Het is nu aftellen naar Pasen en misschien ben je nog op zoek naar een last-minute recept. Goed nieuws, want dan komen deze gevulde eieren met rode pesto als geroepen.
Gevulde eieren met rode pesto
Gevulde eieren zijn ontzettend snel gemaakt, zelfs als je de rode pesto nog eerst moet maken. Het recept voor de rode pesto vind je al op het blog en nu laat ik zien hoe je daar mee kunt variëren. De rode pesto is op zichzelf trouwens ook een lekkere spread om tijdens de paasbrunch op tafel te zetten.
Een aanrader dus om de rode pesto te maken en het is natuurlijk de smaakmaker van deze extra feestelijke gevulde eieren. Gevulde eieren zijn sowieso mijn persoonlijke favoriet en wie weet ook wel die van jou. Ze zullen het zeker goed doen tijdens de paasdagen, je kunt ze perfect serveren bij het paasontbijt of de paasbrunch.
TIP: Serveer je gevulde eitjes op deze speciale serveerschaal voor gevulde eieren. Daarop blijven ze netjes liggen en kun je ze mooi presenteren.
Wat een leuk en makkelijk receptje. Ik heb al iets verzonnen en gekocht om voor de brunch te maken. Maar deze ga ik onthouden om gewoon een keer te maken.
Zeker doen. Ik heb ze ook gewoon als tapas op tafel gezet die avond, lekker tussen de olijfjes en kaasjes. Het heeft immers iets mediterraans qua smaak.
Lekker! Weer eens wat anders dan de traditionele gevulde eieren.
Dat was ook ons idee en ze zijn verrassend lekker. Heel anders dan de traditionele, maar toch dat ouderwetse van het gevulde eitje.
Oh Lian, dat ziet er zalig uit zeg 🙂
Een leuke en lekkere variant op de gebruikelijk gevulde eitjes.
Liefs, Joke ♥
Er is dus wel een gevulde eitjes liefhebber in de familie 😉
Ik griezelde van de combinatie toen ik de kop las.
Maar ik dacht aan chocolade eitjes i.p.v. kippen eieren…… 🙂 🙂
…….valt een stukje van mijn tekst weg….
Deze eieren lijken me erg lekker !!!!
Wat een goed idee om het met rode pesto te doen! Die ga ik zeker onthouden.