24Kitchen&Cottages

Gepost: 5 april 2015 Laatst bewerkt: 8 november 2022
24Kitchen&Cottages
0

Ook zo dol op de zender 24Kitchen? Ik mag zelf graag languit op de bank met een knorrende maag kijken naar wat de chefs allemaal van lekkers bereiden in hun studio keukens. Rudolph’s Bakery is uiteraard één van mijn favoriete programma’s, maar ik mag ook graag naar de enthousiaste Giovanni kijken. Dit zijn wel favoriete programma’s, al vind ik eigenlijk alles leuk om te zien. De passie en het enthousiasme waarmee de koks in de keuken staan werkt aanstekelijk.

Als het al aanstekelijk werkt terwijl ik voor te tv zit (oké, hang), dan ben ik wel heel benieuwd hoe enthousiast ze mij krijgen als ze in real life voor mijn neus staan te koken en ik zelfs alles kan ruiken. Hebben jullie dat ook? Goed nieuws, want daar kun je zeer binnenkort achter komen! Van 17 tot en met 20 april wordt namelijk 24Kitchen&Cottages georganiseerd! Een heerlijk culinair weekend met allerlei food gerelateerde activiteiten. Een korte culinaire vakantie kan ik het wel noemen.

24kitchen 2

En ik mag op deze korte culinaire vakantie in eigen land! Hoe tof is dat? Samen met foodie vriendinnen Lian en Mariette reis ik op 17 april af naar Zeewolde, naar Center Parcs De Eemhof waar alle activiteiten plaatsvinden. Ik heb natuurlijk al even gekeken wat er zo allemaal te doen is en op een rijtje gezet wat ik graag wil meemaken. Een compleet overzicht van het programma vind je op de site van 24Kitchen&Cottages.

Dit wil ik zeker niet missen

 • Workshop: Hartige macarons
 • Kookcollege: Rudolph’s chocolaterie
 • Kookcollege: Smaakvrienden
 • Kookcollege: Prima Italia
 • Delicatessenmarkt
 • Foodtruck Festival

Naast dat er ontzettend veel culinaire activiteiten worden georganiseerd, kun je ook gewoon gebruik maken van alle faciliteiten die De Eemhof biedt. Lekker zwemmen in de Aqua Mundo, of trek je bowlingschoenen aan om jouw vrienden te verslaan op de bowlingbaan.

Ik ga mij wel vermaken daar, dat staat vast!

Ben jij nu ook razend enthousiast en wil je dit niet missen? Vanaf €48,- p.p.p.n. kun je al een cottage boeken.

Ga ik jou tegenkomen bij 24Kitchen&Cottages?

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Merknamen in een recept kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking.

5 reacties

 1. Margot schreef:

  Wat leuk, heel veel plezier!

 2. Dinja schreef:

  Wat leuk zeg! Ik ben vorige week al bij Center Parcs geweest en een weekend Center Parcs eind mei staat ook al op de planning, dus dit culinaire weekend sla ik af.

 3. Kübra schreef:

  Veel plezier =)

 4. Gerda schreef:

  Ik ben ook fan van Rudolph’s Bakery en Baking good/Baking bad en hou heel erg van bakken, vooral zoete dingen natuurlijk. Maar ik mis toch een beetje de bak workshops in het programma van kitchen en cottages. Misschien omdat er te weinig ovens zijn of zo. Maar jammer vind ik het wel. Ook zoetigheden staan niet veel op het programma, behalve die chocolaterie college dan, maar dat lijkt mij niet echt ‘hands on’. Ik vindt het echt heel leuk bedacht hoor, en je zal je er vast vermaken, maar om die redenen ga ik er niet heen.

  1. Laura's Bakery schreef:

   Het is vooral op koken gericht inderdaad. Er is wel een workshop hartige macarons, hartig maar toch wel bakken 😉 Het kookcollege chocolaterie is vooral kijken inderdaad. Wie weet organiseren ze ook ooit een bakweekend 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *