Klaar voor een week vol borrelhapjes? Deze week (vanaf woensdag) ligt Het Borrelhapjes Bakboek eindelijk in de (online) winkels en daarom is dat ook het thema op Laura’s Bakery deze week. Heerlijke borrelrecepten, een kijkje in het boek en wellicht deel ik ook nog wel een recept met jullie uit het boek 😉 . Dat belooft een heerlijke week te worden! We trappen de week af met deze toffe quesadillakrans met dip. Ziet er niet alleen fantastisch uit, smaakt ook nog eens zo. Een aanrader om te maken als je het mij vraagt, ik weet zeker dat iedereen hier enthousiast van wordt.



Waar is recept voor salsa?
Die link staat in de ingrediënten, even klikken op het ingrediënten of: https://www.laurasbakery.nl/tomaten-salsa-saus/
Kan je de krans ook een dag van te voren maken en dan met de borrel in de oven doen? Of worden de tortilla’s dan te slap?
Ik denk dat dit prima zou moeten kunnen.
Misschien lees ik het recept verkeerd, maar er staat “haal de schaal van de bakplaat af”. Maar ik lees in het voorafgaande niets van een schaal. Of ben ik nu kippig?
Ik snap je verwarring, ik bedoel het kommetje voor de saus. Heb het even aangepast in de tekst.
Dat betreft het kommetje voor de dipsaus.
Kun je de kip ook vervangen door gehakt of ander vlees?
Ja hoor, dat lijkt me zeker mogelijk!