Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Rijstevlaai

Laura Kieftdoor Laura Kieft
10 oktober 2015
in Taarten, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

rijstevlaai 1a

Eerder deze week vertelde ik nog hoe mijn recepten ontstaan en dat ik vrijwel nooit een recept exact namaak. Een enkele keer dus wel, zo ook deze rijstevlaai. Ik had nog nooit eerder een vlaai gemaakt, het leek mij dus niet zo’n succes om direct zelf een recept te bedenken. Eerst maar eens aan de slag met een bestaand recept, dan kan ik een volgende keer gaan variëren. Ik pakte het Nederlands bakboek van de plank en ging op zoek naar een recept voor rijstevlaai. Daar hadden jullie immers om gevraagd. Onder het motto ‘u vraagt, wij draaien’, haalde ik alle benodigdheden in huis en ging aan de slag. Stiekem had ik verwacht dat het maken van een vlaai heel moeilijk zou zijn, maar dit viel dus echt reuze mee. Verrassend simpel zelfs!

rijstevlaai 2a

Ingrediënten rijstevlaai

voor een taart van 24 cm, ongeveer 12 personen
Bodem
  • 200 gram bloem
  • 5 gram droge gist
  • 3 tl suiker
  • snuf zout
  • 30 gram gesmolten boter
  • 45 gram ei
  • 70 ml handwarme melk

UPDATE: januari 2018 heeft het recept voor de bodem een update gekregen. Je hebt nu wat meer deeg en het rijst beter wat voor lekkerdere en mooiere resultaten zorgt. Reacties (over de bodem) van voor die tijd hebben dus betrekking op de oude samenstelling.

Vulling
  • 700 ml volle melk
  • 115 gram dessertrijst
  • 100 gram suiker
  • 2 tl vanille extract
  • 2 eieren, geklopt
Topping
  • 400 ml slagroom
  • 3-4 el suiker
  • chocoladeschaafsel of -krullen

rijstevlaai 3a

Begin met het maken van het deeg voor de bodem. Hiervoor doe je de bloem, gist, suiker en zout in een kom. Voeg hier de boter, ei en melk aan toe. Kneed tot een zacht en soepel deeg dat niet meer plakkerig is. Dek het deeg af en laat rijzen tot het in volume verdubbeld is, ik had hiervoor iets meer dan een uur nodig.

Terwijl je deeg rijst, kunt je de vulling vast gaan maken. Je kunt gelijk beginnen, maar je kunt ook even wachten tot je deeg al een half uurtje tot drie kwartier heeft gerezen. Dan sluit het maken van de verschillende onderdelen straks net wat beter op elkaar aan.

rijstevlaai 4a

Doe de melk en vanille extract in een pan, breng het aan de kook en voeg dan de rijst en suiker toe. Roer even los en breng weer aan de kook. Zet het vuur dan laag en laat het geheel inkoken tot de rijst gaar is. Het moet nu nog wel een vochtig papje zijn. Blijf tijdens het inkoken roeren om te voorkomen dat je rijst aanbrandt. Haal dan de pan van het vuur en roer de opgeklopte eieren door het rijstmengsel.

Terwijl je rijst staat te koken kun je even kijken of het deeg voor de bodem al is verdubbeld. Druk dan het lucht uit het deeg en kneed tot een gladde bal. Rol de bal deeg uit zodat hij in de vorm past. Bekleed de vorm met het deeg. Je hebt altijd stukjes die overlappen, dit kun je mooi afsnijden door je deegroller te gebruiken. Rol over de rand van de vorm heen (over het overlappende deeg dus) en je zult zien dat al het overtollige deeg netjes wordt afgesneden.

Prik nu wat gaatjes in de deegbodem, dek hem af en laat hem even een kwartiertje staan.

Nog even voor de duidelijkheid. Je kunt de bodem dus uitrollen en de vorm bekleden terwijl je rijst staat te koken. Vergeet niet de rijst met enige regelmaat door te roeren.

rijstevlaai 5a

Wanneer je bodem en vulling klaar zijn, giet je de vulling in de vorm. Schuif de vorm in de oven en bak de vlaai in 25-30 minuten op 190 graden. De vulling moet net gestold zijn. Laat de taart even in de vorm afkoelen voordat je hem eruit haalt en op een rooster helemaal laat afkoelen.

Als de taart helemaal is afgekoeld, kun je de slagroom aanbrengen. Dit kun je het best kort voor serveren doen, dan blijft hij het mooist.

Klop de slagroom op met de suiker en breng aan op de vlaaibodem. Chocolade schaafsel kun je eenvoudig maken van een reep pure chocola, hier zie je hoe je dat doet.

rijstevlaai 6a

De vlaai bewaar je afgedekt in de koelkast. Haal hem er een uurtje voor serveren uit, want op kamertemperatuur is hij het lekkerst. De vlaai blijft zo’n 2-3 dagen goed.

liefs laura nieuwsbrief

Vorige post

Volgende post

Mini pizza rolletjes
Oven: boven- en onderwarmte of hetelucht?

Related Posts

Witte chocolade slagroomtruffels

door Laura Kieft
09 december 2019
2

Deze prachtige witte chocolade slagroomtruffels waren het eerste recept dat ik maakte voor de advent van dit jaar....

Suikerbroodpudding met lemon curd en frambozen

door Laura Kieft
08 december 2019
2

Als je voor het kerstontbijt alleen deze suikerbroodpudding voor mijn neus zet, ben ik een gelukkig mens. Dit...

Sneeuwster taart

door Laura Kieft
07 december 2019
10

Een sneeuwster taart. Het is weer zo'n recept dat al járen op mijn baklijst staat. Dit keer niet...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 137

  1. kim van says:
    4 jaar geleden

    ziet er weer heerlijk uit. Ik heb veel aan je recepten, zo lekker makkelijk en lukken bijna altijd. top!!

    Beantwoorden
  2. Claudje67 says:
    4 jaar geleden

    Je recept voor de rijstenvlaai lijkt goed te doen @ ga hem ook proberen te maken. Eerst de ingredienten bij elkaar sprokkelen. Waar heb je de dessertrijst kunnen kopen?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Ik kocht het bij Albert Heijn, staat op de bakafdeling 🙂

      Beantwoorden
  3. nicole says:
    4 jaar geleden

    De meeste vlaaibodums moeten blind gebakken worden voor de garing. Waarom deze niet?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Dat verschilt per recept, bij veel vlaaien kun je de vulling gewoon gelijk meebakken.

      Beantwoorden
  4. Rineke says:
    4 jaar geleden

    Dat ziet er echt heel professioneel uit, Laura! ik heb dit boek ook en maak er af en toe iets uit, deze ga ik volgende week (weekend) uitproberen, dank zij jou ben ik enthousiast!

    Beantwoorden
  5. Mtee says:
    4 jaar geleden

    Lijkt me heerlijk! Ik vroeg me altijd al of hoe je rijstevlaai precies moet maken. Gelijk het recept opgeslagen; ik ga het zeker eens een keer maken. Lijkt me inderdaad heel goed te doen 😀

    Beantwoorden
  6. suzanne says:
    4 jaar geleden

    Nog lekkerder wordt het als je de eieren splitst (mag er gerust nog eentje meer zijn) en de eiwitten stijfgeklopt erdoor spatelt

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Dat kan ik mij voorstellen, bedankt voor de tip! 🙂

      Beantwoorden
  7. Manon says:
    4 jaar geleden

    Hee Laura, dat ziet er lekker uit! Rijstevlaai is mijn lievelingsvlaai 😉 wel een vraagje, hoe krijg je je rijstevlaai zo mooi uit de vorm? Misschien kun je een keer een vlog maken? Lijkt me leuk 🙂

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Ik heb een vorm met losse bodem, dat werkt heel gemakkelijk met dit soort taarten 😉

      Beantwoorden
      • Jolanda says:
        3 jaar geleden

        Ik leg altijd papier erin

        Beantwoorden
  8. Margot says:
    4 jaar geleden

    Wat ziet hij er mooi en lekker uit!

    Beantwoorden
  9. Annette says:
    4 jaar geleden

    Ziet er echt heerlijk uit. Ik ben echt dol op rijstelaai mijn absolute favoriete taartsoort.

    Beantwoorden
  10. Annette says:
    4 jaar geleden

    Ziet er echt heerlijk uit. Ik ben echt dol op rijstevlaai mijn absolute favoriete taartsoort.

    Beantwoorden
  11. Emma says:
    4 jaar geleden

    Zo makkelijk! Dan moet ik het zelf ook maar eens proberen!

    Beantwoorden
  12. Maartje says:
    4 jaar geleden

    Als Limburger is dit een recept naar mijn hart! Vlaai is zo lekker, vooral rijstevlaai en kruimel pudding! Echte Limbo’s snijden een vlaai wel in 10 stukken in plaats van 12

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Oh echt waar, nog niet eerder gehoord. Heeft dat een speciale reden of is dat gewoon gebruikelijk? Leuk om te weten!

      Beantwoorden
      • max says:
        4 jaar geleden

        Ik denk omdat ze dan een groter stuk hebben 🙂 Laura

        Beantwoorden
    • Marcel says:
      3 jaar geleden

      De echte “echte Limburger” komt niet verder dan 8 stukken, groetjes uit Heerlen 🙂

      Beantwoorden
  13. martine says:
    4 jaar geleden

    Gisteren gemaakt en vandaag gegeten. Super lekker en inderdaad makkelijk. Ik had er zelf nog een vanillestokje door gedaan. Ik ga hem zeker nog een keer maken!

    Beantwoorden
  14. Rianne says:
    4 jaar geleden

    Jammer, mijn taartvorm is 31 cm!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Je kunt heel eenvoudig recepten omrekenen hoor: http://www.handigebaktips.nl/recepten-omrekenen/ 🙂

      Beantwoorden
  15. Rianne says:
    4 jaar geleden

    Oh tijdens het doorscrollen kreeg ik al hoofdpijn.ziet er heel ingewikkeld uit haha #concentratieprobleem

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Als je de tekst even rustig leest zul je zien dat het absoluut niet moeilijk is 😉

      Beantwoorden
  16. Priscilla says:
    4 jaar geleden

    Hallo,wat doe ik fout als mijn deeg niet echt rijst? Heb alles gedaan hoe het moet.gr priscilla

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Misschien stond je deeg op een te koude plek?

      Beantwoorden
  17. Priscilla says:
    4 jaar geleden

    Ik had zelfs de kom met het deeg op de verwarming gezet.en niets drie keer geprobeerd en niet gelukt :-(.gr

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Wel goed doorgekneed? Zou ook nog kunnen dat je gist niet meer goed was.

      Beantwoorden
  18. Harriëtte says:
    4 jaar geleden

    Geweldige site! Al veel van je mogen leren! Maar probeer nu de rijstevlaai te maken. De deeg verdubbeld niet. Heb de reactirs gezien. Gist is nog goed en het staat warm, heb ook nog een keer gekneed……what’s wrong? ?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Hmm, dat is vreemd. Het rijst wel? Of doet het helemaal niets? Als het wel al iets gerezen is zou ik het gewoon uitrollen en daarna gewoon even in de vorm verder laten rijzen.

      Beantwoorden
  19. Rianne says:
    4 jaar geleden

    Hmm vreemd ik zie dat mijn reactie van vorige week er niet tussen staat.blijkbaar toch iets niet goed gedaan!
    Ik vertelde in ieder geval dat ik erg blij met het recept ben. De bodem was makkelijk om te maken en kwam supermooi uit de oven. De vulling was stevig en de bodem goed gaar. Ik vond de rijstvulling alleen wat flauw naar mijn smaak. De volgende keer wat meer vanille en/of liqor 43 want deze vlaai is zeker voor herhaling vatbaar!
    Bedankt weer Laura!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Wat leuk om te horen dat hij in de smaak viel! Wat extra smaak toevoegen kan geen kwaad, klinkt heerlijk 🙂

      Beantwoorden
  20. Gaston says:
    4 jaar geleden

    Tip van een Limburger
    Pap mengsel beetje laten afkoelen dus niet warm in de vlaai gieten.
    Die 2 eieren scheiden eigeel beetje kloppen met 30gram suiker wat je door het rijstepap mengsel mengt.
    Daarna eiwit opkloppen zonder suiker( bij stevig eiwit) de helft van het eiwit doorspatelen bij je rijstepap en de helft ervan in de vorm doen, daarna de resterende helft eiwit doorspatelen bij je rijstepap en over de andere helft gieten. Beetje glad strijken en meteen de oven in .
    wordt ie luchtig en krijgt ie ook meteen een kleurtje zoals een rijste moet uitzien.
    misschien beetje moeilijk uitgelegd maar hoop dat heet iets duidelijk is

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Bedankt voor de tip, dit ga ik de volgende keer eens proberen!

      Beantwoorden
  21. Asankha says:
    4 jaar geleden

    Hallo Laura.
    Bedankt voor dit super recept! Heb hem vanmorgen gemaakt en is super geworden! Heb een paar vriendinnen die gevoelig op bepaalde levensmiddelen reageren en daarom heb ik wat dingen aangepast. De volle melk heb ik vervangen voor rijstmelk en de bloem door speltmeel. Ik heb bij de vulling wel een extra ei gedaan omdat je het vet van de melk mist, maar misschien was het niet eens nodig. En ik moest noodgedwongen bakpoeder gebruiken omdat mijn gist inactief geworden was. Was iets over datum. Maar dat is super gegaan! 190 Graden was alleen met mijn oven een beetje te heet, dus volgende keer gaat ie iets lager. Maar hij was echt super! Hoop dat ik met mijn reactie ook anderen met voedsel gevoeligheden geholpen heb zodat ze dit recept ook gaan proberen! 🙂

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Goed te horen dat hij met deze aanpassingen zo lekker is geworden! Thanks voor het delen 🙂

      Beantwoorden
    • miranda says:
      3 jaar geleden

      Ik ben op zoek na een glutenvrije variant om.uit te proberen voor mijn dochter

      Beantwoorden
      • Ellen Kuppens says:
        3 jaar geleden

        Hoi Miranda,
        Ik denk dat als je de bloem vervangt door glutenvrije bloem, je verder het recept gewoon kan volgen. Mijn dochter moet ook glutenvrij eten, en volgens mij is dat prima te doen.
        Succes!

        Beantwoorden
      • Paulien says:
        3 jaar geleden

        Ik ben hem op dit moment aan het bakken met glutenvrije bloem. Zal snel laten weten hoe dat is gegaan!

        Beantwoorden
  22. Simone says:
    4 jaar geleden

    Hoi Laura! Ik wil deze vlaai vandaag maken voor vrijdag. Kan ik dan voor de versheid het beste nu alleen nog maar de bodem en rijstvulling maken (en evt invriezen??) en dan vrijdag de topping doen? Hoor graag je advies!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Ik heb eerlijk gezegd geen ervaring met het invriezen van een vlaai, maar ik denk dat het wel lukt. Goed luchtdicht verpakken en dan vrijdag de topping inderdaad. (al kun je voor die ene dag ertussen ook gewoon de taart goed verpakken en buiten de koelkast bewaren, topping wel vrijdag dan)

      Beantwoorden
  23. Camilla says:
    4 jaar geleden

    Ik had een probleem met het deeg. Deze wilde niet rijzen, heb t zelfs op de verwarmig gezet maar werd nauwelijks groter. Ook na t uitrollen is het ook niet verder gerezen in de vorm. Jammer want de vulling was heerlijk! De gist was niet oud of zo dus begrijp niet wat er fout is gegaan.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Heb je het deeg wel goed en lang genoeg gekneed?

      Beantwoorden
      • Nico says:
        4 jaar geleden

        Meestal is het voornoemde probleem dat de (verse) gist direct in aanraking is gekomen met het zout of de melk te warm is geweest. De melk om de gist te activeren mag beslist niet warmer zijn dan ca 38° C want dan sterft de gist. De meest wenselijke temperatuur is ca 28° C.
        Bij gebruik van droge gist moet deze gemengd worden met de bloem en het zout (even met een garde goed doormengen) alvorens de melk wordt toegevoegd.

        Het is ook niet verstandig de melk in de magnetron te verwarmen, en zeker nooit met de gist erbij!

        Vlaaideeg wordt in de regel kort gekneed omdat een grote gluut-vorming niet wenselijk is ivm met uitrollen en opdrukken van de vulling door ovenrijs.

        Beantwoorden
        • Babette says:
          3 jaar geleden

          Thanks Nico…gisteren was het rijzen een fiasco, ook bij mij (waar ik normaliter nooit issues met gist voor blini-mix oid). Ik meen me wel te herinneren dat ik wellicht eerst de handwarme melk en op het laatst pas de gist heb toegevoegd.

          Beantwoorden
          • Babette says:
            2 jaar geleden

            Ik heb een tijdje terug nogmaals de taart gemaakt, met goed gevolg. Ik heb echter nu het deeg laten rijzen in mijn oven (waar een rijs-programma op zit) IDEAAL! Verder heb ik de tips van gesplitse eieren e.d. van de Limburgers gevolgd en hij was heerlijk. Ik had alleen geen tijd meer voor chocokrullen of slagroom erop. Ik doe de volgende keer er denk ik een extra zakje vanillesuiker doorheen :P.

  24. caroline says:
    4 jaar geleden

    Ben nu toevallig de rijstevlaai aan het maken staat in de oven ben benieuwd hoe hij smaakt.

    Beantwoorden
  25. Rianne says:
    4 jaar geleden

    Hoi laura,
    Ik heb wederom de vlaai gemaakt nu met iets meer suiker en liqor 43 erdoorheen, echt heerlijk.
    Hij zag er zo mooi uit!
    Nu vraag ik me af: bij de rijstevlaai bij bijv. de multivlaai is de rijstvulling heel romig en zacht. Bij deze vlaai is het meer vaster. ( zag ik ook op jouw foto)
    Hoe kan je de vulling ‘losser’ maken? (ik weet even niet hoe ik het uit moet leggen)
    Bakken ze misschien de vulling niet mee met de vlaai of korter?
    Al was ie zo ook heerlijk!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Ik durf je niet te zeggen hoe zij het maken, het zal een andere samenstelling zijn en misschien bakken ze hem veel korter?

      Beantwoorden
    • Babs says:
      3 jaar geleden

      Is dat juist niet waar Gaston het over heeft? (zie eerdere reactie) Heb je zijn tip nog geprobeerd Laura? Ik wil hem deze week maken voor mijn verjaardag maar ben zenuwachtig dat het dan wellicht niet lukt of er niet zo uitkomt zoals ik zou willen :).

      Beantwoorden
      • Laura says:
        3 jaar geleden

        Heb ik nog niet geprobeerd. Ik zou hem gewoon maken, gaat vast goed 🙂

        Beantwoorden
  26. Leonie Raijmakers says:
    4 jaar geleden

    Ook hier het probleem dat het deeg niet rijst. Heb het nu nog een keer door gekneed en de verwarming aan gezet. Kijken of dat helpt

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      Een goede warme plek helpt het best bij dit recept inderdaad, hopelijk rijst het lekker door nu 🙂

      Beantwoorden
  27. Lise says:
    4 jaar geleden

    Hee,

    Ik heb pas de rijstevlaai gemaakt, hij zag er prachtig uit, maar de smaak viel mij wat tegen.
    De rijstvulling was heel vast en droog en er zat eigenlijk niet veel smaak aan.
    Ik heb de rijst ongeveer 45 minuten laten inkoken op de laagste stand.
    Was dit te lang? Heb je nog tips voor een volgende keer?

    Alvast bedankt!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      4 jaar geleden

      45 minuten is inderdaad wel heel erg lang, ik weet niet meer exact hoe lang ik het heb laten inkoken maar maximaal 15 minuten.

      Beantwoorden
      • Lise says:
        4 jaar geleden

        Vandaar! Ik dacht dat het niet zo heel vochtig moest zijn. Dus daarom had ik het zo lang gekookt. Ik probeer het gewoon nog een keer 🙂

        Bedankt voor je reactie!

        Beantwoorden
    • Desiree says:
      2 jaar geleden

      Ik heb hem 15 minuten laten koken en ook nog wat kaneel toegevoegt. Ook wij vonden de rijst te vast en niet smeuïg….
      Jammer 🙁

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        2 jaar geleden

        Zou goed kunnen dat het op jouw fornuis sneller gaat, kan ook aan de pan liggen. Volgende keer minder lang laten koken dus.

        Beantwoorden
  28. Ankie says:
    3 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Het is inderdaad een makkelijk recept en de smaak was prima! Toen ik de “rijstepap” op de bodem deed was de vorm helemaal gevuld. Nadat de vlaai gebakken was, was de rijstepap een heel stuk ingezakt. Heb je enig idee waar dit aan zou kunnen liggen?

    Beantwoorden
    • Laura says:
      3 jaar geleden

      De rijst neemt nog meer vocht op, dus het is niet gek dat het wat inzakt hoor

      Beantwoorden
  29. anoniem says:
    3 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Ik, meisje van twaalf, heb de vlaai ook gemaakt. Het is heel simpel en de smaak was ook super. Bedankt voor dit heerlijke recept!

    Beantwoorden
  30. Tamar says:
    3 jaar geleden

    Hoi Laura,
    Ziet er lekker uit, ik ga hem vandaag proberen. Even een vraagje, zou het een goed idee zijn wat slagroomversteviger toe te voegen aan de slagroom? We krijgen deze vlaai vast niet in een dag op en ik ben bang dat de room anders te slap wordt.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      3 jaar geleden

      Kun je zeker doen!

      Beantwoorden
  31. Thea says:
    3 jaar geleden

    Mag het gist gelijk bij de bloem en het zout?
    Ik dacht dat het gist namelijk niet met het zout in aanraking mocht komen omdat anders het deeg niet rijst!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      3 jaar geleden

      Zout en gist voeg ik elk aan een eigen kant van de kom toe. Bij mixen komt het dan pas bij elkaar (met de rest van de ingrediënten)

      Beantwoorden
      • Thea says:
        3 jaar geleden

        Ook bij mij rijst het deeg niet, was nog kruimelig en heb nog een klein beetje boter er bij gedaan.
        Heb wel roomboter gebruikt, misschien ligt het daar aan.
        En het deeg had ik bij de houtkachel gezet voor de warmte.
        Word er een beetje door ontmoedigd.

        Beantwoorden
        • Laura says:
          3 jaar geleden

          Roomboter is wel goed. Belangrijk is het deeg lang genoeg kneden. Je gist was nog wel goed?

          Beantwoorden
          • Thea says:
            3 jaar geleden

            Ja had net nieuw gehaald, nu ga ik het zout maar denk ik onder in de kom doen misschien is het zout per ongeluk wel met het gist in aanraking gekomen en verder in de keukenrobot mixen.

            Dankje wel

  32. Lisette says:
    3 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Eindelijk een haalbaar recept voor mijn favoriete vlaai!
    Wat ik me nog wel afvraag is: wat bedoel je precies met ‘geklopt ei’ bij de ingrediënten? Gewoon even losgeklopt? Of echt flink geklopt zoals je bijvoorbeeld slagroom moet kloppen?

    Ik hoor graag snel van je! Ik wil de taart graag maken voor mijn verjaardag komend weekend.

    Groeten,
    Lisette.

    Beantwoorden
    • Laura says:
      3 jaar geleden

      daar bedoel ik loskloppen mee 🙂

      Beantwoorden
      • Lisette says:
        3 jaar geleden

        Dankjewel!

        Beantwoorden
  33. Michelle says:
    3 jaar geleden

    Hoi, ik heb afgelopen zaterdag de rijstevlaai gemaakt en heel de middag mee bezig geweest om de bodem goed te krijgen. Eerste keer had ik de boter niet gesmolten waardoor het deeg te koud was. Tweede keer lukte ook niet met rijzen, derde keer 10 minuten gekneed, vochtige theedoek en op de verwarming gezet. Gelukkig was het de derde poging super gelukt. Heb dat ook nog nooit gedaan dus ff kijken hoe ik dat doe. Maar echt een makkelijk recept en de vlaai kwam heel mooi uit de oven. Het belangrijkste, hij is heerlijk en moeilijk om van af te blijven. Oeps, bijna al op. Paar stukjes aan visite gegeven. Ik dank dat ik wel minder suiker in de pap doe. Maar jij bakt zulke lekkere dingen. Dit is het eerste baksel van jou. Mijn complimenten hoor!

    Beantwoorden
    • Laura says:
      3 jaar geleden

      Wat fijn dat het gelukt is! En inderdaad de bodem luistert vrij nauw om echt een goed resultaat te krijgen.

      Beantwoorden
  34. Gerrie says:
    3 jaar geleden

    Heerlijk! Ik heb een handje cranberry’s door de vulling gedaan. De chocolade bovenop heb ik ook vervangen door cranberry’s. Voor de topping cranberry’s mengen met wat suiker, daarna de staafmixer er op (niet te lang) zodat er kruimels ontstaan. Daarna over de slagroom strooien.

    Beantwoorden
  35. Suzan says:
    3 jaar geleden

    Kan de instant gist vervangen worden door gewone droge gist?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      instant gist is droge gist 😉

      Beantwoorden
      • Suzan says:
        3 jaar geleden

        Ah oke, las een artikel wat anders beweerde. Bedankt voor je snelle reactie!

        Beantwoorden
  36. Willem says:
    3 jaar geleden

    Zou het misschien makkelijker zijn om dit recept een update te geven met de tips die in de comments staan? Wij zien nu pas de tips (van jou) dat het gist en zout niet bij elkaar in de kom moet.
    En ons deeg rijst nu niet ?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      3 jaar geleden

      Staat op de planning 🙂 En met instant (droge) gist zou dit overigens niet uit moeten maken. Goed kneden en laten rijzen op een warme plek is het belangrijkst.

      Beantwoorden
      • Thea says:
        3 jaar geleden

        Ik doe het zout eerst mengen met de bloem, even goed er doorheen mengen en dan pas de instant gist er bij doen dat gaat bij mij nu goed, want ook bij mij rijsde het deeg niet als ik het anders deed en verder doe ik het wel in mijn keukenmachine kneden.

        Beantwoorden
  37. Lieke says:
    2 jaar geleden

    Hoi, Ik lees dit recept en wil graag de rijstevulling vervangen voor een fruitvulling. Nou vroeg ik mij af of je deze bodem ook zonder de vulling kan bakken? Dan kan ik daarna het fruit erop doen.

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      2 jaar geleden

      Dan kun je beter een andere bodem maken. Het fruit/de vulling bak je altijd mee met de bodem, dat maakt het een vlaai. Dit recept: http://www.laurasbakery.nl/zandtaartdeeg-basisrecept/ is beter geschikt voor wat jij wilt.

      Beantwoorden
      • Lieke says:
        2 jaar geleden

        Dankjewel!

        Beantwoorden
  38. Ilse says:
    2 jaar geleden

    Hmmmm, waarom moet de taart zo lang afkoelen? 😉
    Hij staat nu in de koelkast, morgen met slagroom afmaken. Ben zó benieuwd!!
    N.a.v. alle reacties wat dingen aangepast: kaneelstokje en 2 kardemompeulen mee laten koken met de rijst. Qua kooktijd de tijd op het pak aangehouden. Mijn pap was toen nog behoorlijk vloeibaar, bij afkoelen dikte hij mooi in.
    Door de afgekoelde pap de opgeklopte eidooiers gedaan en de stjjfgeslagen eiwitten. Dat in de bodem gedaan.

    Ik werk vaker met gistdeeg, zonder problemen. Toch rees bij mij het deeg ook niet zo heel erg. Uiteindelijk toch maar gebruikt,benieuwd dus of de bodem gelukt is.

    To be continued…… 😉

    Beantwoorden
  39. Sylvia says:
    2 jaar geleden

    Vandaag de rijstevlaai gemaakt voor een verjaardag. Hij was heerlijk. Bij mij rees het deeg ook niet zo erg maar hij is toch goed gelukt. Bedankt voor het recept!

    Beantwoorden
  40. Emmy says:
    2 jaar geleden

    Het vernieuwde recept geeft idd een andere dikkere bodem. De reacties van mijn bezoek waren positief. Wat maakt nu het verschil? En wat waren de oude verhoudingen nog maar weer?
    Dank voor je heerlijke recepten!

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      de verhoudingen waren nagenoeg hetzelfde. Dit is meer deeg en in verhouding ook iets meer gist. Fijn te horen dat de reacties positief waren!

      Beantwoorden
  41. Patricia says:
    2 jaar geleden

    Hij staat nu in de oven alles ik goed gelukt hopelijk ook het eind resultaat fijn dat je alles uitgelegd krijgt. Bedankt Laura heerlijk on het te zien hoe ik een goede bakker kan zijn.

    Beantwoorden
  42. Edi says:
    2 jaar geleden

    hi Laura moet je de ei eerst kloppen en dan wegen. is 40 gr misschien gelijk aan 1 ei?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Gewicht van het ei is zonder schil. Een M ei is gemiddeld 50 gram.

      Beantwoorden
  43. Carina says:
    2 jaar geleden

    Oh Laura, ik heb je rijstevlaai gemaakt
    En die is lekkerrrr maar ik heb een 18 cm springvorm gebruikt
    en ik heb alles minder gebruikt
    Maar zooooo goed gelukt.

    Beantwoorden
  44. Eline says:
    2 jaar geleden

    Altijd al gek geweest op rijstevlaai en wilde het al zolang zelf een keer proberen. Nou dat was vandaag het geval en wat een succes! Ik heb de eieren bij het papmengsel eerst gescheiden en opgeklopt voordat ik ze erdoor spatelde, resultaat een heerlijk luchtig rijstmengsel. De taart is niet te zoet en de slagroom en chocolade maken het echt af! Voor herhaling vatbaar!

    Beantwoorden
  45. Sandra says:
    1 jaar geleden

    Goeiemorgen Laura, gisteren deze rijstevlaai gemaakt op mijn verjaardag voor mijn ouders! Ze vonden hem heerlijk, en ik ook! Bedankt voor dit lekkere recept! Groetjes Sandra

    Beantwoorden
  46. Steven says:
    1 jaar geleden

    Hey Laura,

    Ik heb deze vlaai van het weekend gebakken en hij was erg lekker! Goed gelukt en goed in de smaak gevallen. Wel had ik de vlaaibodem volgens eigen recept gemaakt en nog een dun laagje banketbakkersroom toegevoegd onder de rijstevulling voor net een subtiele smaak om de rijstevulling wat te breken. (Ik was bang dat alleen rijstvulling wat saai zou worden.) Hij was erg populair, dus dit is zeker een recept om nog vaker te maken! 🙂

    Beantwoorden
  47. Marlies says:
    1 jaar geleden

    hoi Laura vandaag de rijstevlaai gebakken. Fijn recept!
    Maar vond de rijst erg stevig en de bodem vrij droog. Ik sneed een stuk en kon hem zo als een pizzapunt eten.
    Heb jij nog tips?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      1 jaar geleden

      Misschien heeft hij in jouw oven wat minder lang nodig.

      Beantwoorden
  48. jorian says:
    1 jaar geleden

    hoe komen jullie aan een ei van 45 gram ?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      1 jaar geleden

      Door het ei te kloppen en daar 45 gram van af te wegen 😉

      Beantwoorden
  49. safiera says:
    1 jaar geleden

    Moet er echt volle melk in het recept? Ik gebruik normaal lactose vrije melk vanwege een allergie en deze melk is halfvol.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      1 jaar geleden

      Dat is vanwege het vetpercentage, in het geval van lactosevrije melk zal dat sowieso wel anders zijn. Ik heb er geen ervaring mee, maar zou het gewoon proberen. Smaak wordt hooguit anders 🙂

      Beantwoorden
      • safiera says:
        1 jaar geleden

        Bedankt voor je reactie!
        Oké ga de vlaai snel maken en ben benieuwd naar het resultaat. Ik houd je op de hoogte!

        Beantwoorden
  50. Hans says:
    12 maanden geleden

    Helaas, deeg wilde niet rijsen en vulling te nat…
    Denk dat masterchef voor mij niet inzit dit jaar.

    Beantwoorden
  51. Stephanie says:
    10 maanden geleden

    Hoi hoi,

    ik heb eerder een vraag als een reactie. ik ben lactose intolerant, zou de melk en de slagroom ook vervangen kunnen worden door de lactose vrije variant of beïnvloed dit het recept te veel?

    groetjes

    stephanie

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      10 maanden geleden

      Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar denk dat het zou moeten lukken. Gewoon eens proberen dus 🙂

      Beantwoorden
  52. Eveline says:
    10 maanden geleden

    Hallo Laura,

    Is het mogelijk om op de ene dag de bodem te maken incl bakken en de volgende dag de vulling erin te doen en dan nogmaals te bakken?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      10 maanden geleden

      Dat zou ik niet doen in dit geval.

      Beantwoorden
  53. Charlotte says:
    10 maanden geleden

    Hallo Laura,

    Ik heb gisteren deze rijstevlaai gemaakt. Hij smaakt goed alleen is hij erg machtig. Klopt dit of heb ik iets verkeerd gedaan?

    Groetjes Charlotte

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      10 maanden geleden

      Dat is lastig te zeggen, wat de een machtig vindt hoeft de ander natuurlijk niet zo te vinden 😉

      Beantwoorden
    • Leida says:
      6 maanden geleden

      Jammie! Ik ga m binnenkort proberen! Kan ik ipv een vlaai vorm ook een aardewerk quichevorm gebruiken?

      Beantwoorden
      • Laura Kieft says:
        6 maanden geleden

        Dat moet lukken hoor 🙂

        Beantwoorden
  54. Maaike Walsweer says:
    10 maanden geleden

    Ik heb een vraag over de eieren moet je de ei splitsen voor het opkloppen of niet
    Groeten maaike

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      10 maanden geleden

      Nee dat hoeft niet, anders zou het in het recept staan.

      Beantwoorden
  55. Marianne says:
    8 maanden geleden

    Bak je de vlaai in een hete lucht oven of in een gewone oven?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      8 maanden geleden

      Boven- en onderwarmte

      Beantwoorden
  56. Anne says:
    7 maanden geleden

    Ik heb net de rijstevlaai gemaakt in een 24cm taart vorm.
    Maar ik vind hem zo hoog voor een vlaai. Ik wilde er een foto van plaatsen maar dat lukt niet.
    Ik heb ook geen vlaaibakvorm.
    Kan hij evt in een 26cm bakvorm gemaakt worden, en hoe lang zou hij dan in de oven moeten?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      7 maanden geleden

      rijstvlaaien zijn altijd wat hoger. In een iets grotere vorm zal de tijd niet veel verschillen, gewoon even goed in de gaten houden dus.

      Beantwoorden
  57. Es says:
    7 maanden geleden

    Mijn taart is afgekoeld, maar niet gaar. Kan ik hem nog eens afbakken?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      7 maanden geleden

      Kun je zeker proberen.

      Beantwoorden
      • Es says:
        5 maanden geleden

        Was super gelukt!

        Beantwoorden
  58. Marjolein says:
    6 maanden geleden

    Super recept! Ziet er goed uit en smaakt heerlijk!
    Ik had alleen wat moeite de bodem en rand gelijkmatig bekleed te krijgen (in springvorm, bij gebrek aan vlaaivorm), en de randen vielen steeds terug. Uiteindelijk wel gelukt, maar is daar eventueel nog een slim trucje voor?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      6 maanden geleden

      Heel flauw: maar een vlaaivorm gebruiken. Die randen staan niet helemaal rechtop waardoor het beter blijft zitten.

      Beantwoorden
  59. Anouk says:
    5 maanden geleden

    Hi, ik ben van plan om morgen voor het eerst rijstevlaai te maken en dit recept klinkt super! Denk je dat ik voor de 70ml handwarme melk ook volle melk kan gebruiken?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      5 maanden geleden

      Ja hoor, geen probleem.

      Beantwoorden
  60. Annie Supheert says:
    4 maanden geleden

    Hallo Laura, hoe komt het dat de rijstevlaai niet stijf word ?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      Lastig om te beoordelen op afstand. Heb je iets veranderd aan het recept of de bereiding?

      Beantwoorden
  61. Jolisa says:
    4 maanden geleden

    Hoi Laura,
    Ik wil graag de rijstevlaai maken maar dan alleen de vulling. Ik koop al een kant en klare bodem. Moet ik de rijstevlaai dan ook nog afbakken? Of is het voldoende om de vulling op de bodem te doen en dan in de koelkast te bewaren?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 maanden geleden

      Hoe je dat het beste aan kunt pakken durf ik niet te zeggen, gezien ik de bodem en de vulling samen afbak.

      Beantwoorden
    • Nico says:
      3 maanden geleden

      Beste,
      Met een kant-en-klaar bodem kan je geen rijstevlaai “bakken”!
      Het eigeel in de vulling zorgt voor de (tweede) binding van de vulling in de oven. De kerntemperatuur van de vulling mag dan de 85°C niet overschrijden omdat het eigeel dan overgaat in “gebakken ei”.

      Het enige dat je zou kunnen doen is rijstpudding maken met de gewenste dikte (zoals je die zou kunnen storten uit een vormpje) en die over de kant-en-klaar bodem verdelen. Je moet dan wel rekening houden dat je ook geen mooi bruin velletje op de bovenkant van de vlaai krijgt … opspuiten met slagroom zal dan ook noodzakelijk zijn, anders val je gelijk door de mand dat het geen echte rijstevlaai is 😉

      Succes!

      Beantwoorden
  62. Nico says:
    3 maanden geleden

    Beste,
    Met een kant-en-klaar bodem kan je geen rijstevlaai “bakken”!
    Het eigeel in de vulling zorgt voor de (tweede) binding van de vulling in de oven. De kerntemperatuur van de vulling mag dan de 85°C niet overschrijden omdat het eigeel dan overgaat in “gebakken ei”.

    Het enige dat je zou kunnen doen is rijstpudding maken met de gewenste dikte (zoals je die zou kunnen storten uit een vormpje) en die over de kant-en-klaar bodem verdelen. Je moet dan wel rekening houden dat je ook geen mooi bruin velletje op de bovenkant van de vlaai krijgt … opspuiten met slagroom zal dan ook noodzakelijk zijn anders val je gelijk door de mand dat het geen echte rijstevlaai is 😉

    Succes!

    Beantwoorden
    • Jolisa says:
      3 maanden geleden

      Hey ja ik heb een half recept van mijn oma. En daar komt bakken niet in voor. Heel apart. Want in alle recepten zie ik afbakken staan. Zal nog eens vragen hoe ze het precies doet. Hij is wel altijd super lekker 🤤

      Beantwoorden
  63. Aimée says:
    2 maanden geleden

    Prima gelukte rijstevlaai, met jouw recept. Mijn Limburgse visite was onder de indruk.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      2 maanden geleden

      Kijk, dat is nog eens een compliment!

      Beantwoorden
  64. Sietske says:
    2 maanden geleden

    Rijstevlaai staat in de oven, geklopte eieren nog op het aanrecht….
    Komt dit nog goed of kan ik opnieuw beginnen??

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 maand geleden

      Dat gaat helaas niet meer goed komen.. Eieren zorgen voor de binding.

      Beantwoorden
  65. A. says:
    3 weken geleden

    Ik wil graag een rijstevlaai met sloffenbodem maken. Hoe bak ok dit af en hoe heet en hoelang?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      3 weken geleden

      Dat durf ik zo niet te zeggen.

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura’s Bakery

Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

kerst galette

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Volg mij op Instagram

  • ADVENT  Slagroomtruffels  maar dan met witte chocolade  En gezellig kerstsprinkles uiteraard  Die zullen geweldig staan op tafel tijdens de feestdagen en iedereen zal er van smullen         Recept staat nu online  link in profiel    laurasbakery         laurasbakeryadvent  slagroomtruffels
  • BORREL WINACTIE  Als je geen trek krijgt in een borrel door deze foto  dan weet ik het ook niet meer       Dit heerlijke borrelpakket heb ik samengesteld bij de online supermarkt  crisp nl en ik mag er nog drie van weggeven  De drie winnaars krijgen niet alleen dit smakelijke pakket t w v  50 euro  maar ook nog een waardebon van 35 euro om  crisp nl zelf uit te proberen         Meedoen  Volg  laurasbakery op Instagram en vertel waar jij het meeste trek van krijgt op deze foto      Succes allemaal   maandag 16 december maken we de winnaars bekend             hetborrelhapjesbakboek  winactie  winnen  borrelen
  • ADVENT  Als deze suikerbroodpudding met lemon curd en frambozen het enige is dat op tafel staat bij het kerstontbijt vind ik dat helemaal prima  Naast mijn kop thee dan wel       Z   lekker vind ik het  Ga jij hem ook maken         Recept staat nu online  link in profiel    laurasbakery         laurasbakeryadvent  broodpudding  suikerbrood  kerstontbijt
  • ADVENT  De klassieke sneeuwster taart staat online  Een baksel dat al j  ren op mijn baklijst stond en ik maar nooit maakte  Waarom niet  Ik ben stiekem zelf helemaal niet zo dol op deze taart  Waarom dat vertel ik je in het artikel  En ik vertel ook gelijk wat ik eraan zou veranderen zodat ik hem wel superlekker vind         Recept staat nu online  link in profiel    laurasbakery         laurasbakeryadvent  sneeuwster  sneeuwstertaart  kersttaart
  • ADVENT  Ja hoor  ook de hartige kerstrecepten zijn dit jaar weer van de partij  Wat dacht je van deze veel te leuke filodeeg christmas crackers  Met een vulling van kip  feta en pompoen  heerlijk          Recept staat uiteraard online  link in profiel    laurasbakery         laurasbakeryadvent  christmascrackers  filodeeg
  • ADVENT  Ook zo gek op de populaire kaneelsterren die deze periode in de winkels liggen  Vanaf nu kun je ze het hele jaar door eten  want ik deel het recept met jullie  Ze waren z  lig                 Nu online  link in profiel    laurasbakery         laurasbakeryadvent  kerststerren  kaneelsterren  kerstkoekjes

De meest populaire artikelen

Basisrecept vanillecake
Basisrecepten

Basisrecept vanillecake

Vandaag is het tijd voor een  goed basisrecept: een lekkere vanillecake. Inmiddels staan er toch al een aantal recepten op...

door Laura Kieft
26 februari 2013
Basisrecept vanille botercrème
Basisrecepten

Basisrecept vanille botercrème

Dit overheerlijke recept voor vanille botercrème is echt een must als je regelmatig bakt! Deze botercrème smaakt niet naar boter...

door Laura Kieft
04 april 2013
No bake stroopwafel cheesecake
Taarten

No bake stroopwafel cheesecake

Soms...

door Laura Kieft
26 oktober 2019
Basisrecept Koekjes
Basisrecepten

Basisrecept Koekjes

Misschien wel mijn meest favoriete basisrecept: koekjes! Ik kan een dag vullen met het bakken (en eten!) van allerlei soorten...

door Laura Kieft
12 september 2013
Volgende Post
Elke oven is anders, leer hem kennen voor het beste resultaat

Oven: boven- en onderwarmte of hetelucht?

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Witte chocolade slagroomtruffels

09 december 2019

Suikerbroodpudding met lemon curd en frambozen

08 december 2019

Sneeuwster taart

07 december 2019
Mijn bakboeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek

Het Laura’s Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

© 2019 | all rights reserved

Generic filters
Zoek op Categorieën
No Result
View All Result
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan

Ik bak niet alleen graag koekjes, ik verzamel ook digitale cookies.OkLees meer