Laura's Bakery
  • Inloggen
  • Registreren
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact
Laura's Bakery

Laura’s Bakery 10 jaar

Laura Kieftdoor Laura Kieft
21 april 2020
in Behind The Scenes, Inspiratie, Nieuws
Deel op Facebook!Deel op Twitter!Deel op LinkedIn!Deel op Pinterest! Deel op WhatsApp!Deel via de E-mail!
Direct naar recept

Hiep hiep hoeraaa! Laura’s Bakery bestaat vandaag 10 jaar! Wauw, niet te geloven dat ik 10 jaar geleden een hobby begon en dat dit een bedrijf werd waar ik nu alweer ruim 5,5 jaar fulltime in werk. Samen met een team zelfs, er is ontzettend veel gebeurd in de laatste jaren, dat staat vast. Binnenkort neem ik jullie mee terug in de tijd, vandaag vertel ik jullie in vogelvlucht hoe Laura’s Bakery is ontstaan. En ook niet onbelangrijk, hoe ik dit jubileum met jullie ga vieren!

Hoe het begon

Het is zelfs al iets langer geleden dan 10 jaar dat ik mijn eerste blog startte. In december 2009 begon ik via web-log.nl mijn eigen kleine stukje op het internet. Puur om vrienden en familie op de hoogte te houden van de taarten die ik decoreerde met fondant en marsepein. Wat een blog nu eigenlijk was en dat ik er zelf eentje had wist ik niet.

Het schrijven, fotograferen en bakken vond ik los van elkaar al leuk, maar zo gecombineerd vond ik het al helemaal fantastisch. Op 21 april 2010 besloot ik een ‘echte’ blog te starten en zette ik alles wat ik tot dan toe had gecreëerd over op een nieuwe site waarmee ik wat meer mogelijkheden had.

Recepten deelde ik toen overigens helemaal niet. Het bleef bij het delen van foto’s met een kort verhaaltje. Snap je ook gelijk waarom sommige hele oude artikelen niet voorzien zijn van een recept. Recepten ging ik pas delen nadat onbekende mensen (help, hoe hadden die mijn plekje op het internet nou gevonden?!) erom vroegen. Kleine moeite, dus ik begon met het uitwerken van de recepten.

10 jaar later

Fast forward naar april 2020. Want wat er in die tussentijd allemaal precies gebeurde vertel ik binnenkort. Laura’s Bakery is inmiddels al jaren een serieus bedrijf waar ik niet meer alleen de boel run. Mariette en Judith ondersteunen mij waar ze kunnen en het is een verademing om niet zelf meer alle ballen hoog te moeten houden.

Naast de recepten die ik nu wel deel op mijn blog, kun je mijn recepten ook vinden in mijn drie bakboeken, columns in Vriendin of een van de vele andere (online) publicaties. Achter de schermen zijn we momenteel zelfs bezig met nog veel meer spannende projecten, zodra er meer zekerheid is zijn jullie uiteraard de eersten die er alles over horen.

Het is echt ongelooflijk hoe Laura’s Bakery van een hobby is uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met honderdduizenden vaste lezers.

Dank jullie wel allemaal!

Tijd voor een feestje

10 Jaar Laura’s Bakery kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Het is tijd voor een (digitaal) feestje! Morgen deel ik het recept voor een geweldige confetti taart met jullie en volgende week ga ik fan-tas-tische prijzen weggeven. En dit is alleen nog maar wat er de komende week te wachten staat. Het hele jaar bestaat Laura’s Bakery namelijk 10 jaar en dit gaan we vieren ook. To be continued… 😉

Vorige post

Volgende post

Pinata cupcakes
Confetti taart

Related Posts

Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft
22 februari 2021
2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery
08 februari 2021
1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura's Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit...

Vlaaibodem basisrecept

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft
01 februari 2021
1

...

Laura Kieft

Laura Kieft

Laura vindt dat bakken echt niet moeilijk is en laat dat zien met toegankelijke recepten. Zelf bakt ze het liefst cakes en koekjes en snoept tijdens het maken graag van het beslag en deeg. Zogenaamd om alvast te proeven, zegt ze.

Reacties 217

  1. Romy says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd 🥳!!

    Beantwoorden
    • Sylvia says:
      10 maanden geleden

      Wauw super…proficiat Laura! Je hobby is je werk geworden,hoe gaaf is dat!

      Beantwoorden
    • Kim De Wachter says:
      10 maanden geleden

      Proficiat

      Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Thanks! 😀

      Beantwoorden
  2. Carinja says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd!!! Ik volg je nu ook al heel wat jaartjes en bij ons thuis wordt er vaak gezegd:” misschien staat er wel een lekker recept over bij Laura”. Want dat zijn de (meeste) recepten wel…..lekker 😉
    Blijf zo door gaan!

    Groetjes Carinja

    Beantwoorden
    • Diana says:
      10 maanden geleden

      Van harte gefeliciteerd met je 10 jarig bestaan 🎈🎉🎁🍰 We hopen op nog vele mooie bakavonturen van jouw.
      Fijne dag. Groetjes Diana Huygen

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        10 maanden geleden

        Ah thanks Diana en Femmy!

        Beantwoorden
      • Ilse (by-ik.blogspot.nl) says:
        10 maanden geleden

        Gefeliciteerd!
        Wat fantastisch dat iets dat zo klein begon uitgegroeid is tot wat het nu is.
        Ik bezoek je blog graag en je staat ook tussen mijn bak- en kookboeken in ons huis.
        Bedankt! Ik hoop nog veel lekkers dmv jouw recepten te bakken.
        Succes verder!

        Beantwoorden
        • Laura's Bakery says:
          10 maanden geleden

          Ah wat superleuk Ilse, thanks voor de complimenten!

          Beantwoorden
    • Femmy says:
      10 maanden geleden

      Van harte gefeliciteerd!

      Beantwoorden
    • Diana says:
      10 maanden geleden

      Van harte gefeliciteerd met je jubileum! Ben benieuwd wat voor plannen je hebt, en wens je heel veel plezier en succes.

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        10 maanden geleden

        Dankjewel Diana! We gaan het snel onthullen 😀

        Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Haha wat leuk dit Carinja! Thanks en veel bakplezier 😉

      Beantwoorden
  3. linda says:
    10 maanden geleden

    10 jaar, wat een mijlpaal! Van harte gefeliciteerd 🎉🎉
    Op naar de volgende 10 jaar💐

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      20 jaar Laura’s Bakery, dat wordt wat 😉

      Beantwoorden
  4. Michelle says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd!

    Beantwoorden
    • Jacomijn says:
      10 maanden geleden

      Van harte gefeliciteerd!! Je hebt me aangestoken met je enthousiaste manier van schrijven. Ik zoek nu wekelijks heerlijke bakrecepten om vervolgens de keuken in te duiken en tjah.. Thuis vinden ze dat helemaal niet erg!

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        10 maanden geleden

        Wat leuk dit! Dankjewel!

        Beantwoorden
  5. Marjolein says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd! Wat een mooie mijlpaal 🥳🥳

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Thanks!!

      Beantwoorden
  6. Michelle says:
    10 maanden geleden

    Wauw, gefeliciteerd! Je inspireert me altijd met je recepten. Keep up the good work! ENJOY TODAY!🎉✨

    Liefs,

    Michelle

    Beantwoorden
  7. Carina says:
    10 maanden geleden

    Leuk hoor deze blog
    Ik volg je al heel wat jaren
    Gefeliciteerd en op naar de 15 jaar 🎉🎊🧁🎊🎉🎂🌹🌹🌹🌹

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Leuk Carina! Thanks!

      Beantwoorden
  8. Sandy Rosier says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd, je bakboeken gebruik ik veel en inspiratie vind ik volop in je blogs! Geniet van je jubileumjaar.
    Groetjes Sandy Rosier

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat leuk Sandy! Dankjewel en veel bakplezier!

      Beantwoorden
  9. Patricia Viennet says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd 🥳

    Beantwoorden
  10. Trudy says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefelicitaart:)

    Beantwoorden
  11. Merel says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd gefeliciteerd hiep hiep hoera 🥂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dankjewel!

      Beantwoorden
  12. Abie Spoelstra says:
    10 maanden geleden

    Hartelijk gefeliciteerd Laura, het is fijn om je via Facebook/ mail te volgen. Hartelijk dank voor de fijne recepten!!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat fijn om te lezen. Ik doe het graag!

      Beantwoorden
  13. Tamara D says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd Laura wat zul jij ape-trots zijn! Ik volg je “pas” een jaar of 3 maar wat mij betreft mag je nog wel 10 jaar erbij plakken, ga zo door 🥳

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Haha mooizo! En thanks 😀

      Beantwoorden
  14. Chantal says:
    10 maanden geleden

    Wat een mijlpaal, gefeliciteerd! Op naar de volgende 10!;-)

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dankjewel!!

      Beantwoorden
  15. Mariëlle says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd Laura!

    Beantwoorden
  16. Janneke says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd met je jubileum. Ik volg je ook al heel erg lang, fantastisch dat je hobby je werk is geworden. Kunnen niet veel mensen zeggen, top!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Ja he? Ik prijs me een gelukkig mens 😉 Thanks!

      Beantwoorden
  17. Annelies says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd met je 10 jarig jubileum

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dankjewel!

      Beantwoorden
  18. Jaap says:
    10 maanden geleden

    Hey laura gefeliciteerd
    Ik volg je al een tijdje ben zelf bakker maar vindt het toch leuk om jou receptjes te lezen en te maken heb ook een boek van je met borrelhapjes heerlijk is leuk makkelijk te begrijpen voor iedereen top ga zo door op naar de 25

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat leuk Jaap! Thanks voor deze complimenten van een echte vakman 🙂

      Beantwoorden
  19. Wieke says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd!!! 🌸💕🥳

    Beantwoorden
  20. Ann says:
    10 maanden geleden

    Proficiat ! doe zo voort !

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dankjewel!

      Beantwoorden
  21. JokeKieft says:
    10 maanden geleden

    Hieperdepiep hoeraaaa !!!!!!!!
    Hartelijk gefeliciteerd met je 10 jarig jubileum moppie.
    Tien jaar alweer, wat vliegt de tijd en wat heb je een hoop bereikt!
    Ga zo door, sta stil bij je successen en geniet ervan.
    Heel veel liefs en dikke kus, mam ♥

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      ❤️

      Beantwoorden
  22. Cees de Bruin says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd met dit jubileum, geniet ervan.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dank Cees!

      Beantwoorden
  23. Marjon says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd, echt geweldig.
    Kijk de laatste tijd eigenlijk alleen nog maar naar Laura’s Bakery recepten.
    Nog maar tig* jaar erbij :))

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat lief, bedankt!

      Beantwoorden
  24. Mirjam says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd Laura! Hoop dat er nog vele succesvolle jaren volgen 🎉

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dankjewel!

      Beantwoorden
  25. Judy says:
    10 maanden geleden

    Hartelijk gefeliciteerd!!! Mooie prestatie. Nog veel succes gewenst de toekomst!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Thanks!!

      Beantwoorden
  26. Ruby says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd, ik volg je al zeker 6 jaar. Blij met jullie. Succes verder.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat bijzonder Ruby, hopelijk nog 6 erbij 😉

      Beantwoorden
  27. Yvonne says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd!
    Hopelijk mogen wij nog lang van jouw recepten genieten.
    Ik kijk uit naar alles wat komen gaat!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dat komt vast goed! Dankjewel!

      Beantwoorden
  28. Tineke Mekelenkamp says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd! Ik ben fan van je recepten😋 en hopelijk mogen we er nog lang van genieten🎉🎂 liefs

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dat hoop ik ook! Dankjewel!

      Beantwoorden
  29. Chantal says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd! Wij maken regelmatig gebruik van je recepten, super fijn! Hopelijk ga je nog heel wat jaartjes zo door!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat leuk! Dankjewel!

      Beantwoorden
  30. Wilma says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd, hoe ontzettend bijzonder. Je kan trots zijn.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Lief, bedankt. Ben ik ook zeker!

      Beantwoorden
  31. Rianne says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd Laura! Ik maak aaaaltijd jouw recepten, duidelijk te begrijpen, minimale kans op mislukking en smaken heerlijk

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Jaaa wat top dit 😀

      Beantwoorden
  32. Katinka Catersels says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd, met heel veel plezier maak ik jou recepten, sinds dat ik jou boeken heb ben ik gaan bakken. Je uit leg is gewoon super.
    Heel veel bak plezier en hoop snel weer een bakboek er bij.

    Groetjes katinka

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Ah wat geweldig! Dankjewel!

      Beantwoorden
  33. Manuela says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd! Ik maak regelmatig allerlei recepten vanaf je site. En eigenlijk altijd lekker.
    Geniet van dit jubileum jaar! 🥳

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Zo leuk! thanks!

      Beantwoorden
  34. manel says:
    10 maanden geleden

    Hartelijk gefeliciteerd Mag je trots op zijn

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dankjewel Manel!

      Beantwoorden
  35. Petra says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd.

    Ik volg je sinds kort en ik vind je recepten fantastisch en goed te maken. Op naar je volgende jubileum..

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Thanks Petra, veel bakplezier!

      Beantwoorden
  36. Hilde says:
    10 maanden geleden

    Een dikke proficiat Laura, je recepten zijn altijd top en ik kijk er altijd naar uit om nieuw lekkers te bakken, zeker nu in coronatijd. Mijn kleinkinderen zijn er dol op! Op naar de volgende 10 jaar.🎂🍾🧁🥂🥧👍❤️

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat lief Hilde, dankjewel!

      Beantwoorden
  37. Ria says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd en bedankt voor de lekker recepten 🎂🍷👍

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Ik doe het graag!

      Beantwoorden
  38. Gilberte says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd
    Al je reepten die ik maak zijn heel lekker,doe zo voort.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat lief, bedankt!

      Beantwoorden
  39. Jolanda says:
    10 maanden geleden

    Laura, gefeliciteerd!!! 🥳 😘
    De pizza bonbons zijn nog steeds favoriet op verjaardagen!
    Maar ook je héérlijke taarten zijn awesome
    Lief de reacties van je moeder als trouwe fan!
    Ik blijf genieten van je recepten 😋

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat goed, die vallen hier ook altijd in de smaak 😉 Thanks!

      Beantwoorden
  40. Greet says:
    10 maanden geleden

    Wouw, 10 jaar. Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal. Op naar de 25 🎊🎉

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dankjewel!

      Beantwoorden
  41. Lisanne says:
    10 maanden geleden

    Wauw! Onwijs gefeliciteerd!🎉 Wat een mijlpaal zeg, en wat vliegt de tijd hard… Ga zo door!

    Liefs,

    Lisanne🌟
    (een van je vele trouwe fans😉)

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Ja, bizar he? Dankjewel Lisanne!

      Beantwoorden
  42. Astrid says:
    10 maanden geleden

    Hartelijk gefeliciteerd met je 10 jarig jubileum!
    Sinds een jaar of 3 volg ik je en maak ik regelmatig recepten van je na. Altijd goed te doen met een mooi resultaat! Ga zo door de komende jaren!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat fijn om te lezen Astrid, thanks 😀

      Beantwoorden
  43. Gemma Frencken says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd met je 10 jarig bestaan op naar de volgende 10 jaar met heel veel heerlijke recepten van jou🍰🎉🥂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Thaaaanks 😀

      Beantwoorden
  44. Jimmy1955 says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal, hopelijk volgen er nog velen!🎈🎊🎉

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dankje!

      Beantwoorden
  45. Floor says:
    10 maanden geleden

    Laura van harte gefeliciteerd, ik ben inderdaad als een volger van het eerste begin en weet nog goed dat je eerst van die mooie taarten maakten. Door jouw ben ik daar ook mee begonnen toen. En ik kan je vertellen, ik bak nog regelmatig een lekker recept van je site. Van het weekend heb ik nog een heerlijke brownie gebakken met alle overgebleven chocolade paaseitjes. Heel veel succes en op naar de volgende 10 jaar!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Hoe leuk is dit! Thanks Floor!

      Beantwoorden
  46. Albertine says:
    10 maanden geleden

    Van Harte gefeliciteerd!!!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Thanks 😀

      Beantwoorden
  47. Simone B. says:
    10 maanden geleden

    Superleuk, gefeliciteerd!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dankjewel!

      Beantwoorden
  48. Lies says:
    10 maanden geleden

    (Alweer een keer) gefeLIESiteerd!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Haha thanks!

      Beantwoorden
  49. Diederik says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd!
    Hele fijne site om ideeën op te doen. En het belangrijkste de recepten kloppen. Ik ben fan,

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Thanks! Wat fijn!

      Beantwoorden
  50. Ria says:
    10 maanden geleden

    Van Harte Gefeliciteerd! Al weer 10 jaar!!
    👍🧁🥧🧇🥞

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dankjewel!

      Beantwoorden
  51. Manouk says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteeerd!! Ben benieuwd naar alles komende tijd! 🙂

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Thanks! Het gaat leuk worden!

      Beantwoorden
  52. Anneke says:
    10 maanden geleden

    Goedemorgen Laura, van harte gefeliciteerd met dit jubileum.
    Ik heb onlangs je 2 bakboeken gekocht en heb er al diverse baksels uit gemaakt. Recepten zijn niet te ingewikkeld en erg lekker. Ben inmiddels een echte fan geworden. Veel succes nog hoor.

    Anneke

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat een lief bericht Anneke! Veel bakplezier 😀

      Beantwoorden
  53. Tonny says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd met je 10-jarig jubileum.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Thanks Tonny!

      Beantwoorden
  54. Corrie van Son says:
    10 maanden geleden

    Laura van harte gefeliciteerd ik volg je site al jaren met je geweldige recepten dat je dit nog jaren mag blijven doen

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Ah dankjewel!

      Beantwoorden
  55. Margo says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd met je jubileum, en hopelijk nog vele jaren erbij.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Bedankt Margo!

      Beantwoorden
  56. Marion says:
    10 maanden geleden

    Hallo Laura,
    Van harte gefeliciteerd met dit jubileum.
    Ook ik volg je al heel wat jaren en heb ook je bakboeken waar regelmatig uit gebakken wordt.
    Nu helaas even niet omdat ik net verhuisd ben en geen oven heb 🙁 maar hij is in bestelling en dan ga ik weer helemaal los met jouw recepten!
    Keep up the good work en geniet van je jubileumjaar!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat een leuk berichtje, met die oven komt het binnenkort dus weer goed gelukkig. Veel bakplezier!

      Beantwoorden
  57. Rita says:
    10 maanden geleden

    Heel hartelijk gefeliciteerd met u 10 jarig bestaan. Ik heb al veel heerlijke gerechten klaargemaakt. Doe zo verder 👏👍

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dankjewel Rita!

      Beantwoorden
  58. Lyanne says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd! Er wordt hier vaak gebakken uit een van je boeken of met een van je online-recepten. Geniet van het mooie jubileum!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat tof Lyanne, dankjewel!

      Beantwoorden
  59. Lise says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan! Ik geniet al vele jaartjes van je heerlijke recepten, dank je wel!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Jaaa zo leuk, thanks!

      Beantwoorden
  60. Jesper van der Klaauw says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd! Wat een feest! Jammer dat dit juist onder de quarantaine tijd valt, maar gelukkig kan U (juist) ook in quarantaine heerlijke baksels maken! Ik hoop dat U nog lang doorgaat met bakken want we genieten er met volle magen van!
    Groetjes Jesper van der Klaauw

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Precies, we maken er op afstand een mooi feestje van! 🙂 dankjewel!

      Beantwoorden
  61. Mirjam says:
    10 maanden geleden

    Wat super!
    Van harte gefeliciteerd!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dankjewel 😀

      Beantwoorden
  62. Willeke says:
    10 maanden geleden

    Hoi Laura,
    Gefeliciteerd!🎉
    ik heb al veel van je recepten gemaakt en ze zijn altijd goed geslaagd en de recepten kloppen ook altijd!
    Ik hoop je nog vele jaren te volgen!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat fijn om te lezen Willeke, dankjewel!

      Beantwoorden
  63. Corrie Hekkers-Konings says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd Laura met deze mijlpaal!
    We zijn ontzettend blij met jouw heerlijke recepten en willen daarover onze dank uitspreken. Ga zo door en geniet van je welverdiende succes! 🥳🌷🍀🥂🍾🎉🎊 lieve groet Corrie

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat lief Corrie, ik doe het graag! Dank voor je lieve berichtje.

      Beantwoorden
  64. Anne Salm says:
    10 maanden geleden

    Wauw 10 jaar! Van harte gefeliciteerd🥳💓

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dankjewel 😀

      Beantwoorden
  65. Trudie says:
    10 maanden geleden

    Laura ga zo door geweldig👍😊

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Bedankt Trudie!

      Beantwoorden
  66. Audrey says:
    10 maanden geleden

    Die taart ziet er werkelijk fantastisch uit! Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat lief Audrey! Thanks!

      Beantwoorden
  67. Monique says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd. Je bent gewoon mijn vaste inspiratiebron voor alles wat er gebakken wordt in onze keuken in Nederland óf in Spanje. Al heel wat jaartjes!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat superleuk! Dankjewel!

      Beantwoorden
  68. Sanne says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd 🎉❤️
    Hopelijk mogen we nog lang van je recepten genieten!
    Op naar de 15 😊🥰

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dat komt vast goed! Thanks!

      Beantwoorden
  69. Kelly says:
    10 maanden geleden

    Gefeleciteerd. Met jouw recepten is elke dag een feestje!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Aaah zo lief, thanks!

      Beantwoorden
  70. Arja says:
    10 maanden geleden

    En dat mag gevierd worden, van harte met dit mooie jubileum.
    Hoeveel recepten ik van jouw in mijn schrift heb staan, geen idee, maar de banketbakkersroom op de snelle manier blijft een heuse Laura topper hier. En dan heb ik het nog niet eens over koekjes, cakes en taarten. Reageer niet regelmatig, maar gebruiken van je site op zeker.

    We heffen het glas op de volgende tien jaar 🎉❤️

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat een lief bericht Arja. Dankjewel!

      Beantwoorden
  71. André Kieft says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd met 10 jaar Laurasbakery
    Dikke kus, pap

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      ❤️

      Beantwoorden
  72. Else-Marie says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dankjewel!

      Beantwoorden
  73. Sacha says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd Laura. Ik hoop dat je nog lang doorgaat met je blog én recepten.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Ik hoop het ook! Thanks!

      Beantwoorden
  74. Abie Spoelstra says:
    10 maanden geleden

    Hartelijk gefeliciteerd Laura!! Ik geniet altijd van je heerlijke recepten. 👍 groet Abie

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Thanks Abie!

      Beantwoorden
  75. Joke says:
    10 maanden geleden

    Laura van Harte Gefeliciteerd met je 10 jarig bestaan. Ik ben fan van je ,ga zo door!!!!!!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Zo leuk!! Bedankt 😀

      Beantwoorden
  76. Nikita says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd!! Op nog vele jaren!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dankjewel!

      Beantwoorden
  77. Andrea says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd en ga zo door. 🎉❤️

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Thanks 😀

      Beantwoorden
  78. Judy says:
    10 maanden geleden

    Topper!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      <3

      Beantwoorden
  79. Jeanine says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd!!
    Geniet van je jubileum:)
    Ben nog altijd dolblij met je bakkunsten op papier.
    De kindjes (3,5,7) vinden het ook heerlijk,bladeren door jouw boeken,om vervolgens iets uit te mogen kiezen.
    Ga zo door!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat fijn dat ik iedereen blij kan maken! Dankjewel!

      Beantwoorden
  80. Saskia says:
    10 maanden geleden

    Laura gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan! Dankzij jou bak ik al voor een lange tijd heerlijke baksels. Bedankt daarvoor!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Zo leuk! Thanks Saskia!

      Beantwoorden
  81. Anja says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd Laura 🥳🎉 met je 10- jarig jubileum !!
    Erg bedankt dat je je recepten en tips met ons deelt ❤️❤️
    Blijf vooral doorgaan 🎂🍰🥮🧁🍪🍩 en heb een fijne dag vandaag😘

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Ik doe het graag! Dankjewel en ik ga ervan genieten.

      Beantwoorden
  82. Vivian says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd Laura, ik heb deze site pas ontdekt en heb al geweldige tips kunnen gebruiken . Veel succes en ik wens je nog vele inspittende jaren toe!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Haha thanks Vivian!

      Beantwoorden
  83. Vivian says:
    10 maanden geleden

    “Inspirerende” bedoel ik…..hahaha😅

    Beantwoorden
  84. Wietske says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd met je blog en alle baksels.
    Zins kort heb ik jou blog aan gereikt gekregen en heb al enkele recepten uit geprobeerd wat geweldig elke keer weer een nieuw recept in de mail ben helemaal enthousiast.
    Ik heb mijn fam.ook al even een tipje gegeven.
    Ik zou zeggen op naar de nog vele jaren bakrecepten.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat leuk Wietske! Dankjewel!

      Beantwoorden
  85. belgacem says:
    10 maanden geleden

    je vous filicite de votre 10 anniversaire et plus de reicite bon chance

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Merci!! 🙂

      Beantwoorden
  86. Mandy says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd met je jubileum. Wat zul je trots zijn en dat mag ook zeer zeker. Je manier van schrijven en de foto’s werken zeer aanstekelijk. En dat de recepten zo goed werken voor zoveel mensen is een groot compliment voor jou.
    Een vriendin van mij en ikzelf maken hier en daar nogal eens wat van jou en wanneer het lekkers gedeeld wordt met de afdeling waar bij werken, is iedereen eigenlijk altijd positief. Tsja en dan zeggen wij “van Laura hè, wie anders? ;-)”

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Hier krijg ik spontaan een lach van op mijn gezicht, thanks 😀

      Beantwoorden
  87. Annemie says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd , hartelijk dank voor de mooie recpten , ik kijk er altijd naar uit . Hopelijk mogen we er nog lang van genieten .

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dat komt vast goed. Dankjewel!

      Beantwoorden
  88. Carla says:
    10 maanden geleden

    Lieverd,

    Van harte gefeliciteerd met dit kroonjaar!!!
    Vanaf het prille begin volg ik je en het blijft altijd een feest om op je site rond te neuzen!
    Op naar de volgende 40 jaar!
    Heel veel succes in de toekomst!!!!!!!!!!!!!

    Xus,
    Car

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Thanks Car 😀 X

      Beantwoorden
  89. Kay says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd!!! Wat een mijlpaal. Zo gaaf dat je hiervan je werk hebt kunnen maken. Ik heb ook al veel van je website gemaakt (en met succes). Ben dan ook zeker een trouwe bezoeker!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Ja he? Soms kan ik het zelf ook niet geloven 😉 Thanks voor je lieve bericht!

      Beantwoorden
  90. Marion says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd!
    Ik vind je recepten echt heel erg goed en ben dan ook vaak op je site te vinden😄

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Hahaha heel goed 😀 thanks!

      Beantwoorden
  91. Milou says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd Laura. Ik volg je al een paar jaar. Je hebt echt super recepten! Love it!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Yaaay, thanks Milou!

      Beantwoorden
  92. Judith says:
    10 maanden geleden

    Gefeliciteerd 🥳!!!
    Je basisboek gebruiken we super vaak!!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat tof Judith! Thanks!

      Beantwoorden
  93. Gerda Kleinsmit says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd Laura Ik heb je nog niet zolang geleden gevonden op het net. Maar heb heel veel bewondering voor wat je allemaal maakt en de weg die je hebt afgelegd naar een succesvol bedrijf dat nu 10 jaar bestaat.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat een lief bericht Gerda, dankjewel!

      Beantwoorden
  94. stella says:
    10 maanden geleden

    G E F E L I C I T E E R D Laura! Jij laat mij genieten van jouw passie. Het bakken! Jouw recepten zijn so easy to follow. Dank je wel Laura.
    P.s. Zou je eens iets willen maken met gecondenseerde melk? lijkt mij superleuk om daarmee aan de slag te gaan. Ik ben hier super nieuwsgierig naar.

    Beantwoorden
    • Maaike says:
      10 maanden geleden

      VAN HARTE GEFELICITEERD 🍰🎉🎈

      Beantwoorden
      • Laura's Bakery says:
        10 maanden geleden

        Thanks Maaike!!

        Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Zo leuk! Dankjewel! Er staan al wel recepten met gecondenseerde melk online (kun je op zoeken), naar wat voor iets ben je nieuwsgierig?

      Beantwoorden
  95. M theuns says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd
    Dat we er nog lang van mogen genieten

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dankjewel 😀

      Beantwoorden
  96. Ineke says:
    10 maanden geleden

    Van harte gefeliciteerd Laura! Ga zo door met je leuke site en je fijne recepten! Maak veel gebruik van de site en jouw boeken, en jouw recepten zijn altijd duidelijk en goed te volgen, ik hoop er nog lang van te genieten!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat fijn om te lezen, bedankt voor de complimenten!

      Beantwoorden
  97. Hennetje says:
    10 maanden geleden

    Lieve Laura,
    Wat heb jij mij 10 jaar lang blij gemaakt.
    Superrecepten, supertips, superfoto’s.
    Het kan niet op.
    Hoop nog héél lang van je te kunnen genieten.
    Pr❤️ficiat en nog vele bakjaren toegewenst. 🎈🎈🎈

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat lief, dankjewel!!

      Beantwoorden
  98. Diana says:
    10 maanden geleden

    Wow al 10 jaar, dat is zeker een feestje waard. Geweldig. Gefeliciteerd en vooral zo doorgaan.

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Dankjewel Diana!

      Beantwoorden
  99. belgacem says:
    10 maanden geleden

    filicitations laura pour votre anniversaire 10ans de joiyeux recettes je vous souhaite plus de succet et de reisite dans votre vis merci laura

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Merci! 🙂

      Beantwoorden
  100. Eddy says:
    10 maanden geleden

    Wel wat laat, maar alsnog Van Harte Gefeliciteerd! Lees je recepten al jaren met veel plezier, bedankt!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Nooit laat hoor, thanks!

      Beantwoorden
  101. Annemarie says:
    10 maanden geleden

    Lieve Laura,
    Van harte gefeliciteerd met het tienjarig bestaan! Ik lees je leuke artikelen en bak je recepten al jaren met plezier. Ik hoop dat je nog jarenlang met geluk, gezondheid en plezier door blijft bakken.
    Veel liefs,
    Annemarie

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat lief, dankjewel!

      Beantwoorden
  102. Bianca Belksma says:
    10 maanden geleden

    Dag Laura,
    Dit is één van de weinige keren dat ik wat plaats maar jij hebt het zeer zeker verdiend!
    Allereerst gefeliciteerd met je 10-jarig bestaan! Hoe mooi dat je van je hobby je werk hebt kunnen maken.
    Toen ik eenmaal jouw site had gevonden voor een recept werd dit vervolgens de eerste site waar ik wat op zou zoeken. Jouw recepten zijn duidelijk, toegankelijk en de foto’s nodigen enorm uit om het te gaan proberen. Onlangs de lemoncurd en scones gemaakt…..zooo simpel dankzij jou.
    Enorm bedankt voor jouw prachtige recepten en veel succes in jouw toekomstige gerechten.

    Veel liefs, Bianca

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Wat een ontzettend lief berichtje. Dankjewel Bianca!

      Beantwoorden
  103. Paula Kerstjens says:
    10 maanden geleden

    Hartelijk gefeliciteerd Laura! Ga lekker zo door, daar wordt iedereen heeeel blij van!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Komt helemaal goed, dankje!

      Beantwoorden
  104. belgacem says:
    10 maanden geleden

    felicitations pour le dixieme anniversaire et merci pour vos recettes qui me fait plaisir !!!!!

    Beantwoorden
  105. belgacem says:
    10 maanden geleden

    chere laura bonne chance bonne sante et merci pour vos recettes !!!!!!!!!!!!!!!

    Beantwoorden
  106. Sandra Konings-van Berlo says:
    10 maanden geleden

    Van hartelijk gefeliciteerd met je jubileum. Nog veel (gebak)kelijke jaren toegewenst!
    Ga zo door! Ik haal er veel inspiratie uit.

    Beantwoorden
  107. Claudia de Kok says:
    10 maanden geleden

    Happy BD!!!!

    Beantwoorden
    • Laura's Bakery says:
      10 maanden geleden

      Thanks!!

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Uitgebreid zoeken

Over Laura's Bakery

Laura’s Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet zo moeilijk.

Veel bakplezier! Liefs, Laura

Hier kun je mij ook volgen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze updates en/of nieuwsbrief om nooit meer iets te missen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn boeken

Het Laura’s Bakery Basisbakboek
Het Laura’s Bakery Bakboek
Het Borrelhapjes Bakboek
Het Kinderbakboek

Volg mij op instagram

  • NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154299027_277856270597371_3383444249601757296_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=XXYIO0DiYecAX96jGCj&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=2d502777732c5f6ea1bbbfa93ccd5b52&oe=6061040F' title='NIEUW! Ik kan er nooit genoeg van krijgen om baksels met speculoos te maken, dus hier heb ik er weer eentje voor jullie: speculoos cake! Het is al even geleden dat ik deze fantastische cake bakte, maar het water loopt me spontaan weer in de mond dus misschien ga ik 'm dit weekend ook wel weer bakken. Bij wie gaat deze cake ook op de bakplanning voor dit weekend? 😍⁠ ⁠ Het recept vind je vanaf vandaag op het blog, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #speculoos #cake #speculooscake #bakken'>
  • MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠
⁠
Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠
⁠
Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/154961493_942622139841535_2019984367802266002_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=FhvI1zkQxscAX8uCjF7&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=3dd519424738fc7ce0eb28ebb7a3cd1c&oe=60601AA4' title='MUFFINS! Ik ben gek op muffins, dat zullen jullie inmiddels wel door hebben. Deze triple chocolate muffins zijn bijvoorbeeld ook zo zalig, die zou ik elke dag wel lusten.⁠ ⁠ Elke vrijdagmiddag deel ik een aantal recepten in mijn stories om jullie wat bak inspiratie voor het weekend te geven en vandaag zullen deze in het teken staan van.. Muffins! Dus check mijn stories later vandaag als dat je als muziek in de oren klinkt 😉.⁠ ⁠ Het recept van deze chocolade muffins vind je gewoon al op Laura's Bakery, even zoeken via de zoekbalk op de website. Link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ #muffins #triplechocolate #bakinspiratie #chocolademuffins #bakken'>
  • Mijn fotostudio 😄📸! Waar ik in mijn vorige woning op iedere bakdag de woonkamer omtoverde tot fotostudio, heb ik tegenwoordig een kantoor aan huis. Inclusief fotostudio waar alles gelijk klaarstaat en dat is heerlijk!⁠
⁠
Ik moet wel toegeven dat ik de laatste paar maanden vrijwel alleen maar aan de keukentafel heb zitten werken terwijl ik van mijn kantoor een grote puinhoop had gemaakt. Deur dicht en niemand die het ziet. Ik kwam er eigenlijk alleen nog voor het maken van foto
  • NIEUW! Ik heb zo zitten smullen van dit hapje. De heerlijke combinatie van geitenkaas en spek in een knapperig jasje van bladerdeeg. En ze zijn ook nog eens ontzettend snel en makkelijk gemaakt.⁠
⁠
Het recept staat vanaf vandaag online, link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠
⁠
#bladerdeeg #borrelhapje #geitenkaas #spek
  • HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152786066_1178239109258975_4273695511538248470_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=ZoEeUxeMf9EAX-QqCaO&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=280181179e776b9486946ff921adfe00&oe=60617437' title='HANDIGE BAKTIP! Wist je dat alle genoemde oventemperaturen op Laura's Bakery zijn bedoeld voor een oven met boven- en onderwarmte? Als je op hetelucht bakt, zet dan de temperatuur van je oven 10-20% lager dan in mijn recepten vermeld staat.⁠ ⁠ Op Laurasbakery.nl onder het kopje 'Handige Baktips' vind je nog veel meer van dit soort nuttige informatie en tips. En als je graag de chocolate chip madeleines wilt maken, zoek deze dan even via de zoekbalk op het blog. Link in mijn profiel > @laurasbakery.⁠ ⁠ #handigebaktips #madeleines #chocolatechips #oven #bakken'>
  • NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes' data-src='https://scontent-amt2-1.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/152127985_2882611915309629_7551964590495549923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=3&_nc_sid=8ae9d6&_nc_ohc=CoWtbSw7oHIAX_KvDSZ&_nc_ht=scontent-amt2-1.cdninstagram.com&oh=d2e5614afe5986fd1bc5407d5a717df7&oe=605F1B1B' title='NIEUW! Op zoek naar lekkere geboorte hapjes of lekkernijen voor een babyshower? Vandaag vind je de leukste geboorte traktaties op Laura's Bakery, link in bio > @laurasbakery.⁠ ⁠ Meteen een goeie tip voor iedereen die niet van muisjes houdt: deze kun je gemakkelijk vervangen door roze/blauwe sprinkles, M&M's of smarties.⁠ ⁠ #geboortetraktaties #babyshower #muisjes'>

HANDIGE BAKTIPS

Genoemde oventemperaturen zijn altijd voor een oven met boven- en onderwarmte. Bak je op hetelucht? Zet de temperatuur dan 10-20% lager.

Een theelepel (tl) heeft een inhoud van 5 milliliter, een eetlepel (el) heeft een inhoud van 15 milliliter.

Met 1 ei wordt een ei van M formaat bedoeld, die weegt zonder schaal ongeveer 50 gram. Minder nodig? Kluts je ei dan en weeg af wat je nodig hebt.

Met boter wordt altijd ongezouten roomboter bedoeld, net zoals dat met suiker altijd kristalsuiker wordt bedoeld. Ik geef de voorkeur aan fijne kristalsuiker.

Je ingrediënten moeten altijd op kamertemperatuur zijn, tenzij anders vermeld.

RECEPT OMREKENEN

Naar een grotere of kleinere vorm

Populaire berichten

No bake stroopwafel cheesecake

Snelle cinnamon rolls

Biscuit recept

Basisrecept vanillecake

Volgende Post
Confetti taart

Confetti taart

Menu
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
Navigatie
  • Over Laura’s Bakery
  • FAQ – Veelgestelde vragen
  • Samenwerken
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Recepten
  • Muffins
  • Pancakes
  • Schuimpjes
  • Taarten
  • Truffels & Bonbons
  • Vullingen en Toppings
  • Zonder oven
Meest recent

Speculoos cake

27 februari 2021
Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

24 februari 2021
Beschuit met muisjes baby truffels

De lekkerste geboorte traktaties

22 februari 2021
Mijn bakboeken

Het Laura's Bakery Basisbakboek

Het Laura's Bakery Bakboek

Het Borrelhapjes Bakboek

2020 | all rights reserved

Hoofd categorieën
Selecteer sub
Zoeken

Speculoos cake

door Laura Kieft-27 februari 2021-3

Het is denk ik alweer ruim een half jaar geleden dat ik deze fantastische speculoos cake bakte, maar het water loopt me nog steeds in de mond als ik er weer aan denk. Door het...

Bladerdeeg geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes

door Laura Kieft-24 februari 2021-1

De geitenkaas liefhebbers weten vast dat dit ingrediënt heel goed combineert met spek. Ik bedacht daarom deze geitenkaas-spek bladerdeegpakketjes. Ontzettend eenvoudig om te maken en nog lekkerder om te eten. Het makkelijkst is om zo’n...

De lekkerste geboorte traktaties

door Laura Kieft-22 februari 2021-2

Of het nu een babyshower, gender reveal of een kraamfeest is: baksel met muisjes staan in de periode rondom een baby centraal. Ik heb er zelf altijd veel plezier in om voor de babyshower van...

Klassieke kersenvlaai

door Laura Kieft-20 februari 2021-5

Voor de Bakstrijd van deze maand, met als thema vlaai, ben ik zelf natuurlijk ook aan de bak gegaan. Op het blog is al een rijstevlaai te vinden en een aardbeienvlaai, daarnaast staat er een...

Gender reveal cupcakes

door Laura Kieft-17 februari 2021-2

Er zijn veel leuke manieren om aan familie en vrienden het geslacht van je kind te onthullen, maar iets lekkers bakken is er daar zeker één van! Een tijdje terug maakte ik vrolijke piñata cupcakes...

Zelf vlaaien bakken – TIPS!

door Laura Kieft-15 februari 2021-0

Het is je vast niet ontgaan: deze maand worden er massaal vlaaien gebakken voor De Bakstrijd van februari. Voor iedereen die nog wel wat tips kan gebruiken voor het maken van deze heerlijke taart komt...

Brownies zonder chocolade (met cacao)

door Laura Kieft-13 februari 2021-15

Ik hoor je al denken: waarom zou ik brownies zonder chocolade willen maken? Nou, bijvoorbeeld omdat je geen chocolade in huis hebt, maar toch ontzettend graag brownies wilt bakken. Het is mij al vaker gebeurd....

Red velvet marmercake

door Laura Kieft-12 februari 2021-4

De eerste marmercake die ik ooit maakte (met vanille- en chocoladesmaak) deelde ik in mijn Basisbakboek. Ik zie dat de cake nog altijd erg populair is, want hij duikt regelmatig op in jullie thuisbaksels op Instagram....

Frambozen cheesecake wentelteefjes

door Laura Kieft-11 februari 2021-1

Ik ben gek op wentelteefjes. Simpel zijn met een beetje poedersuiker zijn ze al heerlijk, maar je kunt ook goed variëren met dit recept voor wentelteefjes. Zo maakte ik er rolletjes van en vulde ze...

Oreo cupcakes met aalbessen

door Laura Kieft-10 februari 2021-1

Het viel me op dat ik de laatste tijd ontzettend veel muffin-recepten hebt jullie heb gedeeld. Daar ben ik nu eenmaal dol op, maar cupcakes vind ik ook erg lekker. Deze Oreo cupcakes met aalbessen...

Red velvet poffertjes spiesjes

door Laura Kieft-09 februari 2021-0

Poffertjes zijn niet alleen ontzettend lekker om met een beetje poedersuiker en roomboter naar binnen te smikkelen, maar je kunt er nog veel meer lekkere creaties mee maken. Deze gezellige spiesjes zijn daar een mooi...

Valentijn bakinspiratie met chocola

door Laura's Bakery-08 februari 2021-1

We starten met een nieuwe themaweek bij Laura’s Bakery: Valentijn! Een ideaal Valentijnsrecept bestaat uit chocola, rood fruit en natuurlijk een hoop liefde. Ik help je op weg met dit overzicht voor Valentijn bakinspiratie. Bijvoorbeeld...

Stokbrood met kruidenboter en kaas

door Laura Kieft-05 februari 2021-2

We hebben vast allemaal al eens zo’n stokbrood met kruidenboter uit de supermarkt in de oven geschoven met als resultaat sneetjes brood die doordrenkt zijn met kruidenboter. Klinkt misschien niet lekker, maar ik ben er...

Oreo botercrème

door Laura Kieft-03 februari 2021-10

Een recept voor Oreo botercrème staat al bijna 5 jaar online, maar het staat verstopt in het artikel voor Oreo taart waardoor het niet goed te vinden was. En omdat ik niemand zo’n fantastische lekkere...

De Bakstrijd: februari 2021

door Laura Kieft-01 februari 2021-1

We zijn de eerste Bakstrijd van 2021 goed begonnen! Wat een heerlijke broden heb ik voorbij zien komen, zo leuk allemaal. Ik heb er lang over na moeten denken om de twee winnaars te kiezen,...

Volkoren ontbijtkoek uit PUUR ZOET

door Laura Kieft-30 januari 2021-24

Vandaag deel ik een heerlijk recept voor volkoren ontbijtkoek uit het bewuste bakboek PUUR ZOET van Mariette met jullie. Een ongelofelijk lekkere ontbijtkoek die gemaakt is met volkorenmeel. Los van de dadels en de appelstroop...

Vegetarische mini loempia’s

door Laura Kieft-29 januari 2021-2

Perfect voor bij de zelfgemaakte sweet chili saus van vorige week: vegetarische mini loempia’s! Waar ik eerder al loempia’s uit de oven met jullie deelde, heb ik deze juist wel gefrituurd. Met een kleine aanpassing...

10 lekkere bananenbrood recepten

door Laura Kieft-25 januari 2021-0

De laatste tijd heb ik steeds vaker zin in een lekker bananenbrood als tussendoortje. Ideaal, want meestal heb ik wel een paar plakjes in de vriezer liggen! En het leukste is dat er veel variatie...

Volkoren appel-kaneel pancakes

door Laura Kieft-23 januari 2021-4

Het maken van volkoren appel-kaneel pancakes stond al zo’n 3 maanden op mijn lijst en een paar weken geleden kwam het er dan ein-de-lijk van. Het is weer een experiment om te kijken wat je...

Sweet chili saus

door Laura Kieft-22 januari 2021-4

Ik was er vroeger niet dol op, maar tegenwoordig staat er altijd een fles sweet chili saus in de kast. Sterker nog, sinds kort staat daar een fles met zelfgemaakte sweet chili saus bij. Nooit...

  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 115
  • 116
No Result
View All Result
  • Inloggen
  • Registreer
  • Zoete recepten
  • Hartige recepten
  • Handige Baktips
  • Inspiratie
  • Feestdagen
  • Recepten omrekenen
  • Printables
  • Over ons
    • Over Laura’s Bakery
    • Mijn boeken
    • Het Laura’s Bakery Receptenboek
    • FAQ – veelgestelde vragen
    • Samenwerken
    • Contact

Welkom terug!

Log hieronder in op uw account

Wachtwoord vergeten Registreer

Wachtwoord opnieuw aanvragen

Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Inloggen

Geef een naam op voor je collectie



Annuleren
Maak collectie aan