Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Paaskoekjes: Easter egg kisses

Laura Kieftdoor Laura Kieft
31 maart 2013
in Feestdagen, Koekjes, Pasen, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Het is Pasen en dat betekent dat in zo’n beetje elk huishouden nu wel een zak met chocolade paaseitjes zal liggen. Met een beetje mazzel hou je nog wat over om later op te smikkelen, óf om deze lekkere paaskoekjes met chocolade eitjes mee te maken. Wie weet heb je nog wel iets lekkers nodig voor de visite die vanmiddag komt of wil je ze meenemen naar familie. Waarschijnlijk zul je alle ingrediënten wel in huis hebben en kun je gelijk aan de slag met deze heerlijke paaskoekjes!

Recept afdrukken

Easter egg kisses

Wil je graag leuke paaskoekjes maken zonder met icing aan de slag te gaan? Trek de chocolade paaseitjes uit de kast en maak deze leuke Easter Egg Kisses!
Porties: 15 stuks

Ingrediënten

  • 225 gram ongezouten roomboter
  • 150 gram witte basterdsuiker
  • 8 gram vanillesuiker
  • 1 eidooier
  • 280 gram bloem
  • snuf zout
  • 15 paaseieren (eventueel met vulling naar keuze)
  • schaaltje kristalsuiker

Instructies

  • Mix de boter, suiker en vanillesuiker romig. Voeg het eidooier toe en meng dit er goed doorheen. Voeg bloem en zout in een kom bij elkaar en voeg dit in delen toe aan het botermengsel. Maak een bal van het deeg en laat dit minimaal een uur in de koelkast rusten.
  • Zodra het deeg uit de koelkast komt maak je hier balletjes van. Als deze allemaal zijn gevormd rol je ze door het schaaltje met suiker. Leg de balletjes op de bakplaat en bak de koekjes in 15 minuten op 190 °C (boven- en onderwarmte).
  • Zodra je koekjes uit de oven komen druk je gelijk de paaseieren erin, nu zijn de koekjes namelijk nog zacht. Laat de koekjes met rust zodra je de eitjes erin gedrukt hebt, de chocola smelt en zal zijn vorm verliezen als je het bijvoorbeeld nog wat meer wil aandrukken. Laat de koekjes volledig afkoelen en de chocolade eitjes volledig uitharden voor je ze serveert.
Bewaren

Alles over het bewaren van de koekjes lees je hier!

Dit lekkere koekje had een paaseitje met butterscotch vulling. Heerlijk! In de zak die ik bij HEMA kocht zaten ook nog de smaken crispy, karamel en chocolade mousse. Je kunt natuurlijk zelf een smaak kiezen die jij het lekkerst vindt!

Fijn Paasweekend allemaal!

Vorige post

Volgende post

Oreo kuiken pops
Review Lékué giftset koningscakerol

Related Posts

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft
23 januari 2021
3

Het...

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
20

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
23

Het...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 34

  1. de Bakmadam! says:
    8 jaar geleden

    Leuk idee, en ziet er weeral lekker uit! Fijne paasdagen!

    Beantwoorden
  2. Sabien Wedman says:
    8 jaar geleden

    Leuk idee! Ziet er heerlijk uit 🙂 xoxo

    Beantwoorden
  3. Carola says:
    8 jaar geleden

    Leuk bedacht!

    Beantwoorden
  4. Anonymous says:
    8 jaar geleden

    Heel simpel en zal ongetwijfeld ook heel lekker zijn.
    Ook voor jou en je familie fijne Paasdagen!

    Beantwoorden
  5. Anneke says:
    8 jaar geleden

    Het smaakte heerlijk, ik heb er een caloriebommetje van gemaakt door belgische prailine`s te gebruiken

    Beantwoorden
  6. Willeke says:
    7 jaar geleden

    We hadden nog eitjes van vorig jaar liggen. Niks mis mee maar niemand eet ze op. Het deeg ligt in de koelkast….. Nu kunnen ze niet wachten tot ze klaar zijn!!!
    Groetjxs Willeke

    Beantwoorden
  7. Anja says:
    7 jaar geleden

    Zojuist gemaakt! Heerlijk. alleen de paaseitjes waren gesmolten tot hoopjes chocolade. dit was wel jammer, maar de smaak is heerlijk!!! Bedankt voor het recept.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      he wat jammer zeg. Bij mij worden de chocolaatjes ook altijd wel zacht maar als je er echt helemaal vanaf blijft stollen ze vanzelf weer en behouden ze hun vorm. Kan het misschien aan de kwaliteit van de eitjes liggen?

      Beantwoorden
  8. Carla says:
    7 jaar geleden

    Heerlijk recept! Ik had alleen bedacht dat de koekjes ook wel wat kleiner konden dus ongeveer 30 balletjes gemaakt ipv 15. Toen ik de paaseitjes dr op deed snapte ik waarom het dr 15 moeten zijn… heb de koekjes nu te klein voor de paaseitjes dus die glijden/smelten dr zo van af. Al doende leert men 😉

    Beantwoorden
  9. marloes says:
    7 jaar geleden

    Hoi,

    Gaan de koekjes als balletjes de oven in en druk je ze als ze uit de oven zijn plat of doe je ze deels plat al de oven in?

    Heb veel zin om de koekjes te maken!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Nee ze gaan als balletjes in de oven. In de oven zakken ze dan deels in en dan druk je daarna de chocolaatjes erin 🙂

      Beantwoorden
  10. Sanne Nijholt says:
    6 jaar geleden

    is het normaal dat de koekjes moeilijk gaar worden? Ik heb ze de dubbele tijd al in de oven!

    Groetjes!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Het is wel normaal dat de koekjes nog zacht zijn wanneer ze uit de oven komen, ze garen dan nog verder namelijk. Overigens zijn dit sowieso koekjes die niet bros worden, maar juist iets zachter blijven.

      Beantwoorden
  11. Cesca says:
    5 jaar geleden

    Geachte Laura,

    Ik ben begonnen koekjes te bakken met je recepten. De eerste keer waren ze mislukt ( denk omdat de deeg te plakkerig was ) nu heb ik een vraagje over het deeg , mijn deeg voelde na een nachtje in de koelkast nog steeds plakkerig, gaf af aan mijn handen dus heb ik weer wat bloem weer toegevoegd. De deeg bleef er glanzend uitzien en kreeg ook glanzende handen van het deeg, maar geen restjes plakten meer aan mijn handen, dus stopte ik met het toevoegen zodat ik niet teveel van de meelverhouding met het recept zou afwijken. Koekjes zijn weer mislukt. enig idee wat ik fout doe met het deeg? 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Gebruik je wel ongezouten roomboter? Ik heb namelijk nooit dat mijn koekjesdeeg glimt, klinkt alsof je misschien olie of een anders soort boter gebruikt?

      Beantwoorden
  12. Cesca says:
    5 jaar geleden

    Gebruik van blueband de blauwe halvarine. Werkt perfect voor cupcakes, dus dacht ook voor koekjes. ( vond bakboter niet zo fijn werken, daarom de halvarine ) Ik zal is andere boter kopen. bedankt voor de tip! Van het weekend poging nummer 3 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      5 jaar geleden

      Halvarine is niet geschikt voor bakken, dat is waarschijnlijk ook de oorzaak dat het niet lukte. Mijn advies is om voor bakken altijd ongezouten roomboter (op kamertemperatuur) te gebruiken, daar krijg je de mooiste en lekkerste resultaten mee.

      Beantwoorden
  13. Michaela van Lith says:
    5 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Ik heb ze gemaakt en ze zijn heerlijk. Heb gekleurde suiker gebruikt voor nog meer Paasgevoel. Ik vind ze wel veelste te groot als je er maar 15 stuks van maakt. Uit het eerste deeg (dubbele recept) heb ik er 38 gehaald en die waren echt te groot. Volgende deeg (ook dubbel recept) heb ik er 53 uitgehaald en zelfs die zijn nog groot genoeg. Op jouw foto lijken ze niet zo groot of zijn jouw paaseitjes groter ??

    Groetjes Michaela

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      ik had gevulde paaseitjes die wel iets groter dan gemiddeld zijn, daar zou het aan kunnen liggen 😉

      Beantwoorden
  14. Anja says:
    5 jaar geleden

    Ze liggen in de oven!!! Ik ben benieuwd!

    Beantwoorden
  15. Anja says:
    5 jaar geleden

    Ruikt heerlijk!! Paaseitjes er net ingedrukt. Koekjes barsten dan wel heel erg. Ligt dat nog ergens aan of hebben We ze er te diep ingedrukt ?.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      5 jaar geleden

      Dat zou goed kunnen, of misschien waren de koekjes al iets te gaar waardoor ze gingen barsten. De smaak zal er in ieder geval niet minder om worden 😉

      Beantwoorden
      • Anja says:
        5 jaar geleden

        Nee dat klopt, ze waren heerlijk!!!!! Die met Rolo moet ik ook nog eens proberen hoor ?.

        Beantwoorden
  16. Marieke says:
    4 jaar geleden

    Klassieke koekjes hier in Amerika. Alleen met paaseitjes ipv Hershey’s kisses is de naam een beetje gek 🙂

    Beantwoorden
  17. Susan says:
    4 jaar geleden

    Beste Laura,

    Vandaag deze koekjes gebakken. Alles leek goed te gaan, totdat ik na een tijdje afkoelen ging kijken. Vrijwel alle paaseitjes waren enorm gesmolten, soms zo erg dat de vulling eruit liep. Ik heb exact dezelfde paaseitjes als jij gebruikt, en ze er direct na het bakken snel in een keer in de koekjes gedrukt en niet meer aangekomen zoals in het recept stond. Hoe kan ik dit de volgende keer voorkomen?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Wat zonde dat ze helemaal gesmolten zijn. Misschien ligt het toch aan de eitjes. Kan zijn dat ze al een keer warm zijn geworden (warme omgeving of in zon oid) waardoor ze daarna minder goed hun vorm behouden.

      Beantwoorden
  18. Femke says:
    4 jaar geleden

    Kan je ook margarine gebruiken?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Kan, maar met roomboter is lekkerder.

      Beantwoorden
  19. Anja says:
    4 jaar geleden

    Het deeg smaakte wat zurig en de koekjes nu ook. Ik kan alleen niet plaatsen waaraan het zou liggen. Jij een idee?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      4 jaar geleden

      Dat is wel heel erg gek en heb ik zelf dan ook nog nooit meegemaakt bij dit deeg. Waren alle ingrediënten nog wel goed? Je hebt ook niet nog iets anders toegevoegd dan in het recept staat?

      Beantwoorden
      • Anja says:
        4 jaar geleden

        Vorig jaar smaakten ze prima! Mijn dochter wilde ineens bakken dus ik heb gebruikt wat ik in huis had. Heb Blue Band Goede start gebruikt, maar dat kan eigenlijk niet de zurige smaak verklaren denk ik. Wel dat het deeg wat meer plakte ?. Achteraf blijkt dat de bloem al wel een paar weken over datum Was. Misschien is dat het dan? Het ligt hier in de kelder, mijn moeder zei dat ik het niet in de kelder moet bewaren omdat het daar vochtig is/kan zijn. Gelukkig heb ik nóg wat paaseitjes over dus ik haal nieuwe bloem en roomboter om het van de week nog eens te proberen ?.

        Beantwoorden
        • Laura Kieft says:
          4 jaar geleden

          Het zou de bloem kunnen zijn, al weet ik niet zeker of dat ook een zure smaak kan veroorzaken. Boter denk ik zelf ook niet, al heb ik geen ervaring met die boter.

          Beantwoorden
  20. karin says:
    3 jaar geleden

    kan ik de witte basterdsuiker vervangen door normale suiker of lichte basterdsuiker?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Beide kan, maar zorgt wel voor een iets ander resultaat.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • Een heerlijk tussendoortje voor aankomende week: havermout-amandel eierkoeken! Dat is weer eens wat anders dan de klassieke eierkoek, maar zeker zo lekker.⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#eierkoeken #havermout #tussendoortje
  • NIEUW! Al eens volkoren pancakes geprobeerd? Dat is dus hartstikke lekker! Ik deel vandaag op het blog het recept voor een variant met appel en kaneel met jullie. Fijne zaterdag 🤗.⁠
⁠
De link naar het recept vind je in mijn bio > @laurasbakery⁠
⁠
#zaterdagbakdag #weekend #pancakes #volkoren
  • 1 RECEPT, 5 LAYOUTS! Om jullie te laten zien hoe multifunctioneel Het Receptenboek is, heb ik 1 recept op 5 verschillende manieren opgeschreven of ingeplakt.⁠⠀
⁠⠀
1. Simpel. Balpen en wat stickers zijn voldoende.⁠⠀
2. Gebruik een handletterpen voor toffe titels en je kunt ook heel handig een foto bij het recept plakken!⁠⠀
3. Ook met foto, maar een andere indeling, daarvoor gebruik je een blanco pagina en de receptstickers.⁠⠀
4. Knip een recept uit een magazine en plak het in! Dit recept staat op een promotiekaartje voor Het Receptenboek en heeft toevallig dezelfde styling.⁠⠀
5. Print het recept vanaf de website uit op 90% en dan past het qua breedte perfect in Het Receptenboek!⁠⠀
⁠⠀
Dit zijn 5 simpele verschillende manieren om recepten in te schrijven, maar ik kan er nog wel 20 bedenken. Met toffe tekeningetjes erbij bijvoorbeeld!⁠⠀
⁠⠀
Vertel, hoe zou jij je recept inschrijven (of plakken)?⁠⠀
⁠⠀
RESERVEER NU! Via de link in mijn profiel kun je jouw exemplaar van Het Receptenboek reserveren, dan ben je ook nog op tijd om mee te doen aan een toffe winactie > @laurasbakery⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Wist jij al dat het helemaal niet moeilijk is om zelf sweet chili saus te maken? En zo ontzettend lekker zeg! Dan smaken de borrelhapjes die je erin gaat dippen extra lekker kan ik je beloven 😉.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#sweetchilisaus #borrelhapjes
  • BAKTIP! Appel-kaneelcake met een lekkere laag fudge er bovenop. Je maakt de fudgelaag ontzettend snel en makkelijk, doordat je er kant-en-klare fudge voor gebruikt! Maar je kunt het bijvoorbeeld ook vervangen door dulce de leche, ook erg lekker 😉.⁠
⁠
Het recept staat al even online en is te vinden via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#fudge #cake #appelkaneelcake #baktip #bakken
  • NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/139832269_281229826684238_2033910250201291457_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=VLo3mtiOg-4AX90mgRy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=b0cf33e8be8e4a3349cbb9ed41833328&oe=6031CD8B' title='NIEUW! Vandaag staat het recept voor dit klassieke wit brood online op Laura's Bakery. Daar werd namelijk ontzettend vaak naar gevraagd! Heb jij nog meer verzoekjes op het gebied van brood? Laat ze maar horen in de comments 👇🏻.⁠ ⁠ Het recept voor dit wit brood en nog vele andere broden vind je op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #witbrood #brood #broodbakken #bakken'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Review Lékué giftset koningscakerol

Review Lékué giftset koningscakerol

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Volkoren appel-kaneel pancakes

23 januari 2021

Sweet chili saus

22 januari 2021

Wit brood

20 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-3

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-2

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

Wit brood

door Laura Kieft-20 januari 2021-12

Ik vind het heerlijk om broden te bakken. De laatste tijd zijn het voornamelijk busbroden die hier uit de oven komen. Een busbrood is qua vorm het brood dat je veel in de winkels zit...

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-16

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-20

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-24

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-23

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-28

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-8

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-10

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan