Laura’s Bakery 5 jaar

20 april 2015 Laatst bewerkt: 6 oktober 2022
0

Laura's Bakery 5 jaar

JAAAAAA! Laura’s Bakery is jarig 😀 Nouja, morgen eigenlijk pas om heel eerlijk te zijn. Vandaag dus even een snelle terugblik op 5 fantastische jaren vol zoetigheid. Dan deel ik morgen een gave verjaardagstaart met jullie. En de rest van de week is het natuurlijk ook feest. Onder het motto ‘wie jarig is trakteert’ heb ik onwijs gave winacties geregeld voor jullie! Van woensdag tot en met zondag komt er elke dag een winactie online. Met vette prijzen. Bakboeken, bakbenodigdheden, materialen voor de presentatie en als kers op de taart: een KitchenAid! Ja echt waar! Je kunt deze week zo’n fantastische mixer winnen op Laura’s Bakery! Als dat geen feest is?!

Voordat het zover is wil ik graag even van dit ‘Oscar momentje’ gebruiken maken. Gewoon, even wat dingen vertellen over de afgelopen 5 jaar en mensen bedanken. Mag vast wel van jullie 😉

Laura's Bakery 5 jaar

Laura’s Bakery 5 jaar!

5 Jaar lang blog ik nu al op Laura’s Bakery. Een blog dat ik begon om vrienden en familie op de hoogte te houden van mijn bak avonturen in de keuken. Dat leek mij wel een makkelijke manier. Ik schreef er soms een klein stukje bij voor het geval er iemand ‘per ongeluk’ op mijn kleine blogje zou belanden en wilde weten welke vulling er in die taart zat. Nooit gedacht dat er daadwerkelijk mensen zouden komen kijken op mijn blog die ik helemaal niet kende. Dat ze vervolgens om recepten en how to’s gingen vragen vond ik in het begin dan ook wel een beetje gek.

Ondanks ik mijn blog dus helemaal niet met het idee was begonnen om recepten en how to’s te kunnen delen, ging ik dit zo af en toe toch doen. Wat bleek? Ik had hier onwijs veel plezier in. Zo veel plezier dat langzamerhand alles met een how to of recept online kwam. Het soort berichten werd uitgebreid met reviews, informatieve artikelen en nog veel meer leuks. Ik baalde als ik het druk had op school en ik niet zoveel tijd had om te bloggen.

Regelmaat

Na mijn studie ging het hard. Ik had meer tijd nu ik geen scriptie of andere verslagen hoefde te schrijven en dus ging ik regelmatiger posten. De bezoekersaantallen schoten omhoog en die blijven nog steeds mega hard groeien. Wat ben ik onwijs trots als ik tegen iemand zeg dat er maandelijks 190.000 unieke bezoekers op Laura’s Bakery naar recepten en andere artikelen komen zoeken. Wat veel! Ik geloof het eigenlijk zelf soms ook nog niet.

Laura's Bakery 5 jaar

Boeken voor Action

Omdat het blog zo hard begon te groeien kreeg ik ook steeds meer toffe kansen en mogelijkheden. Ik kreeg zo af en toe een product toegestuurd om een artikel over te schrijven en op een gegeven moment werd ik zelfs gevraagd om twee leuke bakboeken te maken voor Action! Misschien staan ze wel bij jou op de plank? Misschien ook niet, want ze waren een gigantisch succes en snel uitverkocht.

Een nieuw design!

Op een gegeven moment was ik mijn blog op het Blogger platform een beetje zat, ik miste bepaalde mogelijkheden. Ik maakte toen dus de overstap naar WordPress en veranderde de hele lay out. Die is zoals jullie hem nu kennen en dat is al ruim 1,5 jaar zo. Hoewel ik er nog steeds onwijs blij mee ben, zijn er toch wat verbeteringen nodig hier en daar. Daarmee ontkom ik niet aan een nieuwe website. Allerlei ingewikkelds met coderingen enzo. Ik kan jullie verklappen dat er momenteel gewerkt wordt aan een compleet nieuw design voor Laura’s Bakery. Ik vind het zo spannend! Maar heb geduld, het duurt nog wel een paar weekjes voor het zo ver is, daar hou ik jullie uiteraard van op de hoogte!

Laura's Bakery 5 jaar

Bloggen wordt een baan

Maar goed, dat is nog toekomstmuziek die nieuwe site. Ik was nog even bezig met mijn 5 jaar bloggen. Want naast de bakboekjes en nieuw design heeft het mij natuurlijk veel meer gebracht. Ik kreeg inmiddels al weer ruim een jaar geleden een mediabureau. Dat bureau verzorgt mijn advertenties op het blog en door die advertenties kan ik tegenwoordig fulltime bloggen. Hoe vet is dat! Ik mag gewoon elke dag bezig zijn met mijn passie en ook nog eens zeggen dat het mijn werk is! Als ik een weekend vrij heb gehad, heb ik op zondagavond alweer zin om de volgende dag aan de slag te gaan. Zó leuk vind ik het dus. Ik hoop dan ook dat ik dit nog vele jaren mag blijven doen!

Handige Baktips

Omdat ik het bloggen zo leuk vind, ben ik zelfs een tweede blog gestart. Sinds november 2014 deel ik op Handige Baktips allerlei handige tips en trucs op het gebied van bakken en decoreren. Zo langzamerhand begint dit al een mooie database te worden van allerlei handige artikelen.

Laura's Bakery 5 jaar

Bedankt

En dan is het tijd voor mijn bedankmomentje. Want zonder jullie had ik het natuurlijk nooit zo ver geschopt. Als jullie niet om recepten waren gaan vragen, was het misschien wel gebleven bij het delen van een foto zo nu en dan. Dank dus! Voor het enthousiasme waarmee jullie mijn blog bezoeken, de toffe reacties nadat jullie iets gebakken hebben, maar ook de vragen wanneer iets niet lukt.

Ook dank voor mijn ouders, die mij altijd gesteund hebben met mijn blog en in mij geloofden. Zelfs toen ik besloot hier mijn werk van te willen maken. Ik snap goed dat het voor jullie een onbekende wereld is met veel onzekerheden. En mijn zusje Monica, bedankt dat je al die blogverhalen van mij zonder (al te veel) gemopper aanhoort 😉 en mijn beste testpersoon bent voor mijn suikervrije bak avonturen.

Lieve vrienden en familie, ook jullie bedankt. Bedankt dat jullie niet mopperden wanneer ik weer eens geen tijd had omdat ik zo druk bezig was met het blog en geen tijd had voor een gezellig avondje uit of die ene leuke verjaardag.

En tot slot ook al mijn proefpersonen. Dat zijn er in de loop der jaren veel geweest! Bedankt voor het helpen opeten en het testen van al die fijne baksels. En natuurlijk ook voor jullie ongezouten mening over deze baksels, daar heb ik altijd veel aan!

Laura's Bakery 5 jaar

Op nog vele jaren

Ik was van plan een kort artikel te schrijven voor vandaag, maar zoals je inmiddels hebt gemerkt is dat niet gelukt. Als ik in mijn verhaal zit dan gaat het maar door. Maar nu sluit ik mijn stuk voor vandaag dan echt af!

Ik hoop jullie nog vele jaren te mogen verwelkomen op mijn (voornamelijk) zoete stukje op het wereldwijde web!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

116 reacties

 1. Sanne schreef:

  5 jaar alweer, wauw! Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!!
  Ik volg je elke dag met veel plezier en hoop dan ook dat er nog vele jaren zullen volgen 🙂

 2. Sheila schreef:

  Goedemorgen Laura,

  Heel erg gefeliciteerd. Wat een super begin van de week. Heb al heel veel lekkere recepten van jouw hand gemaakt. Allemaal even lekker. Ben benieuwd naar de feestweek. Geniet er van.
  Groetjes, Sheila

 3. Gefeliciteerd!! Op naar de volgende 5 jaar! Lees je blog met veel plezier.
  Groetjes Yolanda

 4. Jacqueline schreef:

  Hoi Laura, gefeliciteerd, ik ben al een tijdje een volger en geniet van je mooie site en toegankelijke manier van schrijven,uitleggen en vertellen over allerlei onderwerpen. Chapeau en ga nog lekker lang door met bloggen op naar de 10 jaar. Liefs Jacqueline

 5. Lucie schreef:

  Gefeliciteerd!!! Ik hoop nog lang te genieten van je geweldige blog!

 6. Mariette schreef:

  Dat is nog eens een supermooie lijst met hoogtepunten zeg! Hiep, hiep, hiep, hiep, hiep HOERAAAAAAAAA VOOR LAURAAAAAAAAA!

  1. Laura's Bakery schreef:

   Thaaaaanks!!! 😀

 7. Kübra schreef:

  Gefeliciteerd met het 5 jarige bestaan van je leuke blog!

  Groetjes

 8. Tanja schreef:

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal, geniet altijd van je artikelen en recepten

 9. patricia schreef:

  Gefeliciteerd met je 5-jarig bestaan !!
  Dat we nog maar lang van je mooie lekkere en vooral duidelijke recepten mogen genieten…
  Veel suc6 ermee .
  Groetjes Patricia

 10. Dinja schreef:

  Gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan van je blog!
  (stiekem ben ik ook heel benieuwd naar die winacties haha)

 11. blom schreef:

  GefeliciflapTAART!

  Woh, fantastische blog en ik ben dankbaar dat ik hem heb ontdekt….
  Laura, op naar het volgende jublieum (met….taart 🙂

 12. Ellen schreef:

  Wauw, proficiat! Wat gaat het snel! Ik hoop ooit ook de 5 te mogen vieren 😉

 13. Nienke schreef:

  Van harte gefeliciteerd! We vieren graag je feestje mee 😉

 14. Miranda schreef:

  Gefeliciteerd! Wat een mooie mijlpaal:)
  Ik kom niet dagelijks langs, maar wel met grote regelmaat en altijd met veel plezier. Je maakt zulke mooie dingen!
  Op naar de volgende 5 jaar:)

 15. Ellen schreef:

  Hoi Laura,

  Gefeliciteerd! Wat gaat dat snel hè vijf jaar.
  Heel veel feestplezier gewenst en op naar de tien!
  En natuurlijk veel inspiratie gewenst voor nieuwe lekkere recepten.

 16. Els Biesheuvel schreef:

  Van harte gefeliciteerd met dit mooie lustrum. Zoals ik van de week al zei, ik word nog eens kogeltje-rond van al die heerlijke recepten. Ik bak graag en met jouw recepten is dat altijd een feest, zeker omdat de recepten kloppen en het allemaal niet te ingewikkeld is. Mijn dank daarvoor en ik hoop nog jaren van je blog te kunnen genieten.
  Hartelijke groeten, Els

 17. Marja schreef:

  Gefeliciteerd! Vanaf het moment dat ik je ontdekte ben ik trouw gebleven, je recepten kloppen gewoon! En als ik iets wil maken kijk ik eerst bij jou of je er iets van hebt….dus de zoekfunctie moet blijven op je nieuwe blog hoor!

  1. Laura's Bakery schreef:

   Die zoekfunctie blijft er zeker! 😉 Thanks voor het compliment, hartstikke leuk om te horen! 🙂

 18. Emma schreef:

  Gefeliciteerd Laura! Op naar de volgende 5 jaar!

 19. Bieke schreef:

  Van harte gefeliciteerd. Begin vorig jaar ontdekte ik je blog. Elke dag kijk ik even om te zien wat een lekkere en leuke dingen er weer te vinden zijn. Voor een leek zijn je recepten heel duidelijk te volgen. Door jou ben ik beginnen te bakken en er ook van te genieten. Dankjewel.

 20. Heidy schreef:

  Gefeliciteerd Laura met je 5 jaar bestaan. Ik geniet elke keer weer van je recepten. En leuk dat je van je hobby je werk heb kunnen maken. Wie zou dat niet willen. Ik hoop dat we nog lang van je kunnen genieten.

 21. Brenda (kookt) schreef:

  Hi Laura, gefeliciteerd met je blogjaardag! 5 jaar alweer, wat een tijd!
  Op naar nog vele mooie blogjaren met heerlijke super mooie taarten, cupcakes, koekjes en hele mooie kansen. Liefs, Brenda

  1. Laura's Bakery schreef:

   Dankjewel Brenda! 🙂

 22. ohladybake schreef:

  laura, een dikke proficiat voor het 5-jarig bestaan!
  heel fijn om je blog te mogen lezen en heel veel leuke baktips en andere te mogen ontdekken.
  blijf zeker zo verder doen want jouw blog is een inspiratie voor de mijne.
  liefs

 23. Bianca schreef:

  gefeliciteerd Laura!!
  Wekelijks kijk ik op je site. De eierkoeken en cake worden vaak gemaakt. Ik hoop dat je nog vele jaren met veel plezier doorgaat met bloggen.

 24. Bianca schreef:

  gefeliciteerd Laura!!
  Wekelijks kijk ik op je site. De eierkoeken en cake worden vaak gemaakt. Ik hoop dat je nog vele jaren met veel plezier doorgaat met bloggen.
  Mijn dochter is 6 en we hebben oreokoek-lolly’s gemaakt. Versierd met een laagje roze chocolade.

 25. Joëlle schreef:

  Hoi Laura,
  Gefeliciteerd met je 5-jarig bestaan van je blog!
  Op naar de volgende 5 jaar en ook bij je nieuwe blog Handige Baktips!

 26. Monica schreef:

  Hee zussie,

  Gefeliciteerd met je blog! Goed gedaan hoor! Ik ben trots op je! Op naar de komende 5 jaar vol blogverhalen aanhoren en (suikervrije) recepten proeven 😉

  Kus van je zus

 27. Happy anniversary Laura!!!!!!! Time flies 🙂
  Ik ben ontzettend benieuwd naar je nieuwe layout, maar dat zal vast (net als al je baksels) fantastisch zijn.
  Er wordt hier nog steeds (na 1 jaar en ruim 4 maanden) nagepraat over je hotdog koekjes, hamburger cupcakes en koekfrietjes :-p

  1. Laura's Bakery schreef:

   Dankjewel!!! 😀 Wat leuk dat er nog steeds over de baksels wordt gepraat 😛 Ik ben ook heel benieuwd naar de nieuwe layout 😉

 28. Trudy schreef:

  Gefeliciteerd met zo’n succesvolle blog.
  Het is elke keer weer een plezier om je verslag te lezen!
  Vaak moet ik grinniken, je hebt een leuk schrijfstijl!

 29. Marianne schreef:

  5 jaar bloggen! Gefeliciteerd!
  Ik heb je site pas een week geleden ontdekt dus zal er komende tijd nog heel veel op te vinden zijn om allerlei leuke en lekkere recepten te zoeken!
  Wat een heerlijke fijne schrijfstijl heb je! Ga zo door! Op naar de volgende 5 jaar!

 30. Rineke schreef:

  Lieve Laura,

  Van harte gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan van je blog!
  Ik ben een moeder van 4 kleine kinderen en erg druk daarmee maar jouw blog lees ik altijd!
  Dank je wel en… nog vele jaren!

  groetjes,
  Rineke

  1. Laura's Bakery schreef:

   Dankjewel, heel leuk om te horen!

 31. Kim schreef:

  Proficiat, wat leuk dat je na al die jaren nog even enthousiast bent! Ik beleef altijd veel plezier aan je blog, dus op naar de volgende 5 jaar!

 32. carolien schreef:

  gefeliciteerd hopelijk volgen er nog veel jaren want je hebt zo veel leuke en lekkere recepten 🙂

 33. Lieke schreef:

  Gefeliciteerd! Echt heel leuk om te lezen hoe het begon. Ik heb inmiddels heel veel taarten en cupcakes gebakken van Laura’s bakery! Ik vind het echt ideaal dat er zoveel lekkers op staat en dan ook nog heel duidelijk. Zo hoef ik niet het hele internet af te zoeken, maar heb ik in een klik al een lekker recept.
  Ik hoop dat je nog heel veel mensen blij mag maken hiermee. Heel veel succes gewenst.

  Groetjes Lieke

 34. Baktherapie.nl schreef:

  gefeliciteerd! Wat een inspirerend verhaal! Ik lees je blog met heel veel plezier en ga dat ook zeker blijven doen! Geniet van deze mijlpaal! 🙂

 35. Michelle schreef:

  Wauw, 5 jaar! Een hele prestatie als je het mij vraagt!
  Gefeliciteerd, ik vier het met de cinnamon rolls die ik afgelopen weekend heb gemaakt :p

 36. Oom Cees schreef:

  Gefeliciteerd!

 37. Wendy schreef:

  Hi, gefeliciteerd met het jubileum van je blog! Ik krijg altijd weer zin om te bakken als ik een op je blog kom! Ga zo door!
  Groetjes Wendy

 38. Iris schreef:

  Gefeliciteerd Laura. Op naar de volgende 5.
  Ik lees je berichtjes altijd en maak ook regelmatig dingen die jij al hebt uitgeprobeerd. Mijn absolute favoriet is de Bastogne truffel. Hoeveel mensen ik al niet dat recept van jou heb gegeven…

  1. Laura's Bakery schreef:

   Wat leuk om te horen, dat is hier ook een favoriet! Dankjewel 🙂

 39. Joyce schreef:

  Proficiat! Ik kom hier waarschijnlijk ook toch al enkele jaren regelmatig eens piepen en doe hier regelmatig wat inspiratie op. Ik ben benieuwd naar alle feestelijke artikelen deze week 🙂

 40. Tineke schreef:

  Gefeliciteerd Laura,
  op naar de volgende 5 jaar!
  ik volg je elke dag en maak sinds ik jou ken veel van je lekkere dingen

  groetjes , Tineke

 41. Rianne schreef:

  Van harte gefeliciteerd en nog vele (blog) jaren!
  Ik volg je alweer een aantal jaar met veel plezier en heb al flink wat gebakken van je blog!

 42. Mia schreef:

  Gefeliciteerd met de afgelopen vijf jaar,vind het een fantastische blog ,heb al heel veel van je recepten gemaakt .Hoop dat je nog lang door mag gaan.Geniet van deze week,heb je verdiend met zulke heerlijke recepten

 43. Lisanne schreef:

  Van harte gefeliciteerd! De leuke boekjes staan ook hier in de kast,via de boekjes ben ik op je blog gekomen. Ontzettend leuk en ik heb er veel van geleerd! Normaal reageer ik niet zo vaak, maar ik wilde je toch even feliciteren. Op naar alle jaren die nog komen! Liefs, Lisanne

 44. Astrid schreef:

  Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal! Je hebt een vlotte gezellige manier van schrijven, waardoor ik toch steeds weer blijf lezen. Zo af en toe bak of kook ik ook dingen van je blog. ik vind het erg leuk, dus ik hoop dat je nog een tijdje door zult gaan!

 45. Lieve Laura,

  Van harte gefeliciteerd met het 5 jarig jubileum van jouw blog. Ik weet nog als de dag van gisteren dat je begon. Heel klein met een paar volgers welke vooral bestonden uit familie, vrienden en bekenden. Hoe trots was je toen er “onbekenden” ineens jouw blog gingen volgen. En toen ging het in rap tempo met je volgers. Een fase verder……… Je zei een keer: Hoe geweldig zou het zijn als je van je blog je werk kon maken en er je inkomen mee verdienen. Ik had zoiets van ja ja, dat zal wel maar dat is inmiddels een feit. Het mooie aan Laura’s Bakery is toch wel de recepten die echt goed te maken zijn. Soms moet je jezelf even uitdagen door een stapje verder te gaan dan gebruikelijk maar met jou uitleg is dat echt wel mogelijk. Ook vind ik de manier van schrijven gezellig. Al bak je geen taart, cupcake, koekje of pepernoot toch is het leuk om jou blog te volgen en de stukjes te lezen. Lieve mop, ik ben super trots op je dat je na 5 jaar hard werken, ja dat was het want het is je niet aan komen waaien, nu mag zeggen dat Laura’s Bakery je eigen bedrijf is welke goed loopt en je heel goed bezig bent. Blijf zoals je bent en blijf doen zoals je het doet en dan vieren we over 5 jaar een prachtig 10 jarig jubileum.

  Een hele dikke pakkerd, Mam ♥

  1. Laura's Bakery schreef:

   Dankjewel lieve mam! 😀

 46. Eslem schreef:

  Wat een mijlpaal! Van harte gefeliciteerd 🙂

 47. Linda schreef:

  Dikke proficiat, Laura! Lees je blog telkens met veel plezier en heb ook al heel wat van je recepten uit geprobeerd. Gisteren nog je citroen tulband voor de babyborrel van ons jongste kleinkind en het was een succes!
  Ben heel blij met de duidelijke uitleg en de foto’s die je erbij plaatst, het heeft me na jaren van bakstilte weer aan het bakken gebracht.
  Laura, doe zo verder en op naar de 10!

 48. Kim schreef:

  Hoi Laura,

  Hier een stille meelezer die je graag feliciteert met deze mijlpaal!!!

  Groetjes,
  Kim

 49. Hanja schreef:

  Hallo Laura.
  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal, ik gebruik heel veel van je recepten, en bijna alles lukt 🙂 als ik iets ga bakken, kijk ik eerst bij jou, en ik vind altijd wat ik zoek. Veel succes toegewenst voor de volgende jaren!!!

 50. Margot schreef:

  Gefeliciteerd en wat leuk dat je blog zo lekker groeit!

 51. Henderica schreef:

  Tof, gefeliciteerd!

 52. Sivania schreef:

  Gefeliciteerd. Je blog is geweldig!

 53. Marloes schreef:

  5 jaar alweer, gefeliciteerd! Je bakboeken staan bij mij in de kast hoor, ik heb je blog gevonden nadat ik die op de kop getikt had en volg je sindsdien :)!

 54. Cindy schreef:

  Gefeliciteerd met je 5-jarig bestaan! En fijn dat je er nu ook je baan van kunt maken, super! Ik maak graag gebruik van jouw recepten en ook de handige baktips komen vaak van pas. Ga zo door! Ik blijf je volgen 🙂

 55. Laura schreef:

  Gefeliciteerd Laura! Ik lees al een paar jaar mee en als ik bak zijn dat vooral recepten van jouw blog!
  Veel succes en plezier in de volgende jaren

 56. Iris schreef:

  Ik ken je blog nog niet zo lang maar ben zeker fan. Gefeliciteerd!

 57. Els schreef:

  Van harte gefeliciteerd ! Volg je al een poosje, ook via social media en moet eerlijk bekennen dat ik nooit reageer maar wel heel vaak recepten van je gebruik, altijd een groot succes! Heel veel succes voor de komende 5 jaar!

 58. Brenda schreef:

  Gefeliciteerd met je jubileum!
  Inmiddels volg ik je pagina nu zo’n drie jaar en geniet iedere keer weer van je nieuwe baksels en creatieve ideeën. Op naar de volgende vijf! Dat je je inspiratie mag behouden en ons een glimlach op het gezicht blijft geven. Bedankt!

  1. Laura's Bakery schreef:

   Daar ga ik mijn best voor doen! Dankjewel 😀

 59. Louise schreef:

  Van harte gefeliciteerd Laura! Op naar 12,5 jaar jubileum 🙂
  ook namens mijn zoontje Louan 4 jaar.. die vaak uit jou lekkere recepten kiest wat we bakken! liefs

 60. Adriana schreef:

  Wat fantastisch dat je van je hobby je werk hebt kunnen maken en wij er op deze manier van kunnen meegenieten! Jij ook bedankt! Ik zie uit naar je win-acties 🙂

 61. Lisanne schreef:

  Gefeliciteerd! Voor mij is jouw blog van alle ‘bakblogs’ het allerbeste van Nederland! Ga zo door X

  1. Laura's Bakery schreef:

   Ah wat lief, dankjewel! 🙂

 62. Ingrid schreef:

  ik heb je blog nog niet zo lang geleden ontdekt en volg je nu via Bloglovin zodat ik niets kan missen. Een superleuke en lekkere blog. Gefeliciteerd met dit jubileum en ik zou zeggen op naar de 10 jaar! X

 63. Nelleke schreef:

  Van harte gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan! Wat een geweldige site! Ik heb je pas 2 weken geleden ontdekt! Afgelopen zaterdag heb ik de Lion gemaakt! We hebben ee met zn 7e van genoten! Super! Ik ga nog vaker je website doorspitten op zoek naar lekkere dingen!!
  Ga zo door!! 🙂

 64. Ria Slob schreef:

  Leuke site. ik kijk er veel op. Ga zo door!

 65. Yvonne schreef:

  Van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je nog heel lang door gaat met je sites. Ik haal er veel inspiratie en recepten vandaan. Ook hoop ik dat je de “warm eten ” recepten gaat uitbreiden. Veel succes gewenst met al je plannen, ik ben benieuwd.

  1. Laura's Bakery schreef:

   De avondmaaltijden ga ik zeker verder uitbreiden, leuk om te horen dat je deze recepten ook graag ziet! 🙂

 66. Lieke Engelen schreef:

  Laura, van Harte Gefeliciteerd met deze mijlpaal heb al veel lekkers van jou hand
  gemaakt ben heel blij met deze site
  ik wil zeggen, ga vooral door !!!!!

 67. Moniek schreef:

  Gefelicitaart!
  Jeetje, al weer 5 jaar! Ik ben sinds 1,5 jaar fan van je en volg je sinds kort ook op intstagram en pintrest,zo blijf ik lekker snel op de hoogte van je nieuwtjes!
  Veel plezier gewenst deze feestweek en ik kijk uit naar wat er komen gaat deze dagen 😉

 68. Brigitte de Bot schreef:

  Beste Laura,

  Alweer 5 jaar jeetje wat vliegt de tijd. Ik volg je al een hele tijd en zal dat ook zeker bijven doen. Geniet van de komende tijd en wie weet wat de toekomst biedt 😉

  Groetjes,
  Brigitte
  Jetjes & Jobjes

 69. Alie schreef:

  Van Harte Gefeliciteerd. Ik volg altijd met veel belangstelling de berichten en recepten. Leer er bovendien reuze veel van. Succes verder !

 70. Lianne schreef:

  Van harte gefeliciteerd met deze 5 jaar. Ik heb al verschillende lekkernijen gemaakt met jouw recepten. Geniet van je feestweek.

 71. Lisa schreef:

  Gefeliciteerd joh! Echt fantastisch, ik geniet nog altijd:) op naar de komende jaren! Liefs

 72. Marian schreef:

  Gefeliciteerd! Hoe ik je “gevonden” heb weet ik niet meer maar ik lees met plezier je blogs en recepten! Dus wat mij betreft ga vooral zo door!

 73. hanny schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je 5-jarig jubileum. En bedankt voor de lekkere recepten.

 74. Amber schreef:

  Gefeliciteerd met je 5-jarig bestaan Laura! Lees altijd met erg veel plezier je blogs en heb al veel geprobeerd 😉 Ben benieuwd wat je deze week allemaal voor moois hebt!

 75. Suzanne v K schreef:

  Hi!
  Jij hebt mij zó geïnspireerd! Door jou ben ik veel meer gaan bakken! Daar ben ik niet alleen happy mee, maar ook mijn familie en vrienden! Ik ben ook heel blij met de nieuwere warme maaltijden.
  Wist je maar hoe ik elke dag maar verlekkerd kijk naar jouw site!
  Kom maar op met die nieuwe, goed te maken recepten!

  1. Laura's Bakery schreef:

   Wat leuk! Er gaan zeker nog veel recepten komen! 😉

 76. Leandra schreef:

  Proficiat! Ik volg je nu al een paar jaar en je bent één van de enige blogs waarbij ik weet dat als ik een receptje maak, het effectief ook super-lekker zal zijn. 🙂 Jouw twee boekjes staan hier trouwens inderdaad op de plank!

  1. Laura's Bakery schreef:

   Wat leuk om te horen! Dankjewel 😀

 77. Amy schreef:

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! 😀
  Ik volg je blog al een aantal jaar met veel plezier, ik krijg altijd veel inspiratie (en trek! 😉 haha!) van je prachtige foto’s. Mijn favoriete recepten van je blijven toch wel de Oreo en Bastonge truffels en alle schuimpjes. Ik vind ze ontzettend lekker en vooral ook leuk om te maken!
  Nog veel succes met je blog en op naar de volgende 5 jaar!

 78. André Kieft schreef:

  Lieve Laura,

  Van harte gefeliciteerd met je 5jarige bestaan van je blog. Al vijf jaar zien we van dichtbij hoe druk maar altijd vol passie je hier op gestort hebt. Druk met het bedenken van nieuwe recepten, het bakken, de foto’s, het schrijven maar ook de technische kant van een blog.
  Dat je nog maar veel mag bakken en wij kunnen proeven

 79. Carla schreef:

  Chapeau Laura, gefeliciteerd met het 1e lustrum van je blog!
  Een hele mijlpaal want hoeveel beginnen er niet aan een blog en waar je vaak na een paar maanden niets meer van verneemt. En jij verwent ons al 5 jaar lang met (veel te) lekkere recepten. We hebben veel van je geleerd! Op naar het 2e lustrum!
  Succes!
  Ps. Leuk weekend gehad met 24 Kitchen?
  Pps: We hebben je gisteren gemist.

  1. Laura's Bakery schreef:

   Dankuwel! Heb zeker een heerlijk weekend gehad 🙂

 80. Anne-Marie schreef:

  Laura, van harte gefeliciteerd met je 5 jarig bestaan. Je doet het goed en ik heb al vele recepten van je geprobeerd. En het is niet bij 1 x gebleven. Ik wens je nog vele blogjaren.

 81. gerard schreef:

  Van Harte gefeliciteerd Laura .
  En die 5 jaar worden er natuurlijk VEEL meer.
  We blijven snoepen ha ha .

 82. johan schreef:

  Hallo Laura,
  Wat ben ik blij dat jij de tijd hebt om te bloggen, want dan kan ik lekkere dingen maken. Gefeliciteerd met 5 jaar Lauras Bakery. Een mijlpaal om even bij stil te staan inderdaad. Ik zoek regelmatig een recept om nieuwe bonbons te maken, en kom steeds weer op jouw blog terecht. Bedankt voor alle heerlijke recepten op jouw blog. Ik hoop dat je het nog jaren vol houd, dan kan ik er nog jaren recepten van af halen.
  Grtzzz Johan

  1. Laura's Bakery schreef:

   Wat leuk om te horen 🙂 Als het aan mij ligt ga ik nog vele jaren door!

 83. Ilona van Hilst schreef:

  Gefeliciteerd Laura!!!
  Een succes komt niet alleen, wat lief dat je zoveel mensen bedankt hiervoor. Ik volg je altijd en heb al veel gemaakt, zoals je fijne botercrème, taarten, wraps enzo. Veel plezier en nog vele jaren “bakdelen” met ons! Groeten, Ilona

 84. Janice schreef:

  Wauw, 5 jaar alweer! Wat een mooie mijlpaal! Van harte gefeliciteerd! & ik hoop dat je nog heel lang door zal, want ik geniet onwijs van de mooie recepten, reviews en foto’s!

 85. wendelien schreef:

  Helemaal top, op naar de volgende 5 jaar. Ik blijf je volgen. Xxx

 86. Marlinde schreef:

  Gefeliciteerd met 5 jaar LaurasBakery! Ik volg je al een tijdje, maar reageer eigenlijk nooit… Wil toch even zeggen dat ik je blog fantastisch vindt en je heel dankbaar ben voor alle inspiratie die ik op deze manier elke weer op doe!

 87. Lieke schreef:

  Hieperdepiep hoera, gefeliciteerd. Vandaag is je echte grote dag.
  Wat lees ik toch elke keer met heel veel plezier je blogs en het water loopt me elke keer weer in de mond na het zien van al jou lekkere creaties. Mijn complimenten en ga vooral zo door. Extra leuk om te zien dat je ook regelmatig bakt met mijn nichtje Lian van Cakeje van eigen deeg. Volg jullie beide graag.
  Ben helemaal verkocht. Alleen zijn je boeken me erbij ingeschoten, balen. Maar zojuist via marktplaats jou taartenboek nog kunnen bemachtigen, yeey.
  Ga zo door.

  Liefs

  1. Laura's Bakery schreef:

   Dankjewel! Super dat je toch nog het taartenboek hebt kunnen bemachtigen!
   Ik mag graag met Lian bakken! Het is een lieverd en ze maakt prachtige baksels!

 88. Lonneke schreef:

  Gefeliciteerd 🙂
  Ik volg je nog niet zo heel lang maar je recepten hebben al voor heel veel plezier in de keuken en aan tafel gebracht. Veel plezier met alles wat je nog gaat doen.
  Groetjes

 89. Elly schreef:

  Van Harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Jouw recepten heb ik dikwijls doorgestuurd aan mijn dochters en klein dochters ook heb ik er een paar op facebook gezet.
  Ik wens je nog heel veel jaren succes met he blog, ga zo door en geef ons nog veel lees en bak plezier.
  Hartelijke groeten Elly.

 90. Elly schreef:

  Van Harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Jouw recepten heb ik dikwijls doorgestuurd aan mijn dochters en klein dochters ook heb ik er een paar op facebook gezet.
  Ik wens je nog heel veel jaren succes met het blog, ga zo door en geef ons nog veel lees en bak plezier.
  Hartelijke groeten Elly.

 91. Monique schreef:

  Ik vergeet t helemaal……Laura, natuurlijk GEFELICITEERD . Helemaal Gweweldig!
  Groetjes Monique

 92. Nicole schreef:

  Alsnog Gefeliciteeerd!!! Dat er nog maar veel jaartjes mogen volgen! Van jou recepten word ik echt vrolijk en kijk ik weer uit naar mijn vrije middagen om weer te kunnen bakken. (Mijn vriend is echter ook erg blij met jou haha die mag alles testen en dat is echt een snoepkont haha)
  Groetjes Nicole

 93. Inge schreef:

  Hallo Vandaag (pas) de website ontdekt, ik vind ze super cool en zal er nog veel gebruik van maken…Leuk om jullie te leren kennen…
  Groetjes Inge

 94. Veronique schreef:

  GEFELICITEERD!!!!

 95. Samantha schreef:

  Wat een succes, geniet ervan en ga (a.u.b.) zo door! 🙂
  Dank voor de inspiratie!

  Gr. Samantha

 96. annelies Verstraete schreef:

  Fantastisch! Ga zo door! Ik lees hem meer dan wekelijks! 🙂
  Hopen inspiratie en geweldige recepten en reviews! I love it!

 97. Thea schreef:

  Gefeliciteerd! Je hebt een onwijs leuke blog boordevol inspiratie!

 98. Joseph schreef:

  Gefelici-taart!!!!

 99. Mariel Herps schreef:

  Gefeliciteerd!
  Ik volg je al ongeveer 2 jaar en kan bijna niet zonder meer.. vooral de allergie tips en recepten zijn een uitkomst voor mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *