hier een link hoe je zelf eieren kan pasteuriseren. Je kunt ze hier en daar ook kopen.

    http://www.ah.nl/kookschrift/recept?id=363109

    Succes!

    Annet Manshande

    Beantwoorden
  29. Wendy says:
    6 jaar geleden

    ik heb laatst nog arretjescake gemaakt. Ik ben idd niet zo dol op rauwe eieren. In plaats van eieren heb ik er 2 repen pure chocolade door heen gedaan. Wel moet je dan rekening houden dat je er minder cacao in doet. Het resultaat is perfect.
    Succes

    Gr

    Wendy

    Beantwoorden
  30. Fenz says:
    6 jaar geleden

    Lekker recept! Ik maak arretjescake zonder eieren. In plaats daarvan doe ik per ei 2 eetlepels vanillevla erin. Resultaat is heerlijk. Ik vind het namelijk niet zo prettig dat mijn kids rauwe eieren eten.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      vla is een prima alternatief inderdaad!

      Beantwoorden
      • Christine says:
        6 jaar geleden

        Behalve de vanille vla doen wij er ook een flinke hoeveelheid gustard in. En wij voegen kokosschaafsel toe. Dit naar Canadees recept. De laatste keer heb ik er M&M’s door en op gedaan. Heel kleurig effect.

        Beantwoorden
  31. Lies says:
    6 jaar geleden

    Hallo! Dank voor je lekkere recepten. Ik heb ook op jouw site info opgezocht over het invriezen van cakes, koekjes etc en daarin zeg je dat je goede luchtdichte verpakkingen nodig hebt. Heb je het dan over vriezerzakken, of bakjes? En heb jij zelf al goeie gevonden en zo ja, waar? Dank alvast!

    Beantwoorden
  32. Gea says:
    6 jaar geleden

    Het orginele recept gebruikt diamant frituurvet. Dan wordt het wel hard

    Beantwoorden
  33. jeroen says:
    6 jaar geleden

    eieren kun je vervangen door vanillevla. op dit recept zou je dan 100 tot 150 gr vla moeten doen.(3 eieren is ongeveer 150gr)

    Beantwoorden
  34. jeroen says:
    6 jaar geleden

    voor het stevig worden kun je het beste de roomboter voor de helft vervangen door margarine pakje (geen kuipje).

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Bedankt voor de tips! 🙂

      Beantwoorden
  35. Petra says:
    6 jaar geleden

    Ik heb de arretjescake nu een paar keer gemaakt en ipv eieren gebruik ik 100ml ongeklopte ongzoete slagroom, werkt perfect en smaakt héérlijk!!
    Eet zelf geen tarwe, dus gebruik ik speltbiscuitjes van Molenaartje + palmsuiker.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      De tip van slagroom kende ik nog niet, die ga ik onthouden. Bedankt!

      Beantwoorden
  36. Marije says:
    6 jaar geleden

    Hoi Laura!

    Ik heb jouw recept gebruikt. Het staat nu in de koelkast. Hopelijk is hij goed gelukt.

    Complimenten voor je mooie website 🙂
    !

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Dankjewel! Hopelijk heeft hij gesmaakt! 🙂

      Beantwoorden
  37. Steef says:
    6 jaar geleden

    Bedankt voor het recept, ga het snel een x proberen! Doe er zelf trouwens altijd (mini) marshmallows doorheen, ook echt een aanrader!

    Beantwoorden
  38. Christine says:
    6 jaar geleden

    Ik maak regelmatig arretjes cake, zonder ei en met kokosvet ipv boter. Vroegrr heette het Arretje Nof en werd het gemaakt met Delfia vet, dit was een kokos of palm vet. Aldus de overlevering in het oude recept van mijn man’s oma.

    Beantwoorden
  39. Mirando says:
    6 jaar geleden

    Kan je ook de cacaopoeder weglaten?
    Kon deze namelijk nergens vinden in supermarkt.

    Beantwoorden
  40. Miranda says:
    6 jaar geleden

    an je ook de cacaopoeder weglaten?
    Kon deze namelijk nergens vinden in supermarkt.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Nee, die kun je in dit recept niet weglaten. Elke supermarkt verkoopt het hoor, staat meestal ergens bij de koffie.

      Beantwoorden
      • Miranda says:
        6 jaar geleden

        Oké dank je wel

        Beantwoorden
        • Miranda says:
          6 jaar geleden

          Gelukt!
          Nu in de koelkast!
          Ben benieuwd want ik ben geen goede bakker,al verschillende creaties verpest hihi!

          Beantwoorden
          • Miranda says:
            6 jaar geleden

            Is erg goed gelukt!!
            Wel zware kost maar erg lekker!!

  41. Anne says:
    6 jaar geleden

    Kun je de cacaopoeder niet vervangen door kokos ofzo? Zou dit willen maken als traktatie, maar een klasgenoot is allergisch voor chocola.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      In dit recept is de cacaopoeder niet te vervangen, dan zul je een ander recept uit moeten zoeken.

      Beantwoorden
  42. Carolien says:
    6 jaar geleden

    Hallo Laura
    Zelf ben ik geboren en getogen in Noord Limburg gemeente Venlo maar hier bij ons heet het ook gewoon arretjescake van pletskeskoek had ik nog nooit gehoord het woord pletste betekend hier in het dialect ’n gewoon koekje de oudere generatie gebruikt dit woord nog wel eens.
    Misschien dat ze het in ’n ander deel van Limburg wel pletskeskoek zeggen.
    Als je het helemaal goed wil zeggen dan spreek je het uit als pleskeskook geen koek maar kook

    Beantwoorden
  43. Carolien says:
    6 jaar geleden

    Sorry spelfout
    Pletskeskook moet het zijn

    Beantwoorden
  44. pak de pan says:
    5 jaar geleden

    Ziet er lekker uit met die maltezers bovenop! Heb zelf een iets ander recept maar dit recept ga ik zeker binnenkort uitproberen!

    Beantwoorden
  45. Bianca says:
    5 jaar geleden

    Arretjescake is hier favoriet. Dit recept heb ik in een boekje staan, varieer nog weleens met crispy M&M’s…..erg lekker en het oogt ook erg leuk die gekleurde M&M’s.

    Beantwoorden
  46. Jenny says:
    5 jaar geleden

    Ik lees hier veel over cakes die niet hard worden. Ikzelf gebruik basterdsuiker. Dat scheelt misschien…
    Je kunt ipv de eieren ook 50gr gesmolten pure chocolade gebruiken. Als dat afkoelt helpt het de cake ook binden.

    De maltesers erop zijn wel echt schot in de roos ?

    Beantwoorden
  47. Hetty Buisman says:
    5 jaar geleden

    Heb deze gemaakt zonder eieren, en in plaats van roomboter ca. 5 eetlepels kokosolie ( vaste vorm) gebruikt, de suiker heb ik vervangen door 100 gr “rietsuiker en stevia”. 6 eetlepels cacao en 2 repen van 100 gram pure chocolade. Maltesers alleen als decoratie en een pak Maria biscuitjes verkruimeld. En 3 uurtjes in de koelkast.

    Beantwoorden
  48. Suus says:
    5 jaar geleden

    hoi!
    Er staat in het recept dat de boter gesmolten moet zijn, mag het ook nog warm zijn of niet?
    alvast bedankt voor je reactie:)

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Boter moet je altijd laten afkoelen tot kamertemperatuur

      Beantwoorden
  49. Gerdien says:
    5 jaar geleden

    Bedankt voor dit heerlijke recept!!Kan bijna niet mis gaan! Echt een blijvertje!

    Beantwoorden
  50. Sharon says:
    5 jaar geleden

    Hai,

    Ik heb deze cake met paaseitjes gemaakt alleen hij blijft zo zacht en plakkerig. Zelfs na een nacht in de koelkast.
    Ik heb er stukken van gesneden nu, maar kan het niet in een broodtrommel doen. Dan plakt alles aan elkaar.

    Enig idee hoe dit komt?

    Groetjes
    Sharon

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Arretjescake blijft altijd ietsjes zachter, het zou kunnen dat het extreem zacht blijft als je te grote eieren hebt gebruikt bijvoorbeeld.

      Beantwoorden
  51. Suus says:
    4 jaar geleden

    Kan het ook zonder Maltesers?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Ja hoor.

      Beantwoorden
  52. Irene says:
    4 jaar geleden

    Hier ook niet te snijden, 1 grote pasta kleefboel ? Smaak is wel goed maar zo kan ik het niet serveren…
    en ja ik heb alles afgewogen en precies zo gedaan als in het recept.
    Koelkast is prima koud en de “cake” heeft er een nacht in gestaan.

    Beantwoorden
  53. Patricia says:
    4 jaar geleden

    Gisteren einde van de middag de arretjescake gemaakt, daarna in de koelkast laten staan tot ongeveer half 11 vanmorgen en hij was perfect! Goed te snijden, inderdaad niet knoerthard, maar dat hoort ook niet bij arretjescake. De reviews van de collega’s zijn lovend, dus deze gaan we zeker nog eens maken. Bedankt voor het recept Laura!

    Beantwoorden
  54. Patricia says:
    4 jaar geleden

    Is het ook mogelijk om het ‘beslag’ in muffinpapiertjes in een muffinvorm te doen, of zou het dan niet hard genoeg worden? Of zouden de papiertjes niet los gaan?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Het kan, maar ze zullen niet goed loslaten van de papiertjes.

      Beantwoorden
      • Patricia says:
        4 jaar geleden

        Daar was ik al een beetje bang voor. Het leek me een goed alternatief bij gebrek aan (gebaks)bordjes en vorkjes op het werk bij mijn vriend, maar dan snijd ik er gewoon kleinere (eenhaps :))stukjes van, dan zijn er geen bodjes/vorkjes nodig. Bedankt voor de snelle reactie!

        Beantwoorden
  55. Meike says:
    4 jaar geleden

    Denk je dat ik in plaats van roomboter ook lurpak smeerbaar kan gebruiken? Of zal die dan niet hard worden?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Zou ik niet doen, kans is groot dat het niet hard (genoeg) wordt.

      Beantwoorden
  56. Anne says:
    4 jaar geleden

    Ik zet de cake altijd even in de vriezer, dan weet ik zeker dat deze hard genoeg is. Maar de variant met maltesers ga ik binnenkort proberen 🙂

    Beantwoorden
  57. Annemarie says:
    4 jaar geleden

    Kan het ook zonder eieren ? Ik heb een paar zwangere dames die verslaafd zijn aan maltesers ?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Ik heb wel eens gehoord dat mensen bij een arretjescake de eieren vervangen door vla, maar ik heb er zelf geen ervaring mee.

      Beantwoorden
    • Froukje says:
      3 jaar geleden

      Ik maak het altijd zonder ei! Alleen boter en chocolade, en golden syrup (is engelse lichte suikerstroop, maple syrup kan ook al verkopen ze het in NL wel tegenwoordig).

      Tiffin heet het in Engeland. Met een scherp mes goed snijdbaar en zachter dan chocolade, een beetje een gianduja/ganache gevoel.

      Beantwoorden
  58. Danielle says:
    4 jaar geleden

    Mijn Arretjes cake had ik in een ovenschaal gemaakt. Na een nachtje in de koelkast was hij onderin nog te zacht. Gelukkig had ik nog twee uurtjes voor ik hem zou serveren. Ik heb ‘m gesneden (een volgende keer hak ik de Maltezers wat kleiner, denk ik en gebruik ik een kunststof schaal) en op een serveerschaal gelegd. Deze nog twee uurtjes in de vriezer gedaan. Het zag er heerlijk uit toen ik ‘m tussen een buffet van lekkers zette!
    Bij het proeven vond ik ‘m te zoet, maar kennelijk heb ik niet zo’n ‘sweet tooth’ als jij, Laura, want dat had ik bij meerdere recepten van je. ?

    Beantwoorden
  59. Heline says:
    3 jaar geleden

    Welke bakvorm kun je hiervoor het beste gebruiken?

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      3 jaar geleden

      Een 20×20 cm bakvorm zoals een browniepan.

      Beantwoorden
  60. Saskia says:
    3 jaar geleden

    Kan je deze ook invriezen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Ja hoor, dat kan.

      Beantwoorden
  61. Mieke says:
    3 jaar geleden

    Hoi
    Sorry het is me niet helemaal duidenlijk hoeveel 10 el cacaopoeder is. Eetlepels?lijkt me vrij veel. Hoeveel gram is het ongeveer?

    Alvast Bedankt

    Groet Mieke

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Een el is inderdaad een eetlepel en 10 is de juiste hoeveelheid. Ik heb het niet afgewogen in grammen, dus dat kan ik helaas niet zeggen.

      Beantwoorden
      • Geke says:
        3 jaar geleden

        Arretjes cake is hier traditie op elke verjaardag. met het recept van Oma. Maar veel eenvoudiger recept dan hier boven. Met 5 el cacao en 12 lepels suiker 1 ei 200gr theebiscuit en 1 blok diamant vet.(gesmolten)Goed mixen.
        In Portugal zag ik het in de etalage liggen bij een bakker en navraag leerde dat het precies zo gemaakt werd. Zooooo vreselijk lekker.

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          3 jaar geleden

          Dat komt door het blok vet dat je verder minder nodig hebt, ik gebruik zelf alleen liever geen blok diamantvet.

          Beantwoorden
  62. Suzanne says:
    3 jaar geleden

    Ik maak hem zoals het mij is geleerd. Met frituurvet en de vriezer in. Zonder Malteser maar met krenten en rozijnen. Vind hem dan net zo lekker hoor. En ook wel eens met licor 43 gemaakt

    Beantwoorden
  63. Dorien says:
    3 jaar geleden

    Hai!

    Een leuke variatie hierop is met rumessence en kokos! Kokos er ook bovenop strooien… zo lekker! (Beetej bounty effect)

    Groet,

    Dorien

    Beantwoorden
  64. Jet says:
    2 jaar geleden

    Gemaakt volgens recept en het was perfect! Top reacties gehad. Mensen praten er nog over. Variatie zijn ook aan de arretjescake gegaan..
    Variatie met rum/rozijnen lijkt me geweldig. Maar eens proberen.
    Thanks voor top recept!

    Beantwoorden
  65. Valerie says:
    1 jaar geleden

    Toevallig onbewust de verkeerde roomboter gekocht, waardoor ik er bij het proeven pas achter kwam wat ik had gedaan, maar goed voor een heerlijke variatietip: in plaats van ongezouten roomboter juist gezouten roomboter gebruiken voor een salty-caramelachtige twist aan de arretjescake. AANRADER!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      1 jaar geleden

      Haha, geluk bij een ongeluk! Lijkt me inderdaad superlekker.

      Beantwoorden
  66. Gerrit says:
    1 jaar geleden

    Mijn arretjes cake is zo hard als beton geworden, kan het niet snijden, ik heb geen ei gebruikt, wel smelt chocolade en cacao poeder en gesmolten roomboter.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Als je ei weglaat dan verliest het smeuïgheid, dus op zich een logisch gevolg dat je arretjes cake (helaas) erg hard is geworden. Heb je een betonboor in huis? 😉

      Beantwoorden
      • Gerrit says:
        1 jaar geleden

        Dit was het recept
        Gang Taart
        Keuken Nederlands
        Keyword arretjescake zonder ei
        Voorbereidingstijd 25 minuten
        Totale Tijd 2 uren 25 minuten
        Geschikt voor 10 Plakjes
        Calorieën 230 kcal
        Ingrediënten
        200 Gram Bruine basterdsuiker
        50 Gram Pure chocloade
        60 Gram Cacaopoeder (geen mix voor chocolademelk)
        200 Gram Roomboter
        200 Gram Biscuitjes
        Bereiding
        Smelt de boter. Doe je dit een pan, zorg dan dat de boter niet bruin wordt.

        Smelt de pure chocolade. Het beste een pan met heet water, de chocolade in een kom doen, en deze kom in de pan met heet water zetten, zonder dat het water in contact komt met de pure chocolade.

        Meng de gesmolten roomboter met de basterdsuiker en de cacaopoeder.

        Breek de biscuitjes, of de volkoren koekjes in niet al te grote stukjes.

        Meng de gesmolten chocolade door het mengsel van roomboter, cacaopoeder en basterdsuiker, roer goed door, en voeg de stukjes biscuits of volkoren koekjes toe.

        Meng alles goed door elkaar.

        Bekleed een cakevorm met bakpapier, en vul de cakevorm met het mengsel.

        Strijk de bovenkant, bijvoorbeeld met een lepel of een spatel, goed glad.

        Plaats de cakevorm gedurende minimaal twee uur in een koude koelkast.

        Haal nadien de cake uit de cakevorm, en snij de arretjescake zonde ei in plakjes of stukken.

        Als je stukken arretjescake zonder ei over hebt, bewaar dit dan altijd in de koelkast, zeker als het wat warmer is.

        Omdat de cake niet gebakken is, wordt de cake bij warmte snel zacht.

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          1 jaar geleden

          Het was geen recept van Laura’s Bakery zo te zien? Dan kun je beter navraag doen bij die site.

          Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake
  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat
  • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=_ZMLDP7IktIAX8V01yU&_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com&oh=a374becb04550e1dfdffc0016dac62cd&oe=6029E02D' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

Recept Royal Icing

Lemon Curd

Basisrecept vanillecake

Carpaccio wraps

Volgende Post
Vanille shortbread koekjes

Vanille shortbread koekjes

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Moussaka

18 januari 2021
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Printable: kleurplaat zoete kerstboom

door Laura Kieft-23 december 2020-0

Aangezien het gingerbread huis al door velen van jullie is ingekleurd denken we dat jullie ook heel blij gaan worden van deze zoete kerstboom kleurplaat! Een boom die vol hangt met allerlei lekkers. Ik ga...

Deconstructed lemon meringue pie dessert

door Laura Kieft-22 december 2020-4

Alweer heel wat jaren geleden at ik voor het eerst een deconstructed taart dessert, een appeltaart om specifiek te zijn. Een ‘deconstructed’ taart houdt simpelweg in dat je alle onderdelen van een taart los serveert...

Bieten carpaccio

door Laura Kieft-21 december 2020-0

Ik ben dol op carpaccio, maar vorig jaar voor het kerstdiner wilde ik graag een vegetarisch voorgerecht serveren aangezien het hoofdgerecht met de mini beef wellington al genoeg vlees bevatte. Uiteindelijk viel de keuze op...

Bakwedstrijd Kinderbakboek

door Laura Kieft-20 december 2020-5

Het is alweer een driekwart jaar geleden dat ik op het idee kwam om een volledig geïllustreerd Kinderbakboek te maken. Wat bizar, de tijd vliegt! Inmiddels is het boek al sinds juni te koop en zijn...

Citroen-maanzaad wafels met lemon curd

door Laura Kieft-20 december 2020-8

Deze citroen-maanzaad wafels met lemon curd zijn een echt feestontbijt, dat kan ik je alvast beloven. Citroen-maanzaad is natuurlijk een klassieke combinatie. Ik heb er al meerdere lekkere recepten mee online staan, zoals shortbread koekjes...

Candy cane kersttaart (zebra taart)

door Laura Kieft-19 december 2020-5

Voor de kersttaart die ik dit jaar wilde maken ben ik wel tien keer veranderd van idee. Uiteindelijk werd ik geïnspireerd door mijn eigen zebra taart. Het recept is anders, maar het principe om die...

Risotto bitterballen met mozzarella – arancini

door Laura Kieft-18 december 2020-4

Mocht de frituur aangaan een dezer dagen: probeer dan deze risotto bitterballen met mozzarella uit! Of arancini, dat klinkt wat chiquer. Hoe dan ook, uiteindelijk draait het om de smaak en dat zit bij deze...

Kerstboom M&M koekjes

door Laura Kieft-17 december 2020-3

Koekjes bakken en decoreren, daar maak je mij erg blij mee. Ik kan dagen achter elkaar lopen pielen om koekjes te decoreren met royal icing, hoe kleiner de details hoe beter. Maar ook snelle gedecoreerde...

Printable: kerstlampjes vlaggenlijn

door Laura Kieft-16 december 2020-0

Wat ben ik blij dat jullie zo enthousiast worden van alle printables dit jaar! Het Kinderbakboek is er bijvoorbeeld gekomen naar aanleiding van de eerste twee recept printables, maar inmiddels hebben we allerlei verschillende printables...

Feestelijke dame blanche

door Laura Kieft-15 december 2020-1

Als we vroeger met het gezin uit eten gingen, koos ik weleens voor een dame blanche als toetje. Heerlijk vanille-ijs met chocoladesaus, heel veel chocoladesaus als het aan mij lag haha. Voor de kerstdagen besloot...

Mini beef wellington

door Laura Kieft-14 december 2020-2

Vorig jaar maakte ik naast de zoete aardappelgratin ook zelf mini beef wellington. Zo had iedereen zijn eigen portie op het bord liggen. Ik had ze zelfs gedecoreerd met kerststerren, want ook bij hartige dingen...

Red velvet poffertjes

door Laura Kieft-13 december 2020-6

Alweer bijna drie jaar geleden bakte ik voor het eerst zelf poffertjes voor het blog. Ontzettend lekker vind ik dat. Daarom bedacht ik voor deze advent een extra feestelijke twist op dit recept: red velvet...

Karamel-stoofperen kerstdessert

door Laura Kieft-12 december 2020-13

Ik kook al sinds ik uit huis ging met mijn BK kookpannenset en kook nog bijna dagelijks met die pannen, ook voor het kerstdiner. Vandaag wil ik jullie inspireren met een overheerlijk dessert waar je...

Kerstboom laagjestaart

door Laura Kieft-12 december 2020-13

Groots uitpakken met een kersttaart, maar niet al te ingewikkeld willen doen? Probeer dan deze kerstboom laagjestaart! Ziet er spectaculair uit, maar is dus helemaal niet zo moeilijk om zelf te maken. Je bakt 1...

Brie-pecan bladerdeeghapjes

door Laura Kieft-11 december 2020-0

Weer een heerlijk borrelhapje in kerstsferen uit Het Borrelhapjes Bakboek. Heb ik gelijk een goede cadeautip: staan mijn bakboeken al op jouw verlanglijstje voor de kerstdagen? Je kunt nu in ieder geval alvast aan de...

donut balletjes met dulce de leche

door Laura Kieft-10 december 2020-5

Het is alweer even geleden dat ik met Mariette een dag in de keuken stond om donuts en oliebollen te maken. Ik weet echter nog heel goed dat ik iedere keer dat ik in de...

Printable: gingerbread koekjes recept

door Laura Kieft-09 december 2020-1

Op social media heb ik gezien dat Sinterklaas Het Kinderbakboek aan heel veel lieve kinderen cadeau heeft gedaan, zó leuk! Nu kunnen jullie met die recepten nog genoeg bakdagen vullen, maar ik snap ook dat...

Chocolade-kersen tulbandjes

door Laura Kieft-08 december 2020-28

Als pietje precies heb ik het liefst altijd alles zelf in de hand. Maar voor deze chocolade-kersen tulbandjes maakte ik een uitzondering. Soort van dan, want ik bedacht ze nog wel zelf. Voor weer een...

zoete aardappelgratin

door Laura Kieft-07 december 2020-2

Een aardappelgratin vind ik echt een typisch kerstgerecht. Mijn ‘basis’ aardappelgratin wordt door jullie dan ook al jaren ontzettend vaak gemaakt met de feestdagen. Ik vond het tijd voor een variatie en bedacht deze zoete...

Vul onze enquête in en maak kans op al mijn boeken!

door Laura Kieft-06 december 2020-8

Zoals jullie weten bestaat Laura’s Bakery inmiddels 10 jaar en in die tijd is het blog enorm gegroeid. Inmiddels staan er al 2000 recepten online die maandelijks door een miljoen thuisbakkers worden bekeken (en gemaakt),...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan