Na het maken van de rabarber-aardbei compote begon ik direct te bedenken waar ik het nog meer in kon verwerken. In taarten natuurlijk, maar ik wilde juist iets maken wat iets minder voor de hand ligt. Ik wilde weten of ik er niet een heerlijk ijsje van kon maken. En ja hoor, dat kan dus!
Het werden rabarber-aardbei yoghurt ijsjes, een geslaagd experiment dat gelijk goed uitpakte, altijd fijn 🙂 . Ik maakte de ijsjes trouwens in mijn Zoku, maar je kunt ook prima een andere ijsjesvorm gebruiken.
BAKTIP: Ik gebruik de Zoku ijsmaker al jarenlang en ben er nog steeds ontzettend blij mee. Hiermee maak je binnen no-time meerdere ijsjes achter elkaar. Daarnaast kan je ook leuke effecten met laagjes, vullingen en stukjes fruit maken.
Leuk! Nu nog wachten op het goeie weer om ijs te kunnen smikkelen in de zon 😉
Oh wat een goed idee! Heerlijk!
Morgen maken!!!! De rabarber groeit zo ongelofelijk hard in de tuin 🙂
Je doet veel met vruchten. Lekker.
Wanneer is de braam aan de beurt?
Leuk idee zeg, zien er erg schattig uit, die ijsjes! Mooie kleur hebben ze ook! Ik ben zo blij dat zoveel bloggers recepten met rabarber delen!
Hallo, lekker ijsje zeg, waar heb je die vormpjes gekocht.
zijn bij heel veel verschillende (web)winkels te koop, google maar eens op Zoku ijsmaker, dan vind je heel veel verkooppunten.