In oktober trek ik het potje met pumpkin spice specerijen weer regelmatig uit de kast. Heerlijk vind ik het! Ook het perfecte specerijenmengsel voor zoete broodjes. Wij maakten er deze pumpkin spice-hazelnoot rolls mee. Ik begin alweer te watertanden als ik eraan denk. Het is een fantastisch lekkere variatie op de klassieke cinnamon rolls die jullie vast allemaal kennen. Die maak ik graag met pecannoten, maar voor deze variant koos ik voor hazelnoten. Een andere favoriete noot van mij om mee te bakken. Ik gok zomaar dat ik deze heerlijke broodjes snel nog eens maak. Of een variatie erop, want ik heb nog genoeg rolls die ik eens wil proberen. En dat is niet de enige reden voor een variatie, ik kan mij namelijk nogal moeilijk aan recepten houden. Zelfs als ze van mijzelf zijn haha. Ik ben nu eenmaal dol op variëren!



Ze staan in de oven, ruikt nu al heerlijk!! Heb er wel een makkelijke(re) versie van gemaakt met een blikje croissantdeeg ?
Hoi, de link naar ‘deeg voor zoete broodjes’ werkt niet. Webpagina niet beschikbaar of iets dergelijks. Ik zou ze graag willen maken? groetjes Annewien
Dat is gek, via deze moet hij het wel doen: https://www.laurasbakery.nl/basisrecept-zoete-broodje-rolls/ (ga ik even kijken waarom diezelfde link in de receptkaart niet meewerkt)
Hey! Ik heb er zelf wel een stuk meer bloem bij gedaan omdat het erg plakkerig bleef hopelijk worden ze mooi! Deeg is nu aan het rijzen!❤️