Reserveren: Het Feestdagen bakboek

9 juli 2021 Laatst bewerkt: 13 april 2023
Reserveren: Het Feestdagen bakboek
1

Na vele kijkjes achter de schermen, laat ik jullie vandaag eindelijk de cover van Het Feestdagen Bakboek zien! Ik ben er heel erg blij mee. En daar blijft het niet bij, ik zal jullie ook nog wat meer vertellen over de inhoud én je kunt mijn nieuwe bakboek ook al reserveren! Dan valt het half september als eerst bij jou thuis op de deurmat. Dat duurt niet heel lang meer, zeker niet als je je bedenkt dat we hier achter de schermen nog druk bezig zijn met de vormgeving van het boek.

Over Het Feestdagen Bakboek

Van eenvoudige koekjes tot een spectaculaire soezentoren (of croquembouche, klinkt nog indrukwekkender), je vindt altijd iets lekkers in mijn nieuwe bakboek. Hoewel de feestdagen centraal staan, is vrijwel ieder baksel heel goed het hele jaar door te maken. Soms hoef je alleen maar de decoratie achterwege te laten. Dan zijn je rendier brownies gewoon lekkere hazelnoot brownies die je op ieder gewenst moment kunt maken.

In Het Feestdagen Bakboek zijn er maar liefst 9 hoofdstukken voor de feestdagen, in het extra hoofdstuk staan fijne basisrecepten waar ik regelmatig naar verwijs. In het boek staan de volgende feestelijke hoofdstukken:

 1. Valentijn
 2. Pasen
 3. Koningsdag
 4. Moederdag
 5. Vaderdag
 6. Halloween
 7. Sinterklaas
 8. Kerst
 9. Oud en nieuw

Alle recepten zijn zoals je van mij gewend bent toegankelijk en duidelijk opgeschreven. En in ieder hoofdstuk vind je ook een variatie aan recepten. Van snelle koekjes tot een uitgebreidere taart. Soms zijn er zelfs ontbijtopties, want het paas- en kerstontbijt kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan natuurlijk. Uiteraard is ook ieder recept voorzien van een bewaaradvies en extra tip. Om te kunnen variëren, een recept makkelijker te maken of gewoon een handig weetje.

Reserveer nu!

Het boek bevat ruim 80 recepten. Daarmee kun je heel erg veel lekkers maken. Die recepten, foto’s en informatie zijn verdeeld over 216 pagina’s en het boek kost €27,99. Kun jij ook niet wachten tot het half september is? Reserveer mijn nieuwste boek dan gelijk!

Links in dit artikel kunnen affiliate links zijn. Als jij via zo’n link iets koopt, krijg ik hier een kleine commissie over. Jou kost het niets extra.

Laura Kieft

5 reacties

 1. CE schreef:

  Have all the other books, so need to add this to my collection. Birthday in September so passed a subtle hint to daughter ?.

 2. Trudy schreef:

  Wat een leuk idee feestelijke recepten.
  Succes ‼️

 3. Carla schreef:

  Wow dat ziet er verrassend gezellig uit!
  Ik krijg prompt zin in al die feestdagen!
  Heel veel succes!!!

  Xus,
  Car

 4. Priscilla schreef:

  Hij is weer gereserveerd! Hopelijk weer net zo geweldig als alle andere boeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *