Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Brioche tulband

Laura Kieftdoor Laura Kieft
13 december 2016
in Brood, Feestdagen, Kerst, Ontbijt en lunch, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

brioche-tulband-1a

Met Kerst en Pasen zie ik heel vaak dat er een tulband cake op de ontbijttafel staat. Dat ziet er natuurlijk prachtig uit, maar het principe van een cake bij het ontbijt heb ik geloof ik nooit helemaal begrepen. Omdat ik het wel heel mooi vind, besloot ik een brioche tulband op tafel te zetten. Toch zo’n prachtige vorm (op taartstandaard!) op tafel, maar dan een brioche die net iets beter bij het ontbijt past. En al helemaal bij de wat luxere en uitgebreide paas- en kerstontbijtjes. Nog iets wat ik zo fijn vind aan een brioche; het deeg moet een aantal uren rijzen in de koelkast, daarom bereid ik het ’s avonds altijd voor. Dan hoef ik ’s ochtends amper meer wat te doen voor een vers en warm brood bij het ontbijt.

brioche-tulband-2a

Recept afdrukken

Brioche tulband

Erg lekker op de ontbijttafel tijdens de kerst en gemakkelijk een dag van te voren voor te bereiden: brioche tulband. Zeker uitproberen dus!
Porties: 24 cm tulband

Ingrediënten

  • 335 gram bloem
  • 14 gram droge gist (bijv. zakje van Dr. Oetker)
  • 25 gram basterdsuiker
  • 8 gram zout
  • 4 eieren (M)
  • 160 gram ongezouten roomboter
  • 1 eidooier + snuf zout om af te smeren

Instructies

  • Doe de bloem, gist, suiker, zout en eieren in een kom en kneed met de mixer voor ongeveer 8-10 minuten tot een plakkerig, maar soepel deeg. Voeg dan de boter toe en kneed tot dit volledig is opgenomen. Het duurt even voordat het deeg de boter goed opneemt, dus als het deeg er even gek uitziet hoef je je geen zorgen te maken.
  • Laat het deeg een nacht (minimaal 8 uur) in de koelkast opstijven in een goed afgedekte kom. Je kunt natuurlijk ook ’s ochtends vroeg het deeg maken en dit ’s avonds afbakken.
  • De volgende ochtend kneed je het deeg nog even kort goed door. Rol het uit tot een lange rol en plaats deze in een ingevette tulbandvorm. Smeer de brioche af met het eidooier waar een snufje zout aan toegevoegd is. Laat je brioche nu nog zeker 70 minuten narijzen.
  • Bak het brood af in ongeveer 25 minuten op 180 °C (boven- en onderwarmte).
  • Laat de brioche een paar minuutjes afkoelen voordat je hem uit de vorm verwijderd. Presenteer het brood op een taartstandaard of mooi bord, dan is je pronkstuk van het kerstontbijt helemaal klaar.
Tips

Ik gebruikte overigens het recept voor brioche wat ik al eerder met jullie deelde, ik heb enkel de hoeveelheden aangepast voor de grotere vorm. Voor de stap voor stap foto’s van deze brioche kun je hier terecht.

Bewaren

Goed verpakt 4-5 dagen houdbaar buiten de koelkast.

brioche-tulband-3a

Vorige post

Volgende post

Zelf pommes duchesse maken
10 DIY chocolademelk cadeautjes

Related Posts

Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft
16 januari 2021
10

Mijn...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft
13 januari 2021
16

Het...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft
10 januari 2021
27

Zoals...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 34

  1. Ria Buné says:
    4 jaar geleden

    Laura,
    Ik kijk iedere keer naar je heerlijke recepten! Probeer er ook veel uit…….of denk dan, ja die of dat ga ik ook snel eens maken.
    Met deze brioche (die ik dit weekend uit wil proberen) ga ik met kerst mijn gezin verrassen!
    Een klein dingetje. In ons nieuwe appartement zit een oven met volgens mij gewoon boven en onder warmte, gewoon hete lucht en hete lucht met onder warmte………
    Het blijft uitproberen, mijn cake lukte niet als anders. Mijn gevulde speculaas was in eerste instantie niet goed gaar…….
    Ik heb ondervonden dat het bij mij het beste lukt op de hete lucht met onderverwarming!
    Maar dan zet ik de temperatuur iets lager dan bij de conventionele oven.
    Jij bakte de brioche op 180 graden. Wat denk je, zal ik hem proberen op 165 hete lucht plus onderverwarming???
    Bedankt voor al jouw heerlijke, gezellige recepten!
    Fijne feestdagen!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Als voor jouw oven hetelucht met onderwarmte het best werkt zou ik inderdaad op 160 of 165 graden bakken, hij zal hooguit iets meer tijd nodig hebben 🙂

      Beantwoorden
  2. Jutta says:
    4 jaar geleden

    Hallo Laura, lekker, wil hem proberen te maken, hoe groot is je tulband? Gr. Jutta

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      24cm, staat bij de ingrediënten 🙂

      Beantwoorden
  3. Brenda says:
    4 jaar geleden

    Zo dat ziet er heerlijk uit. Kan deze ook ingevroren worden na het bakken???

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Zeker weten, er ligt bij mij momenteel ook een deel in de vriezer 😉

      Beantwoorden
  4. Daniëlle says:
    4 jaar geleden

    Ziet er lekker uit! Laat je het deeg eerst nog even op kamertemperatuur komen, als je het uit de koelkast haalt of ga je het meteen kneden?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Ik kneed het meteen door, anders gaat het al sneller rijzen

      Beantwoorden
  5. Dory says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura, een brioche is mijn favoriet!
    Heb je tips hoe ik hier een chinois brioche van kan maken?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Volgens mij is die receptuur heel anders, daar zou ik gewoon een ander recept voor gebruiken.

      Beantwoorden
  6. Bea says:
    4 jaar geleden

    Tip : als je na een 2de keer kneden een bol maakt en de opening uitduwt heb je een mooiere vorm dan een worst maken. Je hebt dan geen aanhechtingspunt waar de worst samenkomt.
    Heb een notenbrood met veenbessen gebakken. Mooi om deze in een tulband te presenteren bij een kaastafel

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Goede tip! Ik had de uiteindes zelf goed aan elkaar gemaakt en dat werkte (bij mij) ook wel goed, maar met zo’n bol kan het niet misgaan volgens mij 🙂

      Beantwoorden
  7. Nicole says:
    4 jaar geleden

    Lekker zeg! Ook deze gaat op het lijstje.

    Beantwoorden
  8. Merel says:
    4 jaar geleden

    Oeh, heerlijk. De boter moet neem ik aan op kamertemperatuur zijn? Of moet-ie gesmolten? Ontzettend goed plan voor het kerstontbijt (al heb ik de dag voor Kerst nooit tijd hiervoor omdat we dan traditiegetrouw de hele dag kerstbroden staan te bakken voor en met de hele familie 🙂 Dus het zal tot Pasen moeten wachten).

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Op kamertemperatuur, alle ingrediënten moeten bij bakken altijd op kamertemperatuur zijn (tenzij anders vermeld)

      Beantwoorden
      • Merel says:
        4 jaar geleden

        Top, bedankt! Misschien al iets om dit weekend even uit te proberen, hmmm…

        Beantwoorden
  9. Sonja says:
    4 jaar geleden

    Laura, dit ziet er zo lekker uit dat het water mij in de mond loopt! Ik maak altijd tulband met kerst en ga dit jaar zeker een brioche maken, dank voor het recept!

    Beantwoorden
  10. Jacquelien Prent says:
    4 jaar geleden

    Ziet er heerlijk uit, ga hem zeker maken. Is de 2e rijs buiten de koelkast?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Ja die is buiten de koelkast 🙂

      Beantwoorden
  11. Brenda says:
    4 jaar geleden

    De eerste heb ik gemaakt, helaas niet helemaal gaar maar wel geproefd. Smaakte goed, alleen voor de 2e heb ik er 2 zakjes vanillesuiker in gedaan. Staat nu in de koelkast te rijzen, morgen bakken. Ben benieuwd hoe dat smaakt 🙂

    Beantwoorden
    • Lydie says:
      4 jaar geleden

      Ik vond hem volgens het recept inderdaad ook net niet zoet genoeg. Volgende keer doe ik er ook wat vanillesuiker in denk ik!

      Beantwoorden
  12. Truus says:
    4 jaar geleden

    Ik heb deze gisteren gemaakt: superlekker
    Hij was na het bakken een klein beetje ingezakt. Hoe kan ik dit voorkomen?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Het is normaal dat een baksel een klein beetje inzakt bij het afkoelen, daar is niet echt iets aan te doen.

      Beantwoorden
  13. Kelly says:
    4 jaar geleden

    Wauw!! Ik heb gewoon brioche gemaakt!! Echt super goed beschreven…. Dank voor dit fijne recept!

    Beantwoorden
  14. Stefanie says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura

    Die 180°, is dat gewoon met boven- en onderwarmte?

    Groetjes
    Stefanie

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Ja, alle aangegeven oventijden en -temperaturen zijn voor een oven met boven- en onderwarmte.

      Beantwoorden
  15. van Schyndel Paula says:
    4 jaar geleden

    Bedankt Laura voor het recept van de brioche, heb hem gemaakt , super goed gelukt en zoooo lekker. Is niet mijn eerste receptje hoor maar wel mijn eerste reactie die ik schrijf. Morgen ga ik de krans van gevulde broodjes maken, ben benieuwd. Ik wens je alvast een goed eindjaar en een super begin en gezond 2017. Groetjes Paula

    Beantwoorden
  16. ingrid says:
    3 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Ik weet dat dit een oud recept is maar wil hem deze kerst gaan maken. Je tulband is 24 cm maar wat is de inhoud? is het een 10 cup of een 6 cups tulband? (Bij nordic ware staan de cups altijd vermeld, ik heb een fullsize tulband vorm van 10 cups).

    groetjes Ingrid

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Goede vraag, de tulband die ik hiervoor gebruikte is van KitchenAid. Heb even op internet gezocht maar kan het product nergens vinden voor de inhoud helaas (en mijn exemplaar is momenteel uitgeleend). Denk eerder dat hij zo’n 8 cups is.

      Beantwoorden
  17. mirjam says:
    1 jaar geleden

    Is het mogelijk om de eerste keer rijzen bijvoorbeeld 24 uur te doen? en de 2e keer rijzen 9 uur? Dus mijn vraag is eigenlijk. Maakt het uit als ik de tijd van het rijzen aanpas?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Ja, dit verandert de structuur van je brioche wel echt.

      Beantwoorden
  18. Laura van Liempt says:
    4 weken geleden

    Ik heb hem vorig jaar kerst gemaakt, hij was super lekker!…dit jaar wil ik hem weer maken, maar dan wil ik hem een dag van te voren maken…vorig jaar had ik hem vers en was hij de dag erna best wel droog, zijn daar nog tips voor?😃 en kan je hem ook nog een klein beetje warm maken de dan erna?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 weken geleden

      Misschien heb je hier wat aan: https://www.laurasbakery.nl/zelfgebakken-brood-bewaren/

      Beantwoorden
  19. Mirjam says:
    3 weken geleden

    Voor de Kerst dit jaar de brioche in tulband gemaakt. Hij was heerlijk, net als het hartig breekbrood. Dat recept had ik al eerder van Laura gemaakt en bevalt super goed. Dankjewel

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Moussaka, een heerlijke ovenschotel met aubergine en kaneel die al heel lang op mijn lijst stond om mee aan de slag te gaan. Het resultaat was ongelofelijk lekker. Een echt comfort food recept waarmee de blue monday geen kans meer maakt 😄⁠.⁠
⁠
Het recept vind je vanaf vandaag online, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#moussaka #kooktip #ovenschotel
  • Een bananenbrood met een vleugje chocolade. Bij het aansnijden van dit gemarmerde bananenbrood word je door ieder plakje verrast!⁠
⁠
Het recept staat al even online en je vindt het via de zoekbalk op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #marmercake #chocolade #zondagbakdag
  • NIEUW! Ben je dol op vanillecake maar moet je deze i.v.m. een allergie zonder ei maken? Dat komt goed uit, speciaal voor jou ontwikkelde ik dit ei-vrije vanillecake recept. De cake is trouwens niet veganistisch, want ik wilde deze versie zo dicht mogelijk bij het origineel houden en het recept bevat daarom o.a. roomboter. Maar ook daar ga ik binnenkort mee aan de slag!⁠
⁠
Het recept vind je nu op het blog, link in bio > @laurasbakery. ⁠
⁠
#eivrijecake #bakkenzonderei #cake
  • PRE-ORDER & WIN! Het is de hoogste tijd voor een update over Het Receptenboek. De publicatiedatum hebben we namelijk helaas door nog wat meer vertraging i.v.m. extra kwaliteitscontroles op moeten schuiven waardoor ze nu eind februari in de winkels en op jullie deurmatten liggen. Geloof mij, hij is het wachten helemaal waard, want het resultaat is zo mooi geworden!⁠⠀
⁠⠀
Goed nieuws voor wie al even op zijn eigen exemplaar van Het Receptenboek zit te wachten: Onder alle pre-orders verloten we 5 pakketjes met de oh-zo-gewilde (maar oh-zo-exclusieve) borreltas! En omdat ik zelf nogal gek ben op mijn notitieblokjes en pennen doe ik die er ook gewoon bij.⁠⠀
⁠⠀
HOE MAAK JE KANS?⁠⠀
Via de reserveer-link in mijn profiel @laurasbakery vind je alle uitgebreide informatie over deze leuke actie, maar ook over Het Receptenboek zelf én je kunt er gelijk jouw eigen exemplaar reserveren. (Of surf gelijk naar www.laurasbakery.nl/het-receptenboek)⁠⠀
⁠⠀
#hetreceptenboek #receptenboek #hetlaurasbakeryreceptenboek
  • NIEUW! Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Dit is een vraag die me ontzettend vaak wordt gesteld. Ik heb er de afgelopen tijd daarom mee geëxperimenteerd en deel vandaag op het blog al mijn bevindingen en tips! Link in bio > @laurasbakery.⁠
⁠
Wist je al dat
  • BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie' data-src='https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/138734414_1331486350542241_3515924113979641523_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=_ZMLDP7IktIAX8V01yU&_nc_ht=scontent-frt3-1.cdninstagram.com&oh=a374becb04550e1dfdffc0016dac62cd&oe=6029E02D' title='BAKTIP! Een lekkere frisse cheesecake met blauwe bessen en een krokante kruimeltopping met havermout. Toen ik deze cheesecake bakte vond ik 'm zó lekker dat ik er wel drie puntjes van at. Dat gebeurt niet vaak kan ik je vertellen en dat is maar goed ook 🤣.⁠ ⁠ Het recept staat al even online en kun je vinden door de zoekbalk te gebruiken op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #cheesecake #kruimeltaart #taart #bakken #pie'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Basisrecept vanille botercrème

Biscuit recept

Snelle cinnamon rolls

Volgende Post
10 DIY chocolademelk cadeautjes

10 DIY chocolademelk cadeautjes

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Moussaka

18 januari 2021
Vanillecake zonder ei

Vanillecake zonder ei

16 januari 2021

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

15 januari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Moussaka

door Laura Kieft-18 januari 2021-2

Alle keren dat ik tot nu toe moussaka had gegeten, bevatte dit Griekse gerecht geen aardappelen. Wat zeg ik; in mijn Griekse kookboek staat het ook op die manier. Maar ineens kwam ik allerlei versies...

Vanillecake zonder ei

door Laura Kieft-16 januari 2021-10

Mijn vanillecake is het meest populaire recept van Laura’s Bakery en ik kan jullie geen ongelijk geven! Regelmatig krijg ik de vraag of deze cake ook zonder ei te maken is en zo ja, hoe...

Brooddeeg laten rijzen in de koelkast

door Laura Kieft-15 januari 2021-18

Kun je brooddeeg laten rijzen in de koelkast? Het is een vraag die ontzettend vaak wordt gesteld, maar ik had er eerlijk gezegd geen ervaring mee. Ik heb mij de laatste weken dus ingelezen op...

Volkoren bananenbrood muffins

door Laura Kieft-13 januari 2021-16

Het is weer de tijd van het jaar om volkorenmeel te proberen in mijn favoriete recepten. De pot met volkorenmeel stond alweer te lang in mijn kast zonder gebruikt te worden. In combinatie met de...

Appel-havermout ontbijt uit de oven

door Laura Kieft-10 januari 2021-27

Zoals ik aan het begin van deze week al aankondigde kun je op allerlei manieren havermoutpap maken. In een pan, in de koelkast, maar dus ook in de oven! Daar is dit appel-havermout ontbijt uit...

Havermout ontbijttaart

door Laura Kieft-09 januari 2021-5

Met dit recept heb ik de lekkerste havermout ontbijttaart ooit gemaakt. Als je het mij vraagt dan, ik heb ontzettend zitten smullen van deze taart met kwark en fruit. Voor de bodem gebruikte ik mijn...

Vegetarische groene havermoutburger

door Laura Kieft-08 januari 2021-8

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet meteen razend enthousiast werd bij het idee van een havermoutburger. Havermout had ik überhaupt niet zo snel aan avondeten gekoppeld, laat staan aan een burger. Toch vond mijn...

Appel-havermoutkoekjes

door Laura Kieft-07 januari 2021-26

Alweer ruim een jaar geleden maakte ik deze lekkere appel-havermoutkoekjes. Ik ben dol op koekjes en snoep er maar wat graag van, maar ik was op zoek naar een wat meer verantwoorde versie. Dat werden...

Bananenbrood overnight oats met blauwe bessen

door Laura Kieft-06 januari 2021-8

Voor wie het nog niet kent: overnight oats is eigenlijk gewoon een soort havermoutpap, maar dan een koude variant die je de avond van tevoren maakt. Je kunt dan meteen meerdere porties maken, zodat je...

Speculaas havermoutpap

door Laura Kieft-05 januari 2021-5

Al jaren maak ik in de winter regelmatig speculaas pap. Soms laat ik daar een foto van zien via mijn Instagram stories en iedere keer word ik daarna overspoeld met vragen naar het recept. Laat...

Bakken met havermout

door Laura Kieft-04 januari 2021-14

Aankomende week staat op Laura’s Bakery in het teken van (recepten met) havermout, want we beginnen het jaar meteen goed met een mooie themaweek. We trappen deze themaweek af met een inhoudelijk artikel over havermout....

Mueslibollen (mueslibroodjes)

door Laura Kieft-02 januari 2021-9

Ik bak erg graag brood, maar aan mueslibollen had ik nog niet eerder gedacht. Ik kreeg de tip vanuit mijn team, evenals de tip om ze te beleggen met kaas en abrikozenjam (Mariette zweert bij...

De Bakstrijd: januari 2021

door Laura Kieft-01 januari 2021-0

We starten de eerste Bakstrijd van 2021 met zo’n leuk thema: brood! Het leuke van brood bakken is dat je er zoveel mee kunt variëren: formaat, smaken en manieren van bakken. Ik vertel je er...

Mijn 2020

door Laura Kieft-31 december 2020-4

Nou jongens, 2020 was me een jaartje wel he? Al met al vind ik dat ik absoluut niet mag klagen. Iedereen in mijn directe omgeving is gezond en ikzelf ook. Het belangrijkst als je het...

Oliebollen met banketbakkersroom

door Laura Kieft-30 december 2020-2

Als klein kind at ik al oliebollen met banketbakkersroom, zó ontzettend lekker. We hadden thuis altijd een kom met banketbakkersroom in de koelkast staan met Oud en Nieuw zodat we onze oliebollen konden doorsnijden en...

Stroopwafel oliebollen

door Laura Kieft-29 december 2020-6

Oliebollen voor het ontbijt, een standaard traditie begin van het nieuwe jaar bij mij. Mocht jij dat ook doen, kun je dit jaar ontbijten met stroopwafel oliebollen. Als je wat over houdt met oudjaar dan,...

Printable: bladerdeegstengels

door Laura Kieft-28 december 2020-0

Tijd voor alweer de laatste printable van het jaar! Begin dit jaar had ik zelfs nog nooit over printables nagedacht en nu zijn er al ontzettend veel verschenen op Laura’s Bakery. Een ontzettend leuk spontaan...

Champagne snoepjes

door Laura Kieft-27 december 2020-3

Deze champagne snoepjes maakte ik vorig jaar voor mijn column in Vriendin en ik heb nog nooit zóveel gelachen bij het maken van een recept. Ik doopte ze op een gegeven moment om tot drilsnoepjes...

Dit was de advent van 2020

door Laura Kieft-26 december 2020-2

Het is weer Tweede Kerstdag, en dat betekent dat ook alle recepten voor de Laura’s Bakery Advent van 2020 inmiddels online staan. Elk jaar is het weer zo leuk om alle recepten voor deze advent...

Chocolade-pecan gingerbread koekjes

door Laura Kieft-24 december 2020-5

In december zit mijn koektrommel altijd bomvol met gingerbread koekjes. Dit jaar voegde ik daar deze gingerbread koekjes met chocolade en pecannoten aan toe. Dat waren ook de koekjes die het snelst uit de trommel...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 114
  • 115
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Gratis printables
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan