Ooit draaide het hier op het blog alleen maar om zoete baksels, maar dat hebben we inmiddels achter ons gelaten. Naast cakes, taarten en koekjes vind je ook volop hartige recepten op Laura’s Bakery. Voor een aantal van deze recepten maakt ik keer op keer gebruik van dezelfde basis. Een beetje hetzelfde idee als met de basisrecepten voor brownies, vanillecake of muffins. Vanuit de basis kun je eindeloos variëren. De hartige basisrecepten mogen ook wel eens wat extra aandacht krijgen. Daarom deel ik vandaag de drie meest gebruikte hartige basisdegen hier op het blog en hoe je daar mee aan de slag kunt.


He wat fijn. Ik heb geen goed basisrecept voor hartige taart of quiche of iets dergelijks. Ik kocht meestal hartige taartdeeg. Maar eigenlijk is dat zo jammer want dan heb je een lekkere homemade quiche, maar geen eigen deeg. Dat voelt onaf voor mij. Dus ik ben superblij dat jullie dit nu posten. Ik ga ze zeker uitproberen, alledrie, hoewel ik nog nooit flammkuchen gegeten heb. Dus die probeer ik eerst, vast en zeker! Nogmaals super bedankt voor deze recepten!
Met een vriendelijke groet,
Marja