Half oktober kreeg ik al de eerste berichtjes binnen over kerstrecepten. Ik ben blij om te zien dat ik niet de enige ben die al zo ver van tevoren bezig is met de kerstdagen. Jullie weten dat ik groot fan ben van het voorbereiden van recepten. Vooral omdat je dan op het moment dat een taart nodig is niets meer hoeft te doen, maar het geeft je ook ruimte mocht iets niet helemaal goed gaan. En dat past perfect bij het proefkoken met PLUS waar ik het met jullie over wil hebben. Ik heb namelijk jullie hulp nodig, ik ben op zoek naar een groep mensen die samen met mij en PLUS thuis mee willen koken tijdens een Koffietijd uitzending. Maar eerst: de mislukking die aan deze appel-cranberry gingerbread galette vooraf ging.
Ik heb de mazzel dat de meeste recepten in een keer goed gaan, maar dat betekent natuurlijk niet dat het altijd goed gaat. De galette die aan dit exemplaar van de foto vooraf ging was geen succes. En het ergste was nog wel dat ik daar pas achterkwam op het moment dat ik hem serveerde op Eerste Kerstdag. Dat ik daar flink van baalde is zacht uitgedrukt.
Wat enorm leuk en wat een eer dat je gevraagd bent!!!!!
Heel veel succes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! op de 14de december!!!!!!!!!!!
En jou kennende gaat alles voor de bakker!!!!!!!!
Xus,
Car
Haha mooie beeldspraak! Ja, echt heel leuk. Ik heb er zin in!
Wat leuk, Laura,
Alvast heel veel plezier gewenst.
(PS wie zendt koffietijd uit?)
laat maar even google en ik kom bij RTL.
Kan je dit recept ook een dag van tevoren maken?
Verpakt in folie kun je de galette 3-4 dagen buiten de koelkast bewaren. In de vriezer tot 3 maanden houdbaar.