Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Mini Caprese Quiches

Laura Kieftdoor Laura Kieft
06 augustus 2013
in Hartige recepten, Hoofdgerecht, Koken, Taarten en Quiches
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Quiches bestaan in vele verschillende smaken en zelfs in verschillende maten, kijk maar naar deze mini caprese quiches. Ook eenvoudig als grote versie te maken, dat zul je verder in deze post kunnen zien en lezen. Ik ben dol op caprese, heerlijk die combinatie van mozzarella, tomaat en basilicum. Samen met nog wat andere lekkere ingrediënten maak je er heerlijke quiches van.

Mini quiches zijn ideaal bij bijvoorbeeld een buffet. Geen grote quiche die in stukken gesneden moet worden, iedereen kan gewoon een mini quiche pakken. Ziet er nog eens leuk uit ook!

Recept afdrukken

Mini caprese quiches

Deze mini caprese quiches staan leuk op tafel. Als diner, onderdeel van een buffet of uitgebreide lunch. Lees hier het recept.
Porties: 8 mini quiches

Ingrediënten

  • 8 plakjes bladerdeeg
  • 40 gram pijnboompitten
  • 12 cherry tomaatjes
  • 4 eieren
  • 125 ml crème fraîche
  • 10-15 basilicum blaadjes
  • 75 gram Parmezaanse kaas
  • 1 bol mozzarella
  • zout en peper

Instructies

  • Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en bekleed de muffin vorm ermee. Rooster de pijnboompitten, laat afkoelen en verdeel over de quiches. Snij 8 cherrytomaten in 4 stukjes, verdeel over de quiches (1 tomaat per quiche).
  • Klop de eieren los, hou ongeveer een eetlepel apart in een schaaltje. Hier smeer je straks de hoekjes bladerdeeg mee in. Voeg de crème fraîche toe en klop goed door. Snij de basilicum fijn en de mozzarella in blokjes. Schep de basilicum, mozarella en Parmezaanse kaas door het mengsel. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel het eimengsel over de quiches. Snij de overige tomaatjes in plakjes en leg op de quiches. Smeer de nog zichtbare stukjes bladerdeeg in met het achtergehouden ei.
  • Bak de quiches in 45 minuten gaar op 180 °C (boven- en onderwarmte). Controleer na 30 minuten of de quiches al mooi goudbruin zijn. Als dit het geval is dek je ze af met aluminium folie en laat je ze nog 15 minuten bakken. Zo garen de quiches wel verder maar verbrandt de bovenkant niet.
  • Laat de quiches een beetje afkoelen voordat je ze uit de vorm haalt.
Bewaren

Alles over het bewaren van bladerdeeghapjes lees je hier!

Liever geen mini quiches maar juist een lekkere grote? Dat kan! Gebruik een taartvorm (zoals op de foto) van 28 centimeter of een springvorm van 24 centimer. Je hebt dan wel wat extra ingrediënten nodig. Hieronder het lijstje met ingrediënten als je besluit een grote caprese quiche te maken:

  • 6 plakjes bladerdeeg
  • 80 gram pijnboompitten
  • 400 gram cherrytomaten
  • 4 eieren
  • 125 ml crème fraîche
  • 10-15 basilicum blaadjes
  • 100 gram Parmezaanse kaas
  • 1 bol mozzarella
  • 4 romatomaten (alleen als je de springvorm gebruikt, de taartvorm is te laag)
  • peper en zout

De werkwijze voor een grote quiche is vrijwel hetzelfde als bij de mini quiches. De romatomaten zijn voor bovenop de taart als je hem in een springvorm maakt. In een lage taartvorm kun je deze achterwege laten. Daar blijf je de cherrytomaten namelijk gewoon zien.

De baktijd is wel anders, namelijk gaar bakken in 55-60 minuten op 180 graden.

Nog geen idee wat je vanavond wilt eten? Dan zijn deze quiches een leuk en lekker idee. Serveer met bijvoorbeeld een lekkere salade.

Vorige post

Volgende post

Cupcakes To Go
Review Smult

Related Posts

Moussaka

door Laura Kieft
18 januari 2021
15

Alle...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft
08 januari 2021
8

Ik...

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft
02 januari 2021
9

Ik...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 33

  1. Marita says:
    7 jaar geleden

    Dat ziet er erg lekker uit! Ik maak ze meestal met chorizo en wat uitjes.

    Beantwoorden
  2. foodandotherfriends says:
    7 jaar geleden

    Ziet er heerlijk uit!

    Ik ben echt dol op mini versies van quiche en hartige taart. Het staat altijd zo leuk ;).

    Is het niet nodig om het deeg eerst een keer blind te bakken? Dat doe ik eigenlijk nooit, maar volgens mij wordt het deeg daar wel meer knapperig van?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Ik heb de bodem bij een hartige taart met bladerdeeg nog nooit blind gebakken maar wel altijd een knapperige bodem. Als je zelf deeg maakt moet je geloof ik wel blind bakken voordat je de vulling toevoegt.

      Beantwoorden
  3. Lysanne H says:
    7 jaar geleden

    Ah! Die mini quiches zien er super schattig uit! Makkelijk om te maken ook.

    Leuke website heb je 🙂

    Liefs

    Beantwoorden
  4. Silke says:
    7 jaar geleden

    Superschattig die mini quiches.
    Quiches gaan er hier altijd in, zo lekker!

    Beantwoorden
  5. abstracte schilderijen says:
    7 jaar geleden

    Ik ben verliefd!
    Ziet er heerlijk uit!

    Beantwoorden
  6. Joke says:
    7 jaar geleden

    Mmmmmmmmm wat ziet dit er heerlijk uit.
    Toen wij op vakantie waren had je die kleintjes gemaakt, moet je toch echt nog eens een keer doen 😉
    De grote was echt zalig !!!

    Liefs, Mam ♥

    Beantwoorden
  7. Anonymous says:
    7 jaar geleden

    Tjeeee wat ziet dit er verrukkelijk uit.
    En ik bekijk het op een compleet verkeerd(hongerig)tijdstip.
    Ok, volg het advies van je Moeder op en maak ze met je verjaardag!
    Xus,
    MrsP.

    Beantwoorden
  8. Suze says:
    7 jaar geleden

    Ziet er lekker uit! Gebruik je bladerdeeg voor hartige taart?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Ik gebruik inderdaad gewoon bladerdeeg voor een hartige taart, je kunt ook speciaal deeg voor hartige taarten kopen. Beide zijn prima.
      Liefs, Laura

      Beantwoorden
  9. irma says:
    7 jaar geleden

    Deze heb ik vorige week ook gemaakt en dan de grote versie.
    Ik vond het super lekker en heel makkelijk om te maken.

    xxx

    Beantwoorden
  10. Ans van Gremberghe says:
    7 jaar geleden

    Laura, het water loopt me al uit de mond. Wat ziet dat er lekker uit. Ga het zeker eens uitproberen.
    Groetjes Ans

    Beantwoorden
  11. Manon says:
    7 jaar geleden

    Klinkt erg lekker. Zijn ze ook goed in te vriezen en later op te warmen?
    Gr. Manon

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Ja hoor dat kan prima! Laten ontdooien en weer opwarmen, wel in de oven zodat het bladerdeeg lekker knapperig blijft.
      Liefs, Laura

      Beantwoorden
  12. Conny Ligtenberg says:
    7 jaar geleden

    gisteren deze ook gemaakt..erg lekker
    dank je voor het recept

    Beantwoorden
  13. Susanna says:
    7 jaar geleden

    Hallo, ik wil deze quiches graag maken voor 2e kerstdag. Mijn vraag is, hoe lang kun je deze quiches bewaren, zonder dat ze knapperigheid verliezen. In de koelkast? of toch liever invriezen?
    Groetjes, Susanna
    ik kom zeker terug op je site!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      7 jaar geleden

      Hoi Susanna,
      1 a 2 dagen kun je ze in de koelkast bewaren, als je ze langer van te voren maakt zou ik ze invriezen. Warm ze sowieso weer even op in de oven zodat ze weer lekker knapperig zijn.
      Liefs, Laura

      Beantwoorden
  14. Linda says:
    7 jaar geleden

    Deze miniquiches heb ik gemaakt als hapje op eerste kerstdag. Erg leuk om te maken en heel lekker! Het leek wel erg veel vulling, maar het bleek toch precies goed te zijn!

    Beantwoorden
  15. samantha says:
    6 jaar geleden

    Wauw die zien er heerlijk uit!! Zijn ze ook koud lekker als hapje??

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Hoi Samantha, ook koud zijn deze heerlijk hoor!

      Beantwoorden
  16. Marloes says:
    6 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Ze zien er echt heerlijk uit! Ik wil ook graag de mini quiches maken, alleen gebruik je daarvoor een muffin vorm? Zo ja zijn het dan die kleine of de grote? Ik heb wel een bakblik voor de kleine muffins, maar niet van de grote. Daarna wil ik ze even invriezen zodat ik ze al even van tevoren kan maken.
    Groetjes marloes

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Hier gebruik ik de normale muffinvorm (grote) voor. In de kleine wordt dit wel erg lastig.

      Beantwoorden
  17. Joyce says:
    6 jaar geleden

    Ik heb deze afgelopen weekend voor een vrouwenavondje gemaakt. Ze vielen goed in de smaak! Ik had alleen nog stukjes salami toegevoegd en helemaal bovenop de laatste laag tomaatjes en de randen van het bladerdeeg gedroogde basilicum gestrooid, stond mooi!

    Wat een supersite, ga zeker nog meer van je bakken!

    Bakgroetjes Joyce

    Beantwoorden
  18. Sirina says:
    6 jaar geleden

    Kuunen de mini quiches ook met filodeeg gemaakt worden?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ja hoor, dat kun je ook zeker proberen.

      Beantwoorden
  19. Sylvia says:
    6 jaar geleden

    Ik heb ze net gemaakt om te oefenen voor kerst maar de bodem is niet gaar geworden. Ik heb roomboter bladerdeeg gebruikt en de bakplaat ingevet met olijfolie. Wat heb ik verkeerd gedaan?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      6 jaar geleden

      Ik zou de vorm niet invetten. Je kunt de velletjes bakpapier ook gewoon erin leggen of gebruik een bakpapiertje. Zo worden ze lekker knapperig.

      Beantwoorden
  20. Loes says:
    6 jaar geleden

    Deze staan nu in de oven. Benieuwd.

    Beantwoorden
  21. Irene says:
    6 jaar geleden

    Nice!!

    Beantwoorden
  22. djo says:
    5 jaar geleden

    Mmm lekker er komt een verjaardag aan dus deze zal er tussen passen! Ik hoop ook het boek te winnen voor mijn vriendin! ♡

    Beantwoorden
  23. An says:
    2 jaar geleden

    Zijn deze vooral warm lekker of kunnen ze ook koud?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      zowel warm als koud erg lekker.

      Beantwoorden
  24. Pingback: 10x perfecte picknick recepten - Laura's Bakery

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • KOOKTIP! Ooit al eens een hartige galette gemaakt of gegeten? Deze met pompoen en geitenkaas is een heerlijke hartige taart voor bij het avondeten.⁠
⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#galette #hartigetaart #pompoen #geitenkaas #vegetarisch
  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake
  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
Review Smult

Review Smult

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Moussaka

18 januari 2021
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-15

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-16

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-19

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-16

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-27

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-7

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-5

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

Champagne snoepjes

door Laura Kieft-27 december 2020-3

Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

Dit was de advent van 2020

door Laura Kieft-26 december 2020-2

Het is weer Tweede Kerstdag, en dat betekent dat ook alle recepten voor de Laura’s Bakery Advent van 2020 inmiddels online staan. Elk jaar is het weer zo leuk om alle recepten voor deze advent...

Chocolade-pecan gingerbread koekjes

door Laura Kieft-24 december 2020-5

In december zit mijn koektrommel altijd bomvol met gingerbread koekjes. Dit jaar voegde ik daar deze gingerbread koekjes met chocolade en pecannoten aan toe. Dat waren ook de koekjes die het snelst uit de trommel...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan