Welkom op de vernieuwde website!

Gepost: 4 oktober 2019 Laatst bewerkt: 6 oktober 2022
Welkom op de vernieuwde website!

Welkom op de nieuwe Laura’s Bakery website! Het hele proces begon bijna een jaar geleden en er is door een heel team gigantisch hard gewerkt om vandaag de geheel vernieuwde website te lanceren. Met onder andere een nieuw logo zoals je ziet, eentje waar ik superblij mee ben! Ik wilde graag een wat rustiger logo en dat is perfect gelukt. Verder zijn er heel veel verbeteringen en nieuwe functionaliteiten, want dat was de belangrijkste reden voor een vernieuwde website. Zo kun je nu een account aanmaken waarin je je favoriete recepten op kunt slaan. Nog beter: je kunt zelf collecties aanmaken zodat je alle opgeslagen recepten op een overzichtelijke manier kunt bewaren en ze snel terug te vinden zijn. En wil je een recept maken, maar niet in de vorm die het recept voorschrijft? Dan reken je het recept gewoon om. Vanaf nu hoef je daar niet meer de rekenmachine voor te gebruiken, wij hebben namelijk een hele handige omrekentool voor jullie die (bijna) al het werk uit handen neemt. En dit is nog maar een kleine greep uit de vernieuwde website, wij zijn er echt ontzettend blij mee, hopelijk jullie ook! In dit artikel geef ik je een korte rondleiding door de site en licht ik alle nieuwe functies even toe.

Mijn collecties

Sla recepten op in je eigen account

De belangrijkste en grootste verandering is toch wel dat je nu recepten kunt opslaan. Door een account aan te maken kun je je favoriete recepten opslaan en op ieder moment makkelijk terugvinden. Zeker omdat je ook collecties kunt aanmaken. Sla jouw favoriete taarten en koekjes op in gelijknamige collecties. Of maak er eentje aan voor de high tea die je gaat organiseren. Dat scheelt een hoop tijd met het opzoeken van de recepten in de site. Je kunt je collecties trouwens ook delen via de mail, Facebook en Twitter.

Kijk je via een desktop of laptop? Dan vind je rechtsboven aan de site de optie om een account aan te maken.

Kijk je mobiel? Klik dan op het menu, daar vind je de optie om een account aan te maken.

Omrekentool

Recepten omrekenen

Nog zo’n toffe functie waar ik ontzettend blij mee ben: de omrekentool! Voortaan heb je geen rekenmachine meer nodig om de ingrediënten om te rekenen, maar gebruik je onze handige tool. Wil je de brownies maken, maar niet in de voorgeschreven vorm van 20 x 20 cm? Geen probleem, dan voer je gewoon de ingrediënten en het formaat van de vorm die je wel wilt gebruiken in. Doen wij de rest voor je.

Een recept omrekenen was nog nooit zó makkelijk, hier vind je de omrekentool!

Nieuwsbrief + updates

Je inschrijven voor artikel updates kan al jaren, maar ook dit onderdeel is vernieuwd. Naast dagelijkse updates kun je nu ook kiezen voor een wekelijkse update. Dan krijg je geen mail zodra er een nieuw artikel online staat, maar een overzicht op zondag met de berichten die in de afgelopen week online zijn gekomen.

Ook gaan we nu eindelijk starten met het versturen van nieuwsbrieven. We zullen er 1-2 per maand versturen en bieden hier allerlei toffe extra’s in aan. Zo krijg je als eerste toegang tot nieuwe recepten en kan je meedoen aan exclusieve winacties.

Aanmelden

Via onderstaand formulier kun je je inschrijven voor de gewenste updates.

Categorie overzicht

Er is nog meer!

Zoals je inmiddels vast al doorhebt: de site zit vol met verbeteringen. En achter de schermen blijven we hier voorlopig ook nog wel even mee bezig. Nog een paar toffe functies die nu op Laura’s Bakery te vinden zijn:

 • HandigeBaktips.nl is nu geïntegreerd op Laura’s Bakery. Dat betekent dat je nu naast recepten ook de beste baktips op deze site kunt vinden.
 • We werken nu met receptkaarten. Dat betekent dat de recepten in een formulier staan welke je ook heel eenvoudig kunt printen. Zonder dat de rest van het artikel ook wordt geprint.
 • De zoekfunctie is verbeterd! In de sidebar kun je snel zoeken, maar via de uitgebreide zoekfunctie (zie button onder de sidebar zoekfunctie) kun je ook in categorieën zoeken. Deze functie wordt overigens nog verder verbeterd zodat je niet in een lange lijst van categorieën hoeft te zoeken.
 • De technologie rondom mobiele websites is flink veranderd de afgelopen jaren, mijn versie was flink verouderd en daardoor niet altijd even handig in gebruik. Ook hier is hard aan gewerkt, met de vernieuwde mobiele website is Laura’s Bakery supermakkelijk in gebruik!

Tot zover de update van de vernieuwde website, wij hopen dat jullie er net zo blij mee zijn als wij. Dan is het nu tijd voor jullie om de site te ontdekken. Maak een account aan, sla je favoriete recepten op en vergeet zeker ook de updates en nieuwsbrief niet.

De komende tijd zullen we alles goed monitoren en zullen er nog steeds verbeteringen worden uitgevoerd. Met al die pagina’s op de site zou het best kunnen dat we iets hebben gemist. Zie jij iets geks op de site, laat het dan vooral even weten in de reacties.

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

46 reacties

 1. marco schreef:

  Mooie website!

  1. Laura Kieft schreef:

   Wel he 😉 😛

 2. Joke Kieft schreef:

  Het is echt een prachtige en handige site geworden met een heel mooi logo!
  Heel veel succes mop!
  Liefs, mam ?

  1. Laura Kieft schreef:

   🙂 thanks mam!

 3. Nabria schreef:

  Super gaaf! Meteen een account aangemaakt hoor 😉

  1. Laura Kieft schreef:

   yay! 😀

 4. Carla schreef:

  Fantastisch! Super! Top!
  Wat zal hier een giga werk in zijn gaan zitten!
  Heel veel succes!

  Xus,
  Car

  1. Laura Kieft schreef:

   Thanks! 😀

 5. Merelsanne schreef:

  Heey wat gaaf Laura!!
  Ik heb meteen een account aangemaakt.
  Wat fijn dat ik nou recepten op kan slaan.
  Ook fijn voor als ik straks je borrelhapjesboek binnen krijg!

  Complimenten en gefeliciteerd met je nieuwe website.

  Liefs van merel

  1. Laura Kieft schreef:

   Wat leuk om te horen!

 6. TESS schreef:

  Mooi mooi mooi!
  ?

 7. Anja van den Boogaard schreef:

  Complimenten hoor Laura voor je mooie en overzichtelijke website!!!
  Erg fijn dat je dit alles met ons wil delen!
  Heel veel succes gewenst bij het ontwikkelen van alle recepturen.

  1. Laura Kieft schreef:

   Dank je wel!

 8. Willeke schreef:

  gefeliciteerd met je nieuwe website! ziet er mooi uit..
  Nu wordt het nog moeilijker om je recepten te weerstaan?

  1. Laura Kieft schreef:

   Thanks!

 9. alicesijbolts schreef:

  Mooie website. Handig dat ik nu recepten kan opslaan. Alleen … stel ik sla het op in de verkeerde collectie die ik heb gemaakt … ofwel. Kun je een recept ook weer verwijderen of moet je dan de hele collectie verwijderen ??

  1. Laura Kieft schreef:

   Als je naar het recept zelf gaat kun je deze ook weer verwijderen 🙂

 10. Corrie schreef:

  Prachtige website heel fijn dat je de recepten nu ook kan uitprinten toppie

  1. Laura's Bakery schreef:

   Fijn he Corrie? Dankjewel!

 11. JolandaRB schreef:

  Gefeliciteerd Laura met de mooie en overzichtelijke vernieuwde site!
  Ik heb al heel wat recepten via bloglovin van jouw site gehaald, maar ik heb net mezelf geregistreerd. Superhandig ook die omrekentool….
  Veel suc6!

  1. Laura's Bakery schreef:

   Dankjewel! En veel bakplezier met je nieuwe account hier 😀

 12. Trudy schreef:

  Gefeliciteerd !! Ziet er zo mooi uit.
  Wat een goeie planning. Nieuw boek, nieuwe site 🙂
  Fijn en handig de receptkaarten.

  1. Laura's Bakery schreef:

   Dankjewel! Het was wel even aanpoten, maar ik ben ook zo blij met het resultaat!

 13. Marianneke schreef:

  Het is een mooie site geworden Laura, top? Heb gelijk een nieuw account aangemaakt en zal zeker gebruik maken van de nieuwe mogelijkheden , super?

  1. Laura's Bakery schreef:

   Superfijn om te lezen 😀

 14. Bianca schreef:

  Echt een fijne site, zeker nu we recepten kunnen opslaan met een account!
  Zelf zou ik een optie om persoonlijke (accountgebonden) notities te maken erg waarderen. Zo zou ik de baktijden voor mijn eigen oven bijvoorbeeld kunnen noteren bij elk recept dat ik heb opgeslagen. Ik weet uiteraard niet of zoiets mogelijk is, maar het zou erg handig zijn!

  1. Laura Kieft schreef:

   Hier zijn we nog mee bezig 🙂

 15. Lisa schreef:

  Wat is je site mooi geworden! En de handige extra’s zoals het omrekenen en printen, geweldig. Goed gedaan.

  1. Laura's Bakery schreef:

   Dankjewel Lisa! 😀

 16. Audrey schreef:

  Echt tof, zeg! Het ziet er heel mooi uit en je hebt heel veel verbeteringen doorgevoerd. Wat me hier bij de reacties opvalt, is dat het vinkje voor meldingen bij nieuwe reacties nu over het woord e-mail heen staat (ik gebruik Google Chrome op desktop). En er is geen mogelijkheid meer om je eigen website te vermelden?

  1. Laura Kieft schreef:

   Klopt van het vinkje, dit staat op onze lijst. En website staat voor nu uit inderdaad, in oude reacties staan links van websites die niet meer actief zijn en naar spamsites gaan, dat wilden we niet.

 17. Desiree schreef:

  Prachtige site en veel handige nieuwe dingen, echt super! Je nieuwe boek zou vandaag binnen moeten komen, ik hoop dat het zo op de mat ligt… 🙂

  Even een opmerking, bij het onderdeel Recepten omrekenen staat een spelfout bij de Tip: moet zijn “baktijd verandert”, met een T dus.

  1. Laura's Bakery schreef:

   Oeh spannend! Ik ben heel benieuwd wat je van het boek vindt. En dankjewel voor de opmerking 😉

 18. An schreef:

  Waarom ben je verplicht alle soorten cookies te accepteren, normaal kun je kiezen, wil geen advertentie cookies.

 19. Ginger Engelkamp schreef:

  Ik kijk meestal via mijn mobiel de recepten maar als ik nu een recept wil opzoeken blijft de sidebar waar je kan zoeken in beeld staan en kan de recepten niet meer lezen helaas nadat ik recept heb ingetypt. Op tablet werkt het wel en ziet er mooi uit de site.

  1. Laura's Bakery schreef:

   Heb je wel op de button gedrukt? ‘Uitgebreid’ zoeken? Dan zou de zoekbalk moeten verdwijnen.

 20. Marja schreef:

  Het printen of opslaan van je recepten is er niet makkelijker op geworden. Bij sommige recepten staat bovenaan: ga direct naar recept. Dan kun je makkelijk opslaan of printen. Bij heel wat recepten (de oudere?) is de printfunctie zoals die was verdwenen en kan ik geen printfunctie meer vinden. Zo jammer…

  Sla ze wel op in mijn account, maar dan kan ik ze nog niet printen. Doe ik iets verkeerd? Zie ik iets over het hoofd?

 21. Yvonne schreef:

  Ha Laura, nu al je vakantieverslag gelezen op mijn mobiel! Wat een fantastische vakantie zeg, geweldige belevenis en supermooie foto’s! Ga straks de site op mijn laptop bekijken en uiteraard inschrijven voor mijn receptenverzameling! Liefs en groetjes van een trouwe fan, Yvonne

  1. Laura's Bakery schreef:

   Wat leuk om te lezen en dankjewel voor je bericht. Ik ben benieuwd wat je allemaal aan je verzameling toe gaat voegen! Liefs, Laura

 22. Nic schreef:

  Hallo Laura, gefeliciteerd met je mooie site. Ik heb een vraag over de omreken-tool, ik ben nu alle ingrediënten los aan het toevoegen aan de tool. Is het mogelijk om het recept in de tool te laden, zodat ik direct zonder fouten kan omreken, of moet ik alles zelf invoeren in de tool.

  1. Laura's Bakery schreef:

   Hi Nic, je moet het inderdaad wel nog even zelf overtypen, maar dat is dan ook het enige. De tool doet het werk verder! 🙂

 23. Hubertine schreef:

  Hoi! Wat een heerlijke recepten allemaal, ben rustig aan begonnen met de cranberry sinaasappel koekjes! Super lekker!!! Het beslag voor de Madeleines staat nu in de ijskast te rusten.
  Alleen één vraagje: klopt het dat je niet alle recepten kan printen??

  1. Laura's Bakery schreef:

   Dat klopt inderdaad.. We zijn nog heel druk bezig om alles zo’n prachtig uitprintbare receptkaart te geven! Nog éventjes wachten en dan kan het dus wel 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *