Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Basisrecept zoete broodjes (rolls)

Laura Kieftdoor Laura Kieft
03 april 2019
in Basisrecepten, Brood, Zoete recepten
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Afgelopen maandag kon je alles lezen over het nieuwe maandthema van De Bakstrijd. Deze maand staat in het teken van rolls, de bekende zoete broodjes. Het idee van cinnamon rolls dus om het iets te verduidelijken, alleen mag je nu elke smaak maken die je maar wilt. Smeer er pindakaas tussen en top dat af met chocolate chips (lijkt me eigenlijk hartstikke lekker, ik breng mezelf weer op ideetjes haha) of ga voor fruitige smaken. Alles kan, we zijn heel erg benieuwd naar jullie creativiteit. Om jullie wat op weg te helpen deel ik het basisrecept voor zoete broodjes met jullie waarmee je de rolls kunt maken. Alle keren dat ik tot nu toe deze opgerolde broodjes heb gemaakt zijn met dit recept gebakken. Met deze goede basis kan er weinig meer misgaan!

Recept afdrukken

Basisrecept zoete broodjes (rolls)

Met zoete broodjes (rolls) kun je alle kanten op. De meest bekende roll is de cinnamon roll. Met dit basisrecept voor zoete broodjes maak jij de lekkerste rolls!
Porties: 9 rolls

Ingrediënten

  • 7 gram droge gist
  • 60 ml warm water
  • 125 gram suiker
  • 120 ml melk
  • 115 gram boter
  • snufje zout
  • 1 ei
  • 400 gram bloem + extra

Instructies

  • Los het gist en een snufje van het suiker op in 60 ml warm water. Laat dit kort staan. Na een paar minuten zullen er allemaal belletjes ontstaan, een teken dat de gist is geactiveerd. Verwarm tegelijkertijd de melk en boter in een pannetje op een laag vuur tot de boter gesmolten is. Zodra de boter is gesmolten haal je de pan direct van het vuur. Laat enigszins afkoelen.
  • In een kom voeg je het gistmengsel, de rest van de suiker, zout, ei, het afgekoelde botermengsel, en de helft van het bloem samen. Mix tot een egaal mengsel. Voeg dan de rest van het bloem toe, mix tot een mooi deeg begint te vormen.
  • Kneed het deeg ongeveer 5-10 minuten. Mocht het deeg nu nog heel plakkerig zijn, kun je een beetje extra bloem toevoegen en kneed nogmaals een paar minuten. Leg het deeg in een met olie ingevette kom en zet minstens 1 uur op een warme plaats weg tot het mooi gerezen is.
  • Het deeg kun je hierna vullen zoals jij dat wilt. Rol het deeg uit tot een rechthoek en smeer je vulling hierover uit. Rol op en snijd in 9 (of meer) gelijke stukken. Plaats in een ingevette ovenschaal of bakvorm en bak in een voorverwarmde oven van 180 °C in 25-30 minuten goudbruin en gaar.
  • Rolls zijn extra lekker als je ze nog voorziet van een topping zoals glazuur of gesmolten chocolade.

Tips

LET OP: De vulling kan de baktijd beïnvloeden. De hierboven aangegeven oventijd is een richtlijn voor het basisrecept.

 

Vorige post

Volgende post

Behind the scenes: maart 2019
Honeycomb

Related Posts

Bananenbrood tulband met noten

Bananenbrood tulband met noten

door Laura Kieft
14 april 2021
1

Zoals...

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft
09 april 2021
7

Het...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft
05 april 2021
3

Ben...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 22

  1. Tessa Zijm says:
    2 jaar geleden

    Dank voor het apart delen van het basisrecept! In veel recepten voor dit soort broodjes moeten ze ook nog een keer rijzen als de rolletjes in de bakvorm gerangschikt zijn, maar jij doet dat niet en op de foto zien ze er prima uit. Dat scheelt weer wachttijd! Weet je toevallig hoe het komt dat het in dit recept niet nodig is en in veel andere wel?

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      2 jaar geleden

      Een tweede rijs kan ook bij deze broodjes zeker, daar worden ze lekker luchtig van en volgens velen smaakt brood met minstens twee rijzen beter. Het is echter niet nodig en bij deze broodjes zijn we ook niet op zoek naar dik brood tussen de lagen. Het brood rijst in de oven nog even door tot het gist door de hoge temperatuur “sterft” en de broodjes niet verder zullen rijzen.

      Wil je een goed gerezen groot brood, dan is zo’n tweede rijs dus vrij noodzakelijk.

      Beantwoorden
  2. Bianca says:
    2 jaar geleden

    Ik zie in het recept dat de gedroogde gist eerst moet worden opgelost in water. Moet dit ook als je instant gist gebruikt? Ik had begrepen dat die niet ‘geactiveerd’ hoeft te worden.

    Beantwoorden
    • Lian van Rens says:
      2 jaar geleden

      Dat hoeft inderdaad niet per se, maar zelfs instantgist heeft eventjes nodig en dit is een goede manier om er zeker van te zijn dat je gist nog werkt. Gaat het niet bubbelen, dan is je gist niet meer goed.

      Beantwoorden
  3. Judith says:
    2 jaar geleden

    Kan ik het recept tot het bakken savonds maken en dan de volgende dag afbakken? En moet ik dan de rolletjes in de koelkast bewaren.

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Ik zou ze gewoon gelijk bakken en daarna opwarmen als je ze nodig hebt.

      Beantwoorden
    • Mariëtta says:
      2 jaar geleden

      Ik bewaar ze vaak s nachts in de koelkast en bak ze in de ochtend af, gaat prima!

      Beantwoorden
  4. Welmoed says:
    2 jaar geleden

    Wat voor vulling heb je er opgedaan?

    Beantwoorden
    • Laura Kieft says:
      2 jaar geleden

      Deze: https://www.laurasbakery.nl/cinnamon-rolls-met-pecannoten-en-karamelsaus/

      Beantwoorden
  5. Kelly says:
    1 jaar geleden

    Laura,

    Kan ik ipv gewone melk ook amandelmelk gebruiken?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Ja hoor, dat lijkt me geen probleem.

      Beantwoorden
  6. lannoo says:
    1 jaar geleden

    Hey!
    Ik heb ze geprobeerd maar het deeg rijst precies niet zo goed en in de oven blijven ze maar zielige rolletjes.. Wat doe ik fout? 😔

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Ohjee wat vervelend. Als het deeg niet goed gerezen is moeten ze nog niet de oven in (daar komt het dan ook niet goed). Heb je het deeg op een warme plaats laten rijzen? Je moet je niet dood staren op de rijs’tijd’, het is belangrijker dat het deeg voldoende gerezen is.

      Beantwoorden
  7. Nienke says:
    1 jaar geleden

    Hoi Laura,

    Vanwege mijn werk mag ik niet werken met “losse” gist. Weet jij toevallig een kant en klaar alternatief voor het deeg of iets zonder de gist? Dat wordt waarschijnlijk niet zó lekker als deze, maar ik zou het graag proberen!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Oei, dat is een lastige. Ik weet dat Danerolles kant en klaar deeg heeft hiervoor.

      Beantwoorden
  8. Nancy says:
    1 jaar geleden

    Goedendag,

    Ik had een vraag je ik kan nergens bloem kopen alles is steeds uitverkocht
    Alleen zelfrijzend bakmeel is er in de winkel kan ik het ook gebruiken voor de zoete broodjes

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      1 jaar geleden

      Helaas niet nee, dan is er een aangepast recept voor nodig.

      Beantwoorden
  9. Ash says:
    12 maanden geleden

    Ik heb net perongeluk gezouten roomboter gekocht 😩, kan ik deze hier gewoon in gebruiken?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      12 maanden geleden

      Oei nee, dat zou ik niet doen!

      Beantwoorden
  10. Guess says:
    4 maanden geleden

    Kan ik ook karnemelk gebruiken voor deze broodjes?

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      4 maanden geleden

      Nog niet geprobeerd, hoor graag als jij dat wel hebt getest inmiddels!

      Beantwoorden
  11. Chantal says:
    3 maanden geleden

    Oh mijn god! Deze cinnamon rolls net gemaakt en zijn al direct op, want hemeltjelief wat zijn deze lekker!!!! Kinderen (6 stuks) wat teleurgesteld dat het nu al op was…. goed teken! Deze gaan we zekerweten (deze week) nog een keertje maken! Dankjewel! (PS: had nu vulling van basterdsuiker met kaneel en stukjes witte en pure chocolade: be-la-che-lijk lekker)

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Je kunt een bananenbrood in vele vormen en maten gieten. Natuurlijk in de bekende cakevorm en  ik bakte er ook al eerder muffins van! Deze keer koos ik voor de tulband. Daarmee kun je heel wat mensen blij maken en als je er nog een lekkere cream cheese frosting bij maakt is het meteen een enorme traktatie.⁠
⁠
Het recept staat vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bananenbrood #tulband #bananencake #bananenbroodtulband #bakken
  • GLUTENVRIJE BAKTIP! Bloem en zelfrijzend bakmeel met gluten laten zich niet zomaar een op een vervangen door een glutenvrije meelsoort. Voor de beste en lekkerste resultaten gebruik je een mix van verschillende soorten meel. De mix die ik het liefst voor mijn glutenvrije baksels gebruik bestaat uit witte rijstmeel, boekweitmeel en tapiocameel. De exacte verhoudingen vind je op het blog in het artikel @laurasbakery.⁠ ⁠ #glutenvrij #glutenvrijeappeltaart #glutenvrijbakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/172161823_3829677197145882_6782183361967113970_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=AyY0Nc7B6OAAX_VZkSx&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=a7f3806ab5b3c2c4274cd0dde5726be5&oe=609B0EE5' title='GLUTENVRIJE BAKTIP! Bloem en zelfrijzend bakmeel met gluten laten zich niet zomaar een op een vervangen door een glutenvrije meelsoort. Voor de beste en lekkerste resultaten gebruik je een mix van verschillende soorten meel. De mix die ik het liefst voor mijn glutenvrije baksels gebruik bestaat uit witte rijstmeel, boekweitmeel en tapiocameel. De exacte verhoudingen vind je op het blog in het artikel 'Glutenvrij bakken doe je zo!', samen met nog veel meer tips over glutenvrij bakken.⁠ ⁠ Deze glutenvrije appeltaart staat ook al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #glutenvrij #glutenvrijeappeltaart #glutenvrijbakken'>
  • NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠
⁠
Wist je dat het maandthema van de Laura @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/172146132_162167219111167_167097550645834483_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=ItKK-8Le7toAX9vGtVy&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=14dc4a7bbf113c767126d9d20bf6dcff&oe=609DBAAF' title='NIEUW! Met filodeeg kun je zoveel leuke hapjes maken. Van zoet tot hartig, en van klein tot groot. Ik heb de lekkerste filodeeg inspiratie voor jullie op een rijtje gezet. ⁠ ⁠ Wist je dat het maandthema van de Laura's Bakery Bakgroep deze keer filodeeg is? In deze groep kun je jouw filodeeg baksels (en andere baksels) delen met andere thuisbakkers. ⁠ ⁠ Je vindt de link naar het artikel en de link naar de Laura's Bakery Bakgroep in mijn profiel > @laurasbakery. ⁠ ⁠ #filodeeg #filodeeginspiratie #LaurasBakeryBakgroep'>
  • GROENE VINGERS 🪴. Poging tot dan. Vorig jaar ging het niet al te best in mijn (moes)tuin namelijk. Hopelijk kan ik over een paar weken een foto delen waarop daadwerkelijk plantjes te zien zijn in deze potjes 😬. De grote bak buiten waar ik vorig jaar alles in had gezet heb ik nu ingezaaid met bloemen voor de bijtjes. Lot kan er nét bij namelijk en die genoot erg van de kruiden en sla 😅🐰. Geef haar eens ongelijk haha. 

Nu ben ik het internet aan het afstruinen naar hogere kweekbakken op poten, want lage potten gaan hier dus niet werken. Naast die kweekbakken heb ik inmiddels een wensenlijstje dat steeds een beetje langer wordt, voornamelijk met plantjes. Oh wat heb ik toch veel zin om eens lekker in een tuincentrum rond te struinen, dat ga ik alleen echt niet redden in een half uurtje vrees ik 🙈. 

#moestuinieren #groenevingers
  • Aan de slag met een extra tof bakproject dit weekend? Dan kan ik je deze honeycomb chocoladetaart aanraden! Drie lagen heerlijke chocoladecake in combinatie met een vanille botercrème en knapperige honeycomb (brosse karamelrepen). ⁠⁠
⁠⁠
Het recept staat al even online en vind je via de zoekfunctie op het blog, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠⁠
⁠⁠
#honeycomb #chocoladecake #chocoladetaart #laagjestaart #layercake
  • NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies' data-src='https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/169848334_479627933388595_8220540487916145846_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=RMpGpUXi3QcAX9wNgrf&_nc_ht=scontent-ams4-1.cdninstagram.com&oh=b75e0c405110a794f2af1a50b3ea8e03&oe=609AE2CE' title='NIEUW! Pindasaus hoef je mij niet voor te schotelen, maar pindakáás ben ik dus echt gek op. Daarom dook ik laatst spontaan de keuken in om deze chocolate chip koeken met pindakaas te maken, daar had ik toch opeens zo'n zin in. En lekker dat ze waren 😋.⁠ ⁠ Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #pindakaas #chocolatechipkoeken #chocolatechipcookies #koekjesbakken #cookies'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Honeycomb

Honeycomb

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent
Bananenbrood tulband met noten

Bananenbrood tulband met noten

14 april 2021

Filodeeg inspiratie

12 april 2021

Chocolate chip koeken met pindakaas

09 april 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Bananenbrood tulband met noten

door Laura Kieft-14 april 2021-1

Zoals je inmiddels misschien wel weet koop ik alleen maar bananen om later iets mee te bakken. De laatste tros bananen die na een week rijp genoeg was om mee aan te bak te gaan...

Filodeeg inspiratie

door Laura Kieft-12 april 2021-0

Heb jij het al gezien: begin deze maand is de Laura’s Bakery Bakgroep op Facebook van start gegaan! Een leuke online groep waarin iedereen zijn of haar baksels kan delen. Daarmee wil ik graag iedereen...

Chocolate chip koeken met pindakaas

door Laura Kieft-09 april 2021-7

Het gebeurt maar weinig dat ik spontaan de keuken induik om wat lekkers te bakken. Voor Laura’s Bakery sta ik altijd veel in de keuken en de recepten die ik dan maak liggen vrijwel eigenlijk...

Veelgestelde bakvragen #5

door Laura Kieft-07 april 2021-1

Zoals sommigen van jullie zullen weten proberen wij met ons team meerdere keren per week al jullie bakvragen te beantwoorden (die kunnen jullie stellen onderaan de recepten). Zelfs per mail, via Instagram en via Facebook...

Paasei arretjescake

door Laura Kieft-05 april 2021-3

Ben jij iemand waar thuis al voor Pasen geen paasei meer in huis te vinden is, of ben jij toch meer iemand die na de paasdagen nog een pot vol met chocolade eitjes op tafel...

Lemon meringue bananenbrood gebakje

door Laura Kieft-03 april 2021-0

Had jij al eens bedacht om een simpele plak bananenbrood om te toveren tot een waar lemon meringue bananenbrood gebakje? Het kwam laatst in mij op toen ik nog een half bananenbrood had liggen en...

Lancering Laura’s Bakery Bakgroep

door Laura Kieft-01 april 2021-2

Het is feest: vanaf vandaag start officieel de Laura’s Bakery Bakgroep via Facebook. Een online groep om jouw baksels te delen, baktips uit te wisselen en om je vragen over een recept te stellen. Daarnaast...

Deense appel-kaneel broodjes

door Laura Kieft-29 maart 2021-10

Na de snelle Deense abrikozen broodjes kon ik het niet laten om een nieuwe versie te maken. Het werden deze Deense appel-kaneel broodjes. Wederom een snelle versie, maar wel een overheerlijke versie. De combinatie van...

Lammetjes taart (4 persoons)

door Laura Kieft-27 maart 2021-16

Ik wilde weer eens een grote spektakel taart maken voor Pasen, alleen bedacht ik me al snel dat dit jaar maar weinig mensen zo’n grote taart zouden maken. Dus het werd alsnog een spektakel taart,...

Breekbrood voor kleine broodjes

door Laura Kieft-24 maart 2021-18

Dit breekbrood uit mijn borrelboek stond hier twee jaar geleden op tafel voor de paasbrunch. Mooi geserveerd op een taartstandaard in het midden van de tafel en eromheen stonden allerlei soorten beleg. Iedereen scheurde steeds...

Paasontbijt inspiratie

door Laura Kieft-22 maart 2021-0

Het is bijna Pasen en zoals jullie van Laura’s Bakery gewend zijn deel ik dan ook weer de nieuwste recepten. Ik kan jullie vertellen: er komen deze week ook weer heerlijke nieuwe recepten online die...

Lemon meringue pie fudge

door Laura Kieft-20 maart 2021-22

Voordat ik aan een bakdag begin, schrijf ik de recepten die ik wil maken op verschillende briefjes. Dat is dan een snelle uitwerking die in de keuken vaak nog iets wordt aangepast. Het recept voor...

Witte chocolade-frambozen scones

door Laura Kieft-17 maart 2021-3

Driemaal is scheepsrecht, want ik had precies zoveel pogingen nodig om deze witte chocolade-frambozen scones met succes te maken. Waar ik normaal na een misbaksel ga sleutelen aan de ingrediënten, was dat nu niet het...

Basisrecept: trempeersiroop

door Laura Kieft-15 maart 2021-8

Een trempeersiroop is ongelofelijk makkelijk om te maken en je kunt er allerlei leuke smaken aan geven. Op deze manier voorkom je niet alleen dat je gebak uitdroogt, maar kun je ook een lekker smaakje...

Kaaskroketjes

door Laura Kieft-13 maart 2021-11

Het liefst maak ik deze kaaskroketjes iedere week, zo lekker vind ik ze. Eerst maak je een overheerlijke kaasragout die je vervolgens met onder andere paneermeel omtovert tot kleine kroketjes. Nog even frituren en daarna...

Pizza quattro formaggi

door Laura Kieft-12 maart 2021-2

Voor echte kaasliefhebbers bestaat er natuurlijk maar één pizza: de pizza quattro formaggi. Op deze ‘vierkazen pizza’ hoor je vanzelfsprekend vier verschillende Italiaanse soorten kazen te vinden. Naast de basis van mozzarella bestaan deze kazen...

Pulled jackfruit wraps

door Laura Kieft-11 maart 2021-1

Alweer het derde derde vegetarische recept dat deze themaweek online komt! En best een bijzondere vind ik zelf: pulled jackfruit wraps, met BBQ-saus en koolsalade. Van de meeste recepten tijdens deze vegetarische themaweek is Mariette...

Klassieke gevulde champignons

door Laura Kieft-10 maart 2021-0

Ik zal meteen toegeven: ik hou totaal niet van champignons. Toch vond ik dat klassieke gevulde champignons niet mochten ontbreken in mijn borrelhapjesverzameling. Mijn testpanel heeft daarom extra veel hapjes kunnen proeven en keuren: ze...

Geroosterde aubergine met kerrie-yoghurt van Ottolenghi

door Laura Kieft-09 maart 2021-0

Velen van jullie zullen het boek ‘Simpel‘ van Yotam Ottolenghi wel kennen. Volgens mij staat het boek al sinds het uit is in de kookboeken top 3. Ook binnen mijn team is het boek heel...

Vegetarische borrelhapjes inspiratie

door Laura Kieft-08 maart 2021-0

Aan inspiratie voor lekkere borrelhapjes geen gebrek bij Laura’s Bakery! Zelfs in mijn Borrelhapjes Bakboek staan ruim 150 lekkernijen voor bij de borrel. En wist je dat er hier ook genoeg lekkere, vegetarische borrelhapjes te...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 116
  • 117
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan