Mini muffins, ik ben er dol op. Om te maken, maar ook om te eten uiteraard. Ik maak ze vaak voor bij een borrel of high tea. Als tussendoortje zijn ze trouwens ook perfect, of stop ze in de picknickmand! Met deze mediterraanse mini muffins kun je dus alle kanten op. Zorg dat je er genoeg maakt, want hier thuis waren ze op voor we er erg in hadden.



Dag Laura,
Heb ze nog niet gemaakt…. Maar wat ziet het er heerlijk uit!
En leuk de bereidingsfoto’s er bij.
Sowieso zien jouw gerechtpagina’s er goed uit; en erg handig, het printblok.
Ik ben meer van het hartige; en ontdek dit nu op jouw site. Kom vast later nog kijken naar meer heerlijkheden.
Ik heb ze gemaakt en ze waren heerlijk!
Ziet er heerlijk uit! Kan ik ze 2-3 uur op voorhand maken en in de koelkast bewaren tot ik ze zal afbakken?
Dat kan prima denk ik!
Deze wil ik heel graag proberen! Zou dit ook lukken met geraspte mozzarella?
Ja hoor dat lijkt me zeker mogelijk.
Hoi hoi, eet je deze muffins warm of koud?
Hoe je zelf wilt. Je kunt ze zowel warm als koud eten!