Laura’s Bakery bakproducten bij Kruidvat – maart 2024

Gepost: 8 maart 2024 Laatst bewerkt: 21 juni 2024
Laura’s Bakery bakproducten bij Kruidvat – maart 2024

Eindelijk is het zo ver, ik mag mijn gloednieuwe bakproductencollectie aan jullie presenteren. Een collectie vol met vrolijke items die bij uitstek geschikt zijn om rondom Pasen mee aan de bak te gaan. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze nieuwe collectie die vanaf volgende week bij Kruidvat te koop is.  

Nieuwe Laura’s Bakery bakproductencollectie

Pasen staat bijna voor de deur! In de website statistieken zie ik jaarlijks duidelijk terug dat er in Nederland veel gebakken wordt voor het paasweekend, of het nu daadwerkelijk gevierd wordt of gewoon ‘voor de gezellig’. Met deze nieuwe bakproductencollectie heb je nog meer redenen om lekker de keuken in te duiken met de gezellige Laura’s Bakery bakproductencollectie die vanaf volgende week verkrijgbaar is bij Kruidvat.  

Ik vertel je in dit artikel alles over de producten in de aankomende collectie, maar bekijk ook meteen de speciale bakproducten pagina. Daar vind je niet alleen een helder overzicht van de losse producten, maar ook voldoende recept inspiratie zodat je direct met jouw nieuwe bakspullen aan de slag kan.  

Siliconen cupcake vormpjes (12 stuks) – € 3,99

Spuitzak mondjes (2 soorten) – € 1,49

Meer over de bakproducten

Dit is toch weer zo’n ongelofelijk leuke bakproductencollectie! Er zijn de nodige nieuwe producten opgenomen waarvoor veel verzoekjes zijn binnengekomen. Ik ben bijvoorbeeld razend enthousiast over de mini cheesecake baking tray, maar ook over de twee verschillende setjes met spuitmondjes waarmee je jouw taarten en cupcakes op de meest bijzondere manieren kunt decoreren. En dan de vrolijke koekuitstekers sets, helemaal in lente/paas-thema. Volgers die mij langer volgen zullen de dikke knipoog naar Lot begrijpen, eindelijk vereeuwigd in een heuse koekuitsteker. 😊 

Ook zitten er een aantal oude bekenden in deze collectie, zoals de mini sloffen vormpjes en de grote uitschuifbare sloffenvorm. Keer op keer mateloos populair en daarom mochten ze ook in deze collectie niet ontbreken. De bakspatels met uitsteker zijn een geweldig leuk cadeau aan een bevriende thuisbakker, of kies juist voor een unieke koekstempel met uitsteker. Ook aan de praktische bakkers is gedacht, kijk maar eens naar de spuitzakken op rol of de siliconen cupcake vormpjes. Onmisbaar in mijn keuken. 

Beschikbaarheid

Update: helaas is de sloffenring vertraagd en zal dit bakproduct een week later (vanaf dinsdag 19 maart) beschikbaar zijn in de winkels. Onze excuses voor dit ongemak!

Je vindt alle nieuwe Laura’s Bakery bakproducten vanaf dinsdag 12 maart in de winkels bij Kruidvat (zowel in Nederland als in België) en vanaf zondag 10 maart is de collectie al online te koop in de webshop van Kruidvat, met uitzondering van de spuitmondjes die enkel in de winkels te koop zullen zijn. Een kleine tip van mij: houd vooral het Kruidvat filiaal bij jou in de buurt in de gaten, want soms liggen de producten al eerder in de schappen. En wees er snel bij, want op is ook écht op.   

Mini cheesecake tray met losse bodem – € 4,99

Bakspatel met uitsteker (2 verschillende setjes) – € 2,49 per set

Laura’s Bakery bakproducten maart 2024 

Iedereen die graag in lente thema bakt komt met deze collectie helemaal aan z’n trekken. Ik zet alle producten van de Laura’s Bakery bakproductencollectie bij Kruidvat maart 2024 even voor je op een rij:  

 • Koekstempel met uitsteker (3 verschillende setjes) – € 3,99 per set 
 • Bakspatel met uitsteker (2 verschillende setjes) – € 2,49 per set 
 • Mini cheesecake tray met losse bodem – € 4,99 
 • Koekuitstekers (3 verschillende setjes) – € 2,49 per set 
 • Mini slofvorm set van 4 (10 x 4.5 cm) – € 3,99 
 • Uitschuifbare slofvorm 27-40 cm – € 4,99 
 • Spuitzakken op rol (25 stuks) – € 1,99 
 • Spuitzak mondjes (2 soorten) – € 1,49  
 • Siliconen cupcake vormpjes (12 stuks) – € 3,99 

De producten zijn ook online verkrijgbaar bij Kruidvat. Vanaf maandag 11 maart 2024 zijn deze in de webshop van Kruidvat te vinden. Ook hier geldt op = op!  

Koekstempel met uitsteker (3 verschillende setjes) – € 3,99 per set

Koekstempel met uitsteker (3 verschillende setjes) – € 3,99 per set

Wat kun je bakken met de Laura’s Bakery bakproducten?

Wil jij volgende week direct aan de slag als je de bakproducten hebt gescoord? Begrijpelijk! Neem dan een kijkje op deze overzichtspagina van alle producten inclusief mijn persoonlijke tips voor bijpassende recepten. Daar geef ik allerlei inspiratie, baktips en basisrecepten voor cakes of koekjes waar je direct mee aan de slag kan. Je hebt eindeloos veel mogelijkheden met de bakproducten. Eventuele exclusieve recepten vind je op de receptenpagina

Nog even alles op een rij

Per wanneer zijn de producten verkrijgbaar? 

De folder dinsdag 12 maart in, maar houd ook de winkel bij jou in de buurt in de gaten. Het kan zijn dat het al wat eerder in de schappen ligt.   

Update: helaas is de sloffenring vertraagd en zal dit bakproduct een week later (vanaf dinsdag 19 maart) beschikbaar zijn in de winkels. Onze excuses voor dit ongemak!

Zijn de Laura’s Bakery bakproducten ook in België verkrijgbaar? 

Ja, ook op dinsdag 12 maart gaat de folder in België in.   

Zijn de producten ook online verkrijgbaar? 

De producten zijn al vanaf zondag 10 maart online verkrijgbaar bij Kruidvat, m.u.v. de spuitmondjes die alleen in de winkel te koop zullen zijn.

Update: helaas is de sloffenring vertraagd en zal dit bakproduct een week later (vanaf dinsdag 19 maart) beschikbaar zijn in de winkels. Onze excuses voor dit ongemak!

Worden de producten aangevuld als het is uitverkocht?  

Nee, voor alle producten geldt op is ook echt op. Dus wees er snel bij.   

Kunnen de producten in de vaatwasser?  

Dit staat op de verpakking van de producten vermeld. 

Ik ben ontzettend benieuwd naar alle prachtige baksels die ongetwijfeld gemaakt zullen worden met de nieuwe bakproducten. Dus deel je foto met mij of tag @laurasbakery op Instagram erin, dat vind ik heel erg leuk om te zien.  

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

2 reacties

 1. Maarten schreef:

  Ik heb vandaag de bloemetjesspatel, de cupcakevormpjes en een set uitsteekvormpjes gekocht. Wanneer komt er weer een nieuwe productenlijn, want ik vind de samenwerking met Kruidvat heel leuk!

  1. Laura's Bakery schreef:

   Wat leuk om te horen! Zodra er meer bekend is over nieuwe collecties dan delen we dat direct hier op het blog of op de socials. Veel bakplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *