Ik heb de laatste tijd het maken van chocoladeschotsen ontdekt. Als ik gesmolten chocolade over heb van een recept tover ik het altijd om tot schotsen, flikken of rotsjes. Deze schotsen met amandelen waren ook heerlijk. Ik ga ook graag aan de slag voor een speciale gelegenheid. Deze geboorte chocoladeschotsen zijn bijvoorbeeld superleuk voor een babyshower of als geboorte traktatie. De combinatie van witte chocolade met speculaas, muisjes en frambozen was echt ontzettend lekker. Zelfs als er geen baby’s op komst zijn, de anijs smaak van de muisjes doet het gewoon ontzettend goed in sommige baksels.
Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk het artikel de lekkerste geboortetraktaties voor originele ideeën. Of bekijk hier alle geboorte recepten van Laura’s Bakery op één plek!
omg omg
Hey Laura, zou dit ook kunnen met donkere (pure) chocolade en met melkchocolade? Ik wil ze maken voor mijn zusje haar babyshower, maar haar favoriete chocolade is donkere chocolade, en ik zelf heb het liefst melkchocolade. Het leek me dan leuk om gewoon de 3 kleuren te maken.
Dat kan zeker! Leuk!
moet het na het maken nog in de koelkast of vriezer?
Nee, dat hoeft niet, maar de chocolade moet wel volledig uitharden.