Nieuwe receptprintable: blueberry-lemon muffins

12 juni 2020
Nieuwe receptprintable: blueberry-lemon muffins
15

Wat word ik blij van al jullie reserveringen voor Het Kinderbakboek en enthousiaste berichtjes. Veel kinderen (en ouders!) zitten thuis al vol spanning te wachten tot het boek over 2 weken eindelijk thuis op de deurmat ploft. Snap ik helemaal, want ook ik kan niet wachten om het boek eindelijk in handen te hebben. Om het wachten wat draaglijker te maken hebben we nog een extra receptprintable voor jullie gemaakt, namelijk eentje voor de heerlijke blueberry-lemon muffins!

Deze receptprintable staat overigens, net als de al twee bestaande printables, niet in Het Kinderbakboek. Dit zijn dus echt gratis extra printables.

TIP: Ga je de printables vaker gebruiken? Print ze dan uit en lamineer ze, zo kun je erop knoeien en ze keer op keer gebruiken.

Wil jij ook een exemplaar van Het Kinderbakboek in huis hebben eind deze maand, reserveer dan snel want ze gaan hard! Sterker nog, de tweede druk van het boek is al besteld om te voorkomen dat ze straks niet uitverkocht zijn.

De recepten in Het Kinderbakboek zijn helemaal in lijn met deze gratis printables, alleen zit er in het boek ook nog een foto van het baksel bij en geef ik extra tips bij ieder recept. Uiteraard deel ik ook veel handige baktips op een laagdrempelige manier.

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

3 reacties

  1. Lisa schreef:

    Deze printables zijn zo leuk vormgegeven, ook voor volwassenen. Ik ga deze toch maken.

  2. Rolande schreef:

    Leuke recepten en weetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *